dilia snake
Well-known member
כן, לא ראיתי סרט כבר כמה שנים טובות. אני לא מסוגלת לשבת ברצף יותר משעה מול משהואת מעדיפה סדרות על פני סרטים?
כן, לא ראיתי סרט כבר כמה שנים טובות. אני לא מסוגלת לשבת ברצף יותר משעה מול משהואת מעדיפה סדרות על פני סרטים?
יכולה להזהות איתך.כן, לא ראיתי סרט כבר כמה שנים טובות. אני לא מסוגלת לשבת ברצף יותר משעה מול משהו![]()
.
יש אנשים שרואים במהירות כפולה? מה הקטע או היגיון? איך אפשר להינות/להבין משהו שאתה מפספס חצי?יכולה להזהות איתך.
אחותי למשל לא מסוגלת לראות פרקים של יותר מ-20 דקות. אבל כשמדובר בפרקים של שעה פלוס מינוס את מצליחה לראות ברצף או שרואה במהירות 2x?
ובכן,במקרה שלי זה פחות לראות,יותר להקשיב,אז זה עובד טוב...וזה 4 שעותיש אנשים שרואים במהירות כפולה? מה הקטע או היגיון? איך אפשר להינות/להבין משהו שאתה מפספס חצי?
אני לא סוטה, בכול אופן. אני רואה פרקים של דרמות באורך של 40-60 דק', ברצף או מקסימום הפסקות קצרות. אבל זה לא שאני אמרח 40 דק' על אחה"צ שלם.
לא מפספסים כלום, כי במהירות כפולה אין בעיה לקלוט כל מה שאומרים ורואים.יש אנשים שרואים במהירות כפולה? מה הקטע או היגיון? איך אפשר להינות/להבין משהו שאתה מפספס חצי?
אח שלי צופה באנימה ולפעמים צופה במהירות 2X, שאלתי אותו איך הוא מסתדר, הוא אמר שאם הוא מפספס משהו הוא מחזיר לאחור.יש אנשים שרואים במהירות כפולה? מה הקטע או היגיון? איך אפשר להינות/להבין משהו שאתה מפספס חצי?
אני לא סוטה, בכול אופן. אני רואה פרקים של דרמות באורך של 40-60 דק', ברצף או מקסימום הפסקות קצרות. אבל זה לא שאני אמרח 40 דק' על אחה"צ שלם.
האמת צחקתי,ואז נזכרתי שהיו פעם סרטי MARVEL...לא MCU, שהיו...איך נאמר זאת בעדינות...רעיםזה ממש הצחיק אותי
צפה בקובץ המצורף 62553
את יכולה לשאולשאלה לא קשורה אם זה בסדר, ראיתי שאת רואה svu, כמעט לא יוצא לדבר עם אנשים אחרים שמכירים את התוכנית (רדיט לא נחשב), ראית את כל העונות או רק הישנות/חדשות? אני שואלת סתם מסקרנות
איזה כיף לפגוש עוד אנשים שאוהבים את מדור מיוחדאת יכולה לשאול.
וכן, ראיתי הכול. לפני כמה שנים עשיתי בינג' מטורף וראיתי הכול מההתחלה, ועכשיו אני עוקבת אחריה באופן קבוע(רואה בקצב של ארה"ב).
אז אני הפוכה ממך, אני חושבת שהסדרה השתפרה אחרי עונה 12 ואני חושבת שהעזיבה של סטייבלר עשתה טוב לדמות של בנסון. יש המון פרקים טובים בעונות האלו(13-23), ועדיין היא ברוב המקרים מצליחה לשמור על רמה יחסית גבוה. והם מצליחים להביא גם תיקים מעניינים ולעשות דברים יותר מ"האנס של השבוע".איזה כיף לפגוש עוד אנשים שאוהבים את מדור מיוחדהיחידי שאני יכולה לדבר איתו על הנושא זה אח שלי והפעם האחרונה שעשינו בינג' הייתה לפני שנתיים. את נהנית מהעונות האחרונות? אני יודעת שיש מעריצים שעושים hate watch
אני באופן אישי לא יכולתי להמשיך אחרי עונה 12, לא יודעת להסביר למה, ניסיתי קצת מעונה 13 והיא הייתה נחמדה מאוד אבל היו לי קשיים טכניים אז נטשתי ומאז לא חזרתי.
