שאלון מוזיקלי

• פותח הנושא mjlk
  • פורסם בתאריך
עניתי הכל בעברית, אין כוח לכתוב באנגלית.

וכמה דברים העדפתי לענות מה אני חושבת, לא שם של שיר, כי לא מצאתי אחד שמתאים.

את לא אמורה מה שמתאים ../images/Emo6.gif

את אמורה לשים רשימת השמעה ולתת לזה לבחור לבד זה כל הקטע

אנסה

איך היית מגדיר את עצמך? ונוס בטרנינג [הי!אני לא זונה!
] אצלך אוכלים, חומוס, פלאפל ו...מה איתי מה הדבר הראשון שהיית אומר להארי פוטר אם היית פוגש אותו?יש לי לילות לבנים הדבר הראשון שהיית אומר לפאריס הילטון? אז מה לעשות שיש לי אופי מחורבן? לשלמה ארצי? רצה אותה מאוד דיבר אליה בחיוך של מי שפצח את הקוד לוולדמורט?שלום לתמימות למדתי גם אני לשקר לא יקרה לי דבר אחרי שאמות. מה יהיה כתוב על מצבתך? אם תרצי לחזור, לבן בחלום שחור. מה תעשה לאיש אשר תחפוץ ביקרו? (פוריםם...) מסיבת התה של עליזה. ויקי היא מנהלת קשוחה, כי...: אם תאמין יש איש על הירח. [תרגום שלי, שהוא מאוד צולע] הדבר הראשון שתגיד לבחורה/בחור יפה? היא לא דומה לאף אחרת [גדול!!] המטרה הראשית של חייך, היא: היא נסעה לסן חוזה! והמטרה המשנית? אם גנבתי לך את החשק לצחוק או לבכות,אני באמת מצטער אם תמות על ידי רוצח, מילותיך האחרונות יהיו בוודאי: "למה אתה כ"כ עצוב?" [אני כ"כ מתחשבת!] למה אתה עונה על השאלון הזה? אתה פה חסר לי [בוהו!] האם הרמיוני, רון והארי ימותו? אור וחושך כרתו פה ברית מה תאמר לאלוהים כשתפגוש אותו בגן העדן/גיהנום? נשקי אותי [כמה קינקי!] מה הוא יאמר לך? לא ידעתי מה לומר. אתה אוהב אותה, אבל: אמרת שהכל יסתדר לך בסדר,כמו בספרים שקראת בבית ספר. כשאתה ממהר לאנשהו אתה נוהג לומר ש...: אמצע הקיץ,עצב ימי מדבר.

ToryMaster

New member
האמת?

לא ברור לי מה לא ברור ב"שימו לב! השרשור הזה הוא מיוחד וחד פעמי ואין להשתמש בו כדוגמה לעתיד ולפתוח מליוני שאלונים על ימין ועל שמאל, תודה", אבל יש לי מיגרנה אז אני לא אהיה כלבה היום, להבא נא לשים לב, תודה.

אנה92

New member
חח מעניין איך יצא לי עכשיו.. ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

איך היית מגדיר את עצמך? UMBRELLA אצלך אוכלים, חומוס, פלאפל ו...BLOOD מה הדבר הראשון שהיית אומר להארי פוטר אם היית פוגש אותו? I NEVER TOLD YOU WHAT I DOING FOR LIVING הדבר הראשון שהיית אומר לפאריס הילטון? Vampires Will Never Hurt You
לשלמה ארצי? TO THE END לוולדמורט? Becoming Insane) מה יהיה כתוב על מצבתך? LISTEN מה תעשה לאיש אשר תחפוץ ביקרו? (פוריםם...) I Don't Love You
ויקי היא מנהלת קשוחה, כי...: The Sharpest Lives הדבר הראשון שתגיד לבחורה/בחור יפה? You Know What They Do To Guys Like Us In Prison
המטרה הראשית של חייך, היא: Bailamos והמטרה המשנית? Kill All Your Friends
אם תמות על ידי רוצח, מילותיך האחרונות יהיו בוודאי: This Is How I Disappear למה אתה עונה על השאלון הזה? With Love האם הרמיוני, רון והארי ימותו? Dead! מה תאמר לאלוהים כשתפגוש אותו בגן העדן/גיהנום? Cancer מה הוא יאמר לך? Mama
אתה אוהב אותה, אבל: This Ain't A Scene, It's An Arms Race כשאתה ממהר לאנשהו אתה נוהג לומר ש...: Sleep טוב.. יצא דיי משעשע חחח לא ידעתי שזה יצא כזה

