שלום אני חדש כאן

Yali 17

New member
ההגדרה למאגיה היא :

הגדרה למאגיה : שינוי של סדרי עולם,שלא כדרך הטבע, על ידי השבעות על כוחות גדולים בשמות סוד, ובצרופי סוד, לצד פעולה סימבולית. ההגדרה למאגיה "לבנה" : על כישוף " לבן" ( אם אפשר לקרוא לזה ככה ) -ביהדות ישנו חוג מוצמצם מאוד של מאגיה "לבנה", כביכול. לפעמים רשאים מוקבלים ורבנים, להשתמש בסודות וברזים ובשמות קודש,כדי לשנות את המציאות, אך כל עוד הדבר נעשה בכוונה טובה ולא אנוכית, עם לב טהור ואך ורק למען קידוש השם. גם במצבים שהזכרתי, לא תמיד מותר להשתמש בקבלה המעשית, כי הגבול בינה לבין מאגיה "שחורה" דק מאוד, לכן אותו רב צריך לשקול היטב היטב באיזו דרך יש לנקוט.( לפעמים קורים מצבים בהם רבנים השתמשו לא אחת במאגיה, כדי לקרב את הגאולה ולהביא טוב לעולם, אך הם ניכשלו ונענשו קשות ! ראה למשל את הסיפור הנורא והטרגי על רבי דאלי רינה ותלמידיו).

טיימר

New member
אסטרולוגיה קשורה למאגיה ?

כי אני יודע שגם פעם בתנ"ך האמינו במזלות והיתפללו אליהם .

תמיר302

New member
שלא כדרך הטבע?

טיימר היקר, הרשה לי להמליץ לך שלא לקחת את דבריה של יאלי ברצינות רבה מדי. כפי שאתה יכול לראות, מישהו השתתף ביותר מדי כנסי רבנים (וזה לא אני). בכל מקרה, מדובר בפעולה טבעית לחלוטין. זהו תיעול אנרגיות להשגת מטרה מסוימת. לרוב, לפחות במאגיה הטבעית, אין שום שימוש בהשבעות ודברים מהסוג הזה. בכל מקרה, בלינק הנ"ל יש הגדרה מוצלחת למדי, אז תתמקד בה. בהצלחה!

Yali 17

New member
תמיר !

אני מרגישה נימת זילזול בדבריך ? אחרי שתצא מהסרטים של "באפי ציידת הערפדים" ושל " מכושפות " תעביר עלי ביקורת,חמוד. טיימר, אני ממליצה לך לא ליפול לעולם הזה. לפני ,בכלל, שתתחיל אני מעוניינת לשאול אותך מספר שאלות, אם יורשה לי : 1. במה אתה מאמין ( אלוהים ? תנ"ך ? אלילים ? ). 2. למה אתה רוצה לעסוק במאגיה ? אשמח להדריך אותך לדרך נכונה ! תפקח את העיניים, ואל תמהר. בהוקרה ילי

ToryMaster

New member
פעם אחרונה

יאלי, את לא יכולה לבוא לפורום שעוסק בכישוף ולהמליץ לכולם לא להתעסק בזה ולדבר נגד זה כל הזמן. יש מקום לדבר בעד ונגד, אבל לא להמליץ לכולם לא להיכנס לזה ולא להגיד כמה זה רע ולא טבעי וכו'.

Yali 17

New member
יעל , בבקשה...

אני באמת מדבר מלב אל לב. זה פורום מאגיה וכישוף ? אמת ? ובפורום מעלים דעות שונות ? ( הרי כל אחד רואה כישוף בצורה שונה ? ), את חושבת שכישוף זה בסדר, אבל אני לא. את יכולה להמליץ ואני יכולה להזהיר, הדבר לגיטימי ! זה לא פורום של החזרה בתשובה של מכשפים. זה פורום שנועד לדבר על המאגיה, לדון בה ובהבטיה השונים. אני אעלה את דעותיי,ואת את דעותייך. האדם שאליו אנו פונות הוא זה שיעשה את ההחלטה. בהוקרה ילי !

ToryMaster

New member
בהוקרה

יפה מצידך. אבל את מזלזלת, ופוגעת, ונטולת כבוד כלפי האנשים שנמצאים כאן. כן, את יכולה להסביר, את יכולה להגיד למה לדעתך לא, אבל את לא יכולה להודיע חד וחלק שזה הדבר הכי נוראי בעולם, שזה אסור ושכולנו נמות אם נתעסק בזה. תמתני את ההתנסחויות שלך.

Yali 17

New member
יעל תשמעי...

את לא יכולה לחזור כל הזמן על הרפליקה הנדושה הזאת : "את מזלזלת,פוגעת ונטולת כבוד ". הפסקי לחפש אותי ! אני באמת רוכשת לך כבוד, ואני באמת שלא מנאצת אף אחד כי "בא לי ". אני מבקשת שלא תגידי דברים שלא אמרתי כמו " ושכולנו נמות מזה ". אני מאחלתם לכולם פה חיים ארוכים וטובים ( עד 120 שנה אמן ! ), ורק אלוהים הוא זה שיקבע מי לחיים ומי למוות. אבל אני לא אשנה את דעתי על הכישוף, שהכישוף הוא דבר רע מיסודו. שבת שלום ומבורכך !

ToryMaster

New member
יפה

אני אפסיק לחזור על הרפליקה הזו כשאת תפנימי ותתחילי להתייחס לאנשים פה בפורום ולדיונים פה בפורום, ולנושא הפורום - בכבוד המגיע לנו. אם כישוף זה דבר כל כך רע בעינייך, אף אחד לא מכריח אותך להישאר פה, אבל תפסיקי להפוך כל שרשור להתנצחויות בינך לבין אנשים שמאמינים, ברור?

ToryMaster

New member
יפה

אז תקראי את תקנון הפורום ותפסיקי לגרום לאנשים לעזוב, ברור? שלחתי לך מסר, נא עני עליו.

Thanos

New member
אני שקלתי לעזוב בגללך

כי אמרת שה' ישמידני אם אני לא אעזוב.

Justin Angel

New member
יעל

בנקודה הזאת - אני הייתי יורה קודם ושואל שאלות אחר כך. יעל, קבלי ח"ח
על הסבלנות.

Thanos

New member
?!?!?!?../images/Emo46.gif

א. לא היה סרט של מכושפות. ב. באפי זה הכי איכות יותר מכל מה שאת מאמינה בו.

למעלה