יא, אני מתה על כאלה../images/Emo96.gif
אה, אבל אני על העברית.. לא נורא, יותר קל בשבילי. איך היית מגדיר את עצמך? יהיה טוב - דיוויד ברוזה. (יש סיכוי D
אצלך אוכלים, חומוס, פלאפל ו... 4 עונות - אביב גפן.. >< מה הדבר הראשון שהיית אומר להארי פוטר אם היית פוגש אותו? צליל מכוון - מאיר אריאל הדבר הראשון שהיית אומר לפאריס הילטון? יום חדש נפלא - אריק ברמן (נו, לא יוצא טוב בכלל!) לשלמה ארצי? אני סולח - סינרגיה
לוולדמורט? פרח נתתי לנורית - שייגעצ (אני תוהה מה הוא היה עושה לי
שיר מתלהב ><) מה יהיה כתוב על מצבתך? הילדים של חורף 73. הו. (אבל למה יוצאים לי כל השירים המדכאים?) מה תעשה לאיש אשר תחפוץ ביקרו? (פוריםם...) מה שעובר עליי - אמן לא ידוע (יש לי הרגשה שזה מישהו מארח את יוני בלוך. ברי סחרוף אולי? |אהבלה|). WTF. ויקי היא מנהלת קשוחה, כי...: עד אלייך - סינרגיה.
הדבר הראשון שתגיד לבחורה/בחור יפה? מוכרת לי מפעם - דין דין אביב
המטרה הראשית של חייך, היא: הר של בייגלעך - מוניקה סקס
והמטרה המשנית? תראו אותי - מופע הארנבות של ד"ר קספר >< אם תמות על ידי רוצח, מילותיך האחרונות יהיו בוודאי: סאן חוזה - מוניקה סקס. טוב. למה אתה עונה על השאלון הזה? רקוויאם לבלונדינית - מוניקה סקס. האם הרמיוני, רון והארי ימותו? מה שאני רוצה - שרון הולצמן (או משהו כזה)
מה תאמר לאלוהים כשתפגוש אותו בגן העדן/גיהנום? רבות הדרכים - דנה עדיני ודניאל סלומון. XD עמוק. מה הוא יאמר לך? גשם חזק - מוניקה סקס אתה אוהב אותה, אבל: שוב - יוני בלוך ואפשרת גוש
כשאתה ממהר לאנשהו אתה נוהג לומר ש...: נפלת חזק - איפה הילד
טוב דווקא יצא מצחיק
אה, אבל אני על העברית.. לא נורא, יותר קל בשבילי. איך היית מגדיר את עצמך? יהיה טוב - דיוויד ברוזה. (יש סיכוי D