שרשור אוף High למדי 🔝

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אתה חושב שהמציאות שלך מפחידה כי אתה משווה אותה לאפשרות דמיונית שהיא טובה יותר (שחיים שוב ושוב אבל אפשר לתקן ולשפר).
תשווה אותה לאפשרות הרבה יותר גרועה - אז אולי תרגיש שהיא בעצם קלה ונחמדה.
בהחלט נכון.
אבל נראה לי שבחלומות שלי אני נוטה לדמיין מציאות טובה יותר ולא גרועה יותר

It's Always Sunny

Well-known member
אח שלי שלח אותי עם משימה לבדוק האם כדאי לו לצפות בסדרות הנסיך ו-Scorpion (צוות עקרב). אמרתי לו שאבדוק אבל אין לי מושג אם הן טובות כי לא צפיתי בהן. הוא אמר לי לבדוק גם איתכם :-):
מישהו מכיר? יכול להמליץ אם כן או לא? הוא אוהב את המשרד.
תודה מראש!

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אח שלי שלח אותי עם משימה לבדוק האם כדאי לו לצפות בסדרות הנסיך ו-Scorpion (צוות עקרב). אמרתי לו שאבדוק אבל אין לי מושג אם הן טובות כי לא צפיתי בהן. הוא אמר לי לבדוק גם איתכם :-):
תודה מראש!
סקורפיון עשתה רושם של פורסידראלי גנרי וזה לא משהו שמעניין אותי אז לא ניסיתי.

הנסיך - הכוונה לסדרה המצויירת שמתמקדת בבן הבכור של וויליאם וקייט?
אני ממש רציתי לאהוב אותה כי צחוקים על משפחת המלוכה זה כיף. אבל זה באופן כללי די שיעמם אותי ואחרי כחצי עונה שכחתי להמשיך.

It's Always Sunny

Well-known member
אני ראיתי ופרשתי אחרי 2-3 עונות, אבל זה לא אומר כלום 🤷‍♀️
סקורפיון עשתה רושם של פורסידראלי גנרי וזה לא משהו שמעניין אותי אז לא ניסיתי.

הנסיך - הכוונה לסדרה המצויירת שמתמקדת בבן הבכור של וויליאם וקייט?
אני ממש רציתי לאהוב אותה כי צחוקים על משפחת המלוכה זה כיף. אבל זה באופן כללי די שיעמם אותי ואחרי כחצי עונה שכחתי להמשיך.
(כן, הנסיך זו הסדרה שהתכוונת אליה @טוני החתול )
גיגלתי אותן לפני ששאלתי בפורום, אז מה שאתם רושמים נשמע לי הגיוני עם התגובות שקראתי עליהן.
תודה על העזרה :-):

LeAnnDyIan

Well-known member
תודה מראש!
ראיתי סקורפיון בשביל קת׳רין מקפי.
והונסטלי, היא באמת היחידה שם ששווה צפייה.
כל השאר היו די מעצבנים. היה לסדרה רעיון נחמד, אבל כשכולם מעצבים קצת קשה ליהנות ממנו.
והתפקיד שלה שם גם לא כזה מרכזי אז אחרי עונה אחת די ממצים את הסדרה. או לפחות אני מציתי.

Aranel Nenharma

Well-known member
|תוף||תוף||תוף|
הודעה זו קשורה לשאלון החודשי (אוקטובר)
לא לקרוא אותה לפני שמתחילים את השאלון!

* אין להגיב או לשרשר להודעה זו, רק להעתיק לשרשור החודשי

🍍 מה עדיף - כל השנה לעבוד 3 ימים בשבוע אבל עם יומיים של צום (ואשכרה לצום) או לעבוד 5 ימים בשבוע עם שבוע אחד מלא של צום בשנה?

