שרשור אוף High למדי 🔝

Aaki

Member
אני רוצה לעשות עוגת חלבון וצריך עוד שניים מגיל 18 ועד 30 ורציניים להכנת עוגה ?

It's Always Sunny

Well-known member
כן, לא ראיתי סרט כבר כמה שנים טובות. אני לא מסוגלת לשבת ברצף יותר משעה מול משהו |פנים| |מובך| .
יכולה להזהות איתך.
אחותי למשל לא מסוגלת לראות פרקים של יותר מ-20 דקות. אבל כשמדובר בפרקים של שעה פלוס מינוס את מצליחה לראות ברצף או שרואה במהירות 2x?

dilia snake

Well-known member
יכולה להזהות איתך.
אחותי למשל לא מסוגלת לראות פרקים של יותר מ-20 דקות. אבל כשמדובר בפרקים של שעה פלוס מינוס את מצליחה לראות ברצף או שרואה במהירות 2x?
יש אנשים שרואים במהירות כפולה? מה הקטע או היגיון? איך אפשר להינות/להבין משהו שאתה מפספס חצי?

אני לא סוטה, בכול אופן. אני רואה פרקים של דרמות באורך של 40-60 דק', ברצף או מקסימום הפסקות קצרות. אבל זה לא שאני אמרח 40 דק' על אחה"צ שלם.

Lion_Heart

Well-known member
יש אנשים שרואים במהירות כפולה? מה הקטע או היגיון? איך אפשר להינות/להבין משהו שאתה מפספס חצי?

אני לא סוטה, בכול אופן. אני רואה פרקים של דרמות באורך של 40-60 דק', ברצף או מקסימום הפסקות קצרות. אבל זה לא שאני אמרח 40 דק' על אחה"צ שלם.
ובכן,במקרה שלי זה פחות לראות,יותר להקשיב,אז זה עובד טוב...וזה 4 שעות

Lhuna3

Well-known member
לא מפספסים כלום, כי במהירות כפולה אין בעיה לקלוט כל מה שאומרים ורואים.
(אני לא עושה את זה בד"כ, אלא במקרים מאוד מסויימים)

It's Always Sunny

Well-known member

אח שלי צופה באנימה ולפעמים צופה במהירות 2X, שאלתי אותו איך הוא מסתדר, הוא אמר שאם הוא מפספס משהו הוא מחזיר לאחור.
שאלה לא קשורה אם זה בסדר, ראיתי שאת רואה svu, כמעט לא יוצא לדבר עם אנשים אחרים שמכירים את התוכנית (רדיט לא נחשב |חבול|), ראית את כל העונות או רק הישנות/חדשות? אני שואלת סתם מסקרנות

dilia snake

Well-known member
שאלה לא קשורה אם זה בסדר, ראיתי שאת רואה svu, כמעט לא יוצא לדבר עם אנשים אחרים שמכירים את התוכנית (רדיט לא נחשב |חבול|), ראית את כל העונות או רק הישנות/חדשות? אני שואלת סתם מסקרנות
את יכולה לשאול |4U| .

וכן, ראיתי הכול. לפני כמה שנים עשיתי בינג' מטורף וראיתי הכול מההתחלה, ועכשיו אני עוקבת אחריה באופן קבוע(רואה בקצב של ארה"ב).

It's Always Sunny

Well-known member
את יכולה לשאול |4U| .

וכן, ראיתי הכול. לפני כמה שנים עשיתי בינג' מטורף וראיתי הכול מההתחלה, ועכשיו אני עוקבת אחריה באופן קבוע(רואה בקצב של ארה"ב).
איזה כיף לפגוש עוד אנשים שאוהבים את מדור מיוחד :-] היחידי שאני יכולה לדבר איתו על הנושא זה אח שלי והפעם האחרונה שעשינו בינג' הייתה לפני שנתיים. את נהנית מהעונות האחרונות? אני יודעת שיש מעריצים שעושים hate watch :-/
אני באופן אישי לא יכולתי להמשיך אחרי עונה 12, לא יודעת להסביר למה, ניסיתי קצת מעונה 13 והיא הייתה נחמדה מאוד אבל היו לי קשיים טכניים אז נטשתי ומאז לא חזרתי.
יצא לך לראות עוד סדרות שקשורות לפרנצ'ייז?

