שרשור אוף High למדי 🔝

It's Always Sunny

Well-known member
ועכשיו נזכרתי בקטע שלבת הייתה חברה שחורה והיא עשתה קסם ככה ששתיהן היו עם עור מנוקד כלומר כאילו ערבבו את הצבעים שלהן
הא, זה היה בשנות ה-60, לא? היום זה היה עובר מסך או לא? אני לא בטוחה מה דעתי על זה.

אני מניח שראיתי את זה לפני עשור
אה זה היה כנראה סביבות 2013 או 2014 כי אני זוכר שעברתי מיד לראות את האגדה של קורה ואז גיליתי שבעצם יצאו בנתיים שתי עונות של הסדרה והייתי צריך לחכות לעונות האחרונות שיצאו
היית רוצה לראות את אווטאר שוב?

לקח לי זמן להבין מה זה "מעשי כשפים" אני זוכר שקראו לסדרה סמנת'ה כשהיא שודרה אז.
אני זוכרת שככה קראו לה בארץ, אבל לא הייתי בטוחה איך לקרוא לה כאן אז הלכתי על התרגום שהופיע בויקיפדיה חחח

במקום דארן אני הייתי עושה איתה שיחה רצינית בקשר לגבולות, או מביע משאלה שכוחותיהם של משפחתה לא יעבדו עלי יותר
רגע, גם הילדים הפעילו עליו קסמים?

Lion_Heart

Well-known member
זכור לי שהייתה להם בת, אבל לא בן.
ועכשיו נזכרתי בקטע שלבת הייתה חברה שחורה והיא עשתה קסם ככה ששתיהן היו עם עור מנוקד כלומר כאילו ערבבו את הצבעים שלהן

נכון, עכיו אני נזכר שיש לך תאום

אני מניח שראיתי את זה לפני עשור
אה זה היה כנראה סביבות 2013 או 2014 כי אני זוכר שעברתי מיד לראות את האגדה של קורה ואז גיליתי שבעצם יצאו בנתיים שתי עונות של הסדרה והייתי צריך לחכות לעונות האחרונות שיצאו
בת-אגת'ה ובן -אדם

It's Always Sunny

Well-known member
היום בשעה טובה הלכנו לחנות ספרים כדי לתרום את הערימות ספרים שהצטברו לנו בבית. כשהאחים שלי יצאו מהחנות היו להם שני ספרים ביחד, אחד שאח שלי רצה להשאיר והשני- ספר שהיה שייך בעבר לאחותי הגדולה, ספר של שקרניות קטנות. שאלתי את אחותי לפני איזה חודש אם היא רוצה את הספר בחזרה והיא אמרה שלא, אבל אח שלי לא זכר אז הוא לא רצה לתרום אותו. ולי ממש היה קשה שהספר הזה יישאר בבית (במיוחד כשהספרייה נמצאת בחדר שלי, הספיקו לי הימים הבודדים שהספר הזה היה מונח בחדר שלי). אז אחותי אמרה שאפשר להיפטר ממנו, ביקשתי ממנה שהיא תיפטר ממנו בשבילו והיא אכן עשתה את זה. זו כנראה אחת מהסיבות שאני אוהבת את האחים שלי :-]

It's Always Sunny

Well-known member
קמתי היום בבוקר, עדיין עם תחושות לא נעימות אבל קצת פחות מאתמול. אני רוצה לומר תודה על מה שכולכם רשמתם, אין לכם מושג כמה הייתי צריכה את זה אתמול |4U| עכשיו כשאני מסוגלת לחשוב טיפה יותר בהיגיון, אני אחשוב על מה הלאה.
אולי אעדכן בשבוע הבא מה עשיתי בסוף וכו'
רציתי לעדכן שהיום דיברתי עם המנחה של הקבוצה, הסברתי לה מה הרגשתי. בפגישה היום נעזרתי בה כדי לפתוח את הנושא הזה, תיארתי בפני כולם את מה שהרגשתי ומה אני צריכה מהם באופן ברור, זה חתיכת צעד בשבילי ואני רוצה להגיד לכם תודה על העידוד וההקשבה |4U| זה גרם לי לחשוב על הנושא ולהתעמת איתו במקום לברוח ממנו (כמו שאני עושה בדרך כלל)

