שרשור אוף High למדי 🔝

מילי08

Well-known member
אוי לא?:-(
קרה משהו?
קחי חתול

תודה |חיבוק|
לא יודעת. מין תקופה שכזאת. ממש אין לי חשק וכוח לכלום. הדבר היחיד שכן הצלחתי לעשות זה לקרוא המון. זה בא לי טוב וקראתי ספר עבה בשבוע וחצי שזה ממש לא אופייני לי
אני חושב שיותר מידי חתולים זה מה שהביא אותנו הנה
:-D מה פתאום! מתוקים כאלה. אני אוהבת אותם יותר ויותר למרות שחטפתי מהם כמה שריטות חדשות (לא בכוונה, אני פשוט תמיד נמצאת באזור הריצה שלהם שלא באשמתם. גם בלילה הכרית שלי נמצאת באזור הריצה שלהם ולכן אין סיבה שהם לא ירוצו לי על הראש)
יאאא תודה |מאוהב||חיבוק|. (בואו נגיד שבאמת אני נראית כמו הבחורה הזאת וזאת אני)

אבל תראו אותי! מכריחה את עצמי לשבת עכשיו

מילי08

Well-known member
בתור חננת על שמעולם לא ניסתה, באמת איך זה מרגיש?:-]:-D
ברור לך שגם אני שואלת בתור חננת על שמעולם לא ניסתה, כן?
חחח, כנ"ל
(ודווקא לא מזמן כשהייתי חולה והיו לי כאבים אבא שלי הציע להשיג לי :-D)
:-D איזה חמוד
חייסת להודות שמצד אחד אני סקרנית לנסות אבל הבנתי שיש אנשים שזה עושה להם את ההיפך מטוב וברור לי שאני אהיה מהאנשים האלה
*(היה לה את הצער של לגדל 4 ילדים שהיו כולם יותר חננות ממנה)(לפחות לפי ציונים)(וגם של להיות קצת בולי בתור ילדה)

**בא לי עכשיו לכתוב ספר על גיבורת העל חננת-על
:-D יאללה, תכתוב! אני בעד לעשות כאן פינה וכל פעם שיתחשק לך תעלה פרק לפינה
ז מה שהבנתי זה שהסיבה שאני המון לא מגיע ללהגיב לשרשור החודשי היא לא כי אני חרד מהגודל הענק שלו שיהיה לי קשה לסיים,
אלא כי קשה לי נורא לדלג על תגובות בשרשור הזה בלי להגיב עליהן. אני מכריח את עצמי בכוח לדלג על רוב הדברים ולא להגיב להם גם כשמיד קופץ לי לראש דבר מושלם להגיב (אפילו אם לפעמים הוא ארוך למדי). וזה כי אני יודע שאם אני אנסה להגיב על הכל אני לא אצליח כי אני פשוט לא אסיים את השרשור.

אז הערב הסרתי מעצמי את ההגבלות של החברה (או יותר נכון של עצמי) ועשיתי מה שרציתי. שזה היה לעבור על איזה 5 הודעות של לונה ועדי ולהגיב לכל שטות אפשרית עם שטויות דברי חוכמה משלי
:-D
אבל תכלס זה מה שקורה לכולנו ואנחנו לא מחפשות תירוצים להתחמק (אני כן, קצת, אבל זה לא אתם, זה אני)
לי אף פעם אין בעיה עם השרשור הזה כי אין לי חיים אבל אני מציעה שתעשה סדרי עדיפיות:
1. להגיב לי
:-D
בהתחלה חשבתי שזאת תמונה חמודה אבל היא מטרידה קצת8-*
וואי, היא מאוד מטרידה!
אין לי מושג אם זה עלה לכאן או לא אבל חייבת בכל מקרה.
תראו!

https://www.facebook.com/photo/?fbid=449306623877729&set=a.434881908653534
אוף רגע, שמה כתמונה
חייבת להודות שברגע הראשון, וגם שני והשלישי, אני ממש התלהבתי. וזה שכריטופר אקלסטון שם בכלל הלהיב אותי. ואז ראיתי את התאריך |פנים|. ואני מתנגדת לחלוטין למראה של דיוויד. אין סיכוי שהוא ייראה דוד חביב כזה ושמנמן

didalf

Well-known member
לא יודעת. מין תקופה שכזאת. ממש אין לי חשק וכוח לכלום. הדבר היחיד שכן הצלחתי לעשות זה לקרוא המון. זה בא לי טוב וקראתי ספר עבה בשבוע וחצי שזה ממש לא אופייני לי
אוף|חיבוק|
אבל דווקא בתקופות כאלה את צריכה לבוא לפה יותר כי אנחנו חמודים ונשעשע אותך.
אבל לקרוא זה נחמד.

