שירשור הכרות

wild west

New member
החיים במערב הפרוע

שמי רמי, בן 37, נשוי+2, עברנו לאוסטרליה לפני 4.5 שנים. בעבר מתכנת, בהווה, בצוק העיתים, מורה למתמטיקה (ונהנה מכל רגע). בתור נציג, בודד למדי, של הפורום בפרת' אני אשמח לענות על שאלות ותהיות לגבי מערב אוסטרליה.

talzag

New member
נציג הסטודנטים

טל , 28 סטודנט במלבורן לתואר שני במערכות מידע. בעברי הלא רחוק שימשתי כמנהל פרוייקטים בחברת תוכנה והיום אני ברמן כאן בעיקר בשביל ה VB.... כבר ארבעה חודשים מתנזר מטלוויזה ורכבים אבל על סף שבירה..
מי שמכיר אותי כאן יודע שאני מוכן לעזור כמעט בכל נושא, אך צריך לשאת גם את הציניות שלי לעיתים . נכון גפן ? בכל מקרה עובר תקופה לא קלה של מבחנים,ועבודה לתוך הלילה, ובנוסף אימי היקרה עברה ניתוח והמרחק עושה את שלו. שיהיה לכולכם רק טוב טל

mia666

New member
לאחר שוויתרתי סופית על שינה הלילה

(עזבו, לא נתחיל אפילו לפרט למה), נצטרף לאווחת הסטודנטים של טל-זיגי-פרויד. אני בת 23 ולומדת בבריסבן. בניגוד לצחי, אני דווקא מאוד מרוצה מהעיר, וחושבת שהיא בידיוק השילוב המתאים בין עיר גדולה (גורדי שחקים, מרכזי קניות, גן בוטני, אוניברסיטאות וכו') לבין שקט. אגב, היא העיר השלישית בגודלה באוסטרליה, 1.5 מיליון תושבים, אך האוכלוסיה היהודית שבה מפוזרת ולא נמצאת בשכונה או "גטו" אחד כמו במלבורן, וגם מאוד מאוד מאוד נדיר לראות מישהו חובש כיפה או דוס (ואם כן, הוא בטח אורח מעיר אחרת).

Monash

New member
המשך שרשור הכרותו

I suppose that it is my turn. 39 Years Old, Married to a Skippy from the bush + 2, been living in Australia 15+ years (13 years in Melbourne (the best city in Australia) + 1 year in Western Australia and 1 year backpacking around Australia). Back at university (part time) after 5 years break. Self-employed Food: Love Curry in all shapes, tastes and colours. I have no idea how to type in Hebrew (too slow). Cheers

Monash

New member
Cont.

I thought that I add some other thoughts. Melbourne is a great place to eat International food, after so many years in this great “food” town, here are some of my secret eating places: Greek Food – Jim’s in Collingwood (Nicholson St.), Turkish food – Adana in Brunswick (Sydney Road), Indian – Agra Take Away in Clayton and my Sri Lankan neighbour, Vietnamese – Springvale or Box Hill (they all tastes the same) but I do recommend the BBQ duck & P… which you can see hanging in the windows, Middle Eastern – Home cooking based on Oasis (North Road) ingredients, Indonesian – Java in Clayton (lunch only), Hamburgers – Greasy Joes in Auckland Street, Chicken Kebab in Footscray Mall (watch for the junkies), Kids food – any pub bistro, Pizza – La Pochetta in Carlton (the original shop), Homemade Ice Cream – opposite La Pochetta in Carlton. Most of the above places are the common people place of eating, prices is more than reasonable and the food is great (exclude Jims which have no menu and the price is a mystery until you get the account). Tip: If you travelling outside Melbourne to the bush and other areas which you are not familiar with, it is recommended to eat in the pub bistros or the fish & chips shops in order to get value for your money and reasonable food. When I came to Australia 15 years ago, I was told it is too farrrrrrrrrrrrrrr. These days people tell me it is not far enoughhhh.

