שאלון מוזיקלי

• פותח הנושא mjlk
  • פורסם בתאריך
קול מי וואן יור סובר זה אדיר לפאריס הילטון!

לאור העובדה שהיא נעצרה על נהיגה בשכרות וכל זה

אני ^^../images/Emo108.gif

איך היית מגדיר את עצמך? אריק ברמן - שער שש אצלך אוכלים, חומוס, פלאפל ו... REM - Shiny happy people מה הדבר הראשון שהיית אומר להארי פוטר אם היית פוגש אותו? לב מפלסטיק - שייגעצ הדבר הראשון שהיית אומר לפאריס הילטון? לזוז - הדגנחש
לשלמה ארצי? Bymyself - linking park לוולדמורט? We used to be friends - The dandy blabla מה יהיה כתוב על מצבתך? Metallica - So fucking what L
מה תעשה לאיש אשר תחפוץ ביקרו? (פוריםם...) ויקי היא מנהלת קשוחה, כי...: Hero of the day - Metallica הדבר הראשון שתגיד לבחורה/בחור יפה? הדג נחש - רציתי שתדע המטרה הראשית של חייך, היא: למיה יש אקדח - כנסיית השכל והמטרה המשנית? ליפול - היהודים
אם תמות על ידי רוצח, מילותיך האחרונות יהיו בוודאי: stop cryin your heart out - oasis למה אתה עונה על השאלון הזה? רד הוט -By the way האם הרמיוני, רון והארי ימותו? הכוכבים דולקים על אש קטנה - משינה מה תאמר לאלוהים כשתפגוש אותו בגן העדן/גיהנום?
אני לא מאמין, נעים בחוץ - יוני בלוך
[מי שמכיר את השיר יבין] מה הוא יאמר לך? REM - the great beyond אתה אוהב אותה, אבל: mtallica - for whom the bell tolls כשאתה ממהר לאנשהו אתה נוהג לומר ש...: מתחפר באלנבי - מוניקה סקס

חחח. ~כנסי~

את גם אוהבת את מטאליקה!!! תני כיף!
והשיר הזה של אואזיס- זה זה שכל הזמן שומעים? ה- איי קאן בי אניטינג יו לייק וכל זה? כי אני מתה להור** את השיר הזה ואני לא זוכרת את השם........

אני בן XD../images/Emo108.gif

זיו המגניב 2
וזה השיר שיש בסוף של אפקט הפרפר, When all of the stars, were faiding away, just try not to worry, you'll see them some day, take what you need and be on you way and stop crying your heart out

Evil T

New member
יאי אני עונה

איך היית מגדיר את עצמך? out of time (מחוץ לזמן) אצלך אוכלים, חומוס, פלאפל ו... MAN ON THE MOON (איש על הירח) מה הדבר הראשון שהיית אומר להארי פוטר אם היית פוגש אותו? IT'S THE END OF THE WORLD AS WE KNOW IT (זהו סוף העולם כפי כשאנו מכירים אותו) - דווקא די מתאים הדבר הראשון שהיית אומר לפאריס הילטון? CREEP (שרץ) - חח גם זה די מתאים לשלמה ארצי? THE UNIVERSAL (האוניברסלי) לוולדמורט? ANIMAL INSTICT (אינסטינקט חייתי) גם די נחמד מה יהיה כתוב על מצבתך? TONIGHT, TONIGHT (הלילה, הלילה) מה תעשה לאיש אשר תחפוץ ביקרו? (פוריםם...) SUPERGIRL (ילדת-על) ויקי היא מנהלת קשוחה, כי...: ZOMBIE (זומבי) XDD הדבר הראשון שתגיד לבחורה/בחור יפה? PINBALL WIZARD (אשף הפינבול) המטרה הראשית של חייך, היא: FILMSTAR (כוכבסרטים) נו זה קרוב והמטרה המשנית? SELF-ESTEEM (כבוד-עצמי) XD אם תמות על ידי רוצח, מילותיך האחרונות יהיו בוודאי: MULDER AND SCULLY (מאלדר וסקאלי) הו והם יחקרו את הרצח שלי... למה אתה עונה על השאלון הזה? PARANOID ANROID (אנדרואיד פרנואיד) האם הרמיוני, רון והארי ימותו? SAVE TONIGHT (הצילי את הלילה) מה תאמר לאלוהים כשתפגוש אותו בגן העדן/גיהנום? SECRET SMILE (חיוך סודי) מה הוא יאמר לך? THE ICICLE MELTS (הקרחון נמס) אתה אוהב אותה, אבל:SING (תשירי) כשאתה ממהר לאנשהו אתה נוהג לומר ש...:STARCRAZY (כוכבמשוגע) אוקיי זה היה מוזר...

../images/Emo14.gif../images/Emo110.gifטוב נו

איך היית מגדיר את עצמך?
Dreamer [הילארי דאף] אצלך אוכלים, חומוס, פלאפל ו...
Why Not
מה הדבר הראשון שהיית אומר להארי פוטר אם היית פוגש אותו?
Hawaiien Roller Coster Ride
[?!?!] הדבר הראשון שהיית אומר לפאריס הילטון?
Welcome
לשלמה ארצי?
Mi Vida
לוולדמורט?
No Work, All Play מה יהיה כתוב על מצבתך?
Come Clean מה תעשה לאיש אשר תחפוץ ביקרו? (פוריםם...)
Sera Porque Te Quiero ויקי היא מנהלת קשוחה, כי...:
Do The Hippogriff
הדבר הראשון שתגיד לבחורה/בחור יפה?
Se Pego En Mi Piel המטרה הראשית של חייך, היא:
Gypsy Woman
והמטרה המשנית?
A Whole New World אם תמות על ידי רוצח, מילותיך האחרונות יהיו בוודאי:
No Estas Seguro למה אתה עונה על השאלון הזה?
Bonita de mas
האם הרמיוני, רון והארי ימותו?
Rio de la Plata
מה תאמר לאלוהים כשתפגוש אותו בגן העדן/גיהנום?
De Tu Amor מה הוא יאמר לך?
Ultimate אתה אוהב אותה, אבל:
Que si, Que si כשאתה ממהר לאנשהו אתה נוהג לומר ש...:
Never Stop דיי גרוע.
הו וול.