:-D מה פתאום! מתוקים כאלה. אני אוהבת אותם יותר ויותר למרות שחטפתי מהם כמה שריטות חדשות (לא בכוונה, אני פשוט תמיד נמצאת באזור הריצה שלהם שלא באשמתם. גם בלילה הכרית שלי נמצאת באזור הריצה שלהם ולכן אין סיבה שהם לא ירוצו לי על הראש)
באמת חוצפה שאת באזור הריצה שלהם כל הזמן!

It's Always Sunny

Well-known member
אתמול אחד מהחברים שאל אותי אם אני רוצה חולצה של קומיוניטי ליום ההולדת :-): הוא נתן לי לבחור את מה שאני הכי אוהבת, בא לי ללבוש את החולצה כשהיא תגיע ואז לראות אם מישהו מזהה את הסדרה:-)::-):
זה מאוד יפה מצידו שהוא זכר שראיתי ואהבתי את הסדרה

Aranel Nenharma

Well-known member
אתמול אחד מהחברים שאל אותי אם אני רוצה חולצה של קומיוניטי ליום ההולדת :-): הוא נתן לי לבחור את מה שאני הכי אוהבת, בא לי ללבוש את החולצה כשהיא תגיע ואז לראות אם מישהו מזהה את הסדרה:-)::-):
יש לך תמונה של החולצה (או של התמונה על החולצה)

טוני החתול

Well-known member
מנהל
לפעמים ממש בא לי להיות מישהו שאוהב ללבוש חולצות של הסדרות האהובות עליו בפומבי. פשוט מרגיש לי מוזר שאנשים ישאלו אותי מה זה הדבר הזה על החולצה שלי. למרות שאם כתוב רק Community זה לא ממש דורש הסבר.
אבל הנה כמה חולצות שהייתי רוצה ללבוש:
1659962370631.png 1659962451061.png

1659962485072.png

It's Always Sunny

Well-known member
לפעמים ממש בא לי להיות מישהו שאוהב ללבוש חולצות של הסדרות האהובות עליו בפומבי. פשוט מרגיש לי מוזר שאנשים ישאלו אותי מה זה הדבר הזה על החולצה שלי. למרות שאם כתוב רק Community זה לא ממש דורש הסבר.
צפה בקובץ המצורף 58000 צפה בקובץ המצורף 58002

צפה בקובץ המצורף 58003
החולצות האלו ממש מגניבות :)
ראיתי עוד חולצות חוץ מהחולצה שהייתה בהודעה הקודמת שלי, אבל החלטתי ללכת על משהו פשוט, כי אני כמעט ולא לובשת חולצות עם הדפסים

didalf

Well-known member
יאא מגניב איזה כיף לך.

לפעמים ממש בא לי להיות מישהו שאוהב ללבוש חולצות של הסדרות האהובות עליו בפומבי. פשוט מרגיש לי מוזר שאנשים ישאלו אותי מה זה הדבר הזה על החולצה שלי.
לגמרי.
יש לי איזה דפקה בראש שלא מאפשרת לי ללבוש מרצ'נדייס של דברים שאני אוהבת בפומבי. אני אוהבת אם כבר דברים מרומזים כמו ציורים עדינים שרק מישהו שממש מכיר יזהה ועבור השאר זה סתם ציור נחמד. ולשמחתי אחותי מצאה לא מזמן אתר שיש בו מלא דברים כאלה והזמנתי כמה חולצות.

**אבל כן יש לי חולצה של הנוקמים שהיא לא מרומזת בכלל שקניתי בחנות דיסני בלונדון כי לא התאפקתי, ואפילו הלכתי איתה לעבודה כמה פעמים.
אבל היא יפה, לא כזה ריבוע מכוער עם פרצופים. [כאילו כן עם פרצופים אבל בעיצוב יפה, לא ריבוע, שונאת חולצות שהן רק הדפס בתוך ריבוע]
**טי-שרטים של להקות כמו קווין ונירוונה דווקא אין לי בעיה ויש לי כאלה. או היו, נעלמו או נהרסו|תוהה|

צפה בקובץ המצורף 58000
יאאא זאת של טרוי ואבד און א טישרט מגניבה ממש.

