שירשור הכרות

שירשור הכרות

אחרי שהגבתי לכל השירשורים... מה דעתכם על שירשור הכרות מחודש. בשנה שעברה שהפורום נפתח, גפן אירגנה שירשור הכרות אבל הוא לא הלך מי יודע מה. מה דעתכם שנחדש אותו? כותבים בפורום יש בסביבות ה 130!!! כן אתם מאמינים? קוראים פסיבים, מי יודע..... אני מזמינה את הכותבים ואת הקוראים הפסיבים להשתתף בשירשור. אתם לא חייבים לספר יותר מידי אם אתם לא רוצים. טוב אז אני אתחיל, לירון נשואה פלוס 3 מלבורן, אוסטרליה מנהלת את הפורום מזה כמה חודשים אחרי הפצרותיה של גפן החמודה. אני אוהבת לקרוא ספרים בעברית ואנגלית (בעברית תודות לחברתי שגרה בצפון קוינזלנד בעיירה נידחת שנקראת AYR וקונה ספרים בקביעות ושולחת לי, אז כל כמה שבועות אני מקבלת חבילה עם ספרים ובמקביל היא מקבלת את הספרים חזרה עם צ'ופרים מהחנויות היהודיות, במבה אבקת מרק וכדומה...טוב גלשתי לנושא אחר... - מה שכן, אם משהו צריך חדר במלון שמדברים בו גם עברית, בעיירה נדחת שנקראת AYR מוזמן לכתוב לי בפרטי ואשלח לכם פרטים). סרטים, אני אוהבת סרטים. כמעט מכל המינים (לא אוהבת HORROR) - יו-מן תמשיך לכתוב בקורת (שוב סטיתי מהנושא). טוב זהו. זאת אני. לא הרבה, עכשו תורכם... שבת שלום

aris03

New member
המשך שרשור הכרות

נשואה + 2 מלבורן, אוסטרליה (טריים יחסית) לאחרונה לא הזדמן לי להכנס לפורם, בגלל ההתארגנויות, אבל אשתדל להיות ילדה יותר טובה מעכשיו. הכרתי את הפורום עוד בארץ והוא עזר לנו המון בהכרת דברים פה באוסטרליה, ונתן לנו המון טיפים חשובים. שלא לדבר על סיוע חברתי - רוחני...

zvikach

New member
המשך השירשור../images/Emo47.gif

צביקה כו זה שמי האמתי נשוי עם שלושה ילדים גר בסידני כ21 שנים מכיר כל חור בעיר בעיקר מסעדות טובות ואיפוא לאכול בזול חובב בישול ולוקח קורס לבישול אוכל תיאלנדי נוסע הרבה לטיולים וחושב שלגור באוסטרליה וביחוד בסידני זה משהו מיוחד מוכן לתת עיצות לגבי סידני וניו סאוט וולס על הכל שקשור לעיר שבת שלום

yairwan

New member
המשך שירשור

יאיר, נשוי+0, אני וחן זוגתי חדשים בסידני, באנו כדי להגיע לסטטוס של צביקה. הכירות קצרה עם המטרופוליטן הענק הזה, בעיקר לאחר חיפוש דירה להשכרה. מקצוע:תיכנות, חובב:כל דבר חדש ומענין.

המשך שירשוש

שלום לכולם פורום מדהים, נעים לקריאה ובהחלט עוזר ומועיל. טוב אז כך שמי בטי (29) נשואה לדני(33) אנחנו גרים במקום שנקרא DONGARA נמצא בצפון מערב אוסטרליה, למה אנחנו גרים דווקא פה באמצע המדבר??? ובכן שנינו גולשי רוח וכאן זהו גן עדן לגולשים, מזג האוויר נפלא אם כי לעיתים חם קצת מדי. הגענו לאוסטרליה לפני כשלושה עשר חודשים היישר מחיפה, הרחבנו את משפחתנו ואימצנו חתולה בת שבע מקומית "פלפית" להחריד אבל הכי מקסימה בעולם... יש לנו פה שקט ושלווה בשפע (טוב נו אין פה כלום ואף אחד מלבדנו)והנה שרדנו פה כבר שנה. אנחנו חושבים לעבור ל Fremantle ב Perth בקרוב... דני הוא עצמאי בעל עסק (עבודות ברזל אומנותיות, מייצר דלתות מיוחדות מעקות מדרגות וכו' וכו') אני במקצועי מורה לספורט שלא סיימה את כל ארבעת השנים אלא רק שלוש שנים (עקב המעבר לאוסטרליה)צעד די טיפשי אבל כבר נעשה. בנתיים מובטלת...אבל עדיין על הרגליים אנחנו לא מכירים בכלל ישראלים באוסטרליה ונשמח מאוד להכיר אז בי

