שאלון מוזיקלי

• פותח הנושא mjlk
  • פורסם בתאריך

מה יא

New member
יא, אני מתה על כאלה../images/Emo96.gif

אה, אבל אני על העברית.. לא נורא, יותר קל בשבילי. איך היית מגדיר את עצמך? יהיה טוב - דיוויד ברוזה. (יש סיכוי D:) אצלך אוכלים, חומוס, פלאפל ו... 4 עונות - אביב גפן.. >< מה הדבר הראשון שהיית אומר להארי פוטר אם היית פוגש אותו? צליל מכוון - מאיר אריאל הדבר הראשון שהיית אומר לפאריס הילטון? יום חדש נפלא - אריק ברמן (נו, לא יוצא טוב בכלל!) לשלמה ארצי? אני סולח - סינרגיה
לוולדמורט? פרח נתתי לנורית - שייגעצ (אני תוהה מה הוא היה עושה לי
שיר מתלהב ><) מה יהיה כתוב על מצבתך? הילדים של חורף 73. הו. (אבל למה יוצאים לי כל השירים המדכאים?) מה תעשה לאיש אשר תחפוץ ביקרו? (פוריםם...) מה שעובר עליי - אמן לא ידוע (יש לי הרגשה שזה מישהו מארח את יוני בלוך. ברי סחרוף אולי? |אהבלה|). WTF. ויקי היא מנהלת קשוחה, כי...: עד אלייך - סינרגיה.
הדבר הראשון שתגיד לבחורה/בחור יפה? מוכרת לי מפעם - דין דין אביב
המטרה הראשית של חייך, היא: הר של בייגלעך - מוניקה סקס
והמטרה המשנית? תראו אותי - מופע הארנבות של ד"ר קספר >< אם תמות על ידי רוצח, מילותיך האחרונות יהיו בוודאי: סאן חוזה - מוניקה סקס. טוב. למה אתה עונה על השאלון הזה? רקוויאם לבלונדינית - מוניקה סקס. האם הרמיוני, רון והארי ימותו? מה שאני רוצה - שרון הולצמן (או משהו כזה)
מה תאמר לאלוהים כשתפגוש אותו בגן העדן/גיהנום? רבות הדרכים - דנה עדיני ודניאל סלומון. XD עמוק. מה הוא יאמר לך? גשם חזק - מוניקה סקס אתה אוהב אותה, אבל: שוב - יוני בלוך ואפשרת גוש
כשאתה ממהר לאנשהו אתה נוהג לומר ש...: נפלת חזק - איפה הילד
טוב דווקא יצא מצחיק

מה יא

New member
אני די בטוחה שהגרסה שלי לא../images/Emo96.gif

של איפה הילד. *בודקת* כתוב חמי רודנר ויוני בלוך...

