שאלון מוזיקלי

• פותח הנושא mjlk
  • פורסם בתאריך

Konq

New member
../images/Emo6.gif

כן זה יצא גדול... וגם שמה אלוהים יגיד לי: תן לי חתימה

Konq

New member
כן... ../images/Emo3.gif

כשזה יצא כמעט הרגתי את עצמי מרוב צחוק
וגם מה שאני אגיד להארי פוטר יצא לא רע...

m i a o o

New member
../images/Emo6.gif

"תן לי חתימה"? אתה בטח תהיה מפורסם בגן עדן, או אולי.. בגיהנום?

אנה92

New member
XDDDDD

אם תמות על ידי רוצח, מילותיך האחרונות יהיו בוודאי: Why don't you get a job

עונה...*קוראת חצי סמויה*

איך היית מגדיר את עצמך? hello אצלך אוכלים, חומוס, פלאפל ו...serious מה הדבר הראשון שהיית אומר להארי פוטר אם היית פוגש אותו?isobel הדבר הראשון שהיית אומר לפאריס הילטון?yellow לשלמה ארצי?feel it לוולדמורט?danger מה יהיה כתוב על מצבתך?See You When You're 40 מה תעשה לאיש אשר תחפוץ ביקרו? (פוריםם...)How Soon Is Now? ויקי היא מנהלת קשוחה, כי...:Don't Speak הדבר הראשון שתגיד לבחורה/בחור יפה?The Most Beautiful Girl in the המטרה הראשית של חייך, היא:Aeroplane והמטרה המשנית?Taking Over Me אם תמות על ידי רוצח, מילותיך האחרונות יהיו בוודאי:All You Want למה אתה עונה על השאלון הזה?Addicted האם הרמיוני, רון והארי ימותו?Hey Jude מה תאמר לאלוהים כשתפגוש אותו בגן העדן/גיהנום?Ironic מה הוא יאמר לך?Crash אתה אוהב אותה, אבל:The Tide Is High כשאתה ממהר לאנשהו אתה נוהג לומר ש...:A Hard Day's Night יצא מצחיק........ *חוזרת אל בין הצללים*

m i t s u k i

New member
תשובות לשאלון המוזיקלי

איך היית מגדיר את עצמך? the river (הנהר) אצלך אוכלים, חומוס, פלאפל ו... voices (קולות) מה הדבר הראשון שהיית אומר להארי פוטר אם היית פוגש אותו? evil angel (מלאך רשע) הדבר הראשון שהיית אומר לפאריס הילטון? hit the floor (תחבוט בריצפה?) לשלמה ארצי? gone forever (הלך לתמיד) לוולדמורט? thnks fr th mmrs (תודה על הזיכרונות) מה יהיה כתוב על מצבתך? the story (הסיפור) מה תעשה לאיש אשר תחפוץ ביקרו? (פוריםם...) burn, baby burn (תבערי מותק, תבערי) ויקי היא מנהלת קשוחה, כי...: don't tell me (אל תגידו לי) הדבר הראשון שתגיד לבחורה/בחור יפה? don't wait (אל תחכה) המטרה הראשית של חייך, היא: dance, dance (לרקוד, לרקוד) והמטרה המשנית? history (היסטוריה =|) אם תמות על ידי רוצח, מילותיך האחרונות יהיו בוודאי: what i've done (מה עשיתי) למה אתה עונה על השאלון הזה? i'll be ok (אהיה בסדר) האם הרמיוני, רון והארי ימותו? sleep (תישן) מה תאמר לאלוהים כשתפגוש אותו בגן העדן/גיהנום? i don't love you (אני לא אוהבת אותך) מה הוא יאמר לך? i write sins not tragedies (אני כותב חטאים, לא טרגדיות) ~ איזה תמונה מוזרה יצאה O_O~ אתה אוהב אותה, אבל: leave me alone כשאתה ממהר לאנשהו אתה נוהג לומר ש...: "cute without "e ("קאט")

yulishit

New member
עונה

איך היית מגדיר את עצמך?breakout אצלך אוכלים, חומוס, פלאפל ו...teenagers מה הדבר הראשון שהיית אומר להארי פוטר אם היית פוגש אותו?the end הדבר הראשון שהיית אומר לפאריס הילטון?the ghost of you לשלמה ארצי?have it all לוולדמורט?mama חחחחח...... מה יהיה כתוב על מצבתך?all that i'm living for חחחח....יוצא חזק מה תעשה לאיש אשר תחפוץ ביקרו? (פוריםם...)lonely as you......לא הכי קשור..... ויקי היא מנהלת קשוחה, כי...:tired of you...חחחח....יכול להיות.... הדבר הראשון שתגיד לבחורה/בחור יפה?hang he'm high.....קשור? המטרה הראשית של חייך, היא:resolve והמטרה המשנית?my last breath אם תמות על ידי רוצח, מילותיך האחרונות יהיו בוודאי:bring me to life......היהיהי..... למה אתה עונה על השאלון הזה?hous of woulves האם הרמיוני, רון והארי ימותו?my immortal מה תאמר לאלוהים כשתפגוש אותו בגן העדן/גיהנום?best of you מה הוא יאמר לך?this is how i disapear אתה אוהב אותה, אבל:times like this כשאתה ממהר לאנשהו אתה נוהג לומר ש...:my hero יצא יחסית סבבה, חלק קצת לא קשורים....

