שאלון מוזיקלי

• פותח הנושא mjlk
  • פורסם בתאריך

אנבלייי

New member
מיפ

איך היית מגדיר את עצמך? deeper well (באר עמוקה יותר) אצלך אוכלים, חומוס, פלאפל ו...jackie big tits (ג'קי ציצים גדולים. -.-") מה הדבר הראשון שהיית אומר להארי פוטר אם היית פוגש אותו? still take you home (עדיין לקחת אותך הביתה?) הדבר הראשון שהיית אומר לפאריס הילטון? dancing shoes (נעלי ריקוד) לשלמה ארצי? seventeen (שבע עשרה) לוולדמורט? biscuit (ביסקוויט. וואי לגמרי >>) מה יהיה כתוב על מצבתך? tome for heroes (זמן לגיבורים) מה תעשה לאיש אשר תחפוץ ביקרו? (פוריםם...) headphones (צלצוליי שכל/ראש?) ויקי היא מנהלת קשוחה, כי...: mysterious (מסתורין) הדבר הראשון שתגיד לבחורה/בחור יפה? i want you back המטרה הראשית של חייך, היא: enjoy (להנות. יצא טוב!) והמטרה המשנית? Naive (נאיביות. יו אני מתה על השיר הזה) אם תמות על ידי רוצח, מילותיך האחרונות יהיו בוודאי: Glory box (קופסאת תהילה. נכון.) למה אתה עונה על השאלון הזה? Popular האם הרמיוני, רון והארי ימותו? when the sun goes dowm מה תאמר לאלוהים כשתפגוש אותו בגן העדן/גיהנום? settle for nothing (להתפשר בשביל כלום) מה הוא יאמר לך? its oh so quiet (אוה זה כל כך שקט) אתה אוהב אותה, אבל: wake up כשאתה ממהר לאנשהו אתה נוהג לומר ש...: i get along (אני מסתדר)

הנהה

איך היית מגדיר את עצמך? איסלנד אצלך אוכלים, חומוס, פלאפל ו... sway מה הדבר הראשון שהיית אומר להארי פוטר אם היית פוגש אותו? Beautiful Liar חחחחחחחחח הדבר הראשון שהיית אומר לפאריס הילטון? The Sweet Escape לשלמה ארצי? Girl Friend לוולדמורט? Pring me to life מה יהיה כתוב על מצבתך? Smak That מה תעשה לאיש אשר תחפוץ ביקרו? (פוריםם...) Sexy Back ויקי היא מנהלת קשוחה, כי...: Don't You Cry הדבר הראשון שתגיד לבחורה/בחור יפה? Hurt טו נגמר לי הכוח ):

m i a o o

New member
עונה

איך היית מגדיר את עצמך? Fairy by the moonlight אצלך אוכלים, חומוס, פלאפל ו... something was missing (מהסרט Annie) מה הדבר הראשון שהיית אומר להארי פוטר אם היית פוגש אותו? Don't go breakin' my heart חחח
הדבר הראשון שהיית אומר לפאריס הילטון? Somebody to love (של קווין) לשלמה ארצי? Accidentally in love (של counting crows) לוולדמורט? Beside you (של simply red) מה יהיה כתוב על מצבתך? If you'r Irish (זה מ-Irish drinking songs) מה תעשה לאיש אשר תחפוץ ביקרו? (פוריםם... ( Friend like me (מהסרט אלאדין) ויקי היא מנהלת קשוחה, כי...: learning to fly (של פינק פלויד) הדבר הראשון שתגיד לבחורה/בחור יפה? Who wants to live forever (של קווין) המטרה הראשית של חייך, היא: Bohemian Rhapsody (של קווין) והמטרה המשנית? Radio ga ga (של קווין) אם תמות על ידי רוצח, מילותיך האחרונות יהיו בוודאי: I am immortal (של קווין)
למה אתה עונה על השאלון הזה? Love of my life (של קווין) האם הרמיוני, רון והארי ימותו? Another one bites the dust (של קווין) מה תאמר לאלוהים כשתפגוש אותו בגן העדן/גיהנום? The Show Must Go On (של קווין) מה הוא יאמר לך? Innuendo (של קווין) אתה אוהב אותה, אבל: I Want To Break Free (של קווין) כשאתה ממהר לאנשהו אתה נוהג לומר ש...: Bicycle Race (של קווין)

