שדח"מוביץ'

UnReAcHaBle 12

New member
../images/Emo15.gifהיא מדהימה../images/Emo99.gif

תוסיפי צמיד לרגל! 8-| כמו מהמאגניבים שמוכרים באילת! זה יהיה כזה מושלם

תודה רבה../images/Emo9.gif

אני אוסיף צמיד. את החצאית עשיתי כך: קודם חשבתי על דוגמא שאני רוצה על החצאית, רציתי פייזלי [כמו הדוגמאות על הבנדנות]. חיפשתי בגוגל תמונות green paisley ומצאתי הדפס שאהבתי. גזרתי מהתמונה שמצאתי את ההדפס והדבקתי בתוך הצורה של החצאית. אח"כ הצללתי את הכל ביחד.

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifאיך עשית את ההדפס הזה?../images/Emo12.gif

והשיער מקדימה מ-מש יפה! תעשי את כל השיער כמוהו.

היא כתבה בתגובה שלה..לצומת ליבך...

אני אוסיף צמיד. את החצאית עשיתי כך: קודם חשבתי על דוגמא שאני רוצה על החצאית, רציתי פייזלי [כמו הדוגמאות על הבנדנות]. חיפשתי בגוגל תמונות green paisley ומצאתי הדפס שאהבתי. גזרתי מהתמונה שמצאתי את ההדפס והדבקתי בתוך הצורה של החצאית. אח"כ הצללתי את הכל ביחד.

MorSims

New member
אפשר לשים עוד דולי../images/Emo35.gif אני חייבת....

+
בבקשה חד פעמי
הפעם הבייס לא מטופי

shanchan

New member
באבל פיקסל-סיטרון רווג'-קומטוס באני

תסלחו לי, אני לא זוכרת אם שמתי בשדח"ם הקודם בובה או בזה... אז אם שמתי בזה פשוט אל תגיבו על זו, אני לא אעלב :)

broken winges

New member
יא היא מדהימה ../images/Emo99.gif

אהבתי יותר את הגרסה הימניצ. בגירסה השמאלית ההצללות נראות קצת גושיות למרות שזה אותן הצללות אז זה כנראה בגלל הפלטות או בגלל הרולוציה במחשב שלי. היא מדהימה. יש לך כבר רעיון לנעלים?

broken winges

New member
אם את עושה נעלי בובה

הייתי מציעה לך לעשות להן די הרבה פלטפורמה ושיהיו בצבע של השמלה(האדום) או בצבע של השיער.. :]. ואני בטוחה שיצליח לך. אם הצלחת את כל זה אז..:].

broken winges

New member
Here goes nothing...

טוב אז עבדתי עליה די הרבה זמן. השיער ממש מעיק :\\\\\\\\\ אבל לא עשיתי דולי מזה די הרבה זמן והכל.. תבחרו גירסא :]]]

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gifדאמ!../images/Emo99.gif

גרסות 3,5 ו8 הכי יפות [[:
[אגב, לא רשמת בייס קרדיט
]

broken winges

New member
תודה :]

אני מבינה שאני לא היחידה שלא החלטית XDD אממ הבייס הוא אה.בערך שלי. הכוונה הוא ע"פ תמונה והוא כזה די מבייש בפני עצמו אז אני מעדיפה בינתיים לא לפרסם אותו
.

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gif|מתפלחצת|

בייס שלך??~!~?#^34?$@#76@$&@$^*#
הוא מדהיםםם
אני כזה חושבת לעצמי בטח הוא מהופ קפה או משהו [אני מכורה לבייסים של הופ קפה, הם יפים וטובים כאלה ^^] ועכשיו אני קולטת שאת הכנת
הוא מושלמי כזה ]; שהוא יהיה לפרסום אז תעלי אותו איפשהו ואני אשמור אותו, טוב
??

behind the masc

New member
*_____________________________*

OMG!!!11 ואו
|מתאפקתלאלקללאותך;_____;| זה כל כך מדהים
זה נראה כל כך אמיתי
!!111 |עדייןמתאפקתלאלקללאותך
| גאד*_* זה ואווווווווווווווו!!!11111111111111 |מוציאעצבים| זה נראה כל כך אמיתי אני לא יכולה
הכי אהבתי את 5, 4, 8,2 אבל הכי הכי 5
את כל כך מוכשרת שזה מפחיד;____; ואת כל כך מקןורית תמיד הדוליז שלך זהף"ואוו!!111" תורישי לי בקשה?;;;;;;;;;;;;; רגע מאיה הבייס? או שגם אותו את עשית*0*?!?!?!

broken winges

New member
XDDDDD

מישהי נהיית יותר היפרית מיום ליום! אוף אני מתגעגעת אלייך ;[[[[[[[[ ואמ כמו שכתבתי לרוית מעלייך *מעתיקה בעצלנות יתר* הבייס הוא אה.בערך שלי. הכוונה הוא ע"פ תמונה והוא כזה די מבייש בפני עצמו אז אני מעדיפה בינתיים לא לפרסם אותו
. ואמ תודה. ואני אוריש לך בשמחחחחחחחחההה :]. אל.אל תקללי אותי. בוהו.

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifמעייני;________;

אני מתגעגעת אלייך המון!!3333> אני אנסה לעשות פה איסיקיו..נראה אם יצליחP: הבייס שלך*0* דיי לא לא רוצה
מתי יהיה אפשר להשתמש בו^0^? אולי השימוש בביס שלך ייתן לי כישרון ממך
הא, לא קיללתי אותךD: למרות צשאת מוכשרת מדי><

למעלה