שירשור הכרות

zvikach

New member
יש לי מירשם מקליינט

אלפחורס מעדן ארגנטינאי ידוע - עוגיות רכות ממולאות בריבת חלב. 100 גרם חמאה 3/4 כוס סוכר 1 חלמון + 1 ביצה שלמה 1/2 קליפת לימון מגוררת 150 גרם קורנפלור 60 גרם קמח 1 כפית אבקת אפייה ריבת חלב ( רצ"ב קישור למתכון) שבבי קוקוס * מקציפים חמאה וסוכר. מוסיפים חלמון וביצה ומערבבים. מנפים את החומרים היבשים, מקפלים לתוך העיסה ומערבבים רק עד קבלת מרקם של בצק פריך. מרדדים לעובי 1/2 ס"מ וקורצים עיגולים בקוטר 5 ס"מ. * אופים 15 דקות ב - 160 מעלות עד שמזהיבים. ממלאים כל שני עיגולים בריבת חלב ומגלגלים את קו התפר של העוגיה על שבבי קוקוס.

Uranium

New member
העוגיות הרכות ממולאות בריבת חלב...

לא יעזור בית-דין... מכל הסוגים בעולם של עוגיות לדעתי שהם רכות עם ריבת חלב... הן העוגיות ההולנדיות הטעימות ביותר בעולם (לדעתי)... שקוראים להם: !!!סטרוח-וואפל!!! אבא של אפון (החבר הכי טוב שלי מישראל שמכונה בפורום הזה אפון) היה מביא כאלה כל פעם שהוא היה חוזר מהולנד והייתי מחסל להם חצי קופסא... זה פשוט עוגיות שאחרי שאתה טועם אתה פשוט מתמכר בפסיביות... הן נהיות ממש כמו אוויר בשבילך.. פשוט דליקטס!

afon

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

WC

New member
עוגיות הולנדיות

רבות שמעה האסלה על עוגיות הולנדיות וכמה הן טעימות וממכרות, אבל ממובנים אחרים. תראה מה עשית? WC תפוס

sabih

New member
בשבילך WC .. וכל אוהבי העוגיות !

רק לא לשכוח להשאיר לי קצת... מעשר ??!!

efrat1001

New member
גם אני כאן...

אני אפרת, נשואה לאוזי ואמא למתן הקיווי
אנו מתגוררים בניו זילנד היפה והמשעממת
באופן זמני. אני מתגעגעת מאוד לישראל וסקוט לאוסטרליה וביחד ננצח
ונעים להכיר אותכם
)

Mr Hunt

New member
המשך שירשור

שלום לככככולם שמי תומר, גר במרכז קיבלנו לפני שבוע בדיקות רפואיות אז כנראה אנחנו על המסלול הנכון. מתעסק בתוכנה ורעייתי (שתחיה) מורה למחול לגיל הרך, יש לנו פיצפון קטן וכלב חמוד (הכל בעיני המתבונן). תחביבים בעיקר ספורט בייחוד רכיבת אופני כביש, בישול, מחשבים וכדומה. לגבי MR HUNT אז מי זוכר איך קראו לבחור במשימה בלתי אפשרית... הצייד

מושיק61

New member
מי אני ומה שמי

שלום לכולם, נשוי עם 3 ילדים נפלאים (10,8,2) , תושבי מרכז ישראל. בקיץ (הישראלי) הקרוב נעבור למלבורן, עם המון תקוות וגם עם חששות. נראה שאנחנו לא המשפחה הטיפוסית המהגרת: אנחנו מבוגרים יותר, בסביבות הארבעים, 3 ילדים, מקומות עבודה מסודרים. למרות זאת החלטנו ללכת עם תחושות הבטן שלנו ולעשות את הצעד הענק הזה. אם יש משפחה דומה, במלבורן או עדיין בארץ - נשמח להכיר.