dilia snake

Well-known member
איזה כיף לפגוש עוד אנשים שאוהבים את מדור מיוחד :-] היחידי שאני יכולה לדבר איתו על הנושא זה אח שלי והפעם האחרונה שעשינו בינג' הייתה לפני שנתיים. את נהנית מהעונות האחרונות? אני יודעת שיש מעריצים שעושים hate watch :-/
אני באופן אישי לא יכולתי להמשיך אחרי עונה 12, לא יודעת להסביר למה, ניסיתי קצת מעונה 13 והיא הייתה נחמדה מאוד אבל היו לי קשיים טכניים אז נטשתי ומאז לא חזרתי.
יצא לך לראות עוד סדרות שקשורות לפרנצ'ייז?
אז אני הפוכה ממך, אני חושבת שהסדרה השתפרה אחרי עונה 12 ואני חושבת שהעזיבה של סטייבלר עשתה טוב לדמות של בנסון. יש המון פרקים טובים בעונות האלו(13-23), ועדיין היא ברוב המקרים מצליחה לשמור על רמה יחסית גבוה. והם מצליחים להביא גם תיקים מעניינים ולעשות דברים יותר מ"האנס של השבוע".

אני רואה גם את פשע מאורגן, בעיקר בגלל הקרוסאוברים עם SVU. אבל לא ראיתי בכלל פרקים מסדרות אחרות(ושעשיתי בינג' אז דילגתי על כול הקרוסאוברים שהם עשו בתוך הפרנצ'ייז כי לא היה לי כוח לאנשים שאני לא מכירה).

It's Always Sunny

Well-known member
אז אני הפוכה ממך, אני חושבת שהסדרה השתפרה אחרי עונה 12 ואני חושבת שהעזיבה של סטייבלר עשתה טוב לדמות של בנסון. יש המון פרקים טובים בעונות האלו(13-23), ועדיין היא ברוב המקרים מצליחה לשמור על רמה יחסית גבוה. והם מצליחים להביא גם תיקים מעניינים ולעשות דברים יותר מ"האנס של השבוע".

אני רואה גם את פשע מאורגן, בעיקר בגלל הקרוסאוברים עם SVU. אבל לא ראיתי בכלל פרקים מסדרות אחרות(ושעשיתי בינג' אז דילגתי על כול הקרוסאוברים שהם עשו בתוך הפרנצ'ייז כי לא היה לי כוח לאנשים שאני לא מכירה).
מעניין לשמוע, תודה על ההסבר :-): אני שמחה לשמוע שבנסון צמחה אחרי עונה 12, אני אומנם לא צופה בעונות החדשות אבל עדיין עוקבת לפעמים.
למה בעצם התחלת לצפות?
אני זוכרת כשהייתי בכיתה ט' אח שלי הקריא לי פאנפיקים של הסדרה ולא הבנתי מה הוא רוצה מחיי. יום אחד ישבתי וראיתי פרק והתאהבתי והיה לי הוט בזמנו אז ראיתי את מה שהם שידרו (עונות 7/8 בלופים תמידיים). אחר כך כבר התחלתי לעשות בינג' רציני עם אח שלי והייתה תקופה בחיים שלי שיכולתי לזהות פרקים לפי השם שלהם (או לפי איך שהם מתחילים)
זה די מצחיק איך זה נראה לי לגיטימי לראות את התוכנית הזו בגיל 14-15

dilia snake

Well-known member
מעניין לשמוע, תודה על ההסבר :-): אני שמחה לשמוע שבנסון צמחה אחרי עונה 12, אני אומנם לא צופה בעונות החדשות אבל עדיין עוקבת לפעמים.
למה בעצם התחלת לצפות?
אני זוכרת כשהייתי בכיתה ט' אח שלי הקריא לי פאנפיקים של הסדרה ולא הבנתי מה הוא רוצה מחיי. יום אחד ישבתי וראיתי פרק והתאהבתי והיה לי הוט בזמנו אז ראיתי את מה שהם שידרו (עונות 7/8 בלופים תמידיים). אחר כך כבר התחלתי לעשות בינג' רציני עם אח שלי והייתה תקופה בחיים שלי שיכולתי לזהות פרקים לפי השם שלהם (או לפי איך שהם מתחילים)
זה די מצחיק איך זה נראה לי לגיטימי לראות את התוכנית הזו בגיל 14-15
כי הסדרה עשתה קרוסאובר עם סדרות שיקגו והדמות של בנסון ממש מצאה חן בעיני אז התחלתי לראות הכל מההתחלה רק בגללה :-D .

