שרשור אוף High למדי 🔝

didalf

Well-known member
@didalf @dilia snake @LeAnnDyIan @טוני החתול
תודה |חיבוק||חיבוק||חיבוק||חיבוק||חיבוק|
לא בדקתי הודעות בכלל בתקופה האחרונה עד עכשיו והצלחתם לשעשע אותי.
אני קצת מוצפת. לא משהו דרמטי, סתם עניינים קטנים, ואין לי יותר מידי חשק לכלום. גם אצלי כמו אצלי, זה הכל או כלום. אם אני לא עושה מה שאני צריכה או רוצה כמו שנוח לי, אני כבר לא עושה בכלל (כמו למשל העובדה שאני חייבת לנקות את הבית כי הוא ג'יף אחד גדול אבל לא עשיתי שום מאמץ לעשות אפילו דברים קטנים במהלך השבוע.. להיום היה לי תירוץ שלא הרגשתי טוב).
מקווה להתאפס על עצמי בקרוב|חיבוק||תודה||סגידה|
תפסיקי להעלם אבל יש לי חרדת נטישה;-(;-(
סתם קחי את הזמן (אבל לא יותר מידי) ומקווה שתרגישי טוב יותר|חיבוק||חיבוק||חיבוק|

Lhuna3

Well-known member
אוי לא! רפואה שלמה! מקווה לחדשות טובות🤞🙏

מקווה שהיא תהיה בסדר |הלוואי||הלוואי|

אוי לא:-0|נחמה|
מקווה שהכל יסתדר|חיבוק|

המחשבות שלנו איתך
נקווה לטוב
תודה לכולכם! מקווה לטוב...
מעבירה גם פה את הזמן בינתיים.

Aranel Nenharma

Well-known member
@didalf עדי |חזיר|!!!!!!!!!! את בטח גם מאושרת כמוני

יש!!!!!!!!!!! (סוף סוף יש לי סיבה לחכות לסרט הזה)
ואני גם אשכרה שמחה עכשיו שפיצלו אותו לשתי חלקים כי זה אומר שתי סרטים עם ג'ונתן

didalf

Well-known member
@didalf עדי |חזיר|!!!!!!!!!! את בטח גם מאושרת כמוני

יש!!!!!!!!!!! (סוף סוף יש לי סיבה לחכות לסרט הזה)
ואני גם אשכרה שמחה עכשיו שפיצלו אותו לשתי חלקים כי זה אומר שתי סרטים עם ג'ונתן
אומייגאד כןןןןןןןןןןןןן|מאוהב| ראיתי את זה קודם וחשבתי שזה עדיין בגדר שמועה אז התלהבתי קצת, ואז קמתי מהשנצ וראיתי באינסטגרם שלו שזה מאושר אז התלהבתי הרבה|מאוהב| סופסוף חדשות טובות אחרי שהליהוקים הקודמים לא היו מלהיבים בכלל. עכשיו אני רוצה שיגיע כבררר!!!|מאוהב|

אגב זה, מסתבר שיש איזה פילטר שי-האלק בטיקטוק שנראה קצת כמו משהו אחר.... ואולסו שהיילי ממשפחה מודרנית יודעת לשיר ממש:-0

Lhuna3

Well-known member
קצת חוויות מלילה בחדר מיון עם אמא.
זאת לא פעם ראשונה שמלווה את אחד ההורים בביקור במיון, אבל במקרים הקודמים הייתי בעיקר במצוקה (מהמצב הרפואי) ובעצבים (מכמה זמן שצריך להמתין כל הזמן בין בדיקה לבדיקה ולהתייחסות של רופא) ורצון נואש לברוח משם הביתה.
הפעם זה הרגיש לי אחרת, בעיקר כי אמא לא היתה במצב של סבל או משהו שנראה לי כמו סכנה מיידית, אז לא פחדתי כל כך.
אבל גם זה שאני כרגע בבינג' של הסדרה "הרופא הטוב" (אחרי ששנים נמנעתי מסדרות בית חולים וכל הנושא היה לי נורא קשה לצפיה והתמודדות) זה הפך לי את זה גם במידה מסויימת למעניין ולחשק לשים לב למה שקורה מסביבנו.