../images/Emo24.gif

היי לחברים אני קוראת פסיבית למדי מזה זמן בפורום והחלטתי הפעם להגיב כי התבקשתי בעדינות מירבית ע"י חברתי האהובה שכולם מכירים.. כן זו אני הקוראת הכפייתית שבשבילי ספר בעל 1000 עמודים או יותר קרי כמה עבה יותר טוב ובעברית זו מתנה אדירה ובמיוחד עכשיו כאשר פרקתי את כל ספרי זו כמו לפגוש חברים מחדש אני ממש יכולה לפתוח ספריה בעברית אני נשואה פלוס שתיים ואחד מאומץ גדול שלומד בארץ ואני חסרה אותו ואת החתולים שנשארו מאחור חייה באייר וזו לא עירה נידחת אלה רק קטנה ביחס למלבורן העיר שוכנת על גדות הנהר בורדקין ובין שדות קנה סוכר ויש מה לראות ולעשות כמו הרבה דייג ספורט מים ספורט לכל סוגיו ואתם מוזמנים.. אנחנו הישראלים היחידים באזור וישנם חווית לרוב על הרקע הזה אבל זה כבר סיפור בפני עצמו ובהזדמנות אולי אחרת .

היי לחבריי בצפון אוסטרליה!!!

תודה יקירתי שכתבת. מעניין באיזה עוד "חורים" יש ישראלים???? יום טוב לך במזגן
ולי כאן עם התנור...

Uranium

New member
../images/Emo6.gifשחכתי את עצמי!!!!

קוראים לי תבור!
אני מצאתי את הפורום הזה לפני כמה חודשים ואני איתו כבר מחודש מרץ 2003 בערך... אני נורא אוהב את הפורום ואני מרגיש פה כמו בבית... נחמד לראות כמה אנשים הצטרפו מאז הפעם הראשונה שלי פה... אני לא מיוחד מדי ואין מה להגיד עליי יותר מדי... יש רק להגיד שאני ה"ילד" של הפורום... אני בן 15 ואני מספר על המעבר שלי שהתבצע באוגוסט 2003 למלבורן באוסטרליה... הפורום הזה תמך בי ואני אוהב את כולכם לכל אורך הדרך
אני עדיין בשלבי התעקלמות לא כל כך קלים, אבל יצא לי לדבר הרבה והגיד הרבה מכל התהליך של המעבר שלי בפורום שלי ובבלוג שלי שהוקם גם בשביל חברי הפורום... אני אוהב את כולכם, תבור!

