CV
האמת, לא ממש חשבתי שכדאי, וראוי. אך קיבלתי צ'ק דחוי! (מהמנהלות היקרות) את זכרונותי פה להעלות. וכשבכסף עסקינן, אצלי השאר זה בר מינן. נראה, שהחברים פה אמורים לספר על עצמם דברים חיוביים, אין לי הרבה לאמר להגנתי, אז המעט שדליתי בכל זאת.... אני כאן במלבורן קצת יותר מחמש שנים, ומאוד אוהב את החייים פה. ואם באהבה נגעתי... מאוד אוהב סרטים (של חנונים בעיקר..). החל מסרטי ג'רמוש, רוברט אלטמן,וים ונדרס, אלמודובר ועוד רבים וטובים. ואת סיינפלד והחמישיה,שגם להם לי אהבה. מאוד אוהב סרטים איטלקים, בעיקר בגלל השפה. יכול לבהות בכל סרט איטלקי, שלא לדבר על ערוץ איטלקי בטלוייה (עם הנשים המדהימות!!). איך אפשר בלי ביאטריצה רוסו מ"הדוור" היפהפה. לפני שלוש שנים הגשמתי חלום ישן, קורס לאיטלקית! נערך בביתה של אקס איטלקיה (סיציליאנית למען הדיוק). הערב התחיל עם יין איטלקי, שעור באיטלקית מעשית, ארוחה איטלקית עם ... יין, מתכון הארוחה, טיפים לטייל באיטליה, סרט קצר (באיטלקית כמובן) מלווה באספרסו כהלכתו ועוד צ'ופר קטן מארץ השחיתויות. שנים עשר מפגשים של שכרון חושים!!!! ובנוסף ההרגשה הנעימה של להיות הגבר היחיד עם עשר נשים (על כך אמרו ח"זל : "לה דולצה ויטה"!!!). אה, וכמובן קצת ממבו איטליאנו... הקורס מתקיים אגב גם היום, אך כבר לא בביתה של מריה, שפתחה גם מסעדה. טוב קצת סטיתי כמו תמיד, אבל זה גם אני, סוטה עקבי. אז כפי שניתן להבין, לאכול אני מאוד אוהב, ויעידו מסעדות מלבורן המדהימות (בעבודה אף יש לי לוח עם אוסף כרטיסים של רב המסעדות שביקרתי, מאוד צבעוני). ויש בי אהבה לקבוק יין אדום טוב או בירה צוננת, וביום בהיר במיוחד גם וודקה תמצא דרכה אל חיקי. אך לא אוכל חינם אנוכי, ונותן ידי בבישול, ובאהבה! באהבה... אפשר גם להוסיף סקס, ולרעיה, שלושה ילדים (והם גם ראיה...), בני שתים חמש ושמונה, מאיה תום ונעה (בהתאמה). אז מי שטוב בחשבון... עוד ילד (וסקס כמובן) בשנה הבאה??!! בניגוד לי, די יפו שאר בני המשפחה, למרות הגן הסביחי המכוער. אהבות... אז הגדולה שבהן... מוזיקה!!!!! מכל מין צבע,גזע או סוג. הכל אצלי מתחבר למוזיקה. על כך גם יעיד האוסף האישי, היקר לי, שנכון להיום מונה כ 1478 דיסקים. אחד ניצב אצלי מעל כולם, כי הילד הזה הוא .. טום וייטס!!! הוא מצחיק אותי, וכשרע לי, הוא שם בשבילי. הוא לוזר, ואוהב לשתות,ונשים ועוד המון דברים. והוא גם שום דבר מאלה, אם מסתכלים. והוא גם מכוער, שלא לאמר מוזר. ושוב, בעיני האיש הזה יקר! וכך, בעקבות המוזיקה גם הגעתי לרדיו הקהילתי (הידוע לשמצה מפרקים קודמים של הפורום...). וכן, אני אוהב את זה ונהנה מזה! ומי שיש לו טענות ... CALL SOMEONE WHO CARES ו..כיף לי להגיש שעתיים של מוסיקת עולם. ספורט ? פה ושם טניס, סקווש. ממש מזמן גם כדורגל,כדורסל וריצות. לסיום, אחת האהבות האחרונות, הפורום, בו אני יכול לשפוך שטויות והמקלדת סופגת הכול, וכי יש לה ברירה לאומללה? ותודה לכל שהביאוני עד הלום!!! טוב, נראה לי שמיציתי את האלף חמש מאות מילה שהתבקשתי למרוח. אך כי מה תלינו, לירונילה ביקשה... (אני מקווה שהיה לכן שווה ת'כסף ושלא תוצפו בתביעות מחברים אחרים פה....). סביח/זבובי/בעל זבוב/קרמבו..ועוד....