שירשור הכרות

billy milligan

New member
וזה אני

בילי מיליגן (או כל שם אחר מתוך ה 24) רווק בן 29 נמצא בנ"ז כבר כמעט 3 שנים. עברתי לוולינגטון לפני כחודשים לנהל מסעדה של דומינו'ס פיצה. (ויקי פלמי אמורה להפתח באמצע נובמבר). אחרי שבועיים רצופים שקיבלתי בונוסים בג'ונסונוויל, העבירו אותי השבוע לנהל את החנות בנורת'לנד - כולם לבוא! אוהב לקרוא, לראות סרטים (להרוג את ביל - מומלץ), מסג' (כרגע בשלבים מתקדמים של הקורס), צלילה, סקי וטיולים. עוד לא מכיר כל כך את וולינגטון, אז מי שיוציא אותי לבלות יקבל פיצה
גר במרכז העיר עם סמוקי החתולה ומחפש שותפ/ה לחדר הפנוי בבית.

איזה כיף לךךךךך../images/Emo80.gif../images/Emo96.gif

אם יש שם איזה משרה פנויה, אני מבקשת פרוטקציות...

Yaniv212

New member
גם אני, גם אני, גם אני...

שמי יניב עם לא הבנתם, אני בן 33 וגם פה במלבורן עם אשתי ובני הקטנטן שנולד לנו לפני חודשיים וחצי. אנחנו כאן לתקופה של ארבע שנים (בערך) עד שהיא (אשתי, אהובתי) תסיים את הד"רת שלה. אני עובד בחברה לעיבוד ירקות טריים וגם מטפל במחשבים ורשתות Microsoft. בזמן האחרון לא כל כך כתבתי בפורום, כי פשוט לא היה לי חשק,במיוחד כשיש מקור של אור חדש בבית. בארץ הייתי מאוד מעורב בעשייה חברתית וציבורית ופה זה מאוד חסר לי גם זה וגם בגלל שאף אחד לא עזר לנו כחשבנו לבוא לפה ובמיוחד כשהגענו (לא בגלל שלא רצו)אני פה. חוץ מזה שדיי כיף פה רוב הזמן. בשלבים הראשונים של ארגון "חברים", ביקש ממני דביר, להיות הנציג של הארגון פה בפורום. כשראיתי את הרוחות סביב הארגון פה בפורום החלטנו להוריד פרופיל, במיוחד אני. מה גם שבדיוק באותה תקופה נולד בני. אז סליחה על שלא הייתי פה כדי לענות ולהתווכח ואם יש לכם טענות לגבי זה, תשמרו אותן לעצמכם. בכל מקרה אני שמח לעזור במה שאני יכול. צ'או

Yo-man

New member
אין כמו ערב הכרויות ../images/Emo13.gif

אז אני יורם, בן 34, נשוי ואב לעמית - בשבוע הבא בן שנה (ראה תמונה). ב-96' הגעתי לטייל ב-NZ ל-3 חודשים והתאהבתי. אני מרצה ב"למטייל" על הודו, דרום אמריקה וניו-זילנד (ואינדונזיה...). מיום שחזרתי מ-NZ חושב על לחיות שם, אישתי טיילה שם עוד לפני שהתחתנו גם ומבינה לליבי, למרות שלה יותר קשה לעזוב מאשר לי. לאחרונה הופשרה הקרקע וקיבלתי אישור מנהלי מנהלי להתחיל להריץ עניינים. אני מובטל היי-טק, אבל חי בשלום עם זה (מאוד אוהב את החופש). חובב סרטים - להלן "המבקר", חובב מסעדות, בישול ואוכל בכלל. בדרך כלל שמח לעזור למי שאני יכול. חבר גם בפורם טיולים בחו"ל וקורא כל הודעה פה ושם. כל הודעה (זה כבר גובל בפסיכוזה). אה, ויש לי אופנוע DR 650 של סוזוקי

guyguy2003

New member
וזה אני :)

שמי גיא, בן 25 גר כבר שנה וקצת בלונדון (איפה שהמלכה של האוסטרלים אוכלת ארוחות ערב עם צ'רלס..
). בארץ גרתי בהרבה מקומות אבל את מירב שנותי ביליתי (?) באשקלון וברחובות בעיקר. אני בוגר מדעי המחשב, אבל פה בלונדון אני על ויזת סטודנט ולכן נאלץ (וגם נעלץ כי לא ממש בא לי לתכנת 10 שעות ביום כרגע.. :)) לעבוד בתחומים אחרים, כמו להיות מזכירה ב.. בית המשפט לערעורי הגירה (האירוניה של החיים
). אני מחכה לאישור משטרה מאנגליה ואני מקווה שאחרי שאשלח אותו אקבל ויזת הגירה ואעבור לאוסטרליה. אני מתכנן טיול גדול בכל רחבי אוסטרליה, אני מקווה שאחותי מהארץ תצטרף, לראות כל מקום לפני שאני מחליט איפה 'לתקוע יתד', ומקווה ללמוד גם תואר שני במנהל עסקים לאחר מכן. אני מאוהב בפורום הזה לחלוטין, ובודק אותו כל יום וכל לילה :) וכמו שאמר פה מישהו לפני.. כל ההודעות כחולות אצלי על המסך! מטרתי כרגע בעיקר להפוך לאוסטרלי
ולהפסיק להיות ישראלי
, בנתיים אני אנגלי

White Dragon

New member
And that's me...