ברוכה הבאה בטי../images/Emo140.gif

היי בטי ודני, ברוכים הבאים לפורום שלנו שבדר"כ הוא מראה פנים ונחמד. נחמד לשמוע שיש ישראלים שגרים ב ( WOOP WOOP (UP SHIT CREEK מקוים לשמוע ממכם בעתיד. ספרו לנו מה אתם עושים שם ב"חור" הזה.

באבס

New member
המשך שירשור../images/Emo9.gif

היי, באבס (שם בדוי בינתיים כשתהיה ויזה אצא מן הארון..), 32, נשואה + 2, גרה ברחובות בתקווה שבאופן זמני, הנדסאית אדריכלות ושרטטת אוטוקד. הגשנו בקשה לויזה לאוסטרליה לפני 3 חודשים בדיוק ואנחנו תחת STNI למדינת ויקטוריה. אנחנו כרגע בשלב של המתנה לבדיקות הרפואיות ואין לנו כבר סבלנות.. אנחנו מתעתדים להשתקע במלבורן ולזכות סוף סוף בקצת שלווה ורגיעה. תחביבים: קריאה, ציור, נגינה וצפיה ב"מונק" .

roy14

New member
באבס את מתוקה../images/Emo24.gif../images/Emo105.gif

איזה יופי המשל על הצפרדעונים ששלחת לי אני גאה להיות צפרדע ירוקה בביצה הניו זילנדית הירוקה עם ההוביטים הקטנים התמימים המון הצלחה אבל מיזה מונק? אדווארד מונק? הצעקה? הסבירי פרשי ונמקי

באבס

New member
היי והסבר,../images/Emo3.gif

הסידרה "מונק" רצה בישראל מזה כמה חודשים בערוץ 10, מונק הוא בלש פרטי אשר מייעץ למשטרה אשר לא מצליחה לפתור שום תעלומת רצח ללא עזרתו. למונק יש אובססיה לניקיון וסדר (מה שנותן את הפן הקומי בסדרת בילוש זו) והוא מיישר תמונות, מזיז אגרטלים ומנגב ידיו במגבונים לאחר לחיצת יד עם מישהו לפעמים מול האיש הנדהם. הוא שונא טיסות ובאופן כללי די מתוסבך אך מתוק ופותר כל תעלומה בעזרת העוזרת הצמודה שלו אשר סובלת את כל האובססיות שלו בסבלנות ראויה לציון. השחקן זכה לא מכבר באיזה פרס (לא זכור לי בדיוק מה אולי אמי) על משחקו הטוב. מי שרואה את הסדרה, בטח שם לב שמפקד המשטרה הוא לא אחר מאשר בופלו ביל מ"שתיקת הכבשים" אשר כנראה עבר הסבה מקצועית לעת זיקנה. אני שמחה שהתלהבת מהצפרדעים, סופ"ש נעים לכוווווולם, באבס

zac99

New member
המשך שרשור

צחי 32 בוגר UQ בפסיכולוגיה ארגונית, גר בבריסביין ומחכה לקבל תשובה מההגירה כל יום לגבי ה PR , ואז לעוף סוף סוף מהכפר השקט והשלו הזה שקרוי בטעות עיר, לסידני כמובן. אני דרך אגב גם כן תולעת ספרים בעיברית ואם מישהוא/משהיאי מעוניין להחליף איתי אז ניתן ליצור קשר דרך האימייל [email protected]