אני לא חושבת שגיל 14-15 זה כזה מוקדם מידי, הסדרה לא מראה יותר מידי דברים גרפיים והרוב זה דברים שגם ככה רואים כל הזמן בחדשות(למרבה הצער).

It's Always Sunny

Well-known member
כי הסדרה עשתה קרוסאובר עם סדרות שיקגו והדמות של בנסון ממש מצאה חן בעיני אז התחלתי לראות הכל מההתחלה רק בגללה :-D .
איזה יופי וכל הכבוד על ההתמדה, אם הייתי צופה חדשה ורואה את כמות הפרקים והעונות כנראה שהייתי מוותרת.
אגב, רציתי לרשום שזה נחמד שאת נהנית מהעונות האלה כי כמו שרשמתי מקודם הצפיית שנאה לפעמים מבאסת אותי, היו מלא פעמים שהתבאסתי להיכנס לסאב רדיט של האנטומיה כי אנשים רק היו מלכלכים על הסדרה.
היה נחמד לקרוא את הדעות שלך, עשית לי את היום |4U|
ואני לא שוללת יום אחד לנסות לצפות קצת בפרקים מהעונות המתקדמות, רק צריכה למצוא מוטיבציה ומצב רוח טוב (וזה אומר לא לצפות בפרקים מסוימים בעונה 15, לא רוצה לעשות פה ספוילר, אני מניחה שאת מבינה למה אני מתכוונת).

הסדרה לא מראה יותר מידי דברים גרפיים והרוב זה דברים שגם ככה רואים כל הזמן בחדשות(למרבה הצער).
:-/
יצא לי לקרוא דיון באינטרנט לא מזמן שבו דיברו על פרקים שמבוססים על מקרים אמיתיים ומישהו אמר שהמציאות לפעמים יותר הזויה מהטלוויזיה.

נערך לאחרונה ב:

טוני החתול

Well-known member
מנהל
המלכה אליזבת' השניה מתה. 🇬🇧 :-(
לפחות קלייר פוי ואוליביה קולמן בסדר
אבל המלך צ'ארלס והמלכה קמילה פשוט נשמע לא נכון

dilia snake

Well-known member
המלכה אליזבת' השניה מתה. 🇬🇧 :-(
לפחות קלייר פוי ואוליביה קולמן בסדר
אבל המלך צ'ארלס והמלכה קמילה פשוט נשמע לא נכון
אני עדיין בהלם.

גם לי הקטע עם המלך צ'ארלס מרגיש לא נכון.

ובקטע ההזוי, הנסיך ג'ורג' עכשיו הוא השני בירושה והוא כולה בן 9!

טוני החתול

Well-known member
מנהל
ובקטע ההזוי, הנסיך ג'ורג' עכשיו הוא השני בירושה והוא כולה בן 9!
חחחחח
זה כלום
צ'ארלס היה טכנית הראשון בירושה מאז שהוא היה בן 4.
ולקח רק 70 שנה עד שהוא הפך להיות מלך.
:-( :-(
זה היה לא צפוי
אני לא יודע אם את צינית כי היא הייתה ב96
ובאופן כללי היו הרבה דיבורים בשנה האחרונה על כך שהיא לא בריאה כל כך
(כשחגגו 70 שנה למלוכה שלה בתחילת השנה דובר הרבה על כך שברור שהיא לא תהיה ב75)
חוץ מזה מוקדם יותר היום התפרסמה ידיעה (בגיא פינס אפילו) שהמצב הבריאותי שלה התדרדר.

עכשיו רק דמיינו את הסצנה של סקאר עם הצבועים שהם צועקים הייל טו דה קינג, אבל שזה צ'ארלס במקום סקאר.

למעלה