שירשור הכרות

לכל הקוייויות שלנו../images/Emo94.gif(אין קוי)

אז תקחו בננה. איפה בילי??? תודה על השירשור. אתן מוסיפות המון לפורום
איפה אפרת וויקהלה??? חברות, לכתוב לכתוב...

roy14

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo94.gif אימצתי

דורשת לאלתר להוסיף את פרי הקיוי או ציפור הקיוי לאייקונים. מאחר והדרישה בחיתוליה, מאמצת לאלתר את הבננה. מהיום אני

Yo-man

New member
רוי, שילוב האייקונים הזה

נראה מאוד פרוורטי.... את בטוחה שככה את רוצה להיות מוצגת כאן ? אם כבר אז למה לא
?

roy14

New member
חיכיתי לתגובה../images/Emo105.gif../images/Emo94.gif

אולי זה יזרז אותם לעשות אייקון של קיוי, בגלל שזה פרוורטי. יש בדיחה בנושא, לא לבעלי לב חלש סבא מזדקן מסתובב לו בגינה לפתע רואה ילדה סבא: אתן לך סוכריה תתני לי נשיקה? ילדה: תתן לי את כל החבילה, אני
לך ובנימה זו אסיים שבוע טוב לכולם ואילליקה

sabih

New member
צפרדע ירוקה , תמימה למראה

עם ואחד כלי... אפילו סביח מקנא ...
פעם ניסיתי, לצבוע לשחור חשבתי להגדיל, הדבר יעזור. הצבע ירד, נשאר לי גמד. הלכתי לרוקח, שירקח לי קונדום, בצבע שחור.. נתן לי אדום! שאלתי, מה זה?? אמר לי: בחורצ'יק, שחור זה מרזה!!!

duffy duck

New member
שלום פורום

היי לכולם, אז אם לירונילה הזכירה שיש גם עוד כמה מאות "פאסיביים" שלעיתים רחוקות משמיעים איזה ציוץ, אני אחד מהם והסיבה לכך היא שאני עדין שייך לפורום "ישראלים בישראל" ורק בעוד חודשיים מתכוון להגיע לסידני! באוסטרליה התאהבתי בעקבות טיול לאחר התואר, וכפי שהבטחתי לעצמי, כעבור שנה וקצת אני חוזר לאותו המקום בדיוק (כנראה שיש בה משהו שלא מרפה ממך לרגע) מתכווון להתחיל ללמוד תואר שני ב-Sydney University. נהנה לקרא את דברי חברי הפורום (ובמיוחד את אלו בשירשורים הארוכים שמתחילים לאבד קשר מנושא השירשור כבר מן ההודעה השלישית...) שבת שלום לכולם מארץ הקודש.

tamomer

New member
../images/Emo24.gifשלום לכולם

שמי עמר 28 נשוי לתמרה 28. הגענו למלבורן לפני חודשיים, אני מהנדס תעשיה וניהול שמחפש עבודה ( בנתיים אני מכין קפה אצל עדנה בגלנהנטלי רוד) אשתי עובדת בשיווק מצאה עבודה לפני שבועיים
. אוהב לשחק כדורסל וכדורעף ולצאת למסעדות טובות עם אשתי מי שמקשיב ל 3zzz בימי רביעי במלבורן יכול לשמוע אותי עוזר לסביח במהלך השידור. הבאתי איתי מהארץ הרבה דיסקים בעברית וקצת ספרים בעברית אז מי שרוצה להחליף או לצרוב כולכם יותר ממוזמנים.

Uranium

New member
אההההההההההה.....

אני ראיתי את הבית קפה הזה!!!!!! אני עוד יהיה שם מקווה... בזמן הקרוב...

באיה

New member
היי, גם אני פה מזמן ../images/Emo141.gif

אני ישראלית מבטן ולא מלידה. סבתא לטל החמוד שגר במלבורן, ואני בחולון. שלום לכל חברי הותיקים וכל החדשים שאך זה הצטרפו.

assael10

New member
בשב"כ לוצים פחות - בשביל לירונילה

רובכם כבר מכירים אותי מהחודשים האחרונים, מעצות שונות ומהשתתפות בפורום. אני בן 28, מטייל מזה שש שנים בעולם (בהפסקות), אוסטרליה, ניו זילנד, תאילנד (5-6 פעמים) לאוס, הונג קונג ומספר רב של ארצות במזרח ובמערב אירופה, ארצות הברית וקנדה ואחרונה חזרתי מאירלנד. מסיים בימים אלו תואר בתקשורת ומדע המדינה ומתכנן את החיים הלאה - אולי בפסיפיק, בנתיים מנהל פורום אוסטרליה ניו זילנד של למטייל ברשת, מרכז את כל המידע הקשור לטיולים, מסלולים, סוגי רכבים לקניה/שכירות, איפה לאכול ומה...ואיך להתמודד עם זבובי החול... כמו גם ויזות טיול ואיך ומה לעשות לכל הקלולוסים לפני הטיול "הגדול" והעיקר...נהנה מהחיים. עמית

Gefen

New member
מי ייתן ואמן...

