שדח"מוביץ'

InvisibleTouch

New member
../images/Emo45.gifמסכימה לגמרי. לא צריך לתקוף.

והבייס מגווניבר. עכשיו את יכולה להגיב, נעה:)

רחלי03

New member
ממש מתוקה!!!

אז ככה, תצטרכי לסלוח לי, כי אני בדר"כ מתעצלת לכתוב תגובה בונה, אז אני רק אעיר על כמה דברים.טוב? כיוון האור: ההצללה יכולה להיות הכי נכונה, אבל יש בעיה קטנה- בכל פריט אצלך האור בא מכיוון אחר:ניסיתי להדגים את זה בקובץ- במכנסיים האור בא מהצד (השמש הצהובה), בחולצה ובסרט מהכיוון של המצייר (שלך יעני) ולכן לא יכולתי לצייר את השמש. בשיער האור בא בכלל מאחורה... שימי
שהאור בדולי שלך בא מכיוון אחד! קווי מתאר: במכנסיים זה טוב (עשית על פי טיוט' אני מניחה...
),אבל בחולצה למשל- קווי המתאר צריכים להיות בגוון הכהה ביותר בפלטה. הצללת על: לא הצללת על.יופי של הערה, הא? סתם, אם את לא יודעת מה זה, אז הנה: הצללת על זה הצל שהבגד/הפריט/עצם אחר כלשהו עושה על הדולי.כי יש צל על הרגליים שלך מתחת לחצאית. דוגמים את צבע העור הכמעט הכי כהה, ועושים צל על הגוף של הדולי. פשוט, לא? בקובץ:כל מקום שיש עיגול אדום צריך להצליל על הדולי. בקשר לשאר ההצללה: ממש טובה, יחסית למתחילה, את לא רוצה לדעת איך הראשונה שלי נראתה
. אבל בגלל שאני לא הולכת להסביר לך את זה, פשוט אמליץ להשתמש בטיוטריאלים. טיוטים זה טוב! בשדח"ם: שימי לב טוב טוב! אם לא תעשי את זה, יש בנות בפורום שעלולות לרצוח אותך אם את לא כותבת זכויות יוצרים- מאיפה לקחת את הבייס של הדולי שלך. אז אם את לא רוצה להישחט חיים.... בהצלחה!

MorSims

New member
../images/Emo51.gif רבה אף פעם לא הגיבו לי../images/Emo7.gif

ועוד כזה פירוט אז בכלל
+

MorSims

New member
תיקנתי D: ../images/Emo204.gif

לפי מה שהבנתי (תודה לרחל D:) פתחו בגדול

נׁעה

New member
טוב, עשיתי עניין כ"כ גדול

מהבייס ויצאתי מרשעת אז עכשיו אני אגיב כדי להראות שאני דווקא בנאדם נחמד, לפעמים.
אני מצטערת אם אני חוזרת על דברים שרחלי03 אמרה, לא התעמקתי בהודעה שלה יותר מדי. חולצה - קודם כל, במצאיות יש מעט מאוד קווים באמת מאוד ישרים, אם בכלל. לכן, המחשוף והסיום של החולצה צריכים להיות טיפה מעוגלים. בכלל, כל ההצללה שם מאוד ישרה. תתפרעי יותר
בקובץ הראיתי לך בצורה מאוד מאוד בסיסית איך אפשר לעשות אותה יותר מציאותית ולהוסיף כפלים. הייתי ממליצה, אבל, להשתמש בעוד טיוטים ולקלוט ככה סגנונות ורעיונות. ג'ינס - אני חושבת שאני מכירה את הטיוטוריאל שבו השתמשת, ולמען האמת, הוא די מיושן ולא הכי נכון. במאמרי הפורום, בקטגורית "טיוטוריאלים - מכנסיים", יש שני טיוטים לגי'נס, הייתי מציעה לך להעזר בהם :) בסרט לשיער יכולת להשתמש בפחות צבעים, לדעתי, אבל העיקרון נכון ויפה
השיער - ובכן, הוא לא שעיר במיוחד. דווקא שיער דורש בד"כ פלטה גדולה עם הבדלי גוונים גדולים. מצורף טיוט עקרוני לשיער, רק בשביל להבין את הרעיון של הצללת שיער. (כמובן שיש עוד המון שיטות :) ) טוב, זהו. תהני.

נׁעה

New member
אגב,

אני עדיין חושבת שזה לא בסדר מצידך שלא ניסית אפילו לברר בעצמך מאיפה הבייס.

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gifהבייס מגוניבר.

[גוניבר: http://www.guinevere.se/] תרשמי לעצמך כשאת שומרת בייסים את שם אתרה של יוצרת הבייס וככה תמיד תזכרי ותדעי מאיפה הבייס ותוכלי לרשום את איזכור הבייס כאשר את מפרסמת את הדולי.

../images/Emo163.gif IM BACK GIRLS!!!!!!!!

XD מישהי עוד זוכרת אותי ?
*יודעת שכן* וואל... בייס מאטום פיקסלז מרוצה
(זה כי עדיין לא התחלתי את הבגדים ולא עשיתי את הקוקו עצמו XD) אז מה אם זה רק ראש מסכן
אני רוצה תגובות!
תכובה למגיבה

Dandoka

New member
../images/Emo9.gifמקסיםםם!

ממש אהבתי!! מחכה לראות כבר את הבגדים ^^ מייבי קצת שוונצים??

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifאתתתתתתתת!!!!!!!!!!!!!!1111111

אני אוהבת אותך
איפה הייתתת!?!?!?!!?!?!?!!?!?!?!?!?!?!?!? השיער כל כך מדהים*0*
כל כל השתפרת
זה מושלם
למה את לא עונה לי במסנ:;?

../images/Emo163.gif תודה לשתיכן ../images/Emo25.gif

אופיר אני לא עונה לך כי אני לא שם
מצ-טערת -השיער מוכן- הערות? (עוג מעט אגיב... צריכה ללכת עכשיו)

Black Pearl666

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo29.gifהערה חשובה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

זה מושלם

lady blak

New member
איכסססססס../images/Emo199.gif../images/Emo220.gif

זה כל כל מכוער ואת כזו גרועה שזה פשוט רררר...
הכוונה הפוכה מישהי הבינה
ושהוווו אני אוהבתאותך נוראנורא ומתגעגעת...

דולי חדשה XD

מישהי יכולה לעזור לי עם השמלה אני ל מצליחה לעשות הצללות כמו שצריך :(

Karin917

New member
ניסיתי..../images/Emo170.gif

*פעם הבאה תשרשרי לשעווה. ~הפעם אני באמת חוזרת ללמוד אזרחות. לא תראו יותר הודעות שלי עד יום חמישי אחר הצהריים~

../images/Emo7.gif + ../images/Emo135.gif

קווי מתאר לראש
אני חסרת כל תועלת! :(:(:( הלפ. הצבע השני בפלטה? אולי השלישי? עזרהה!

../images/Emo97.gifזה כה חאבוד../images/Emo9.gif

תסיימי את קווי המתאר ורק אח"כ תקומי מהכיסא! שמעת?!

היא נראת לי קצת ריקה מבחינת-]../images/Emo97.gif

אביזרים אנד סטאף, אולי לעשות רקע? בייס מפה: http://laurelinn.altervista.org

למעלה