אני לא יודע אם את צינית כי היא הייתה ב96
ובאופן כללי היו הרבה דיבורים בשנה האחרונה על כך שהיא לא בריאה כל כך
(כשחגגו 70 שנה למלוכה שלה בתחילת השנה דובר הרבה על כך שברור שהיא לא תהיה ב75)
חוץ מזה מוקדם יותר היום התפרסמה ידיעה (בגיא פינס אפילו) שהמצב הבריאותי שלה התדרדר.
זה נאמר ברצינות. תראה, כשאח שלי עידכן אותנו, בהתחלה הייתי קצת בהלם אבל אז אמרתי שזה הגיוני כי היא לא הייתה בקו הבריאות בשנה האחרונה (טוב בכל זאת בת 96). אבל כשאמרתי שזה לא היה צפוי התכוונתי כששמעתי את זה, זה די נחת עליי בהפתעה
זה נאמר ברצינות. תראה, כשאח שלי עידכן אותנו, בהתחלה הייתי קצת בהלם אבל אז אמרתי שזה הגיוני כי היא לא הייתה בקו הבריאות בשנה האחרונה (טוב בכל זאת בת 96). אבל כשאמרתי שזה לא היה צפוי התכוונתי כששמעתי את זה, זה די נחת עליי בהפתעה
מהרשימה העתידית שלו אני הכי ממליצה על אוזארק, וכמובן גם על פרינג'.
ב-on hold אני רואה שהוא צפה בברוקלין 99 עד סוף עונה 7. עונה 8 באמת הרבה פחות טובה, יש בה רגעים טובים וכיפיים עדיין, אבל גם לא מעט שפחות אהבתי כבר לצערי. לא חובה.
מה לגבי שובר שורות וסמוך על סול? אלו כמובן הכי מומלצות.
מהרשימה העתידית שלו אני הכי ממליצה על אוזארק, וכמובן גם על פרינג'.
ב-on hold אני רואה שהוא צפה בברוקלין 99 עד סוף עונה 7. עונה 8 באמת הרבה פחות טובה, יש בה רגעים טובים וכיפיים עדיין, אבל גם לא מעט שפחות אהבתי כבר לצערי. לא חובה.
מה לגבי שובר שורות וסמוך על סול? אלו כמובן הכי מומלצות.
האמת שאת אווטאר ראינו בניקולודיאון כשהיינו קטנים, אבל לא יצא לאף אחד מאיתנו לראות קורה. אבל אני נהניתי לראות את אווטאר מנקודת מבט בוגרת כשצפיתי בה (גם כשהיו דברים ששברו לי את הלב, אין לי כוח לרשום ולהסתיר ספוילרים אז נסתפק רק במשפט הזה)
איך הוא הגיע ללראות סדרה משנות ה60.
*אוי זה מזכיר לי שכשהייתי צעיר באחד הערוצים המרכזיים התחילו רצועה יומית שבה שידרו את כל הפרקים של הסדרות Bewitched ו I Dream of Jeannie
האמת שאת אווטאר ראינו בניקולודיאון כשהיינו קטנים, אבל לא יצא לאף אחד מאיתנו לראות קורה. אבל אני נהניתי לראות את אווטאר מנקודת מבט בוגרת כשצפיתי בה (גם כשהיו דברים ששברו לי את הלב, אין לי כוח לרשום ולהסתיר ספוילרים אז נסתפק רק במשפט הזה)
איך הוא הגיע ללראות סדרה משנות ה60.
*אוי זה מזכיר לי שכשהייתי צעיר באחד הערוצים המרכזיים התחילו רצועה יומית שבה שידרו את כל הפרקים של הסדרות Bewitched ו I Dream of Jeannie
מסכימה שזו הייתה סדרה טובה, היינו בערך בגילאי 8-9 כשצפינו בה, זה היה משודר בלופים כל הזמן אז אני לא בטוחה שראינו בכלל בסדר הנכון. הכי הצחיק אותי שתובל שפיר המדבב של אנג התחיל את הדיבוב בגיל צעיר ופתאום בעונה האחרונה שמעו שהקול שלו השתנה, חח
ובסוף נשברתי אז מסמנת ספוילר לעונה 2 של אווטאר
כשעשיתי צפייה חוזרת היה לי ממש קשה לראות את הארק של אפה,ממש כאב לי לראות אותו סובל,אני לא זוכרת ממש איך הגבתי בזמן אמת
מסכימה שזו הייתה סדרה טובה, היינו בערך בגילאי 8-9 כשצפינו בה, זה היה משודר בלופים כל הזמן אז אני לא בטוחה שראינו בכלל בסדר הנכון. הכי הצחיק אותי שתובל שפיר המדבב של אנג התחיל את הדיבוב בגיל צעיר ופתאום בעונה האחרונה שמעו שהקול שלו השתנה, חח
מעניין שאם היית אומרת לי שהיה ארק שהיה לך קשה מאוד לראות בחיים לא הייתי חושב על זה. אני בקושי זוכר את זה. אני זוכר את כל העניינים עם ממלכת האדמה (רגע, פתאום אני קולט שמבולבלים לי בראש דברים שקרו בסדרה של קורה).
