שרשור אוף High למדי 🔝

didalf

Well-known member
@didalf חשבתי אתמול לשלוח הודעה לגבי השרשור של ימי הולדת (כי רציתי לדעת מתי לאחל מזל טוב לכל אחד) ועכשיו פתאום ראיתי שהקפצת את השרשור הזה לעמוד הראשון :-D:-] איזה צירוף מקרים, חח.
בכל מקרה, תודה על השרשור, זה נחמד שהכל מרוכז במקום אחד |4U|
ומתי את? אני מבינה שבדיוק פספסנו אבל תגידי שאני אזכור לשנה הבאה.

didalf

Well-known member
מה כל חובבי מארוול ישנים או שאף אחד מלבדי לא שמע שדדפול 3 ייצא ב-6/9/24 ושיו ג׳קמן יחזור לגלם בו את וולברין?!!?1?1?1??!?!?!?1?

כי לאדעת... לוגאן היה סיום כ"כ מושלם לוולברין שמרגיש לי מיותר להחזיר אותו שוב ולהרוס את זה.
מצד שני הטיזר היה משעשע וכייון שזה דדפול זה יכול ללכת לכל כיוון ולא להיות קאנוני בכלל. אני מקווה שזה יהיה מצחיק ושווה את זה.

*הטיזרים כי לא שמת:

טוני החתול

Well-known member
מנהל
מה כל חובבי מארוול ישנים או שאף אחד מלבדי לא שמע שדדפול 3 ייצא ב-6/9/24 ושיו ג׳קמן יחזור לגלם בו את וולברין?!!?1?1?1??!?!?!?1?

היה מאוד כיף איך שזה נגלה לי באופן אורגני ומסודר.
כלומר הרבה פעמים בדבר כזה אני רואה כותרת ורק אחר כך רואה את הסרטון שבו זה מתגלה. אבל הפעם ממש בבוקר ראיתי את הסרטון של הראשון וזה התגלה לי בהפתעה מעולה בסוף הסרטון.
ואז אחר הצהריים ראיתי את הסרטון השני.

שקלתי על להעלות את זה כאן וחשבתי אפילו על להעלות באוב את שרשור עדכוני הMCU האחרון.
אבל האמת שעד שהגעתי למחשב כבר הספקתי די לשכוח מזה.
כי לאדעת... לוגאן היה סיום כ"כ מושלם לוולברין שמרגיש לי מיותר להחזיר אותו שוב ולהרוס את זה.
מצד שני הטיזר היה משעשע וכייון שזה דדפול זה יכול ללכת לכל כיוון ולא להיות קאנוני בכלל. אני מקווה שזה יהיה מצחיק ושווה את זה.
זה אולי חבל כי זה שהפעם האחרונה שאנחנו רואים את הדמות של וולברין בגילומו של יו ג'קמן הייתה במוות שלו בלוגאן הייתה סגירה קלאסית לדמות.
אבל מצד שני כמו שציינו, לוגאן מתרחש בעתיד כלשהו.
חוץ מזה שעכשיו יש מימדים אחרים שבהם יש אקס מן אז אפשר לטעון שלוגאן מתרחש במימד אחר.
גם ככה צריך לטעון שהטריולוגיה הראשונה של סרטי האקס מן מתרחשת ביקום נפרד מאשר סדרת הסרטים המאוחרת יותר כי אחרת יש יותר מידי חוסר התאמות.
עדיין בכלל לא ברור כיצד ישלבו את האקס מן או הקונספט של מוטאנטים בMCU (אפילו שכן קיבלנו ניצנים לזה).

בקיצור - הבעיה היחידה שתהיה לי עם זה, זה אם הסרט יהיה גרוע. ומה הסיכוי לזה (הרי זה לא שפעם אחרונה שוולברין בגילומו של יו ג'קמן ודדפול בגילומו של ריאן ריינולדס היו יחד בסרט זה היה אחד מסרטי הקומיקס הכי גרועים אי פעם...)

חוץ מזה אולי חבל כי בכל מקרה מתישהו יצטרכו ללהק שחקן חדש בשביל וולברין, אז למה לא לעשות את זה כבר?

*אגב, בסרטון השני הם מדברים ואי אפשר לשמוע אותם בגלל המוזיקה. אבל מעניין אותי מה קוראי שפתיים ראו שנאמר. אני מניח שכלום, אבל בכל זאת הייתי רוצה לדעת לקרוא שפתיים היום.

didalf

Well-known member
זה אולי חבל כי זה שהפעם האחרונה שאנחנו רואים את הדמות של וולברין בגילומו של יו ג'קמן הייתה במוות שלו בלוגאן הייתה סגירה קלאסית לדמות.
אבל מצד שני כמו שציינו, לוגאן מתרחש בעתיד כלשהו.
חוץ מזה שעכשיו יש מימדים אחרים שבהם יש אקס מן אז אפשר לטעון שלוגאן מתרחש במימד אחר.
כן אבל זאת גם סגירה לדמות בזכרון שלנו.
חוץ מזה אולי חבל כי בכל מקרה מתישהו יצטרכו ללהק שחקן חדש בשביל וולברין, אז למה לא לעשות את זה כבר?
ללללאאאא
פשוט לעזוב את וולברין כמו שהוא ולמצוא דמויות אחרות בקומיקס.

