מה כל חובבי מארוול ישנים או שאף אחד מלבדי לא שמע שדדפול 3 ייצא ב-6/9/24 ושיו ג׳קמן יחזור לגלם בו את וולברין?!!?1?1?1??!?!?!?1?
Hugh Jackman Returning As Wolverine In 'Deadpool 3', Pic Sets Fall 2024 Release, Ryan Reynolds announces on Instagram.
deadline.com
היה מאוד כיף איך שזה נגלה לי באופן אורגני ומסודר.
כלומר הרבה פעמים בדבר כזה אני רואה כותרת ורק אחר כך רואה את הסרטון שבו זה מתגלה. אבל הפעם ממש בבוקר ראיתי את הסרטון של הראשון וזה התגלה לי בהפתעה מעולה בסוף הסרטון.
ואז אחר הצהריים ראיתי את הסרטון השני.
שקלתי על להעלות את זה כאן וחשבתי אפילו על להעלות באוב את שרשור עדכוני הMCU האחרון.
אבל האמת שעד שהגעתי למחשב כבר הספקתי די לשכוח מזה.
כי לאדעת... לוגאן היה סיום כ"כ מושלם לוולברין שמרגיש לי מיותר להחזיר אותו שוב ולהרוס את זה.
מצד שני הטיזר היה משעשע וכייון שזה דדפול זה יכול ללכת לכל כיוון ולא להיות קאנוני בכלל. אני מקווה שזה יהיה מצחיק ושווה את זה.
זה אולי חבל כי זה שהפעם האחרונה שאנחנו רואים את הדמות של וולברין בגילומו של יו ג'קמן הייתה במוות שלו בלוגאן הייתה סגירה קלאסית לדמות.
אבל מצד שני כמו שציינו, לוגאן מתרחש בעתיד כלשהו.
חוץ מזה שעכשיו יש מימדים אחרים שבהם יש אקס מן אז אפשר לטעון שלוגאן מתרחש במימד אחר.
גם ככה צריך לטעון שהטריולוגיה הראשונה של סרטי האקס מן מתרחשת ביקום נפרד מאשר סדרת הסרטים המאוחרת יותר כי אחרת יש יותר מידי חוסר התאמות.
עדיין בכלל לא ברור כיצד ישלבו את האקס מן או הקונספט של מוטאנטים בMCU (אפילו שכן קיבלנו ניצנים לזה).
בקיצור - הבעיה היחידה שתהיה לי עם זה, זה אם הסרט יהיה גרוע. ומה הסיכוי לזה (הרי זה לא שפעם אחרונה שוולברין בגילומו של יו ג'קמן ודדפול בגילומו של ריאן ריינולדס היו יחד בסרט זה היה אחד מסרטי הקומיקס הכי גרועים אי פעם...)
חוץ מזה אולי חבל כי בכל מקרה מתישהו יצטרכו ללהק שחקן חדש בשביל וולברין, אז למה לא לעשות את זה כבר?
*אגב, בסרטון השני הם מדברים ואי אפשר לשמוע אותם בגלל המוזיקה. אבל מעניין אותי מה קוראי שפתיים ראו שנאמר. אני מניח שכלום, אבל בכל זאת הייתי רוצה לדעת לקרוא שפתיים היום.