black robe

New member
מנסה את מזלי../images/Emo122.gif../images/Emo63.gif

איך היית מגדיר את עצמך? cleanin' out my closet אצלך אוכלים, חומוס, פלאפל ו...sing for the moment מה הדבר הראשון שהיית אומר להארי פוטר אם היית פוגש אותו? mockingbird הדבר הראשון שהיית אומר לפאריס הילטון? haunted לשלמה ארצי? bring me to life לוולדמורט? call me when you're sober
מה יהיה כתוב על מצבתך? losing my religion מה תעשה לאיש אשר תחפוץ ביקרו? (פוריםם...) my love ויקי היא מנהלת קשוחה, כי...: numb הדבר הראשון שתגיד לבחורה/בחור יפה? say it right המטרה הראשית של חייך, היא: hero והמטרה המשנית? snow hey ho
אם תמות על ידי רוצח, מילותיך האחרונות יהיו בוודאי: hurt למה אתה עונה על השאלון הזה? because of you האם הרמיוני, רון והארי ימותו? beautiful liar מה תאמר לאלוהים כשתפגוש אותו בגן העדן/גיהנום? afraid to sleep מה הוא יאמר לך? keep holding on
אתה אוהב אותה, אבל: frozen
כשאתה ממהר לאנשהו אתה נוהג לומר ש...: all good things come to an end Well, יצא מוזר

P a d f o o t

New member
יאללה, אם כבר אז כבר. ../images/Emo121.gif

אני לוקחת סיכון. זה הפלייליסט של אחי הקטן. אין לי מושג מה יש כאן! איך היית מגדיר את עצמך? Kryptonite אצלך אוכלים, חומוס, פלאפל ו.....Caught in the middle (הא?!) מה הדבר הראשון שהיית אומר להארי פוטר אם היית פוגש אותו? מישהו שומע אותי? (מסתבר שיש לו שירים בעברית! מפותח!) הדבר הראשון שהיית אומר לפאריס הילטון? בוקר טוב עולם.......
לשלמה ארצי? I don't wanna miss a thing (אח, אח! איזה שיר שולט!!!!!!!!!!!!!!) לוולדמורט? אוי ואבוי.... אוי ואבוי........... Save me (לא נראה לי, משום מה.... אבל שיר טוב. מסדרה טובה. סמולוויל לנצח!) מה יהיה כתוב על מצבתך? Ironic פפחחחחחחחחחחחחחח! (אבל למה לאחי יש אלאניס, מישהו מוכן להסביר?) מה תעשה לאיש אשר תחפוץ ביקרו? (פוריםם...) גשם. (של אלי לוזון. אני מעדיפה את גשם של בנאי.... אבל גשם.) ויקי היא מנהלת קשוחה, כי...: Poison ......... הדבר הראשון שתגיד לבחורה/בחור יפה? Incomplete....... המטרה הראשית של חייך, היא: חליליות! והמטרה המשנית? יום הולדת... אם תמות על ידי רוצח, מילותיך האחרונות יהיו בוודאי: בצהריי היום! (כמובן! זה לא ברור?) למה אתה עונה על השאלון הזה? All you need is love עזוב'תך משאלות! האם הרמיוני, רון והארי ימותו? Come together ונהוג אותם בשותף! מה תאמר לאלוהים כשתפגוש אותו בגן העדן/גיהנום? Help! מה הוא יאמר לך? Yesterday אתה אוהב אותה, אבל: Let it be כשאתה ממהר לאנשהו אתה נוהג לומר ש...: Yellow submarine זו הדרך המהירה להגיע לכל מקום! טוב, זו הייתה חוויה מעניינת. מי חשב שלאח שלי יש רשימה מלאה בביטלס?! מעכשיו אני מקשיבה רק לזה! יהההה!

P a d f o o t

New member
מה? מי? מו?! ../images/Emo121.gif

סליחה על הבורות, אבל מי זה/זאת? אמממ... ומה הקשר לאחי, שבאמת התפתח מאז הצ'אט הישן, אבל לא מספיק?

black robe

New member
ובגלל שאני כלכך נחמדה...../images/Emo63.gif

אמרתי לאחותי לעשות את השאלון, והנה מה שיצא לה: איך היית מגדיר את עצמך? say it right אצלך אוכלים, חומוס, פלאפל ו... rock steady מה הדבר הראשון שהיית אומר להארי פוטר אם היית פוגש אותו? irreplaceable הדבר הראשון שהיית אומר לפאריס הילטון? de ja vu לשלמה ארצי? listen לוולדמורט? ain't no other man
מה יהיה כתוב על מצבתך? jig of life מה תעשה לאיש אשר תחפוץ ביקרו? (פוריםם...) LDN ויקי היא מנהלת קשוחה, כי...: sing for the moment הדבר הראשון שתגיד לבחורה/בחור יפה? friday night המטרה הראשית של חייך, היא: bring me to life והמטרה המשנית? haunted אם תמות על ידי רוצח, מילותיך האחרונות יהיו בוודאי: call me when you're sober למה אתה עונה על השאלון הזה? lithium
האם הרמיוני, רון והארי ימותו? smile מה תאמר לאלוהים כשתפגוש אותו בגן העדן/גיהנום? losing my religion
מה הוא יאמר לך? sorry
אתה אוהב אותה, אבל: something wicked this way comes כשאתה ממהר לאנשהו אתה נוהג לומר ש...: grace kelly יצא לה מגניב
הכי אהבתי את וולדמורט - Ain't no other man

ToryMaster

New member
בחיי

אין לכם מושג כמה זה משונה לראות את כל התשובות האלו עלי, LOL.

למעלה