*אגב, בסרטון השני הם מדברים ואי אפשר לשמוע אותם בגלל המוזיקה. אבל מעניין אותי מה קוראי שפתיים ראו שנאמר. אני מניח שכלום, אבל בכל זאת הייתי רוצה לדעת לקרוא שפתיים היום.
אני בטוחה שכבר יש ניתוח באינטרנט

טוני החתול

Well-known member
מנהל
HISHE דאגו להזכיר לכולם ביו-טיוב שהם חזו את זה כבר לפני 5 שנים:

(יכול להיות שמה שקורה בHISHE זה בעצם קאנון?)

Lhuna3

Well-known member
אני יודעת שזה משעמם לשמוע חלומות של אחרים, אבל חייבת לשתף אותכם כי זה קורע אותי: חלמתי על עלילת מד"ב עם סוג של לולאת זמן ושהאנושות עברה לחיות על פלנטה אחרת (והיו שם גם דר' מרפי וגלסמן מהרופא הטוב), אבל מה שמצחיק זה שבסוף זה הכל היה חלק מהסדרה פרפר נחמד :-D

LeAnnDyIan

Well-known member
אני יודעת שזה משעמם לשמוע חלומות של אחרים, אבל חייבת לשתף אותכם כי זה קורע אותי: חלמתי על עלילת מד"ב עם סוג של לולאת זמן ושהאנושות עברה לחיות על פלנטה אחרת (והיו שם גם דר' מרפי וגלסמן מהרופא הטוב), אבל מה שמצחיק זה שבסוף זה הכל היה חלק מהסדרה פרפר נחמד :-D
היית צריכה לשמור את זה לשאלון החודשי בסיפור החודש 😂😂

It's Always Sunny

Well-known member
מד"ב ופרפר נחמד? נשמע רעיון מקורי. ד"ר מרפי וגלסמן עשו משהו מיוחד בחלום או רק היו שם? נראה לי שזה יכול להיות פרמיס מעניין לסדרה :-D

טוני החתול

Well-known member
מנהל
זה מזכיר לי שפעם היה לי חלום שבו היה לי ברור שהחיים הם כמו לולאת זמן, ככה כשאני מת אני חוזר לתחילת החיים שלי ואני יכול לחיות את החיים שלי מחדש שוב. ואני מניח לעשות החלטות יותר טובות.
ואז כשהתעוררתי חשבתי על זה וקלטתי שזה בעצם לא המצב, שאני חי את החיים שלי פעם אחת ואין לי דרך לתקן טעויות ואין לי עוד הזדמנות לחיים.
אז את מבינה, אין לי חלומות מפחידים. החיים הערים שלי הם מה שמפחיד.

Lhuna3

Well-known member
זה מזכיר לי שפעם היה לי חלום שבו היה לי ברור שהחיים הם כמו לולאת זמן, ככה כשאני מת אני חוזר לתחילת החיים שלי ואני יכול לחיות את החיים שלי מחדש שוב. ואני מניח לעשות החלטות יותר טובות.
בספר "הקלות הבלתי נסבלת של הקיום" יש דיון ברעיון כזה אבל הפוך:
שאחרי שנמות נחזור שוב לתחילת החיים שלנו ונצטרך לחיות אותם שוב, אבל לא נוכל לשנות כלום מהפעם הראשונה, כלומר כל החלטה שקיבלנו בחיים האלו - נאלץ לבחור אותו דבר לנצח בחיים הבאים, ואחריהם, וכך הלאה.
הטענה היא שאם זה היה ככה, אז כל החלטה שאנו לוקחים היתה כבדת משקל, כי עם ההשלכות שלה נצטרך לחיות ולהתמודד אינסוף פעמים.
אז דווקא בגלל ש(עד כמה שידוע לנו) זה לא ככה, ואנחנו חיים רק פעם אחת, זה מה שהופך את הקיום שלנו לקל ואת ההחלטות לפחות חשובות. כי אולי נעשה טעויות ויהיו השלכות רעות, אבל בכל מקרה בסוף נמות והכל יגמר וזה כבר לא ישנה.
הכל זמני וחד פעמי.

אתה חושב שהמציאות שלך מפחידה כי אתה משווה אותה לאפשרות דמיונית שהיא טובה יותר (שחיים שוב ושוב אבל אפשר לתקן ולשפר).
תשווה אותה לאפשרות הרבה יותר גרועה - אז אולי תרגיש שהיא בעצם קלה ונחמדה.

It's Always Sunny

Well-known member
בספר "הקלות הבלתי נסבלת של הקיום" יש דיון ברעיון כזה אבל הפוך:
שאחרי שנמות נחזור שוב לתחילת החיים שלנו ונצטרך לחיות אותם שוב, אבל לא נוכל לשנות כלום מהפעם הראשונה, כלומר כל החלטה שקיבלנו בחיים האלו - נאלץ לבחור אותו דבר לנצח בחיים הבאים, ואחריהם, וכך הלאה.
הטענה היא שאם זה היה ככה, אז כל החלטה שאנו לוקחים היתה כבדת משקל, כי עם ההשלכות שלה נצטרך לחיות ולהתמודד אינסוף פעמים.
אז דווקא בגלל ש(עד כמה שידוע לנו) זה לא ככה, ואנחנו חיים רק פעם אחת, זה מה שהופך את הקיום שלנו לקל ואת ההחלטות לפחות חשובות. כי אולי נעשה טעויות ויהיו השלכות רעות, אבל בכל מקרה בסוף נמות והכל יגמר וזה כבר לא ישנה.
הכל זמני וחד פעמי.
נשמע קצת כמו סיוט.

למעלה