Lhuna3

Well-known member
רציתי לעדכן שהיום דיברתי עם המנחה של הקבוצה, הסברתי לה מה הרגשתי. בפגישה היום נעזרתי בה כדי לפתוח את הנושא הזה, תיארתי בפני כולם את מה שהרגשתי ומה אני צריכה מהם באופן ברור, זה חתיכת צעד בשבילי ואני רוצה להגיד לכם תודה על העידוד וההקשבה |4U| זה גרם לי לחשוב על הנושא ולהתעמת איתו במקום לברוח ממנו (כמו שאני עושה בדרך כלל)
מדהים |כן| אני בכנות לא יודעת אם לי היה האומץ לפתוח ולהתמודד עם זה ככה, זה ממש לא טריוויאלי. אז כל הכבוד ומשמח לשמוע!

It's Always Sunny

Well-known member
היה לי בלילה חלום הזוי שקשור לדיסני, לא יודעת אם זה בגלל הצפייה בסרטי דיסני או כי אני חושבת על הסדרה Once Upon a Time הרבה לאחרונה. בכל מקרה, החלום הזה היה מאוד מוחשי, לא זוכרת את כולו אבל ממה שאני זוכרת זה הרגיש כאילו אני ממש שם. קשור לסרט של שלגייה, המלכה הרעה הביאה לשלגייה דף וציפתה שהיא תהלל אותה (את המלכה הרעה). הייתה שם שאלה של לתאר את המלכה במילה אחת ואני זוכרת שחשבתי לרשום מפחידה אבל אז חשבתי שכדאי לרשום יפה כדי לא לעצבן אותה :-D
פעם שנייה בתקופה האחרונה שיש לי חלום כזה מוחשי

It's Always Sunny

Well-known member
היה לי בלילה חלום הזוי שקשור לדיסני, לא יודעת אם זה בגלל הצפייה בסרטי דיסני או כי אני חושבת על הסדרה Once Upon a Time הרבה לאחרונה. בכל מקרה, החלום הזה היה מאוד מוחשי, לא זוכרת את כולו אבל ממה שאני זוכרת זה הרגיש כאילו אני ממש שם. קשור לסרט של שלגייה, המלכה הרעה הביאה לשלגייה דף וציפתה שהיא תהלל אותה (את המלכה הרעה). הייתה שם שאלה של לתאר את המלכה במילה אחת ואני זוכרת שחשבתי לרשום מפחידה אבל אז חשבתי שכדאי לרשום יפה כדי לא לעצבן אותה :-D
פתאום חשבתי על זה שלא הדגשתי משהו חשוב, אני הייתי רק צופה מהצד, לא שלגייה. שלגייה הייתה ילדה קטנה, והיו עוד דברים לעשות חוץ מלרשום על המלכה הרעה דברים טובים, אני פשוט לא זוכרת מה הלך שם. בעיקר זכור לי שאלה היו דברים הזויים (דה, חלום :-D) ושיכולתי להרגיש שמשהו לא טוב קורה שם והייתה אווירה מלחיצה, אבל באיזשהו שלב כבר התעוררתי למזלי :-D|פנים|
בכל מקרה, פתאום אני קולטת שזה מרגיש יותר קריפי ממצחיק אבל הקטע שצריך להגיד לה שהיא יפה עדיין משעשע

didalf

Well-known member
(מה לגבי התוכנית שלנו לגרום לכך שיפטרו אותה?)
עובדת על זה:
1. לגלות מה השם האמיתי שלה
2. לפרוץ לה לפייסבוק
3. לכתוב פוסט גזעני
4. לעשות שיימינג נרחב ברשת
5. יהיו חייבים לפטר אותה ויהיה לה מלא זמן אלינו|מאוהב|

טוני החתול

Well-known member
מנהל
עובדת על זה:
2. לפרוץ לה לפייסבוק
3. לכתוב פוסט גזעני
אני תומך בתוכנית

(מבחינתי עדיף שיפטרו את כולנו)

dilia snake

Well-known member
עובדת על זה:
2. לפרוץ לה לפייסבוק
3. לכתוב פוסט גזעני
עזבי, בואי פשוט נעשה דיפ פייק שלה מטביעה גורים של חתולים וכלבים(או מקריבה אותם כחלק מריטואל של כת השטן?) ונשלח לבוס שלה.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
נראה לי נורא מגניב שאת זוכרת כל כך טוב את החלומות שלך.
מרגיש לי שהרבה פעמים החלומות שלי מורכבים, אבל אני שוכח אותם תוך דקות.
(וכן, ניסיתי לכתוב או להקליט את עצמי אבל זה לא עובד לי טוב)