ESmith

New member
לא נציג יחידי ../images/Emo8.gif

גם אני משתתף מאוד פאסיבי ממערב אוסטרליה... ערן סמית, בן 29, נשוי די טרי. אישתי אזרחית אוסטרלית מאז ינואר האחרון ולפני חודש קיבלתי את התושב קבע אחרי שעברתי לפה מישראל לפני מעט יותר משנה. גר בפרת' (פרבר - Maylands). מהנדס תעשיה וניהול, מחפש עבודה בתחום. בעל עסק קטן לבניית מחשבים וטיפול בבעיות שקשורות במחשבים. תחביבים (רובם לא ממומשים כרגע) - מחשבים, טיסנים, צילום, וירי אקדחים.

maharaja gor

New member
שאלה קטנה (מתוך סקרנות)

זה לא המערב הפרוע ? שנשלט ע"י קוואלות מטורפות שלקחו את השליטה מבני האדם ו...(נראה לי שאני מתבלבל עם סרט אחר) מה הביא אותך למערב ??? ניצנוצים ינוצצ , ינוצנצ מנצנצימ (אופ - עדיין לא יוצא...)

anyanka1

New member
המשך שירשור הכרויות

שמי תמר 28, נשואה (עדיין בלי פלוס למרות מחאות ההורים), גרה בסידני שנה וקצת עם בעלי שייחיה ועובדת ב-IT. הייתי באוז לפני שמונה שנים בטיול אחרי צבא והתאהבתי קשות. מכורה לקפה ולשוקולד ולחיים בעיר הנפלאה הזו. התמכרות (או סריטה...) נוספת היא התוכנית (שכבר נגמרה) באפי ציידת הערפדים.

חברים וחברות עדיין לא סיימנו...

תמשיכו לשרשר את שרשור ההכרות. עדיין חסרים כאן שמות...

shant

New member
../images/Emo23.gif

אני כאן בגלל האהבה (הוא מאוקלנד, ניו זילנד- אני בינתיים בארץ....ויום יבוא..) כיף לקרוא אתכם אנשים, מציף את הלב והבטן

laquisha

New member
תכירו גם אותי

שמי סיון,קצת מפה(Melbourne)וקצת משם(ישראל)בת כמעט 40! נשואה לקובי,אמא לטל ושי.נמצאת במלבורן כ-5שנים בסיבוב הנוכחי. משתתפת פסיבית בפורום תפוז לאחר ניסיון אחד,די מפחיד ,שבו סיפרתי על שמחתי הרבה לשמוע רדיו בעיברית.......והתגובות החריפות שהתעוררו. החלטתי בנתיים רק להתבונן וללמוד. יש לי גם מספר מחשבות בנושא "חברים"....אבל אני לא מעיזה! סתם.אחלה מזג אויר במלבורן.

sabih

New member
היי סיוון ...

אני דוקא מאוד אוהב חריף (אדום
,ירוק
, תימני
, מרוקאי
, מקסיקני
.. בכל צורה
..) אז חופשי! והעיקר, לא לפחד כלל !!! אחרי הכל, קצת רעש לא מזיק לפעמים. מה גם, שכל יום עובר כלב (או בעברית ...)

sabih

New member
הודיעו ברדיו להזהר מהצפות באזור..

ולזה קורין קראה... קשר הירח
לא יכולה..יפריד בינינו ים... כי גם עלי וגם עליו, אותו ירח... נפלאות האהבה... אם זאת אהבה אז למה...

yahoo3

New member
המשך שירשור למרות שקצת באיחור

עמית ושירי הורים לשתי "צדיקים" גיגי בן חמש וחצי ודורון בת שלוש וחצי. עמית(34) מהנדס תוכנה וקורא אקטיבי ומסור לפורום. שירי (30) עובדת סוציאלית קלינית, מטפלת באומנות ומנחת קבוצות, קוראת בפורום בעיקר שעמית מתלהב ואומר שאני פשוט "חייבת לקרוא או להגיב :) וזה מה שאני עושה כרגע... אני אוהבת ילדים- לשחק איתם, להפעיל אותם ולהיות איתם. וגם להתפלסף על נושאים שברומו של עולם. עמית אוהב לצלול, לטייל (תחביב משותף) , חברים וסרטים. אנחנו גרים בראשון (אני במקור מדרום אפריקה) ומקווים להגר לאוסטרליה. כרגע מתמודדים עם בירוקרטיה ושאלות פילוסופיות כמו איך זה לעזוב מקום, משפחה, חברים ובטחון בידוע ולעבור ללא נודע לגמריי....(אשמח מאוד לתגובות וחוויות שלכם בנושא. ולסיים בתודות על קיום הפורום שברגעיי הלחץ של עמית מאפשרים לו לחזור אלינו עם חיוך ואופטימיות...שירי

למעלה