Jemma7

New member
"איך הייתה מגדיר את עצמך? מטריה"

השאלונים האלה כאלה ענקיים

אני עושה עם הפלייליסט של אח שלי

(כי אין לי פלייליסט משל עצמי, אז אני לא אחראית לתוצאות!!!) איך היית מגדיר את עצמך? בדד של זוהר ארגוב אצלך אוכלים, חומוס, פלאפל ו... לילה (מתורגם) מה הדבר הראשון שהיית אומר להארי פוטר אם היית פוגש אותו? אל תעצור אותי עכשיו כי אני עשה חיים (של קוויןXD) הדבר הראשון שהיית אומר לפאריס הילטון? חורף קיץ חרא לשלמה ארצי? אותך אני זוכר לוולדמורט? ליסן טו יור הארט XDD או גאדד מה יהיה כתוב על מצבתך? תתבייש לך , מלח משוגע! מה תעשה לאיש אשר תחפוץ ביקרו? (פוריםם...) לסלוח זו לא חולשה.. (מזה לא קשור) ויקי היא מנהלת קשוחה, כי...: תן לי דקה לשכוח הדבר הראשון שתגיד לבחורה/בחור יפה? יום אביב בהיר וצח אותך אני זוכר המטרה הראשית של חייך, היא: שאין לנו שומדבר במשותף והמטרה המשנית? שאני אוהבת לנענע את זה (סגג) אם תמות על ידי רוצח, מילותיך האחרונות יהיו בוודאי: למה אתה עונה על השאלון הזה? כי כשהייתי ילדה ניסיתי להקשיב האם הרמיוני, רון והארי ימותו? לא היה זה חלום מה תאמר לאלוהים כשתפגוש אותו בגן העדן/גיהנום? אני לא מוותר על החלום (נשבעת לכם!! זה מהיר של בית הבובות!) מה הוא יאמר לך? את כל מה שנשאר מהכוח שנגמר אשמור לי למחר לעוד יום נהדר... טחחחח אתה אוהב אותה, אבל: יש דמעות על השטיח והלב כבר לא יכול לסבול כשאתה ממהר לאנשהו אתה נוהג לומר ש...: הלוואי שהיית כאן *הערה: תוכן השירים הוא לא באחריותי, אלא באחריות .. אח שלי חלק מהדברים תורגמו מאנגלית..

אנה92

New member
../images/Emo6.gif

לוולדמורט? ליסן טו יור הארט XDD או גאדד מה יהיה כתוב על מצבתך? תתבייש לך , מלח משוגע!

שומו

New member
זהירות../images/Emo70.gif שמות השירים באנגלית הם תרגום חופשי.