לא שהיתה אפשרות להתעלם מהסביבה: במיטה הסמוכה (המיטות מופרדות רק ע"י מחיצה) היתה מטופלת שכל הזמן צעקה והשתוללה. אני משערת שהיא היתה באיזה התקף פסיכוטי.
היא צעקה דברים משוגעים שנשמעו לי כמו פאראנויות, הרבה מהם היו על ביבי, על מפכ"ל המשטרה (היא ציפתה שהוא יתקשר אליה) על כך שהיא עוברת "פשעי שואה", על צדיקים וקדושים, היה גם משהו על חיסונים, על זה שמתקשרים איתה מעולמות עליונים. היא לא היתה זקנה, נראתה לי בת 30-50 כזה. אמא שלה היתה שם איתה.
מידי פעם באה אחות או רופאה ואיימה שיקשרו אותה. לא ראיתי אם הם באמת עשו את זה.
את ההורים שלי היא עצבנה כי הצעקות שלה חפרו להם במוח. במידה מסויימת זה גם היה קצת משעשע, למרות שאני בעיקר נורא ריחמתי עליה. לא היה לגמרי ברור לי אם היא שם בכפיה.
מתישהו היא ראתה אותי בין הפתחים בוילון שלה ושאלה אותי אם יש לי אולי מספריים... אמרתי שלא, למרות שכן היו לי בתיק. אבל מי יודע מה היא היתה עושה איתם. היא בשלב זה גם ישבה במיטה עם שמיכה ולא יכולתי לראות אם באמת קשרו לה את הידיים למעקה המיטה. אולי היא רצתה לנסות לחתוך איזה חוט. (אם לא משהו גרוע יותר.)
אז בקיצור, מתישהו היתה התייעצות כזאת של הצוות הרפואי ליד עמדת הקבלה של המיון לגביה ומאוד סקרן אותי לשמוע אבל לא העזתי להתקרב בצורה ברורה מידי שאני מצותתת. שמעתי אותם דנים על הנושא שאי אפשר לכפות עליה טיפול כל עוד מה שהיא אומרת זה לא דברים בעליל בלתי-שפויים לגמרי, כלומר היא לא טוענת נגיד שלקחו אותה חייזרים או משהו (זו דוגמה שמישהי מהצוות שם נתנה).
אז באותו רגע חשבתי שהעבודה הזאת באמת קצת דומה לדילמות שיש לרופאים בסדרה כל הזמן, וזה באמת מרתק (למי שמספיק חזק נפשית בשביל עבודה כזאת).
אגב, במיטה שאחרי ההיא, היתה גם עוד מישהי שצרחה הרבה (בקול צרוד ונוראי) מתישהו גם התחילה לשיר ואפילו נתנה לנו ביצוע מלא של התקווה. זה היה קצת מצחיק. (למרות שגם נורא ריחמתי עליה).
זהו, אין לי פואנטה מיוחדת.
[טיפ: אם חס וחלילה מלח מים טפו טפו טפו תצטרכו להגיע עם מישהו או בעצמכם למיון, בקיץ, תביאו סוודר או משהו, כי קר שם כל הזמן.]

It's Always Sunny

Well-known member
זאת לא פעם ראשונה שמלווה את אחד ההורים בביקור במיון, אבל במקרים הקודמים הייתי בעיקר במצוקה (מהמצב הרפואי) ובעצבים (מכמה זמן שצריך להמתין כל הזמן בין בדיקה לבדיקה ולהתייחסות של רופא) ורצון נואש לברוח משם הביתה.
הפעם זה הרגיש לי אחרת, בעיקר כי אמא לא היתה במצב של סבל או משהו שנראה לי כמו סכנה מיידית, אז לא פחדתי כל כך.
אבל גם זה שאני כרגע בבינג' של הסדרה "הרופא הטוב" (אחרי ששנים נמנעתי מסדרות בית חולים וכל הנושא היה לי נורא קשה לצפיה והתמודדות) זה הפך לי את זה גם במידה מסויימת למעניין ולחשק לשים לב למה שקורה מסביבנו.
איך אימא שלך מרגישה עכשיו?

לא שהיתה אפשרות להתעלם מהסביבה: במיטה הסמוכה (המיטות מופרדות רק ע"י מחיצה) היתה מטופלת שכל הזמן צעקה והשתוללה. אני משערת שהיא היתה באיזה התקף פסיכוטי.
היא צעקה דברים משוגעים שנשמעו לי כמו פאראנויות, הרבה מהם היו על ביבי, על מפכ"ל המשטרה (היא ציפתה שהוא יתקשר אליה) על כך שהיא עוברת "פשעי שואה", על צדיקים וקדושים, היה גם משהו על חיסונים, על זה שמתקשרים איתה מעולמות עליונים. היא לא היתה זקנה, נראתה לי בת 30-50 כזה. אמא שלה היתה שם איתה.
את ההורים שלי היא עצבנה כי הצעקות שלה חפרו להם במוח. במידה מסויימת זה גם היה קצת משעשע, למרות שאני בעיקר נורא ריחמתי עליה. לא היה לגמרי ברור לי אם היא שם בכפיה.
מתישהו היא ראתה אותי בין הפתחים בוילון שלה ושאלה אותי אם יש לי אולי מספריים... אמרתי שלא, למרות שכן היו לי בתיק. אבל מי יודע מה היא היתה עושה איתם. היא בשלב זה גם ישבה במיטה עם שמיכה ולא יכולתי לראות אם באמת קשרו לה את הידיים למעקה המיטה. אולי היא רצתה לנסות לחתוך איזה חוט. (אם לא משהו גרוע יותר.)
אז בקיצור, מתישהו היתה התייעצות כזאת של הצוות הרפואי ליד עמדת הקבלה של המיון לגביה ומאוד סקרן אותי לשמוע אבל לא העזתי להתקרב בצורה ברורה מידי שאני מצותתת. שמעתי אותם דנים על הנושא שאי אפשר לכפות עליה טיפול כל עוד מה שהיא אומרת זה לא דברים בעליל בלתי-שפויים לגמרי, כלומר היא לא טוענת נגיד שלקחו אותה חייזרים או משהו (זו דוגמה שמישהי מהצוות שם נתנה).
אז באותו רגע חשבתי שהעבודה הזאת באמת קצת דומה לדילמות שיש לרופאים בסדרה כל הזמן, וזה באמת מרתק (למי שמספיק חזק נפשית בשביל עבודה כזאת).
אגב, במיטה שאחרי ההיא, היתה גם עוד מישהי שצרחה הרבה (בקול צרוד ונוראי) מתישהו גם התחילה לשיר ואפילו נתנה לנו ביצוע מלא של התקווה. זה היה קצת מצחיק. (למרות שגם נורא ריחמתי עליה).
[טיפ: אם חס וחלילה מלח מים טפו טפו טפו תצטרכו להגיע עם מישהו או בעצמכם למיון, בקיץ, תביאו סוודר או משהו, כי קר שם כל הזמן.]
ישבתי כמה רגעים כי לא ידעתי מה לרשום ובסוף חשבתי על כך שהמציאות לפעמים יותר מוזרה/הזויה מסדרות.
הייתם צריכים לחכות הרבה עד שהתפנתה מיטה?