מגניש../images/Emo11.gif../images/Emo98.gif

איך היית מגדיר את עצמך? אינפקציה-בקבוק עליי Oם אצלך אוכלים, חומוס, פלאפל ו... הכל או כלום
מה הדבר הראשון שהיית אומר להארי פוטר אם היית פוגש אותו? שקט
משעשע הדבר הראשון שהיית אומר לפאריס הילטון? מה לאכול
לשלמה ארצי? ילד מזדקן
!!1 לוולדמורט? מסעדות דגים Oם מה יהיה כתוב על מצבתך? נופל וקם
מה תעשה לאיש אשר תחפוץ ביקרו? (פוריםם...) יהיה פיצוץ ויקי היא מנהלת קשוחה, כי...: חלליות הדבר הראשון שתגיד לבחורה/בחור יפה? חור בלבנה המטרה הראשית של חייך, היא: תמיד אוהב תמיד נפגע [סוגשל נכון
] והמטרה המשנית? אימפריות.
אם תמות על ידי רוצח, מילותיך האחרונות יהיו בוודאי: אבות ובנים [לכו תרצחו את אבא שלי, לא אותי
] למה אתה עונה על השאלון הזה? בשבילך. יואאאא ענקקקק! האם הרמיוני, רון והארי ימותו? ולמרות הכל מה תאמר לאלוהים כשתפגוש אותו בגן העדן/גיהנום? הברוך של סלקום. Oם ?! מה הוא יאמר לך? עוד חוזר הניגון אתה אוהב אותה, אבל: עכשיו אתה חוזר בחזרה כשאתה ממהר לאנשהו אתה נוהג לומר ש...: מלנכוליה אהובתי

עונה שוב. זה מגניבבב../images/Emo6.gif

אבל עשיתי רק עם שירים בעברית, כי אין לי כוח לתרגם וזה.. טוב???? איך היית מגדיר את עצמך? זמנים משוגעים אצלך אוכלים, חומוס, פלאפל ו... תגידי שטוב מה הדבר הראשון שהיית אומר להארי פוטר אם היית פוגש אותו? לבן בחלום שחור הדבר הראשון שהיית אומר לפאריס הילטון? חום יולי אוגוסט לשלמה ארצי? בחוף של טרפטוני XD לוולדמורט? על קו הזינוק מה יהיה כתוב על מצבתך? איתי מה תעשה לאיש אשר תחפוץ ביקרו? (פוריםם...) עוד יום ויקי היא מנהלת קשוחה, כי...: צועקים על אהבה הדבר הראשון שתגיד לבחורה/בחור יפה? ניצחת איתי הכל המטרה הראשית של חייך, היא: יהללוך והמטרה המשנית? ממעמקים אם תמות על ידי רוצח, מילותיך האחרונות יהיו בוודאי: תראי זה אני למה אתה עונה על השאלון הזה? עוד נגיעה האם הרמיוני, רון והארי ימותו? שיר למעלות מה תאמר לאלוהים כשתפגוש אותו בגן העדן/גיהנום? גאולה מה הוא יאמר לך? מוכרת לי מפעם XDD אתה אוהב אותה, אבל: אנצל כשאתה ממהר לאנשהו אתה נוהג לומר ש...: נפלת חזק יצא גרוע

אניאני!

איך היית מגדיר את עצמך? Better Life (חיים טובים יותר) אצלך אוכלים, חומוס, פלאפל ו... My Immortal (בן האלמוות שלי? OMG) מה הדבר הראשון שהיית אומר להארי פוטר אם היית פוגש אותו? Blue Moon (ירח כחול><) הדבר הראשון שהיית אומר לפאריס הילטון? להבין את המים לשלמה ארצי? I Constantly Thank God For Esteban (אני מודה לאלוהים באופן קבוע על אסטבן) לוולדמורט? My Immortal (בן האלמוות שלי LOL אני לא מבינה למה הוא נדבק דווקא לשיר הזה, יש לי שם איזה ארבעים שעות השמעה. אוי, איווו אצלי אוכלים את וולדמורט!!!) מה יהיה כתוב על מצבתך? if i were gay (אם הייתי גיי LOL) מה תעשה לאיש אשר תחפוץ ביקרו? (פוריםם...) כמה שאני אוהב ויקי היא מנהלת קשוחה, כי...: What if the Guy from the Smashing Pumpkins Lost his Car Keys (מה אם ההוא מהסמאשינג פאמקינס יאבד את מפתחות הרכב שלו) הדבר הראשון שתגיד לבחורה/בחור יפה? Sarah Yellin' (שרה צורחת\הצרחה של שרה) המטרה הראשית של חייך, היא: Look At Me, I'm Sandra Dee (הסתכלו עלי, אני סנדרה די. המטרה הראשית של חיי היא להיות בתולה זקנה?) והמטרה המשנית? Girl (נערה\בחורה
) אם תמות על ידי רוצח, מילותיך האחרונות יהיו בוודאי: Kryptonite (קריפטונייט. באמת שאין איך לתרגם את זה.) למה אתה עונה על השאלון הזה? Walkin in the Air (הולכים על האוויר) האם הרמיוני, רון והארי ימותו? First Day Of My Life (היום הראשון של חיי. משמע - כן? לא?) מה תאמר לאלוהים כשתפגוש אותו בגן העדן/גיהנום? Closer (קרוב יותר) מה הוא יאמר לך? Beginning To Get To Me (מתחיל להבין אותי? אם מתרגמים מילולית זה מתחיל להגיע אלי) אתה אוהב אותה, אבל: Back In The Picture (בחזרה בתמונה - מילולית. בחזרה בתוך העניינים לא מילולית) כשאתה ממהר לאנשהו אתה נוהג לומר ש...: זה לא אותו הדבר לסיכום: עלוב.

