תשובות לשאלון המוזיקלי
איך היית מגדיר את עצמך? the river (הנהר) אצלך אוכלים, חומוס, פלאפל ו... voices (קולות) מה הדבר הראשון שהיית אומר להארי פוטר אם היית פוגש אותו? evil angel (מלאך רשע) הדבר הראשון שהיית אומר לפאריס הילטון? hit the floor (תחבוט בריצפה?) לשלמה ארצי? gone forever (הלך לתמיד) לוולדמורט? thnks fr th mmrs (תודה על הזיכרונות) מה יהיה כתוב על מצבתך? the story (הסיפור) מה תעשה לאיש אשר תחפוץ ביקרו? (פוריםם...) burn, baby burn (תבערי מותק, תבערי) ויקי היא מנהלת קשוחה, כי...: don't tell me (אל תגידו לי) הדבר הראשון שתגיד לבחורה/בחור יפה? don't wait (אל תחכה) המטרה הראשית של חייך, היא: dance, dance (לרקוד, לרקוד) והמטרה המשנית? history (היסטוריה =|) אם תמות על ידי רוצח, מילותיך האחרונות יהיו בוודאי: what i've done (מה עשיתי) למה אתה עונה על השאלון הזה? i'll be ok (אהיה בסדר) האם הרמיוני, רון והארי ימותו? sleep (תישן) מה תאמר לאלוהים כשתפגוש אותו בגן העדן/גיהנום? i don't love you (אני לא אוהבת אותך) מה הוא יאמר לך? i write sins not tragedies (אני כותב חטאים, לא טרגדיות) ~ איזה תמונה מוזרה יצאה O_O~ אתה אוהב אותה, אבל: leave me alone כשאתה ממהר לאנשהו אתה נוהג לומר ש...: "cute without "e ("קאט")