y b u s k i l a

New member
עזרה, עזרה

שלום צביקה, שמי ירון ואני מתעתד לעזוב את ישראל לשנתיים הקרובות,חשבתי להגיע לאוסטרליה,יש לי שתי שאלות עקרוניות, ואני אשמח אם תוכל לעזור לי בהתלבטויות(זה ממש מבלבל כל הסידורים האלו).ראשית אגיד שיש לי תואר ראשון במדעי המחשב ואנירוצה ללמוד באוסטרליה את התואר השני. 1.יש לי חברה ושמה כרמית ושנינו רוצים שהיא תבוא איתי לשם,הענין הוא שהיא לא תלמד שם, אלא היא תמשיך בלימודיה באוניברסיטה הפתוחה אבל בצורה מתוקשבת. האם תהיה לה בעיה לקבל ויזה ? האם אתה מכיר דרך לסדר את הענין הזה ? 2. לגבי החיים באוסטרליה,ממה שהצלחתי לקרא עד עכשיו נראה לי יקר, זה באמת נכון ? אני צריך להכין המון כסף ? ומה עם עבודה האם יש לי סיכוי למצוא שם ? תסלח לי אם אני נודניק אבל מה שתוכל לענות אני אשמח ואקבל בברכה. תודה, ירון

Sabik

New member
חדשים

שלום לחברי הפורום הנחמדים. אנחנו משפחה עם 2 בנים בני 1 ן-4 .הגענו לסידני (מירנדה) לפני כחודשיים לתקופה של כ-3 שנים. אין לנו כאן לא מכרים ולא משפחה ונשמח להכיר חברים חדשים. אולי למישהו יש מושג איך אפשר ליצור קשר עם קהילה יהודית באיצור דרום סידני? Sabina&Lavy.

ברוכים הבאים סבינה ../images/Emo140.gif

היי סבינה, צביקה הוא
סידני. את מוזמנת לשאול את צביקה שאלות מעל גבי הפורום או במסר אישי וכפי שהוא ציין מעל, הוא ישמח לענות לך. יש עוד חברי פורום בסידני שאני בטוחה שיוכלו לעזור לך. אל תהססי לשאול שאלות מעל גבי הפורום.

zvikach

New member
ברוכה הבאה סבינה../images/Emo140.gif../images/Emo49.gif../images/Emo50.gif

קודם כל שלום לכם וברוכים הבאים אין לי את האתר של הבית הכנסת שבו בדרך כלל מוצאים חברים ואירגונים שיעזרו לכם בקליטה קלה אתם נמצאים באיזור מירנדה והבית הכנסת הקרוב נמצא באללואה אני מצרף לכם את הכתובת ומספר הטלפון ועל תתבישו לשאול צביקה בסידני southern sydney synagogue cnr railway pde & noble st, allawah tel 9587 5643 rabbi yosef feldman his tle 9546 6446

zvikach

New member
שכחתי../images/Emo35.gif

Southern Sydney Synagogue Cnr. Railway Parade and Noble Street, Allawah. Contact: Rabbi Yosef Feldman Synagogue telephone number: 9587 5643 Shabbat Services Friday 6.30pm Saturday 9.00am Friendship Club Wednesday 10am - 2pm Cheder Sundays (School Term) 9am - 12 noon

תמי ב

New member
היכרות

שמי תמי נשואה +3 היגרנו לניו זילנד לפני 9 חודשים. אוהבת לקרוא ספרים, בעיקר בעברית. אוהבת סרטים (בעיקר מה שמכונה אצלינו בבית "סרטי אחו" כלומר אנגליה הויקטוריאנית....) ואוהבת מאוד לחיות כאן.

giga1

New member
גם אני רוצה...

