שאלון מוזיקלי

• פותח הנושא mjlk
  • פורסם בתאריך

mjlk

New member
שאלון מוזיקלי

הפעילו את הפלייליסט שלכם, התשובה לכל שאלה בשאלון צריכה להיו השם של השיר שאתם שומעים באותו רגע (כמובן, אחרי כל שאלה להעביר רצועה...) וכן, זה יכול להיות מצחיק ומעניין... אז למשועממים שבנינו.. בבקשה - איך היית מגדיר את עצמך? אצלך אוכלים, חומוס, פלאפל ו... מה הדבר הראשון שהיית אומר להארי פוטר אם היית פוגש אותו? הדבר הראשון שהיית אומר לפאריס הילטון? לשלמה ארצי? לוולדמורט? מה יהיה כתוב על מצבתך? מה תעשה לאיש אשר תחפוץ ביקרו? (פוריםם...
) ויקי היא מנהלת קשוחה, כי...: הדבר הראשון שתגיד לבחורה/בחור יפה? המטרה הראשית של חייך, היא: והמטרה המשנית? אם תמות על ידי רוצח, מילותיך האחרונות יהיו בוודאי: למה אתה עונה על השאלון הזה? האם הרמיוני, רון והארי ימותו? מה תאמר לאלוהים כשתפגוש אותו בגן העדן/גיהנום? מה הוא יאמר לך? אתה אוהב אותה, אבל: כשאתה ממהר לאנשהו אתה נוהג לומר ש...: זהו, מקווה שנהנתם לענות על השאלות!

The T Shirt

New member
או וול, אין לי משהו יותר טוב לעשות

אני שומע רק באנגלית, אז אני מוסיף תרגום חופשי. איך היית מגדיר את עצמך? Dance, Dance (רקוד, רקוד) אצלך אוכלים, חומוס, פלאפל ו... Nails For Breakfast, Tacs For Snacks (מסמרים לארוחת בוקר, אומים לנשנש) מה הדבר הראשון שהיית אומר להארי פוטר אם היית פוגש אותו? Time To Dance (זמן לרקוד) הדבר הראשון שהיית אומר לפאריס הילטון? Where'd You Go (לאן הלכת?) לשלמה ארצי? Don't Say (אל תאמר) לוולדמורט? Famous Last Words (מילות אחרונות מפורסמות) מה יהיה כתוב על מצבתך? Forgotten (נשכח) מה תעשה לאיש אשר תחפוץ ביקרו? (פוריםם...) I'd Do Anything ויקי היא מנהלת קשוחה, כי...: I Just Wanna Live (אני רק רוצה לחיות) הדבר הראשון שתגיד לבחורה/בחור יפה? Surrender (היכנעי) המטרה הראשית של חייך, היא: Scotty Doesn't Know (סקוטי לא יודע) והמטרה המשנית? Build God, Then We'll Talk (בנה אלוהים, אחר כך נדבר) אם תמות על ידי רוצח, מילותיך האחרונות יהיו בוודאי: In The End (בסופו של דבר) למה אתה עונה על השאלון הזה? I Write Sins Not Tragedies (אני כותב חטאים, לא טרגדיות) האם הרמיוני, רון והארי ימותו? Belive Me (האמן לי) מה תאמר לאלוהים כשתפגוש אותו בגן העדן/גיהנום? Face The Strange (פגוש את המוזר) מה הוא יאמר לך? Shut Up (סתום ת'פה) אתה אוהב אותה, אבל: Break Apart Her Heart (שבור את ליבה לרסיסים) כשאתה ממהר לאנשהו אתה נוהג לומר ש...: One Step Closer (צעד אחד קדימה) *כל הנתונים הוזנו על ידי הרצה של הפלייליסט במצב של ערבוב רנדומלי והתקדמות בשירים בלי לשנות את הסדר, הכל מזל* רק בקריאה שנייה אני רואה עד כמה השירים הסתדרו יפה לשאלות. רק Scotty Doesn't Know במטרה הראשית של חיי לא ממש מסדתר. אבל היו כמה שממש קלעו (כמו השאלה השנייה)

LiRs Lullaby

New member
כן, אצלך הכל יצא מגניב ../images/Emo13.gif

במיוחד אהבתי את Surrender למישהו
אוח אם זה היה כזה פשוט.

mjlk

New member
וואיי!1

יצא לך מגניב רצח!! XD: "מה הוא יאמר לך? Shut Up (סתום ת'פה)" אהבתי גם את "מסמרים לארוחת בוקר,..."

