שדח"מוביץ'

Dandoka

New member
בייס- מארייי'ס דול האוס

הממ לא קיבלתי כמעט תשובות מקודם ..=[

LudaGirl

New member
חמודה!

מאוד מאוד השיער קצת מבולגן אבל היא מאוד טובה

behind the masc

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo99.gif.

אני ממש אוהבת את הסגנון שלך=] אממ, אין מה לתקן
היא ממש יפה
.

Black Pearl666

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo29.gif PERFACT../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

LudaGirl

New member
אחת שלי!

סוף סוף אחרי שנים. אני מאוד מאוד מאוד אוהבת אותה. ורוצה תגובות בייס מגלאס טמפל

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifהשיער../images/Emo99.gif.

הלוואי עלי כזה שיער
שיער: בחלר השחור תוסיפי עוד גוון אחד ממש בנגיעות קטנות;;[הדגמתי לך בקובץ] עליון: העליון קצת גושי[ראי קובץ:;] חולצה: היא ממש יפה
אהבתי
חצאית: קובץP: גרביון: לדעתי הוא כהה מדי ולא תואם לשאר הבגדים, תעשי אותו שקוף. אה כן, לנעליים אני אף פעם לא מגיבה כי אני בעצמי לא יודעת לעשות=].

Black Pearl666

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo29.gifמדהימה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני חולה על סגנון ההצללה שלך

MorSims

New member
כנסו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

+
דולי שניה שליייייייי
איך היא

MorSims

New member
פתחו בגדול../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo204.gif

נׁעה

New member
לטופי אין בייסים.

טופי זה אתר שגונב בייסים מאתרים אחרים ולא נותן להם זכויות יוצרים. אם את רוצה לפרסם דולי, את חייבת לדעת מיהו יוצר הבייס. אם את לא יודעת - תשאלי בשעוו"ה. אם את יודעת של מי הבייס - אל תפרסמי את הדולי.

MorSims

New member
אבל................................

+
תגידי לפחות איך הבגדים והשיער כי ישבתי על זה שעות ארוכות מאודדד ועד שיוצאת לי דולי נורמלית זה לוקח מלאאאאאא זמן

נׁעה

New member
גם יוצרת הבייס עבדה שעות ארוכות

מאוד על הבייס. השקיעה בו, שיפרה אותו, עבדה עליו קשה מאוד. קודם כל תני לה את הכבוד המגיע לה, אח"כ תקבלי את הכבוד המגיע לך. הוגן, לא?

MorSims

New member
אבל .........../images/Emo204.gif

מאיפה לי לדעת שטופי שם בייסים גנובים
כל כך השקעתי בזה אבל שיהיה

נׁעה

New member
הי,

לא אמרתי לך להפטר מהדולי, או לא להראות אותה פה יותר בחיים. בסך הכל אמרתי לך שלפני שאת מפרסמת ומצפה לקבל תגובות - תבררי מאיפה הבייס...! ואפילו אמרתי לך איך לעשות את זה - בשרשור שעוו"ה שמסומן בחילזון ישמחו לעזור לך למצוא אותו. את גם יכולה לתקן את העוול וללכת ממש עכשיו לשעוו"ה ולברר בקשר לבייס של הדולי הזו.

מה יא

New member
אבל היא לא ידעה, דאמ../images/Emo96.gif

אתן עושות מזה כזה עיניין ומבריחות חדשות. אז כן, זה לא בסדר שלא אומרים מאיפה הבייס, אבל לא צריך להתנפל עליה! והיא גם עמדה בחוקים, זה שהיא לא ידעה שטופי מעתיק בייסים זה לא אומר שהיא לא איזכרה בייס. אני סמויה פה כמה חודשים וכולכן באמת עושות דוליז מדהימות, אבל אתן ממש לא מקבלות חדשות יפה וזה מבריח מפה אנשים. סתם שתדעו איך זה נראה מהצד.

נׁעה

New member
שמעי

אני מודה שבהודעה הראשונה שלי הייתי טיפה תקיפה מדי. יכולתי להיות נחמדה יותר. אבל מה שבאמת מעצבן אותי עכשיו זה לא שהיא לא נתנה איזכור בייס בהתחלה - אלא העובדה שעכשיו היא כן יודעת - ופשוט לא אכפת לה. היא לא מנסה לגלות מאיפה הבייס. זה כבר באמת לא בסדר.

מה יא

New member
אולי את צודקת../images/Emo96.gif

אבל בכלליות כזה, אני רוצה שלפעמים חדשות שלא מאזכרות בייס אז ישר מתנפלים וזה לא קבלת פנים כ"כ נעימה...

למעלה