או כל הסיפור עם ההורים המניאקים של טוף. או כל דבר בערך עם צוקו (רגע, זוקו? אני פתאום לא בטוח איך אומרים את השם שלו)
יאאא
שכחתי לגמרי שעושים לזה סרט ובדיוק אתמול חיפשתי בלוח זמנים של פסטיבל טורנטו מתי יש הקרנות ל"שוטר שלי" כדי לדעת מתי לצפות לתמונות מהפריימיירה אז ראיתי שזה גם יוצג שם ושוב הייתי בשוק שיש סרט כי שוב שכחתי
אם הוא עצר מיוזמתו אחרי עונה 2 של סקס אדוקיישן אז כנראה הסדרה לא בשבילו.
בעצם יכול להיות שהוא ראה את שתי העונות הראשונות ואז הסדרה הייתה הפסקה גדולה והוא פשוט לא הגיע ללהתחיל את עונה 3. זה משהו שקורה לי הרבה.
מעניין שאם היית אומרת לי שהיה ארק שהיה לך קשה מאוד לראות בחיים לא הייתי חושב על זה. אני בקושי זוכר את זה. אני זוכר את כל העניינים עם ממלכת האדמה (רגע, פתאום אני קולט שמבולבלים לי בראש דברים שקרו בסדרה של קורה).
או כל הסיפור עם ההורים המניאקים של טוף. או כל דבר בערך עם צוקו (רגע, זוקו? אני פתאום לא בטוח איך אומרים את השם שלו)
לקח לי זמן להבין מה זה "מעשי כשפים" אני זוכר שקראו לסדרה סמנת'ה כשהיא שודרה אז.
ואני ראיתי לפחות כמה עונות ולפחות באיזושהי מידה (כלומר יכול להיות שפיספסתי הרבה פרקים)
אבל כן, מבחינתי ראיתי אותן.
זה באמת מאוד צעיר. אם הוא לא ראה שוב מאז, אז בהחלט כדאי (רגע, אני בכלל לא יודע בן כמה הוא עכשיו)(למרות שאני מניח ממה שאת כתבת שהוא בערך בגילך)
אני תמיד העדפתי את i dream of jeannie על bewitched, כי לפחות ג'יני עשתה הכל מכוונות טובות, הקטע של "מעשי כשפים" זה
"המשפחה של סמנתה מתעללת בדארן, סמנת'ה מבטלת את זה leather ,rinse, repeat"
במקום דארן אני הייתי עושה איתה שיחה רצינית בקשר לגבולות, או מביע משאלה שכוחותיהם של משפחתה לא יעבדו עלי יותר...משהו! אחד הקטעים הכי יפים בסדרה היה שבנם הממש צעיר עבר מבחן לגילוי כוחות קסם וסירב לעשות קסמים בלי רשות מאבא שלו
חודשייייםםםםםםםםםםם זה יוצא לאמזון ב4.11 רק!! שכאילו זה לא נורא יחסית, כי זה רק שבועיים אחרי ההפצה הקולנועית שלו ויחסית מעט מאז ששיחררו את הטריילר שזה לא מליון שנה לפני אבל אניוואי. אולסו אני כנראה אהיה בחו"ל ואצטרך לחכות עוד כמה ימים שזה חוצפה להתלונן על זה אבל אני אעשה את זה בכל זאת
ןתודה
אני תמיד העדפתי את i dream of jeannie על bewitched, כי לפחות ג'יני עשתה הכל מכוונות טובות, הקטע של "מעשי כשפים" זה
"המשפחה של סמנתה מתעללת בדארן, סמנת'ה מבטלת את זה leather ,rinse, repeat"
במקום דארן אני הייתי עושה איתה שיחה רצינית בקשר לגבולות, או מביע משאלה שכוחותיהם של משפחתה לא יעבדו עלי יותר...משהו! אחד הקטעים הכי יפים בסדרה היה שבנם הממש צעיר עבר מבחן לגילוי כוחות קסם וסירב לעשות קסמים בלי רשות מאבא שלו
אני מניח שראיתי את זה לפני עשור
אה זה היה כנראה סביבות 2013 או 2014 כי אני זוכר שעברתי מיד לראות את האגדה של קורה ואז גיליתי שבעצם יצאו בנתיים שתי עונות של הסדרה והייתי צריך לחכות לעונות האחרונות שיצאו