יצא לך לראות עוד סדרות שקשורות לפרנצ'ייז?
מעניין לשמוע, תודה על ההסבראז אני הפוכה ממך, אני חושבת שהסדרה השתפרה אחרי עונה 12 ואני חושבת שהעזיבה של סטייבלר עשתה טוב לדמות של בנסון. יש המון פרקים טובים בעונות האלו(13-23), ועדיין היא ברוב המקרים מצליחה לשמור על רמה יחסית גבוה. והם מצליחים להביא גם תיקים מעניינים ולעשות דברים יותר מ"האנס של השבוע".
אני רואה גם את פשע מאורגן, בעיקר בגלל הקרוסאוברים עם SVU. אבל לא ראיתי בכלל פרקים מסדרות אחרות(ושעשיתי בינג' אז דילגתי על כול הקרוסאוברים שהם עשו בתוך הפרנצ'ייז כי לא היה לי כוח לאנשים שאני לא מכירה).
כי הסדרה עשתה קרוסאובר עם סדרות שיקגו והדמות של בנסון ממש מצאה חן בעיני אז התחלתי לראות הכל מההתחלה רק בגללהמעניין לשמוע, תודה על ההסבראני שמחה לשמוע שבנסון צמחה אחרי עונה 12, אני אומנם לא צופה בעונות החדשות אבל עדיין עוקבת לפעמים.
למה בעצם התחלת לצפות?
אני זוכרת כשהייתי בכיתה ט' אח שלי הקריא לי פאנפיקים של הסדרה ולא הבנתי מה הוא רוצה מחיי. יום אחד ישבתי וראיתי פרק והתאהבתי והיה לי הוט בזמנו אז ראיתי את מה שהם שידרו (עונות 7/8 בלופים תמידיים). אחר כך כבר התחלתי לעשות בינג' רציני עם אח שלי והייתה תקופה בחיים שלי שיכולתי לזהות פרקים לפי השם שלהם (או לפי איך שהם מתחילים)
זה די מצחיק איך זה נראה לי לגיטימי לראות את התוכנית הזו בגיל 14-15
איזה יופי וכל הכבוד על ההתמדה, אם הייתי צופה חדשה ורואה את כמות הפרקים והעונות כנראה שהייתי מוותרת.כי הסדרה עשתה קרוסאובר עם סדרות שיקגו והדמות של בנסון ממש מצאה חן בעיני אז התחלתי לראות הכל מההתחלה רק בגללה.
הסדרה לא מראה יותר מידי דברים גרפיים והרוב זה דברים שגם ככה רואים כל הזמן בחדשות(למרבה הצער).
המלכה אליזבת' השניה מתה.![]()
לפחות קלייר פוי ואוליביה קולמן בסדר
אבל המלך צ'ארלס והמלכה קמילה פשוט נשמע לא נכון
אני עדיין בהלם.המלכה אליזבת' השניה מתה.![]()
לפחות קלייר פוי ואוליביה קולמן בסדר
אבל המלך צ'ארלס והמלכה קמילה פשוט נשמע לא נכון
חחחחחובקטע ההזוי, הנסיך ג'ורג' עכשיו הוא השני בירושה והוא כולה בן 9!
אני לא יודע אם את צינית כי היא הייתה ב96![]()
זה היה לא צפוי
ליטרלי כל ארוחת הערב בכת שגדלתי בה צחקנו על זה בדיוק. גם "יחי המלך החדש"עכשיו רק דמיינו את הסצנה של סקאר עם הצבועים שהם צועקים הייל טו דה קינג, אבל שזה צ'ארלס במקום סקאר.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.