מה יא

New member
אוי יצא לך טוב ../images/Emo6.gif../images/Emo96.gif

אצלך אוכלים, חומוס, פלאפל ו... Nails For Breakfast, Tacs For Snacks
וגם מה יהיה כתוב על מצבתך? Forgotten

LiRs Lullaby

New member
וואו, שני שאלונים ביום אחד!

איך היית מגדיר את עצמך? בנאדמית. אצלך אוכלים, חומוס, ו... צ'יפסלט ופיתה. אבל אני מתה על המשולש הקדוש של האיטלקים - גבינה, בצק ורוטב עגבניות (ע"ע פיצה וספגטי
) מה הדבר הראשון שהיית אומר להארי פוטר אם היית פוגש אותו? yo wazzup? הדבר הראשון שהיית אומר לפאריס הילטון? die bitch die לשלמה ארצי? מסתובבת והולכת. הוא לא מעניין אותי במיוחד... לוולדמורט? ahlan, ah-shelo. ohev nuknukhiot? מה יהיה כתוב על מצבתך? מקווה שגופתי תישרף ואת האפר להשליך לים....... מה תעשה לאיש אשר תחפוץ ביקרו? (פוריםם...) לא יודעת, מה באמת? ויקי היא מנהלת קשוחה, כי... היא תרצח אותי אם אני אגיד עליה משהו רע? הדבר הראשון שתגיד לבחורה/בחור יפה? היי, מ'צ'מע אחשלו? המטרה הראשית של חייך, היא: ספק אם הייתה או תהיה לי כזאת. והמטרה המשנית? למצוא אוכל, לישון ולהתקלח? אם תמות על ידי רוצח, מילותיך האחרונות יהיו בוודאי: אל תשכח לשרוף אותי ולהשליך לים. אני רוצה לשחות עם הדגים
למה אתה עונה על השאלון הזה? באמת כי אין לי יותר מדי ברירה. האם הרמיוני, רון והארי ימותו? מה פתאום. מה תאמר לאלוהים כשתפגוש אותו בגן העדן/גיהנום? למה נראה לך שיש אלהים, גן עדן או גיהנום? מה הוא יאמר לך? כנ"ל אתה אוהב אותה, אבל: אני לא "אתה" כשאתה ממהר לאנשהו אתה נוהג לומר ש...: שיט, איפה הפלאפון?

LiRs Lullaby

New member
שיט, לא קראתי את החלק על השאלון ה"מוזיקלי"...

איפה ניתן לקבור את עצמי ואיפה המנהלות שימחקו בבקשה את הקישקוש שרשמתי
איך היית מגדיר את עצמך? Brena אצלך אוכלים, חומוס, פלאפל ו... Tribe מה הדבר הראשון שהיית אומר להארי פוטר אם היית פוגש אותו? The Hollow הדבר הראשון שהיית אומר לפאריס הילטון? Because with time לשלמה ארצי?Eleanor Rigny לוולדמורט? Maneater מה יהיה כתוב על מצבתך? I wish מה תעשה לאיש אשר תחפוץ ביקרו? (פוריםם...) Becoming Insane ויקי היא מנהלת קשוחה, כי...: I don't have to try הדבר הראשון שתגיד לבחורה/בחור יפה? Lesham המטרה הראשית של חייך, היא: Take the night off והמטרה המשנית? Be a man אם תמות על ידי רוצח, מילותיך האחרונות יהיו בוודאי: Passive למה אתה עונה על השאלון הזה? Thomas האם הרמיוני, רון והארי ימותו? Brena- live- 2000 מה תאמר לאלוהים כשתפגוש אותו בגן העדן/גיהנום? ex-girlfriend מה הוא יאמר לך? Original fire אתה אוהב אותה, אבל: Show me how to live כשאתה ממהר לאנשהו אתה נוהג לומר ש...: Blue live

mjlk

New member
עכשיו תורי!