אני סמדר, שנה וקצת במלבורן, בת 35, שני ילדים, לבד ומאושרת. אוהבת לבשל כשיש לי זמן (זה ממש תראפיה בשבילי ואני נהנית מאוד לראות את האחרים מלקקים אצבעות מהבישולים שלי..) אוהבת ריקודי עם (איזה כאב רגליים יש לי עכשיו אחרי ריקודים כל היום..) אוהבת לשיר, בעברית,, (שירה בציבור או צווחות במקלחת) אוהבת אנשים, אוהבת כשיש חברה ושמח.. אוהבת יין טוב, אוכל טוב, סקס טוב..
אוהבת את הפורום הזה ומרגישה שזה אחד מהדברים היותר טובים שעשיתי בחיי.. ועוד.. ברכות למצטרפים החדשים שאני רואה לראשונה בשרשור הזה- מי ייתן ותשארו איתנו בפורום ותהיו מעתה אקטיבים (מה יש...? שלא רק אתם תהנו מאיתנו שגם אנחנו נהנה מכם!!
קטנה לסיום- תודה ללירונילה בפעם ה... על כך שהואילה להצטרף אליי לניהול הפורום הזה, על תרומתה, על שיתוף פעולה פורה ועל כל העזרה והתמיכה.. לירונילה, אני בטוחה שבלעדייך זה לא היה אותו הדבר! אני עפה למיטה, מחר עוד יום מפרך של ריקודים... חוויות ודווחים מהשטח מבטיחה בשבוע הבא..

Gefen

New member
חייבת לספר לכם קטע ..

חזרתי עכשיו ממסעדה לבנונית שווה ביותר- הלכנו כל החב'רה מהריקודים עם אורן שמואל (שהוא אגב חמוד מאוד ורוקד נפלא). היה יופי , אוכל טוב, חברה טובה ואפילו רקדנית בטן.. בסוף הערב אורן נכנס למשרד של המקום ושואל על איזה שיר שהם נגנו שם- מראים לו את הדיסק הוא מתחיל לרשום את השירים (שירים בערבית). הקיצר, הוא מעתיק מוסטפא, ואז פתאום אומר לעצמו,ככה בקול רם, וליד המלצר: "מוסטפא דיראני"...חחח..... במסעדה לבנונית במלבורן, הבנאדם שכח לרגע שהוא לא בתל אביב. בכלל,בקלות מבחינים בטראומות של הארץ..כשהתקרבה אליו הרקדנית בטן בעינטוזים, הוא ישר חשב אולי יש עליה איזה חגורת נפץ.. וכשדחף לה שטר כסף לבגדים והיא אחר כך עבדה נורא קשה והשתדלה.. הוא לחש לי באוזן שתיכף היא תגלה שכל המאמץ הזה בשביל 2 דולר..
בקיצור, היה יום נפלא וערב כייפי.. ותמשיכו את השרשור הזה, אל תתנו לי להפריע לכם

Gefen

New member
שם המסעדה: Almazett ../images/Emo91.gif

כתובת:
Balaclava Rd, Caulfield (between Kooyong and Hawthorn Rd)​
אוכל ערבי מזרח תיכוני טיפוסי. טעמנו מהכל - סלטים, ממולאים, שיפודים פלאפל, פיתות, קינוח ובאקלאוה לסיום.. הכל היה טעים.

afon

New member
שלום שלום

אני נועם אני בן 16 (קצת קטן יחסית אליכם) אני הגעתי לפורום הזה בעזרתו הנדיבה של תבור (אורניום) שהוא החבר הכי טוב שלי והוא עזב עם משפחתו לאוסטרליה לפני כמה חודשים אני בנתיים חיי בארץ אבל שאני ישתחרר מהצבא אז יש מצב שאני יעבור לאוסטרליה. אבל זה עוד הרבה זמן ככה שבנתיםם אני רק מסתכל מהצד על הפורום ואני מאוד אוהב אותו.

WC

New member
תורי?

אסלה בודדה וגלמודה שנמצאת כרגע בפנינסולה איבריקה, ומחכה בקוצר רוח להגעת התשובות מהאוניברסיטאות בעוץ (אתם עדיין מחזיקים אצבעות, נכון?). הכי נהנת לזיין את השכל ושואפת לעשות מזה מקצוע. בנתיים לומדת מאסג'יזם פה בפנינסולה, ומקווה למצוא עבודת סטודנטים בתחום (נורא אוהבת ללוש). ומנהלת את לומדים בח"ול. זהו, לא? WC תפוס

מזניב../images/Emo9.gif../images/Emo80.gif../images/Emo96.gif

טוב נו, אני הצטרפתי לא מזמן
... אז פשוט תסתכלו
פה
או פה או פה, ואם ממש בא לכם, אז
פה
אני אוסיף ואומר ש:
א. "חומות של תקווה"(shawshank redemption)- הסרט
הכי שולט
שנעשה מעולם
, והוא שודר ביום ראשון שעבר בערוץ 2 הניו זילנדי
. ב. "השבט"- האובססיה הכי גדולה שלי