תעזבו אותכם מחולצות עם הדפסי סדרות
יש לי חולצה שווה יותר
צפה בקובץ המצורף 58009
אני מבקשת במפגש פורום כולם להגיע עם החולצה הזאת:-D:-D:-D

נערך לאחרונה ב:

limors2

Well-known member
צפה בקובץ המצורף 58000 צפה בקובץ המצורף 58002

צפה בקובץ המצורף 58003
את האחרונה הייתה לי, עד שהיא התבלתה מרוב שימוש

LeAnnDyIan

Well-known member
אויש איזה אנשים משעממים אתם (לא אתן, אור וליאורה)
תלכו עם חולצות של דברים שאתם אוהבים כל הזמן. זה כיף!
ולא ניק, אנשים רנדומליים ברחוב לא יעצרו אותך כדי לשאול מה משמעות החולצה שלך. לא אכפת להם. במקסימום החבר׳ה מהעבודה שלך ישאלו וגם זה לא בטוח. תלוי כמה מעניינת תהיה החולצה שבחרת.
אגב, במקרה שלי אם אני הולכת עם חולצה של משהו שאני אוהבת ומישהו ברחוב מזהה, זה לא שמתפתחת שיחת נפש בעקבות זה, במקסימום זה ״איי לייק יור שירט״ או במקרים שאני יותר אוהבת זה כשאני לובשת דברים של הסיהוקס (חולצה/כובע/סוויטשירט/ג׳רזי) ואנשים ברחוב אומרים לי Go Hawks! יש מעטים שגם מרימים את היד לfist bump אבל מאז הקורונה זה פחות קורה.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
תעזבו אותכם מחולצות עם הדפסי סדרות
יש לי חולצה שווה יותר
צפה בקובץ המצורף 58009
איפה אני מזמין כזאת?
אויש איזה אנשים משעממים אתם (לא אתן, אור וליאורה)
תלכו עם חולצות של דברים שאתם אוהבים כל הזמן. זה כיף!
ולא ניק, אנשים רנדומליים ברחוב לא יעצרו אותך כדי לשאול מה משמעות החולצה שלך. לא אכפת להם. במקסימום החבר׳ה מהעבודה שלך ישאלו וגם זה לא בטוח. תלוי כמה מעניינת תהיה החולצה שבחרת.
אגב, במקרה שלי אם אני הולכת עם חולצה של משהו שאני אוהבת ומישהו ברחוב מזהה, זה לא שמתפתחת שיחת נפש בעקבות זה, במקסימום זה ״איי לייק יור שירט״ או במקרים שאני יותר אוהבת זה כשאני לובשת דברים של הסיהוקס (חולצה/כובע/סוויטשירט/ג׳רזי) ואנשים ברחוב אומרים לי Go Hawks! יש מעטים שגם מרימים את היד לfist bump אבל מאז הקורונה זה פחות קורה.
אני יודע שאנשים יגיבו כי אני רואה שאנשים מגיבים. אפילו אני מגיב (היה שבוע שעבר מישהו עם חולצת סיינפלד אז אמרתי לו "הי סיינפלד").
וכן, אני מדבר על אנשים שאני עובד איתם, פחות מפריע לי אנשים ברחוב.
אבל נראה לי שאנשים שלובשים דברים כאלו לרוב אוהבים גם כשמגיבים להם על מה שהם לובשים. זה הרושם שאני מקבל כשאני רואה שמגיבים להם. אבל אני לא אוהב את זה.