איך היית מגדיר את עצמך? Do it again (עשה זאת שוב) אצלך אוכלים, חומוס, פלאפל ו... מלחמה שקטה (מאיפה השיר הזה הגיע לפלייליסט שלי?! ><) מה הדבר הראשון שהיית אומר להארי פוטר אם היית פוגש אותו? King without a crown (מלך בלי כתר) הדבר הראשון שהיית אומר לפאריס הילטון? She drives me crazy (היא משגעת אותי...) לשלמה ארצי? I'm too sexy (אני יותר מידי סקסית XD) לוולדמורט? Summer moved on (הקיץ חלף) מה יהיה כתוב על מצבתך? I wonder why (אני תוהה למה...) מה תעשה לאיש אשר תחפוץ ביקרו? (פוריםם...) Keep your hands from my girlfriend (תרחיק ת'ידיים שלך מהחברה שלי!) ויקי היא מנהלת קשוחה, כי...: the good the bad and the ugly (הטוב הרע והמכוער..
) הדבר הראשון שתגיד לבחורה/בחור יפה? not going enywhere _לא הולכת לשום מקום) המטרה הראשית של חייך, היא: the sweet escape (הבריחה המתוקה..) והמטרה המשנית? comforting sounds (צלילים מנחמים??? אני לא בטוחה...) אם תמות על ידי רוצח, מילותיך האחרונות יהיו בוודאי: I wish (אני מאחלת) למה אתה עונה על השאלון הזה? black is back (בלק חזר! האעהאעהא XD אני עונה על השאלון כי סיריוס חזר) האם הרמיוני, רון והארי ימותו? wings of buterfly (כנפיים של פרפר - אחלה התחמקות מתשובה! ) מה תאמר לאלוהים כשתפגוש אותו בגן העדן/גיהנום? i like the way you move (אני אוהב תצורה שאת זזה) מה הוא יאמר לך? I love you mi vida (אני אוהב אותך חיים שלי) אתה אוהב אותה, אבל: i was made for dancing (נוצרתי לריקודים) כשאתה ממהר לאנשהו אתה נוהג לומר ש...: paint it black (צבע את זה בשחור) זהו - יצא מדהים!

crazyred1911

New member

איך היית מגדיר את עצמך? alanis morissette- not the doctor (אחלה הגדרה עצמית) אצלך אוכלים, חומוס, פלאפל ו... צוכה בוחקת- עיברי לידר מה הדבר הראשון שהיית אומר להארי פוטר אם היית פוגש אותו? נגיעות- ברי סחרוף. הדבר הראשון שהיית אומר לפאריס הילטון? קוראין אלאל- מותק לשלמה ארצי? jewel- emily לוולדמורט? tori amos- new age מה יהיה כתוב על מצבתך? David bowie- dancing in the street מה תעשה לאיש אשר תחפוץ ביקרו? (פוריםם...) היהודים- ג'די (גירסאת מסומם) ויקי היא מנהלת קשוחה, כי...: היהודים- האור שלנו. הדבר הראשון שתגיד לבחורה/בחור יפה? dream theater- a change of seasons המטרה הראשית של חייך, היא: blackfield- pain (מה אפשר לומר- חרא). והמטרה המשנית? יהודית רבי- באה מאהבה אם תמות על ידי רוצח, מילותיך האחרונות יהיו בוודאי: הדג נחש- סוד ההצלחה למה אתה עונה על השאלון הזה? דודו טסה- אני גיטרה (חשוב לציין, זה ביצוע נהדר) האם הרמיוני, רון והארי ימותו? simon and garfunlek I am a rock מה תאמר לאלוהים כשתפגוש אותו בגן העדן/גיהנום? הזמן עכשיו- עיברי לידר מה הוא יאמר לך? בוא- ריטה אתה אוהב אותה, אבל: מאמי עוזבת (מתוך אופרת רוק בשם מאמי) כשאתה ממהר לאנשהו אתה נוהג לומר ש...: כמו בלדה- האחים והאחיות (ממ.. מה?)