מה יא

New member
עכשיו אנגלית../images/Emo96.gif

איך היית מגדיר את עצמך? how to save a life (איך להציל חיים) אצלך אוכלים, חומוס, פלאפל ו... january friend - goo goo dolls (חבר ינוארי
) מה הדבר הראשון שהיית אומר להארי פוטר אם היית פוגש אותו? touch me (i want your body) - XD (תגע בי, אני רוצה את הגוף שלך
) הדבר הראשון שהיית אומר לפאריס הילטון? sk8er boy (זה בלתי אפשרי לתרגום
סקייטר?) לשלמה ארצי? fix you - coldplay (לתקן אותך) לוולדמורט? i'll be there for you
(אני אהיה שם בשבילך) מה יהיה כתוב על מצבתך? what's left of me
XDD (מה שנשאר ממני) מה תעשה לאיש אשר תחפוץ ביקרו? (פוריםם...) טוב, יצא לי שיר בלתי כתיב >< אז שיר אחר. Friends never say goodbye - the road to El-dorado איזה שיר מהמם בסרט מהמם
(חברים לעולם לא אומרים שלום) ויקי היא מנהלת קשוחה, כי...: נו, שוב שיר בלתי כתיב (אני עצלנית). הממטרה האנושית D: אז במקום: here is gone - goo goo dolls (לא יודעת לתרגם את זה...). הדבר הראשון שתגיד לבחורה/בחור יפה? everithing you are (כל מה שאת/ה) המטרה הראשית של חייך, היא: i found a way (מצאתי דרך) - אוף ניראה לי הוא גילה שרימיתי ועכשיו הוא לא רוצה להביא לי שירים מתאימים
והמטרה המשנית? save ginny weasley - harry and the potters
(להציל את ג'יני וויזלי) אם תמות על ידי רוצח, מילותיך האחרונות יהיו בוודאי: angie - the rolling stones (אנג'י. זה שם
) למה אתה עונה על השאלון הזה? angels - robbie williams (מלאכים) האם הרמיוני, רון והארי ימותו? stand by me - oasis (תעמוד לצידי) מה תאמר לאלוהים כשתפגוש אותו בגן העדן/גיהנום? welcome to the black parade - MCR (ברוך הבא למצעד/תהלוכה/מקהלה השחור/ה.. מה זה פרייד?) מה הוא יאמר לך? i'll be there for you רק בגרסא אחרת
.. אז אחר: iris - goo goo dolls
אתה אוהב אותה, אבל: amrican idiot
(אמריקאי אידיוט/ אידיוט אמריקאי. אח, אני זוכרת דיון עמוק על העניין הזה
) כשאתה ממהר לאנשהו אתה נוהג לומר ש...: ook what you have done! (תראה מה עשית) פחחח, יצא גרוע.

מה יא

New member
חח תודה ^^ ../images/Emo96.gif

סקייטר אני יודעת מה זה אבל זה לא ממש בעברית ואין איך לתרגם את זה
ו-parade מישהו אמר לי שזה מקהלה >< בכל מקרה אנגלית זה לא הצד החזק שלי

../images/Emo13.gif

הינה משהו שתמיד יעזור לך באנגלית http://milon.morfix.co.il/default.aspx ופרייד יש לזה כמה אפשרויות: מִסְדָּר, מִצְעָד, תַּהֲלוּכָה; תְּצוּגָה, מַצָּג במקרה הזה הכי מתאים זה מצעד.. ובקשר לסקייטר- הרבה מילים קשה לתרגם אותם בעברית.. כמו פריק.. פריק זה מוזר, אם את מתגרמת, אבל בשפת היום יום פריק זה מישהו שלובש שחור, שומע רוק וכאלה. אז פשוט מתרגמים את זה בתרגום חופשי.. חחח שיעור קצר באנגלית

תורי! ../images/Emo13.gif

מוסיפה תרגום איך היית מגדיר את עצמך? Hand Of Blood [יד של דם] אצלך אוכלים, חומוס, פלאפל ו...I Wish I Was A Communist [הלוואי והייתי קומוניס] מה הדבר הראשון שהיית אומר להארי פוטר אם היית פוגש אותו? Pushing Me Away [דוחף אותי מעלייך- דוחה אותי.. בערך] הדבר הראשון שהיית אומר לפאריס הילטון? Crawling [זוחל] לשלמה ארצי?Points of Authority [נקודות של סמכות\רשות] לוולדמורט? Live Forever [תחיה לעד]
מה יהיה כתוב על מצבתך? One Step Closer [צעד אחד קדימה] מה תעשה לאיש אשר תחפוץ ביקרו? (פוריםם...) Never Too Late [לעולם לא מאוחר] ויקי היא מנהלת קשוחה, כי...: In the End [בסופו של דבר] הדבר הראשון שתגיד לבחורה/בחור יפה? Gone Forever [אבד לנצח] המטרה הראשית של חייך, היא: With You [איתך] והמטרה המשנית? On My Own [בעצמי] אם תמות על ידי רוצח, מילותיך האחרונות יהיו בוודאי: Get Off My Back [רד ממני] למה אתה עונה על השאלון הזה? Wake Up [תתעורר] האם הרמיוני, רון והארי ימותו? Runaway [ברחו] מה תאמר לאלוהים כשתפגוש אותו בגן העדן/גיהנום? Whiskey In The Jar [וויסקי בחבית] מה הוא יאמר לך? Welcome To The Black Parade [ברוך הבא למסדר השחור] אתה אוהב אותה, אבל: pain [כאב] כשאתה ממהר לאנשהו אתה נוהג לומר ש...: Now or Never [עכשיו או לעולם] זהו, מקווה שנהנתם לענות על השאלות! חחח אהבתי מה שיצא לי על וולדמורט