הלילה היה לי חלום מוזר במיוחד. שוב אני לא זוכר ממנו שום דבר, אבל אני זוכר שהתעוררתי בתחושה שרבתי נורא עם אמא שלי ואני צריך לפתור את זה. והיה איזה חצי דקה לפני שקלטתי שזה היה חלום כי אמא שלי מתה לפני עשור.

It's Always Sunny

Well-known member
הלילה היה לי חלום מוזר במיוחד. שוב אני לא זוכר ממנו שום דבר, אבל אני זוכר שהתעוררתי בתחושה שרבתי נורא עם אמא שלי ואני צריך לפתור את זה. והיה איזה חצי דקה לפני שקלטתי שזה היה חלום כי אמא שלי מתה לפני עשור.
:-(:-(:-(

אני לא ממש חושבת שזה מגניב (אגב אתמול בלילה היה לי חלום נוסף, אבל לא קשור לדיסני הפעם :-D) זה יותר מעצבן בקטע שאני מתעוררת באמצע הלילה ואז קמה בבוקר עייפה (או שאני מתעוררת שעה לפני הזמן). זה עניין שהתחיל רק לאחרונה מאז שהתחלתי ליטול תרופה שהפסיכיאטר רשם לי, אז יכול שזה קשור אבל מי יודע?

הכוונה לבוקר למחרת?

Lion_Heart

Well-known member

קרה לי אותו דבר עם אבא שלי..., רק שזה לא עשור אלא שנתיים

נערך לאחרונה ב:

מילי08

Well-known member
@didalf @dilia snake @LeAnnDyIan @טוני החתול
תודה |חיבוק||חיבוק||חיבוק||חיבוק||חיבוק|
לא בדקתי הודעות בכלל בתקופה האחרונה עד עכשיו והצלחתם לשעשע אותי.
אני קצת מוצפת. לא משהו דרמטי, סתם עניינים קטנים, ואין לי יותר מידי חשק לכלום. גם אצלי כמו אצלי, זה הכל או כלום. אם אני לא עושה מה שאני צריכה או רוצה כמו שנוח לי, אני כבר לא עושה בכלל (כמו למשל העובדה שאני חייבת לנקות את הבית כי הוא ג'יף אחד גדול אבל לא עשיתי שום מאמץ לעשות אפילו דברים קטנים במהלך השבוע.. להיום היה לי תירוץ שלא הרגשתי טוב).
מקווה להתאפס על עצמי בקרוב|חיבוק||תודה||סגידה|

dilia snake

Well-known member
@didalf @dilia snake @LeAnnDyIan @טוני החתול
תודה |חיבוק||חיבוק||חיבוק||חיבוק||חיבוק|
לא בדקתי הודעות בכלל בתקופה האחרונה עד עכשיו והצלחתם לשעשע אותי.
אני קצת מוצפת. לא משהו דרמטי, סתם עניינים קטנים, ואין לי יותר מידי חשק לכלום. גם אצלי כמו אצלי, זה הכל או כלום. אם אני לא עושה מה שאני צריכה או רוצה כמו שנוח לי, אני כבר לא עושה בכלל (כמו למשל העובדה שאני חייבת לנקות את הבית כי הוא ג'יף אחד גדול אבל לא עשיתי שום מאמץ לעשות אפילו דברים קטנים במהלך השבוע.. להיום היה לי תירוץ שלא הרגשתי טוב).
מקווה להתאפס על עצמי בקרוב|חיבוק||תודה||סגידה|
יאאא את חיה!! |לב|

קחי את כל הזמן שאת צריכה ותחזרי אלינו עם כוחות מחודשים |חיבוק| |חיבוק| |חיבוק| |חיבוק| |חיבוק| |חיבוק| |חיבוק| |חיבוק| |חיבוק| |חיבוק| |חיבוק| |חיבוק| |חיבוק| |חיבוק| |חיבוק| |חיבוק| |חיבוק| |חיבוק| |חיבוק| |חיבוק|

למעלה