איך היית מגדיר את עצמך
Sing For The Moment (שר למען הרגע). אצלך אוכלים, חומוס, פלאפל ו... The World Is Not Enough (העולם אינו מספיק). מה הדבר הראשון שהיית אומר להארי פוטר אם היית פוגש אותו
נוף ילדות. הדבר הראשון שהיית אומר לפאריס הילטון
For What Its Worth (למה זה שווה). לשלמה ארצי
עוד לילה עבר. לוולדמורט
Bonnie And Clyde (בוני וקלייד). מה יהיה כתוב על מצבתך
She Will Be Loved (היא תהיה נאהבת). מה תעשה לאיש אשר תחפוץ ביקרו
שמחה גדולה. ויקי היא מנהלת קשוחה, כי...: Something Beautiful (משהו יפה). הדבר הראשון שתגיד לבחורה/בחור יפה
הבט. המטרה הראשית של חייך, היא: Here Comes The Sun (הנה באה השמש). והמטרה המשנית
פרשתי ידי. אם תמות על ידי רוצח, מילותיך האחרונות יהיו בוודאי: Life For Rent (חיים להשכרה). למה אתה עונה על השאלון הזה
שמח תשמח. האם הרמיוני, רון והארי ימותו
שהחיינו. מה תאמר לאלוהים כשתפגוש אותו בגן העדן/גיהנום
Sorry Seems To Be The Hardest Word (סליחה היא כנראה המילה הקשה ביותר בעולם). מה הוא יאמר לך
Fighter (לוחם). אתה אוהב אותה, אבל: Cleanin Out My Closet (תנקי את ארון הבגדים שלי). כשאתה ממהר לאנשהו אתה נוהג לומר ש...: Cry Me a River (תבכה לי נהר).

Jemma7

New member
אני, לפניי שהשעמום יהרוג אותי../images/Emo122.gif

איך היית מגדיר את עצמך? The 59th Street Bridge Song, דיי חסר משמעות
אצלך אוכלים, חומוס, פלאפל ו...Why D'Ya Do It מה הדבר הראשון שהיית אומר להארי פוטר אם היית פוגש אותו? Her Majesty הדבר הראשון שהיית אומר לפאריס הילטון? Where Is Your Heart לשלמה ארצי? Pretty Persuasion לוולדמורט? Come Together מה יהיה כתוב על מצבתך? Wish You Were Here מה תעשה לאיש אשר תחפוץ ביקרו? (פוריםם...) Begin The Begin ויקי היא מנהלת קשוחה, כי...: Complicated הדבר הראשון שתגיד לבחורה/בחור יפה? I'll Cry Instead המטרה הראשית של חייך, היא: Death On Two Legs והמטרה המשנית? Richard Cory אם תמות על ידי רוצח, מילותיך האחרונות יהיו בוודאי: אהבה אסורה למה אתה עונה על השאלון הזה? Boulevard Of Broken Dreams האם הרמיוני, רון והארי ימותו? Imagine [Live מה תאמר לאלוהים כשתפגוש אותו בגן העדן/גיהנום? I'm A Slave 4 U מה הוא יאמר לך? I'll Be Back אתה אוהב אותה, אבל: The Ballad Of John And Yoko כשאתה ממהר לאנשהו אתה נוהג לומר ש...: Antartike יצא לי ענק חלק מהדברים

Luna Sphere

New member
אני.. כאילו שתקראו P:

איך היית מגדיר את עצמך? Pantera- Rock The World אצלך אוכלים, חומוס, פלאפל ו... X Ray- The Maccabees מה הדבר הראשון שהיית אומר להארי פוטר אם היית פוגש אותו? Dancing Shoes- Arctic Monkeys הדבר הראשון שהיית אומר לפאריס הילטון? This Means War- We Are Scientists לשלמה ארצי? Poster Of A Girl- Metric לוולדמורט? Dream- Dizzee Rascal מה יהיה כתוב על מצבתך? Let's Get Sandy (Big Problem)- Be Your Own Pet מה תעשה לאיש אשר תחפוץ ביקרו? (פוריםם...) Offspring- Want You Bad ויקי היא מנהלת קשוחה, כי...: Vertigo- The Libertines הדבר הראשון שתגיד לבחורה/בחור יפה? The Doberman- Kasabian המטרה הראשית של חייך, היא:You're Pretty Good Looking- The White Stripes באיחור של שיר אחד חח.. והמטרה המשנית? No Brains- Sum 41 אם תמות על ידי רוצח, מילותיך האחרונות יהיו בוודאי: Nothing On My Back- Sum 41 למה אתה עונה על השאלון הזה? The Masterplan- Oasis האם הרמיוני, רון והארי ימותו? The Missing Arm Of Victor Krum- Harry And The Potters מה תאמר לאלוהים כשתפגוש אותו בגן העדן/גיהנום?Song To Say Goodbye- Placebo מה הוא יאמר לך? Flight Tonight- The Avalnches אתה אוהב אותה, אבל: Blinded By The Lights- The Streets כשאתה ממהר לאנשהו אתה נוהג לומר ש...: Keep Your Eyes Peeled- The Automatic

