מילי08
Well-known member
באסה. אבל קטן עליך!אז מסתבר שאין אפשרות להחליף את האנטיביוטיקה שלי לסירופ ואני חייבת כדורים, אמרו לי שזה בסדר לרסק. לקחתי היום כדור אחד והתחושה של לקחת כדור מרוסק גרועה יותר משזכרתיטוב, לפחות זה רק עד יום שבת
באסה. אבל קטן עליך!אז מסתבר שאין אפשרות להחליף את האנטיביוטיקה שלי לסירופ ואני חייבת כדורים, אמרו לי שזה בסדר לרסק. לקחתי היום כדור אחד והתחושה של לקחת כדור מרוסק גרועה יותר משזכרתיטוב, לפחות זה רק עד יום שבת
תודה תודהבאסה. אבל קטן עליך!
הזכרת לי משהו מצחיקתודה תודההנחמה שלי היא באמת שזה רק לזמן קצר. אני פשוט אעשה את זה מהר מבלי לחשוב ואז אשתה הרבה מים כדי להעביר את הטעם.
אגב, הריסוק של הכדורים זו בדיוק הפעולה שגרמה לי להפסיק לאכול מעדנים (של מילקי וכאלה) אז לפעמים אולי זה דווקא דבר טוב![]()
אני חושב שכולם משנים את הנהיגה הנורמלית שלהם כשיש ניידת משטרה ליד.היום אחרי הרבה זמן נהגתי. עמדתי ברמזור בפנייה שמאלה ואחרי הסיבוב היה מפרץ מצד ימין (הסברתי ברור?), כשהרמזור התחלף התחלתי לנסוע ואז מהמפרץ הגיעה ניידת ואומנם זכות הקדימה הייתה שלי אבל בגלל הפחד שלי ממשטרה, האטתי קצת ונתתי לניידת להיכנס קודם
לפני שהתחלתי לנהוג לא היה אכפת לי מניידות על הכבישים![]()
אבל בגלל הפחד שלי ממשטרה
*לאחר תרגום למעלות של אנשים נורמלים* הולי שיט
כן. היא מעייפת מאוד. אני חושבת שבגלל זה אני מעדיפה לא לדעת יותר מידי פרטים אישיים על אמנים שאני אוהבת כדי שהאדם האמיתי לא יהרוס לי את הדמות.אין לי איפה לשים את זה (וכוח לדיונים מתישים בנושא) אבל איכסה איזו אישה נוראית.
ואח"כ אומרים שרק בארץ תמיד חםחח אופס. הנה🫣
צפה בקובץ המצורף 61727
נראה לי שיש באג חדש בתפוז. גם לי קרה כמה פעמים שאייקון או אימוג'י לא הופיע, נדמה לי אחרי רענון או אחרי פרסום, ובמקומו יש אימאג' של האימאג'..
חחח וואי שלום מילי ראיתי את זה מזמן מזמן.
אבל אני לפחות הייתי מספיק נחמדה כדי לשתף חבריםחחח וואי שלום מילי ראיתי את זה מזמן מזמן.
אבל ראיתי את זה שוב וזה עדיין מעולה ומצחיק ועצוב בו זמנית.
וחוץ מטום גם פלורנס פיו פיו אהובתישעוד לא הכרתי כשראיתי פעם.
הפוסטרים בסוף![]()
נדיבה שכמותךאבל אני לפחות הייתי מספיק נחמדה כדי לשתף חברים![]()
לאגם אותכם תפוז זרק הלילה החוצה מהמערכת?
קרה לי הרגע, אבל אז חזר בוגם אותכם תפוז זרק הלילה החוצה מהמערכת?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.