sabih

New member
CV

האמת, לא ממש חשבתי שכדאי, וראוי. אך קיבלתי צ'ק דחוי! (מהמנהלות היקרות) את זכרונותי פה להעלות. וכשבכסף עסקינן, אצלי השאר זה בר מינן. נראה, שהחברים פה אמורים לספר על עצמם דברים חיוביים, אין לי הרבה לאמר להגנתי, אז המעט שדליתי בכל זאת.... אני כאן במלבורן קצת יותר מחמש שנים, ומאוד אוהב את החייים פה. ואם באהבה נגעתי... מאוד אוהב סרטים (של חנונים בעיקר..). החל מסרטי ג'רמוש, רוברט אלטמן,וים ונדרס, אלמודובר ועוד רבים וטובים. ואת סיינפלד והחמישיה,שגם להם לי אהבה. מאוד אוהב סרטים איטלקים, בעיקר בגלל השפה. יכול לבהות בכל סרט איטלקי, שלא לדבר על ערוץ איטלקי בטלוייה (עם הנשים המדהימות!!). איך אפשר בלי ביאטריצה רוסו מ"הדוור" היפהפה. לפני שלוש שנים הגשמתי חלום ישן, קורס לאיטלקית! נערך בביתה של אקס איטלקיה (סיציליאנית למען הדיוק). הערב התחיל עם יין איטלקי, שעור באיטלקית מעשית, ארוחה איטלקית עם ... יין, מתכון הארוחה, טיפים לטייל באיטליה, סרט קצר (באיטלקית כמובן) מלווה באספרסו כהלכתו ועוד צ'ופר קטן מארץ השחיתויות. שנים עשר מפגשים של שכרון חושים!!!! ובנוסף ההרגשה הנעימה של להיות הגבר היחיד עם עשר נשים (על כך אמרו ח"זל : "לה דולצה ויטה"!!!). אה, וכמובן קצת ממבו איטליאנו... הקורס מתקיים אגב גם היום, אך כבר לא בביתה של מריה, שפתחה גם מסעדה. טוב קצת סטיתי כמו תמיד, אבל זה גם אני, סוטה עקבי. אז כפי שניתן להבין, לאכול אני מאוד אוהב, ויעידו מסעדות מלבורן המדהימות (בעבודה אף יש לי לוח עם אוסף כרטיסים של רב המסעדות שביקרתי, מאוד צבעוני). ויש בי אהבה לקבוק יין אדום טוב או בירה צוננת, וביום בהיר במיוחד גם וודקה תמצא דרכה אל חיקי. אך לא אוכל חינם אנוכי, ונותן ידי בבישול, ובאהבה! באהבה... אפשר גם להוסיף סקס, ולרעיה, שלושה ילדים (והם גם ראיה...), בני שתים חמש ושמונה, מאיה תום ונעה (בהתאמה). אז מי שטוב בחשבון... עוד ילד (וסקס כמובן) בשנה הבאה??!! בניגוד לי, די יפו שאר בני המשפחה, למרות הגן הסביחי המכוער. אהבות... אז הגדולה שבהן... מוזיקה!!!!! מכל מין צבע,גזע או סוג. הכל אצלי מתחבר למוזיקה. על כך גם יעיד האוסף האישי, היקר לי, שנכון להיום מונה כ 1478 דיסקים. אחד ניצב אצלי מעל כולם, כי הילד הזה הוא .. טום וייטס!!! הוא מצחיק אותי, וכשרע לי, הוא שם בשבילי. הוא לוזר, ואוהב לשתות,ונשים ועוד המון דברים. והוא גם שום דבר מאלה, אם מסתכלים. והוא גם מכוער, שלא לאמר מוזר. ושוב, בעיני האיש הזה יקר! וכך, בעקבות המוזיקה גם הגעתי לרדיו הקהילתי (הידוע לשמצה מפרקים קודמים של הפורום...). וכן, אני אוהב את זה ונהנה מזה! ומי שיש לו טענות ... CALL SOMEONE WHO CARES ו..כיף לי להגיש שעתיים של מוסיקת עולם. ספורט ? פה ושם טניס, סקווש. ממש מזמן גם כדורגל,כדורסל וריצות. לסיום, אחת האהבות האחרונות, הפורום, בו אני יכול לשפוך שטויות והמקלדת סופגת הכול, וכי יש לה ברירה לאומללה? ותודה לכל שהביאוני עד הלום!!! טוב, נראה לי שמיציתי את האלף חמש מאות מילה שהתבקשתי למרוח. אך כי מה תלינו, לירונילה ביקשה... (אני מקווה שהיה לכן שווה ת'כסף ושלא תוצפו בתביעות מחברים אחרים פה....). סביח/זבובי/בעל זבוב/קרמבו..ועוד....

באיה

New member
שיו, זה הכל סביח?

אתה מסוגל ליותר.
אפשר לאמר שהתקמצנת במילים

sabih

New member
כן אני יודע...

אבל לא הרגשתי כל כך שבא לי לדבר, אז מיעטתי למינימום. אבל אולי בהמשך, אם יבוא ואם תהיה דרישה...

ויקהלה

New member
sabih,tu puoi parlare

italiano con me. Io he estato en Italia por tre anni.Mio marito ha estudiato veterinaria in napoles. chau y arrevederchi

sabih

New member
אההה.. לראות את נאפולי ולמות.

כמאבחנת ליקויים שונים, בטח הבחנת ,שבין השאר, סובל אני מתסמונת "דג ושמו ונדה" !! אז תזהרי לך כשאת מדברת אליי באיטלקית!!! ובנוסף.. אחרי הסיפור באורך הגלות הבנת ודאי שאחרי בקבוק יין, ארוחה וחברה טובה, הרבה איטלקית שם לא ממש הצלחתי ללמוד... מזל שלא היתי אמור ללמוד שם וטרינריה ... כשהיתי חוזר הביתה ,שמח וטוב לב, היה לי קצת קשה לשכנע את אישתי שאכן למדתי איטלקית. היתי צריך לגייס את הידע המועט שלי ולהראות כי אכן למדתי משהו, ולא רק נתתי עיני בכוס וב... צ'או צ'או...

roy14

New member
התסביך של סביח../images/Emo153.gif../images/Emo105.gif../images/Emo94.gif

מונאמור, מא שרי אס קה טו אפה אייר? אה ווז אטה שז סטלה אה ז'ה קונה טואה ז'ה קרירה טול לה מסאג' אה וו אה ז'ה פונס כי טו אה פו, טרה פו, טרה דגולאס, טרה ...... סה סופי? פור טואה? זה הספיק, dont call me stupid

למעלה