שלום לכולם בפורום המקסים הזה, שמי יעל, ואני אחותה של תמי ב. מלמעלה, ואני בעיקר קוראת פסיבית של הפורום (חוץ מפעם אחת שהצטרפתי גם), וממש מרגישה שמכירה את כולם. אני בת 32 נשואה + 2 ואני גרה בארץ אבל מעיזה לחלום על לעבור לגור בניו-זילנד בעיקר בגלל הסיפורים של אחותי. בינתיים בעיקר מנסה לעבוד על בעלי שירצה גם (בעיה רצינית...) בעיקרון אני מעצבת גרפית, אבל נכון לעכשיו בחופשת לידה. אז זהו, פחות או יותר - ותמשיכו כך! כה לחי!

והנה אני!

מיכל, נשואה, אמא ל-2. הגענו לנ"ז לפני שנה וחצי בערך. גרים במערב אוקלנד, יש לנו לאנץ'-בר (דורון אחראי על הסנדוויצ'ים, אני על האפיה). מה עוד? מאז שהגענו הנה התחלתי ללכת לכושר, מה שהפך אותי לרזה ושרירית, חיחיחי. חזרתי גם סוף סוף לקרוא ספרים, מאז שהגענו לכאן. בעיקר אני קוראת בכושר, כדי לא להשתגע מהשיעמום... יש לי אוסף הופעות חיות של ניל יאנג (וסביח עוד מעט יוסיף לי עוד הופעה, נכון סביח?), מתחילה עכשיו לאסוף גם הופעות של ג'ו ג'קסון (3 הופעות בדרך אלי!). Live music is better, כמו שאמר הוד ניליותו. נעים לי מאד בנ"ז, רק מתגעגעת מאד לאחותי... וזהו

roy14

New member
נעים מאוד../images/Emo105.gif

נעים מאוד לכולם, אני צפרדע ירוקית בשם רוי נשואה+ילדה בת 4 (חודש הבא יומהולדת) חיינו באפריקה 5 שנים וקצת, לאחר שוד מזויין טראומתי הוחלט חוזרים לארץ, אחרי חודשיים בארץ התחלנו בהליכים לניו זילנד, אחרי שמונה חודשים בארץ בעלי נסע לפה להקים את החברה שלנו, ואני ומאי הצטרפנו אליו אחרי 4 חודשים קשים של געגועים. ככה שאני ומאי הגענו לניו זילנד בסוף חודש יולי. אנחנו גרים באוקלנד, סנט ג'ונס. מה עוד אספר על עצמי ובכן, אוהבת מאוד לקרוא סיפורים מהחיים כרגע אני במפריח היונים עוד עירקי סביח, משחקת טניס עוד לא מצאתי פה קלאב, מוסיקה אוהבת את שנות ה-80 ובעיקר את פט מאתיני, הייתי ב-2 הופעות שלו בכל חיי חוויה אלוהית, מקווה שיבוא לניו זילנד, מציירת ועושה כל מיני יצירות אומנות, צייר אהוב פול גוגן 3 שנים מחיי חקרתי עליו. אוהבת מאוד לצחוק על סביח המכוער, או כל דבר אחר שמצחיק. הכי אני מתגעגעת, כרגיל לאחותי אבל זה לא חדש, האמת היא טסה לפני חודש עם בעלה לקוסטה ריקה, חשבתי שהיא עובדת עלי מה יש לה לעשות שם הם כבר חרשו את דר אמריקה, הייתי בטוחה שהיא עושה לי הפתעה כמו שעשתה לי באפריקה, הכנתי את חדר האורחים מהר כי בדיוק הגיעה המכולה ונורא התרגשתי, אך התאכזבתי קשות היא באמת נסעה לקוסטה ריקה ואני נשארתי עם החלום, אז אולי שנה הבאה הם יבואו לפה ויהיה שמייח. עוד משהו, אה כן, מאוד אוהבת פה את השקט והשלווה, לשבת בחצר ולהתאהבל (מילה שאני המצאתי) שהשמש יוצאת עם קפה וסיגרע אגב פה הורדתי בכמויות וזה כבר התקדמות. ועוד משהו קטנטן, נורא כיף לי פה בחברתכם, ואני מאוד שמחה שמצאתי את הפורום הזה. ונאמר אמן ודיי.

למעלה