LeAnnDyIan

Well-known member
אני יודע שאנשים יגיבו כי אני רואה שאנשים מגיבים. אפילו אני מגיב (היה שבוע שעבר מישהו עם חולצת סיינפלד אז אמרתי לו "הי סיינפלד").
וכן, אני מדבר על אנשים שאני עובד איתם, פחות מפריע לי אנשים ברחוב.
אבל נראה לי שאנשים שלובשים דברים כאלו לרוב אוהבים גם כשמגיבים להם על מה שהם לובשים. זה הרושם שאני מקבל כשאני רואה שמגיבים להם. אבל אני לא אוהב את זה.
זה בדיוק הקטע. אומרים ״היי סיינפלד״ וזהו. כאילו לא מתפתחת מזה שיחה. במיוחד אם אתה לא מעונין.
כי כאילו תחשוב שאם אתה לובש איזה חולצה של טום הולנד ומישהו אומר לך ״היי טום הולנד״ מה התגובה שלך תהיה? או לחייך ולהמשיך הלאה או להגיד משהו בחזרה. אם אתה מגיב בחזרה יש סיכוי שתתפתח שיחה קצרה. אם לא תגיב, אז מקסימום מישהו אהב את החולצה שלך. זהו. מה הביג דיל? באמת שאני לא מבינה.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
זה בדיוק הקטע. אומרים ״היי סיינפלד״ וזהו. כאילו לא מתפתחת מזה שיחה. במיוחד אם אתה לא מעונין.
כי כאילו תחשוב שאם אתה לובש איזה חולצה של טום הולנד ומישהו אומר לך ״היי טום הולנד״ מה התגובה שלך תהיה? או לחייך ולהמשיך הלאה או להגיד משהו בחזרה. אם אתה מגיב בחזרה יש סיכוי שתתפתח שיחה קצרה. אם לא תגיב, אז מקסימום מישהו אהב את החולצה שלך. זהו. מה הביג דיל? באמת שאני לא מבינה.
אבל את מניחה כאן שמה שאני לא רוצה זה שתתפתח שיחה.
זה לא.
אני לא רוצה שאנשים יגיבו לגבי מה שאני לובש. בעולם אידיאלי כשאנשים היו רואים אותי אז כל מה שהם היו רואים זה דף לבן (כלומר מטפורית, כי אם באמת אנשים היו רואים דף לבן מסתובב ומדבר אז הם בהחלט היו מגיבים)

LeAnnDyIan

Well-known member
אבל את מניחה כאן שמה שאני לא רוצה זה שתתפתח שיחה.
זה לא.
אני לא רוצה שאנשים יגיבו לגבי מה שאני לובש. בעולם אידיאלי כשאנשים היו רואים אותי אז כל מה שהם היו רואים זה דף לבן (כלומר מטפורית, כי אם באמת אנשים היו רואים דף לבן מסתובב ומדבר אז הם בהחלט היו מגיבים)
אז זה בסדר שאתה מגיב על דברים שאנשים אחרים לובשים אבל לא בסדר שאנשים אחרים מגיבים על מה שאתה לובש? ממ כן.. נשמע מעצבן כמו הניק שאנחנו מכירים.

אז תלבש בגדים בלי כלום ותישאר משמעמם. למי אכפת.
אני בניגוד אליך לא נותנת למה שאנשים אחרים חושבים או אומרים להחליט בשבילי מה אני לובשת. אבל במילותיה של לקסה- בגלל זה אני אני ואתה אתה.

LeAnnDylan

Well-known member
חברים, הטיול לנאשוויל שלי סגור! הבוסית שלי שילמה את ההוצאות + הסכימה לימי חופש בלי בעיה.
התפילות שלכם ללזלי נופ עבדו. תודה לכולכם שהבאתם אותי עד הלום|מאוהב||מאוהב|

אני הולכת לראות את קרלי!!!!!@#$@#$# אה עהעאהעהאהעהעעהעהעהיחהגדגעיכארכאעה יח!!!!!😍😍😍😍😍😍😍😍😍

It's Always Sunny

Well-known member
מוקדם יותר בבוקר נפלה לי בטעות קוביית שוקולד, הכלב שלי בא לאכול אותה ואז אמרתי לו "לא", הוא היה בהלם, אז מיהרתי להרים אותה מהרצפה. הקטע שבזמן שנזפתי בו היה לו מספיק זמן לאכול את השוקולד, וזו לא הפעם הראשונה שזה קורה :-D:-D

Lion_Heart

Well-known member
חברים, הטיול לנאשוויל שלי סגור! הבוסית שלי שילמה את ההוצאות + הסכימה לימי חופש בלי בעיה.

אני הולכת לראות את קרלי!!!!!@#$@#$# אה עהעאהעהאהעהעעהעהעהיחהגדגעיכארכאעה יח!!!!!😍😍😍😍😍😍😍😍😍
HAVE LOADS OF FUN!
נאשויל נשמע כיף!
את מתכוונת לאכול שם עוף נאשויל חריף? שואל בשביל חבר

נערך לאחרונה ב:

didalf

Well-known member

יאיייייי|לב|
אמרתי לך שמה שעדימון אומרת זה קדוש!

למעלה