שטיפת כלים באירופה

een ogenblik

New member
לשנות שעה העקבות משהו אינו זהה להסכמה

הווה אומר מצביע על השתלשלות ישירה של משמעויות/ניסוח שונה של הנאמר. מה שאתה מתכוון אליו הוא יותר בכיוון של "אי לכך ובהתאם לזאת" המצביע על תוצאה/מסקנה.
מכיוון שה-
בלבד הוא הסכמה, ולא הסבר על שינוי דעה, הוא נראה מגוחך בהקשר בו שמת אותו ללא מילות הסבר. אחרי עוד שתי הודעות, הוא מתחיל לקבל משמעות שונה. לי לא מובן מדוע צריך להגיע להודעה שלישית כדי להסביר את הכוונה, אבל אתה אינך היחידי שעושה זאת, אז זו יותר תהיה קיומית בבוקר בו התעוררתי מוקדם מהשעון שלי, אבל אני חולה מכדי ללכת לעבודה, מאשר משהו המצריך תשובה אמיתית.

een ogenblik

New member
למה ישר להאשים חתול?

לשם שינוי, הוא באמת לא עשה כלום. נהנה לו ממזג אוויר קיצי, עד שמזג האוויר הזכיר שאצלנו קיץ מלווה בברקים, רעמים וגשם.

סתם התחלת ברונכיט. אבל אני מתכוונת לנצל את סוף השבוע הארוך עם מזג אוויר מתאים לשהייה בים של נטם, אי לכך ובהתאם לזאת הלכתי לרופא היום. אם זה לא היה היום, זה היה נדחה ליום שלישי, וכנראה לא היה משהו שאפשר לטפל בחמישה ימי אנטיביוטיקה, תוך הסתובבות באוויר החופשי.

alma fa

New member
אבל אם שייקה מטייל לו בגנים

ואתם נוסעים לנשום אויר שפלה צח ולבנות ארמונות על שפת ים, מי ישאר לשיר מזמורי פינקסטרן בקתדרלות ספוגות קרירות ואפלוליות נעימות ולקנח בתה תבלינים?
אני מתקשה כרגע לדמיין עננים אפילו. אבל צלילי עוגב בכל זאת מצליחים להזכיר לי מזג אויר בו שמש אינה המשתנה היחיד. והקישור הזה שנתקלתי בו במקרה הגיר דמעות מעיני.. (בכלל לא מטאפורית)

House of Polyphony

tch111

New member
הווה אומר שעקב מחלתך, תגובתך היא כה מבולבלת

ובהתאם לזאת המסקנה היא שהיקיצה המוקדמת ומחלתך הם הגורמים הישירים לבלבול.
החלמה מהירה יקירתי.

een ogenblik

New member
עקב מחלתי

טרחתי להראות לך את הכשלים הלוגים בכתיבה שלך. אם אתה רוצה להמשיך להצטייר כאידיוט רק כי אינך שם לב למשתמע מכתיבתך, אז אמנע בעתיד מלהעיר/להאיר.

tch111

New member
עקב מחלתך....................................

את מצטיירת כאידיוטית, או אולי השיעמום הוא זה שמשפּיע עלייך לרעה, עדיף באמת שלא
תע/אירי להודעות שאינן נוגעות לך, זו שנתתי לה את ה
הבינה יפה את כוונתי.
ושוב החלמה מהירה יקירתי.

alma fa

New member
ומה זה בדיוק ה'החלמה מהירה יקירתי' הזה

פעם שניה ברצף בסיומן של הטחות מלים חסרות טקט?
מוטב אולי לא להרהר בקול הרהורים בוטים וחסרי רסן לגבי מה שנראה לך בלבול ומה שנראים לך מקורותיו,
מה שימנע גם מענה חריף בהתאם.

tch111

New member
כוונתך להטחות מלים חסרות טקט אלה?

עקב מחלתי
een ogenblik
24/05/12 19:34
17צפיות
טרחתי להראות לך את הכשלים הלוגים בכתיבה שלך. אם אתה רוצה להמשיך להצטייר כאידיוט רק כי אינך שם לב למשתמע מכתיבתך, אז אמנע בעתיד מלהעיר/להאיר.
למקרה שלא תשימי לב ההדגשה היא שלי.

een ogenblik

New member
התכוונת שאני

אידיוטית? כי "מצטייר כאידיט" אינו אותו הדבר כ"אידיוט", ואני לרגע לא כיניתי אותך אידיוט. כפי שכבר כתבתי, הניסוח שלך בעברית אינו משהו, בזמן שהניסוח שלי, חולה או לא חולה, מדוייק ביותר. אם הייתי רוצה לומר שאתה אידיוט, הייתי כותבת זאת בצורה מפורשת, גם אם המילה אידיוט לא הייתה מופיעה בתגובה אפילו פעם אחת.

אם כבר, המחלה גרמה לי להיות מתחשבת ונוטה לעזור. כשזה נוגע אליך, כנראה זו טעות. אזכור זאת לעתיד.

tch111

New member
אינך מרפּה ואינך משאירה לי ברירה אלא לענות.

את אומנם חושבת שאת חכמה גדולה, אולם את מצטיירת כסופּר טפּשה, שימי לב כתבתי "מצטיירת".
ועכשיו אשאל אותך שאלה שבוודאי לא תעני עליה בהיגיון.
כשאת אומרת לאדם שהוא מצטייר כאידיוט, כוונתך היא שהוא חכם???? או שכוונתך היא, שלדעתך הוא אידיוט?????

tch111

New member
מתנצל בכנות שנגררתי, מבטיח לא להגרר..........

לפּרובוקציות.

jonbaum

New member
הם להיט היסטרי אצל הדוסים

מגירה אחת בשרית ומגירה אחת חלבית.

een ogenblik

New member
אבל לי

אין בעיה. אי לכך ובהתאם לזאת, מדיח אינו מתאים אך ורק למשפחות גדולות. הוא מתאים להרבה אנשים אחרים, שמסוגלים לקבל את העובדה שבמדיח עומדים כלים שאינם סטריליים למילה מיום אחד.

למעלה