נא לבחור המשך מסלול
🍐 שרשור: דיוני סדרות #105 הודעה מספר 77

🍎 שרשור: מועדון הסרט הטוב - גרסת דיסני📽️🐭 הודעה מספר 142

didalf

Well-known member
חג שמח🤩

It's Always Sunny

Well-known member
יואו, עכשיו קלטתי שזה כבר סיכום חודש שני שאני אומרת לעצמי שאני אעלה תמונה של החולצת קומיוניטי שלי ואני שוכחת |פנים| קיבלתי אותה באמצע אוגוסט ורציתי להתלהב ממנה אבל אמרתי לעצמי שאחכה ל1.9 ועכשיו כבר אוקטובר :-D
בכל מקרה, לאור החדשות על סרט קומיוניטי נראה לי שזה דווקא מאוד רלוונטי לי פתאום, שיש לי חולצה של הסדרה

Lhuna3

Well-known member
יואו, עכשיו קלטתי שזה כבר סיכום חודש שני שאני אומרת לעצמי שאני אעלה תמונה של החולצת קומיוניטי שלי ואני שוכחת |פנים| קיבלתי אותה באמצע אוגוסט ורציתי להתלהב ממנה אבל אמרתי לעצמי שאחכה ל1.9 ועכשיו כבר אוקטובר :-D
בכל מקרה, לאור החדשות על סרט קומיוניטי נראה לי שזה דווקא מאוד רלוונטי לי פתאום, שיש לי חולצה של הסדרה
ואיפה התמונה המובטחת?

Lhuna3

Well-known member
זו התמונה הכי נורמלית שיצאה לי. לא יודעת לצלם סלפי או באופן כללי :-D כשאגיע הביתה, אנסה לעשות צילום יותר טוב.
אההה אני חשבתי שזאת חולצה עם הדמויות.
אבל זה הלוגו - חולצה מגניבה, וגם בצבעים שאני אוהבת (רוב החולצות שלי באפור או בכחול).

It's Always Sunny

Well-known member
אההה אני חשבתי שזאת חולצה עם הדמויות.
אבל זה הלוגו - חולצה מגניבה, וגם בצבעים שאני אוהבת (רוב החולצות שלי באפור או בכחול).
הלכתי על הביסייק, למרות שגם היו עם דמויות. זו הייתה מתנת יום הולדת ודווקא מי שקנה לי אותה הציע לי לבחור משהו אחר (הוא בחר אותה), אבל הייתי מרוצה.
זה מצחיק כי לא מזמן אמרו לי (מישהו שמבין עניין כחלק מהרצאה) שאפור פחות מתאים לי לגוון העור שלי. אבל זו מתנת יום הולדת ואני אוהבת אותה אז אני אמשיך ללבוש אותה בכל מקרה 🤷‍♀️
הוא גם אמר לא ללבוש ז'קט ג'ימס ומכנסי ג'ינס שהם לא באותו צבע ואני דווקא אוהבת לשלב ז'קט ג'ינס בהיר עם מכנסי ג'ינס כהים. בסדר, זה לא משנה לי יותר מדי, אני אמשיך ללבוש מה שעושה לי טוב.
את לובשת בעיקר כחול/אפור? מה עם צבעי ביסייק נוספים?

Lhuna3

Well-known member
הלכתי על הביסייק, למרות שגם היו עם דמויות. זו הייתה מתנת יום הולדת ודווקא מי שקנה לי אותה הציע לי לבחור משהו אחר (הוא בחר אותה), אבל הייתי מרוצה.
זה מצחיק כי לא מזמן אמרו לי (מישהו שמבין עניין כחלק מהרצאה) שאפור פחות מתאים לי לגוון העור שלי. אבל זו מתנת יום הולדת ואני אוהבת אותה אז אני אמשיך ללבוש אותה בכל מקרה 🤷‍♀️
הוא גם אמר לא ללבוש ז'קט ג'ימס ומכנסי ג'ינס שהם לא באותו צבע ואני דווקא אוהבת לשלב ז'קט ג'ינס בהיר עם מכנסי ג'ינס כהים. בסדר, זה לא משנה לי יותר מדי, אני אמשיך ללבוש מה שעושה לי טוב.
|כן||כן||כן|
את לובשת בעיקר כחול/אפור? מה עם צבעי ביסייק נוספים?
השאר זה בעיקר לבן, אבל יש לי גם קצת חולצות בגוונים של ורוד, אפרסק, בז', ירוק.
אבל הרוב כן, כחול ואפור.
הייתי רוצה ללבוש יותר שחור (כי זה יפה וגם מרזה :p) אבל כל בגד שחור מייד נראה לי מלוכלך כי רואים עליו כל שערת חתול או גרגר אבק אקראי :-(

למעלה