חחחחחחחחח

איך היית מגדיר את עצמך? Gym Class Heroes- Cupids Chokehold אצלך אוכלים, חומוס, פלאפל ו...Goo Goo Dols - Iris Acoustic מה הדבר הראשון שהיית אומר להארי פוטר אם היית פוגש אותו? Girlfriend הדבר הראשון שהיית אומר לפאריס הילטון? Call Me When You're Sober *מיזה פאריס הילטון ??? לשלמה ארצי? Daniel לוולדמורט?תשחק אותה מה יהיה כתוב על מצבתך?היברומאן מה תעשה לאיש אשר תחפוץ ביקרו? (פוריםם...)איך שיר נולד (זה במיקרה ברשימה שלי ...) ויקי היא מנהלת קשוחה, כי...: על הגשר הישן הדבר הראשון שתגיד לבחורה/בחור יפה? חומר מקומי המטרה הראשית של חייך, היא: Sunday Bloody Sunday והמטרה המשנית?201-christina_aguilera-enter_the_circus אם תמות על ידי רוצח, מילותיך האחרונות יהיו בוודאי: אף אחת- מירי מסיקה למה אתה עונה על השאלון הזה?Ray Charles - Georgia On My Mind האם הרמיוני, רון והארי ימותו?אל תדאג - אביב גפן מה תאמר לאלוהים כשתפגוש אותו בגן העדן/גיהנום?ג'וני הקטן מה הוא יאמר לך? נרדם על החולות אתה אוהב אותה, אבל:זה לא שאני אור כשאתה ממהר לאנשהו אתה נוהג לומר ש...:חמימות חולפת איזה רעיון מגניב !!!!

The T Shirt

New member
אץ לא יודעת מי זו פאריס הילטון..? ../images/Emo2.gif

הנה, במיוחד בשבילך, פאריס הילטון בויקיפדיה: http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A4%D7%A8%D7%99%D7%A1_%D7%94%D7%99%D7%9C%D7%98%D7%95%D7%9F

תומר, למה לתת לינק

על מישהי כ"כ בלונדינית באופי?? לא יפה! אז אני אסביר לך. (ל-העלמהה הקטנההה) פריס הילטון הינה צעירה אמריקאית, בלונדינית להחריד, שהמוח שלה חלול. היא מפורסמת בגלל שהיא.. מפורסמת. היא לא זמרת או שחקנית, ועד כמה שידוע לי היא גם לא דוגמנית. היא פשוט מתפרסמת מהפרסום שלה. (הנה משפט שלא חשבתי שאני אגיד בחיים
) וזהו.

The T Shirt

New member
דניאלה, לא ייתכן שאת מקנאה, נכון? ../images/Emo2.gif

כי זה פשוט נראה ככה.
בכל מקרה, אני מסכים שסביר להניח שמנת המשכל שלה שואפת לזו של אפרוח, אבל לכי תדעי.. אחרי הכל היא הצליחה להתפרסם בגדול, ובשביל זה צריך לפחות משהו קטן קצת למעלה (גם אם 95% זה מזל ופרוטקציות)

Gummy Bears

New member
על זה נאמר:

"אם יש לזה מנת משכל של אפרוח, פלומה צהובה של אפרוח וקול צייצני של אפרוח, זו כנראה רוני סופרסטאר".

למעלה