טוני החתול

Well-known member
מנהל
הבעיה היא שבסדרה הרופא הטוב* פותרים מקרה רפואי ב43 דקות כולמר לא צריך לחכות שעות
שמעתי אותם דנים על הנושא שאי אפשר לכפות עליה טיפול כל עוד מה שהיא אומרת זה לא דברים בעליל בלתי-שפויים לגמרי, כלומר היא לא טוענת נגיד שלקחו אותה חייזרים או משהו (זו דוגמה שמישהי מהצוות שם נתנה).
בשביל אישפוז פסיכיאטרי כפוי צריך לקבל היתר מיוחד מהפסיכיאטר המחוזי
ואפילו נתנה לנו ביצוע מלא של התקווה.
זה רע שאני לא זוכר את כל המילים של התקווה?
חשבתי שהפואנטה הייתה לראות את הרופא הטוב?
האם לא רק בשביל זה כל הסיפור קרה?

*רציתי לכתוב שהבדל משמעותי נוסף בין המציאות והעולם הטלוויזיוני הוא שבטלוויזיה כולם נראים טוב יותר (וכן, מרפי חתיך)
אבל יצא לי גם לפגוש רופאים חתיכים כשהייתי בבית חולים.
** אולי השהיה בביתח ולים גורמת לכך שאנשים רגילים נראים חתיכים

Lhuna3

Well-known member
איך אימא שלך מרגישה עכשיו?
ככה ככה האמת, זה מצב מתמשך אבל לפחות היא בבית עכשיו.

הייתם צריכים לחכות הרבה עד שהתפנתה מיטה?
בכלל לא. הזמן הרב שחיכינו הוא לרופא שיבוא לבדוק, ואז לתוצאות של בדיקות ואז שוב...

הבעיה היא שבסדרה הרופא הטוב* פותרים מקרה רפואי ב43 דקות כולמר לא צריך לחכות שעות

רציתי לכתוב שהבדל משמעותי נוסף בין המציאות והעולם הטלוויזיוני הוא שבטלוויזיה כולם נראים טוב יותר (וכן, מרפי חתיך)
אבל יצא לי גם לפגוש רופאים חתיכים כשהייתי בבית חולים.
מעולם לא ראיתי רופא חתיך בישראל.
וברור שאתה תחשוב שמרפי חתיך, אני בתחילת הסדרה חשבתי בכלל שהוא בן 15 מן דוגי האוזר כזה.
אבל מלנדז די חתיך.

וההבדל הכי גדול בין הטלויזיה למציאות בבתי חולים הוא הזמן ותשומת הלב והאכפתיות של הרופאים כלפי כל מטופל ובני משפחתו והסיפור האישי שלו.
בסדרה הם ממש מעורבים רגשית בכל מקרה ומקשיבים לסיפור המשפחתי ויש להם זמן עוד לשבת ולייעץ להם על דברים שבכלל לא קשורים למחלה והם לוקחים הכל אישית ובשיא הרגישות.
במציאות אין דברים כאלה.
מטופל זה בסך הכל עבודה. החיים הפרטיים שלו לא מעניינים את הרופא, וגם אם היו מעניינים ממש אין לו זמן לשמוע עליהם.

Lion_Heart

Well-known member

קראתי, והאמת שאין לי מה לכתוב חוץ מ..
נשמע כמו חוויה לא נעימה , ואחת שאני מכיר דיי מקרוב, מאחל לך מה שאיחלתי קודם, מנוחה ובריאות

It's Always Sunny

Well-known member
@didalf חשבתי אתמול לשלוח הודעה לגבי השרשור של ימי הולדת (כי רציתי לדעת מתי לאחל מזל טוב לכל אחד) ועכשיו פתאום ראיתי שהקפצת את השרשור הזה לעמוד הראשון :-D:-] איזה צירוף מקרים, חח.
בכל מקרה, תודה על השרשור, זה נחמד שהכל מרוכז במקום אחד |4U|

למעלה