*מקווה שיצא מגניב יותר*

איך היית מגדיר את עצמך? Memories (זכרונות) אצלך אוכלים, חומוס, פלאפל ו... To The Moon And Back (לירח ובחזרה) מה הדבר הראשון שהיית אומר להארי פוטר אם היית פוגש אותו? By My Side (הצד שלי?) הדבר הראשון שהיית אומר לפאריס הילטון? Live For Today (חיה את הרגע. LOL לא בגלל זה היא בבית הכלא עכשיו?) לשלמה ארצי? The Only Difference Between Martyrdom and Suicide is Press Coverage (ההבדל היחיד בין התאבדות למות קדושים הוא כיסוי העיתונות) לוולדמורט? I Just Can't Wait to Be King (מחכה כבר מלך להיות, כתרגום העילג לעברית של מלך האריות<.<) מה יהיה כתוב על מצבתך? She Said She Said (היא אמרה היא אמרה. OMG, זה אדיר
בהתחשב במילים של השיר
) מה תעשה לאיש אשר תחפוץ ביקרו? (פוריםם...) How To Be Dead (איך למות) ויקי היא מנהלת קשוחה, כי...: Bad Reputation (מוניטין רע. כןכן, לויקי סתם יצא מוניטין רע של מנהלת קשוחה. היא בעצם נחמדה וטובת לב. LOL) הדבר הראשון שתגיד לבחורה/בחור יפה? Space Oddity (זה שווה ערך ל"תגיד, זה כאב כשנפלת מגן עדן?"?) המטרה הראשית של חייך, היא: Here Comes The Sun (הנה באה השמש. איי קאן דרינק פור דאט) והמטרה המשנית? Beauty Of The Beast (היופי שבחיה. מטריד.) אם תמות על ידי רוצח, מילותיך האחרונות יהיו בוודאי: A Hard Day's Night (לילה של יום מפרך.)) למה אתה עונה על השאלון הזה? הזמן עכשיו. האם הרמיוני, רון והארי ימותו? יום טוב. (זאת אומרת כן? לא? למה אתה משאיר אותי ככה עם התשובות המעורפלות שלך?!) מה תאמר לאלוהים כשתפגוש אותו בגן העדן/גיהנום? Rock'n'roll Party Queen (מלכת מסיבת הרוקנרול. כמובן, כי רוקנרול זו מוזיקה קדושה ואלוהים הוא נקבה) מה הוא יאמר לך? Lies(שקרים. הוא לא מלכת מסיבת הרוקנרול! שקר וכזב!) אתה אוהב אותה, אבל: Bless The Child (ברך את הילד.) כשאתה ממהר לאנשהו אתה נוהג לומר ש...: Whisper (לחישה) בא לי לעשות עוד פעם! זה מבדר.

mjlk

New member
חחח יצא לך חמוד - והתרגום של מלך האריות

לעברית זהף "משתגע כבר מלך להיות!"

אני שוב! זה ממש משעשע!

עם תרגום חופשי איך היית מגדיר את עצמך? BREAK STUFF [שוברת דברים
] אצלך אוכלים, חומוס, פלאפל ו... all the things i hate [כל הדבר שאני שונאת]
מה הדבר הראשון שהיית אומר להארי פוטר אם היית פוגש אותו? suck my kiss [שאב את הנשיקה שלי
] הדבר הראשון שהיית אומר לפאריס הילטון? ניו יורק רפיח לשלמה ארצי? enter sandman לוולדמורט? i hate evrything about you [אני שונאת בך הכל]
מה יהיה כתוב על מצבתך? psycho [פסיכי
מתאים
] מה תעשה לאיש אשר תחפוץ ביקרו? (פוריםם...) סאן חוזן ויקי היא מנהלת קשוחה, כי...: forever [לנצח] הדבר הראשון שתגיד לבחורה/בחור יפה? broken [נשבר] המטרה הראשית של חייך, היא: welcome to thr black parade [ברוף הבא לצעדה השחורה] והמטרה המשנית? but it's better if you do [אבל זה טוב יותר אם אתה תעשה] אם תמות על ידי רוצח, מילותיך האחרונות יהיו בוודאי: higher ground [קרקע גבוהה] למה אתה עונה על השאלון הזה? hollaback girl האם הרמיוני, רון והארי ימותו? we're not alone []אנחנו לא לבד] מה תאמר לאלוהים כשתפגוש אותו בגן העדן/גיהנום? soul to squeeze [נשמה של סחיטה] מה הוא יאמר לך? science [מדע\ תורה] אתה אוהב אותה, אבל: i write sins not tragedies [אני כותב חטאים לא טרגדיות] כשאתה ממהר לאנשהו אתה נוהג לומר ש...: hero [גיבור] חחח עלוב

OhpR

New member
חחח... שוב יצא מדליק עם וולדרמורט...../images/Emo6.gif

למעלה