XDD הקטע עם ויקי יצא טוב. ../images/Emo55.gif

איך היית מגדיר את עצמך? untitled אצלך אוכלים, חומוס, פלאפל ו... whatdername מה הדבר הראשון שהיית אומר להארי פוטר אם היית פוגש אותו? lose yourself הדבר הראשון שהיית אומר לפאריס הילטון? you know what they do to guys like us in prison היי, זה דיי מתאים, כי פאריס הילטון הולכת לכלא..
לשלמה ארצי? let's get retarded לוולדמורט? when I'm gone מה יהיה כתוב על מצבתך? perfect world מה תעשה לאיש אשר תחפוץ ביקרו? (פוריםם...) bring me to life ויקי היא מנהלת קשוחה, כי...: ruled by secrecy XDD אנחנו נשלטים בחשאיות, הא
הדבר הראשון שתגיד לבחורה/בחור יפה? no tomorrow המטרה הראשית של חייך, היא: keep holding on והמטרה המשנית? there's gotta be more to life אם תמות על ידי רוצח, מילותיך האחרונות יהיו בוודאי: walk away למה אתה עונה על השאלון הזה? crazy האם הרמיוני, רון והארי ימותו? the ghost of you מה תאמר לאלוהים כשתפגוש אותו בגן העדן/גיהנום? breathe מה הוא יאמר לך? jump אתה אוהב אותה, אבל: hysteria כשאתה ממהר לאנשהו אתה נוהג לומר ש...: everybody's gone to war

The Phonix

New member
../images/Emo106.gifגם אני

איך היית מגדיר את עצמך? The Fool on the Hill
אצלך אוכלים, חומוס, פלאפל ו... The Backhouse
מה הדבר הראשון שהיית אומר להארי פוטר אם היית פוגש אותו? Why Don't We Do It In The Road?
הדבר הראשון שהיית אומר לפאריס הילטון? Yer Blues
לשלמה ארצי? When I'm Sixty Four
לוולדמורט? Get Back
מה יהיה כתוב על מצבתך? Something
מה תעשה לאיש אשר תחפוץ ביקרו? (פוריםם...) Lucy in the Sky With Diamonds
ויקי היא מנהלת קשוחה, כי...: Here Comes the Sun
הדבר הראשון שתגיד לבחורה/בחור יפה? Good Night
המטרה הראשית של חייך, היא: With a Little Help From my Friends
והמטרה המשנית? Yellow Submarin
אם תמות על ידי רוצח, מילותיך האחרונות יהיו בוודאי: למה אתה עונה על השאלון הזה? Breake Me Down
האם הרמיוני, רון והארי ימותו? Dreams
מה תאמר לאלוהים כשתפגוש אותו בגן העדן/גיהנום? There's a Place
מה הוא יאמר לך? Wait For Me
אתה אוהב אותה, אבל: I Want You (She's So Heavy)
כשאתה ממהר לאנשהו אתה נוהג לומר ש...: Help!
לא יצא משהו

The Phonix

New member
../images/Emo106.gifאווופס תיקון,

אם תמות על ידי רוצח, מילותיך האחרונות יהיו בוודאי: Breake Me Down
למה אתה עונה על השאלון הזה? Somehow

מה יא

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif../images/Emo96.gif

מה תאמר לאלוהים כשתפגוש אותו בגן העדן/גיהנום? There's a Place מה הוא יאמר לך? Wait For Me

Konq

New member
Pull up.

איך היית מגדיר את עצמך? babylon אצלך אוכלים, חומוס, פלאפל ו... someday מה הדבר הראשון שהיית אומר להארי פוטר אם היית פוגש אותו? Traffic in the sky הדבר הראשון שהיית אומר לפאריס הילטון? the kids aren't alright לשלמה ארצי? Cocoon לוולדמורט? Turn up the stereo מה יהיה כתוב על מצבתך? don't call me white מה תעשה לאיש אשר תחפוץ ביקרו? (פוריםם...) hold on ויקי היא מנהלת קשוחה, כי...: All I want for Christmas is you הדבר הראשון שתגיד לבחורה יפה? Have a nice life המטרה הראשית של חייך, היא: I'm shipping out to Boston והמטרה המשנית? Virtual insanity אם תמות על ידי רוצח, מילותיך האחרונות יהיו בוודאי: Why don't you get a job למה אתה עונה על השאלון הזה? too bad האם הרמיוני, רון והארי ימותו? Everybody hurts מה תאמר לאלוהים כשתפגוש אותו בגן העדן/גיהנום? Easily מה הוא יאמר לך? תן לי חתימה אתה אוהב אותה, אבל: purple stain כשאתה ממהר לאנשהו אתה נוהג לומר ש...: dem a feel אני חייב להגיד שיצאו לי כמה מצחיקים בצורה מטורפת! אני בעצמי כמעט מתתי מצחוק!

מה יא

New member
XD../images/Emo96.gif

אם תמות על ידי רוצח, מילותיך האחרונות יהיו בוודאי: Why don't you get a job

Gummy Bears

New member
וההמשך לזה יהיה בוודאי:

"לא, ברצינות, אולי תמצא לך עבודה אחרת, שהיא לא, אה, רוצח שכיר, אהמ?"

למעלה