שדח"מוביץ'

broken winges

New member
יא XDD תודה רבה..בקשר לבייס

אממ אני אעבוד עליו קצת ואז כשתהיה לי גרסא נורמלית אפסרם אותו. מבטיחה :].

Stinki Winki

New member
מקסים!!../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

אהבתי את הצבעים הלא שגרתיים. 1 5 ו-6. וגם את האיפור, בשפתיים. מדהים.

Effoliation

New member
שלי..../images/Emo210.gif

זאת הדולי השניה שלי.. אז.. לא לצחוק :X אממ... בחלק הלבן בחולצה, אני פשוט לא יודעת איך להצליל שם, וזה משגע אותי. בייס מאנג'י צ'ן. בקשר למכנס-החלק למטה אמור להיות קיפול רק שגם את זה אין לי מושג איך לעשות.. אשמח אם יהיה למישהו רעיון לשיער (משהו לא קשה) ולנעליים.. (כנ"ל)

סתם דולי../images/Emo3.gif

לא הכותרת הכי מושכת שיש, אה?
חפיף. עשיתי אותה אתמול, די מהר, אז היא לא ממש מושקעת. מאוד לא מושקעת יחסית לדולי הקודמת שלי, שעבדתי עליה שעות>< אבל זה סגנון מיני מאוסי כזה ואני אוהבת את זה
היא לפי תמונה, לא היה לי כוח לחשוב>< מה אתן אומרות על ההצללה של החצאית? אני לא בטוחה לגביה. בייס שלי.

Dandoka

New member
WOW../images/Emo2.gif../images/Emo99.gif

אני ממש אוהבת אותה! היא יצאה מקסים ^^ !! הממ החלק מהשיער עד לחולצה יצא מושלם, אין הערות. ווו.. ההצללה של החצאית כצת מוזרה לטעמי, לא יודעת זאת דעה שלי אבל משהו לא מסתדר לי.."\ נממ ואם את כן אוהבת ורוצה להשאיר אז לפחות תפרידי קצת בקו מתאר בין המכנסיים לחצאית- כי עכשיו זה מתחבר כזה.. בכל אופן היא יצאה מדהים!!!

PakoLina

New member
וואו ../images/Emo99.gif../images/Emo118.gif

הכל ממש מושלם
חוץ מאולי ההצללה של החצאית, היא באמת קצת לא הגיונית לדעתי

PakoLina

New member
ממ.../images/Emo118.gif

שלום X.X אני מודעת לכך שאני לא ממש פה, כי אני בתקופה ממש לחוצה של מבחנים וחגים ובנות מצווה וזה.. X.X; אזאז גומן, אם בכל מישהו הרגיש בחסרוני X.X אזאז, הנה בייס. שמתי אותו בשרשור ביסיים האחרון, נראהלי, ואף אחד לא הגיב ;; אז. ^^;;

וואו!../images/Emo99.gif

אם שמת את הבייס לא ראיתי אותו, אין סיכוי שלא הייתי מגיבה, הוא מקסים^^
כתגובה בונה, הדבר היחיד שאני יכולה להגיד זה שמתחת לכל ברך מהצד הפנימי יש פיקסל או שניים שנראים לי מיותרים. מבינה למה אני מתכוונת? אני ממש אוהבת את הפנים, ההצלות, הכל^^ תעשי עוד פנים ופוזות? נראה לי שזה הבייס הכי טוב שלך, הוא ממש טוב^^ אפשר להשתמש בה? אם כן אני בטוח אשתמש^^

למעלה