Gummy Bears

New member
|תשע בחזקת שלושה איקס|.

איך היית מגדיר את עצמך? אגם הברבורים של צ'ייקובסקי (מה שדי מוזר, כי אני לא ברבור ובטח שלא אגם).
אצלך אוכלים, חומוס, פלאפל ו... ושיר טיפשי של הרד הוט צ'ילי פפרס.
(גם זה הגיוני משהו, כי עזבו את העובדה שמעולם לא אכלתי רד הוט צ'ילי פפר, אני גם לא שומעת אותם. מה לעזאזל הם עושים אצלי בנגן?)
מה הדבר הראשון שהיית אומר להארי פוטר אם היית פוגש אותו? "הפתיחה של פאנטום האופרה". עמוק.
הדבר הראשון שהיית אומר לפאריס הילטון? "היי פאריס, אטיוד מספר שלוש של פגניני!"
לשלמה ארצי? שהוא, אה, American Idiot?
(איזה שיר מעצבן, כמה זבל מסתובב אצלי בנגן ולא זוכה להיות מושמע כבר כמה שנים טובות).
לוולדמורט? "האם להיות בך מאוהב". :| (אני לא מאוהבת בוולדי! אני לא! אני באמת לא!)
מה יהיה כתוב על מצבתך? "הקונה מטטה".
מה תעשה לאיש אשר תחפוץ ביקרו? אנגן לו קונצ'רטו שני של רחמנינוב? הלוואי עליי.
ויקי היא מנהלת קשוחה, כי...: כי יש לה "Memory" מהאופרה cats?
הדבר הראשון שתגיד לבחורה/בחור יפה? "נגן איתי את דואט הפסנתר של חתונת רפאים!" (האהא, אדון בחור יפה, השיגו אותך, חברה שלי כבר מנגנת את זה איתי).
המטרה הראשית של חייך, היא: שיהיה לי "מישהו לרוץ איתו" (של דניאל סלומון).
והמטרה המשנית? לחולל "מהפכה".
אם תמות על ידי רוצח, מילותיך האחרונות יהיו בוודאי: "Enjoy the Silence".
למה אתה עונה על השאלון הזה? בגלל סונטה מספר 9 לפסנתר וכינור בלה מז'ור אופוס 47.
האם הרמיוני, רון והארי ימותו? "All the lonely people". מעודד משהו.
מה תאמר לאלוהים כשתפגוש אותו בגן העדן/גיהנום? "צילו של יום קיץ" (אני אוהבת את השיר הזה.
)
מה הוא יאמר לך? "ברוכה הבאה לגן עדן! נעים מאוד, אני אלוהים. אה, וטריו לפסנתר, צ'לו וכינור מספר אחת אופוס שמונה". ("צילו של יום קיץ את בעצמך! תסדרי כבר את הנגן שלך!")
אתה אוהב אותה, אבל: אבל קונצ'רטו לפסנתר בלה מינור של באך האבא מפריד בינינו. טראגי.
כשאתה ממהר לאנשהו אתה נוהג לומר ש...: קונצ'רטו לפסנתר מספר 21 בדו מז'ור.אתם מוזמנים למצוא קשר הגיוני כלשהו.

OhpR

New member
חחח...

אהבתי, "מה יהיה כתוב על מצבתך? הקונה מטטה" חחח... גדול!!

../images/Emo125.gifוואו את שומעת הרבה מוזיקה קלאסית....

אפילו אני (שמנגנת בפסנטר) דיי אוהבת קלאסיקות ולא שומעת כל כך הרבה ....כל הכבוד לך ...... גם את מנגנת?

Gummy Bears

New member
זה כמעט כל מה שאני שומעת,

למען האמת. יש לי כמה זמרים או שירים שאני אוהבת, אבל האהבה האמיתית שלי היא לקלאסית.
(פתח סוגריים, וכן, גם אני מנגנת. מוזר לגלות ככה דברים על אנשים שהכרתי קודם, סגור סוגריים).

mjlk

New member
../images/Emo2.gif "שיר טיפשי של רד הוט"???

איזה שיר?!

למעלה