Almost 3 years ago I fell in love with an Australian tourist (in Kfar-Saba. Yes, Kfar-Saba!!!) and spent all of my uni savings to go after her to see if my gut feeling was right... I'm in the forum - so it means it was right
I got my residency just a few months ago and now I'm waiting to get my permanent one so I'll be able to go to uni here. And until then - I take a lot of courses (English Grammar, fun fun fun!!!
), I read a lot, I work (not a lot...), we watch a lot of movies and we go restaurants way too often...​

roy14

New member
איפה המכוער../images/Emo153.gif../images/Emo72.gif../images/Emo105.gif

איפה אתה מה סטלה עוללה לך האם יצאת בריא ושלם או שמא הפכה אותך למכוער יפה בפקודה תגיע לכאן ואם לא אדבר כמה מילים עם חברי בחלונות הגבוהים

sabih

New member
לספר על עצמי ידעתי...

אבל שכחתי. חוצמזה....... מי שצריך לדעת, יודע!

חברים חברים, שירשור הכרות ממשיך

אני יוצאת מתוך נקודת הנחה שהרבה חברים מבלים עם משפחתם בסוף שבוע.... תמשיכו לשרשר את שירשור ההכרות. יום טוב!

talia13

New member
נא להכיר

כזה שילוב עוד לא היה כאן: אמא (אני)ובני הבכור(גיל).לפני ה-מ-ון שנים חייתי במלבורן ועבדתי כמורה בבי"ס ביאליק.אחרי שנולד גיל החלטנו לחזור... גיל,חייל משוחרר עם אזרחות אוסטרלית החליט ללמוד כימיה בסידני.למרות שעדיין לא עבר את ה-IELTS ,החל בהליך ההרשמה.נא להחזיק לו אצבעות ו
המשיכו לעזור במידע כעת ובעתיד. |

sydneyman

New member
צופה פאסיבי פוצה פה

אז אחרי שהייתי צופה פאסיבי בכל ביקורי הקודמים בפורום הגיע הזמן לתרום לשירשור ההיכרות המבורך... חי בסידני שש שנים (עוד מעט שבע). נשוי לאוסטרלית + 2. גר בקנזינגטון (מקודם קוג'י) ולא מכיר כמעט שום ישראלים (התנזרות שלא מרצון אבל ככה יצא).

levamiy

New member
שלום לכולם

אני יניב, 35, רווק (בינתיים) ועוסק במחשבים (גם כן מנפגעי ההיי טק). בדצמבר האחרון הכרתי דרך אתר היכרויות באינטרנט בחורה נחמדה מאדלייד ומה שהתחיל כשיחות חולין נחמדות ותמימות הפך לרומן של ממש שהגיע לשיאו במאי-יוני האחרונים עת היא ביקרה בארץ הקודש (או בשפת הסביח: "הוד אריקיותו"), ביקור שלאחריו החלטנו כי אנו רוצים לכרוך את חיינו יחדיו. וכך אני ממתין להליך אשר יאפשר לי, כך אני מקוה, מעבר מהיר אם כי אני מוכרח לציין שקיימים בי חששות מסויימים שכן אוסטרליה היא נעלם די גדול עבורי והחשש מהתנתקות מהמשפחה, החברים והעניין בארץ לטובת הבלתי נודע הוא לא קטן. אני שמח שבזכות הפורום והאנשים הנחמדים כאן אני למד לא מעט, נעזר ומקוה להיעזר גם בעתיד הקרוב וכן מחכה כבר לרגע בו גם אני אוכל לתרום מעט מנסיוני לאחרים כאן.

efrat1001

New member
אהההה...פעם אחרונה

שזה קרה לי....ממממ...גם התחתנו...וילדנו....וכו וכו. שיהיה בהצלחה

ויקהלה

New member
אני כאאאאן!!!!../images/Emo2.gif ...והנה אני

אני ויקי,נשואה +3. אני בניו זילנד כבר שנתיים וקצת. להבדיל מהצגה,אני פה בגלל בעלי. הוא מרצה באוניברסיטה.יום אחד הוא אמר לי שהציעו לו עבודה בסוף העולם(כבר הינו כמה פעמים בחול בגלל עבודתו) ואני כארגנטינאית במקור חשבתי אולי זה בואנוס איירס
אבל התברר שזה היה הצד השני של כדור הארץ
. בקיצור אנחנו מאד נהנים כאן. דברים אישיים: במקצועי אני מאבחנת דידאקטית(למי שלא יודע זה מי רשאי להגיד שהילד או מבוגר הוא ליקוי למידה,ליקוי התנהגות או פשוט לקוי ) ,אוהבת לאכול,להיות עם חברים, בדיחות טובות ולצחוק ולהתקלח באמבטיה עם הרבה קצף,ולקחת את החיים בקלות.

ויקהלה

New member
יניב אל תגיד לי שיש באוסטרליה?

כי אם כך אני כבר קונה כרטיס!!! האמת די התדרדרתי בטעם כאן לא יודעת איך התרגלתי לחיות בלי אלפחורס וריבת חלב, משכן הבשר לאסדו הוא טוב...כאשר הקטן יתחיל לאכול דברים נוספים חוץ מציצי אתם מוזמנים לבוא לבקר (גם קודם כמובן) ונעשה על האש

Yaniv212

New member
לשמחתי לא ידוע לנו על כאלה פה.

אם היינו מוצאים, אשתי הייתה אוכלת המון. ריבת חלב אנחנו מכינים לבד גם אמפנדס. שבוע שעבר אכלנו יחד אלפחורס "הוונה" אבל זה היה בירושלים ואני לא יודע מאיפה הורים שלה קנו אותם. בכל מקרה אם אתם מזדמנים למלבורן הבשר עליי.

efrat1001

New member
אלפחורס וריבת חלב

המצאות גאוניות שלא שמעו עליהן פה. אחחחחחחח...איך שאני מתגעגעת למתוק המתוק הזה....

למעלה