מה יא

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif../images/Emo96.gif

המטרה הראשית של חייך, היא: With You [איתך] והמטרה המשנית? On My Own [בעצמי]

OhpR

New member
../images/Emo45.gif

חחח... אהבתי את מה שיצא לך עם וולדרמורט ואת מילותייך האחרונות... (כמה שהן מקוריות ולא צפויות...)

יובי14

New member
אני אני אני..

איך היית מגדיר את עצמך?Girl All The Bad Guys Want אצלך אוכלים, חומוס, פלאפל ו...Umbrella מה הדבר הראשון שהיית אומר להארי פוטר אם היית פוגש אותו? I Don't Love You הדבר הראשון שהיית אומר לפאריס הילטון? The Bitch Song לשלמה ארצי? 1985 לוולדמורט?Never Again מה יהיה כתוב על מצבתך? Thnks fr th Mmrs מה תעשה לאיש אשר תחפוץ ביקרו? (פוריםם...)מכה אפורה ויקי היא מנהלת קשוחה, כי...: היא רוצה בנים הדבר הראשון שתגיד לבחורה/בחור יפה? מתי נתנשק המטרה הראשית של חייך, היא: High School Never Ends והמטרה המשנית? זכיתי לאהוב אם תמות על ידי רוצח, מילותיך האחרונות יהיו בוודאי:Famous Last Words למה אתה עונה על השאלון הזה? complicated האם הרמיוני, רון והארי ימותו?סיכוי נמוך מה תאמר לאלוהים כשתפגוש אותו בגן העדן/גיהנום? כמה עוד אפשר מה הוא יאמר לך?על הרצפה אתה אוהב אותה, אבל: תברח כשאתה ממהר לאנשהו אתה נוהג לומר ש...: אין לי שיררררררר

mjlk

New member
זה באמת הפלייליסט?/tapuzforum/images/emo12.gif

מתאים בול!

עונה. :)

איך היית מגדיר את עצמך? לא יודעת, מכורה לפיקים וספרים. אצלך אוכלים, חומוס, פלאפל ו... מלפפונים חמוצים. מה הדבר הראשון שהיית אומר להארי פוטר אם היית פוגש אותו? ה...הי...היי. הדבר הראשון שהיית אומר לפאריס הילטון? לכי קפצי ממיגדל אייפל. לשלמה ארצי? מי אתה? לוולדמורט? שהיית צעיר היית יותר חתיך. מה יהיה כתוב על מצבתך? ...... חולה 'הארי פוטר' ו'סטאר וורס' ופיקים, והמחשב הולך להתגעגע אליה. מה תעשה לאיש אשר תחפוץ ביקרו? (פוריםם...) אשחד אותי עם אוכל. ויקי היא מנהלת קשוחה, כי...: בא לה? הדבר הראשון שתגיד לבחורה/בחור יפה? בוווו! המטרה הראשית של חייך, היא: להרוויח הרבה כסף. והמטרה המשנית? לא לנתק קשר עם חברות שלי. אם תמות על ידי רוצח, מילותיך האחרונות יהיו בוודאי: הנה אני באה. למה אתה עונה על השאלון הזה? כי בא לי. האם הרמיוני, רון והארי ימותו? אני רוצה שלא, אבל אם כן עדיף שרון ימות [שום דבר נגד רון, אני פשוט אוהבת את הרמיוני והארי יותר.] מה תאמר לאלוהים כשתפגוש אותו בגן העדן/גיהנום? לא יודעת. מה הוא יאמר לך? כלום. אתה אוהב אותה, אבל: אני לא בן, אז אני לא אוהב. כשאתה ממהר לאנשהו אתה נוהג לומר ש...: נדבר אח"כ. [כלל ברזל: בחיים אל תגידו להתראות או ביי, זה בכאילו אתם הולכים ובחיים לא תחזרו.]

למעלה