שדח"מוביץ'

LudaGirl

New member
מדהים!

הכל מדהים, גם הבייס. אבל השיער הכי כהה פשוט מהממם ! וואו

mirymoo

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo209.gifדולי

נוראית..לפי תמונה....איכסה.. בייס אפיצ'ו

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifדולי יפה=]

השיער מאוד יפה, אני ממליצה לך להוסיף עוד גוון בהיר אבל ממש רק נקודות אור. אממ את האמת אני צריכה להתארגן יש לי מחר שעת0 צריך לישון מוקדם
מחר אני אגיב לך תגובה נורמלית, קיי><?

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifאוקיי, הנה התגובה=]

חולצה: אני חושבת שיש כמה קפלים לא במקום[סימנתי לך] היא קצת גושית, הכנתי לך טיוט למרות שסוקלים אותי פה בגלל טיוטים. אבל מקווה שזה יעזור=] חצאית: החצאית ממש יפה, אהבתי את ההצללה לדעתי את הגרביונים תבהירי שיהיו אפילו יותר שקופותP:. בשיער הוספתי לך בממש נקודות אור בגוון בהיר יותר שתראי איך שזה נראה=] מקווה שזה עזר לךP: -_____________- ד"א: שימי לב שבטיוט לחולה האור בה מצד שמאל=]

LudaGirl

New member
האמת שאהבתי

החצאית יפה. ההצללה בכפפות מאוד מבולגנת, אין שם קפלים ואם יש אז הם לא מוצללים נכון. החולצה נחמד גם היא מלאה יותר מדי בקפלים. השיער הכי אהבתי, אבל הצד הימני שלו קצת מפוזר בהצללה, תוסיפי נקודות אור. סבבה מאוד בכללי, בהחלט לא איכסה

רחלי03

New member
מה קורה לפורום? אין כאן אף אחד!

בייס שלי. סתם רציתי לעשות עליה דולי, והשתגעתי קצת עם כל התוספות והשדרוגים לבגדים שלה.

mirymoo

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo209.gifיש לה גרבי פרה!!!!!!!!!!

איך אני לא חשבתי על זה?????? אממ אוליי כי אני האדם הכי פחות מקורי בכדור הארץ..אוליי בגלל זה
דולי יפה....אבל תורידי קצת אביזרים כי יש יותר מידי לדעתי.....את הגרביים תשאירי

רחלי03

New member
תודה....../images/Emo98.gif

להוריד?? אבל... למה??!?
בנתיים אני אנסה לעשות את הדבר ההוא על היד שלה יותר ניתן לראיה. ושוב תודה על הפרות

LudaGirl

New member
נחמד

החצאית קצת יותר משי מלאה בשטויות. תבחרי רק תוספת אחת. החולצה נחמדה, תצלילי קצת יותר את הברווז. השיער יפה מאוד תצלילי מתחתיו. הגרביים מאוד חמודות. ואיפה הנעליים?

רחלי03

New member
מגיבה../images/Emo11.gif

הורדתי את הסגולים המוזרים. הברווז מוצלל,הוא הדפס, לא צריך יותר מזה. תודה, על השיער, הנה- הצללתי... איפה נעליים? לא יודעת. אולי היא הורידה אותם כשהיא הגיעה הביתה.

behind the masc

New member
../images/Emo210.gif...

מהשדח"ם הקודם לא הוספתי כלום עדיין לא היה זמן וכוח. מרי דול האוס. סורי שלא הגבתי חזרה היו לי המון מבחנים והכל תודה לכל מי שהגיבה בפעם הקודמת3>

mirymoo

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo209.gif../images/Emo99.gifהיא הרבה יותר יפה

בלי הפסים..

LudaGirl

New member
הגבתי עליה כבר!

התיק חמוד, תצלילי אותו (התמונה) הכל סבבה, אבל אין אחורה לחצאית

lintu1

New member
בייס מפינק נייט גארדן...

קווי מתאר by מאי,מהשדח"ם הקודם כי לא הגיבו לי...מאי גם לימדה אותי שיטת הצללה חדשה
פליז תגיבו,תגובה מובטחת למגיבה

Black Pearl666

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo134.gif למה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif ../images/Emo7.gif

למה אני לא מוכשרת כמוכן
Cherryville קקה

למעלה