שאלון היכרות מקיף!!!

Nushi G

New member
לא רק זה..

הקטע שיש- "why I'm always alone when you're in my dreams..." ורואים את מאק יושבת ובוכה (בסדרה הארם מתעורר ומנגב לה את הדמעות.. אח... איזה יופי..) וגם כשיש- "I didn't wanna leave you there.." ורואים את הקטע שמאק עזבה את ג'אג (זמנית תודה לאל) בגלל דלטון *יימח שמו וזכרו* והיא והארם נפגשו שם בחוץ... זה היה כ"כ עצווווווובבבב!!!

Nushi G

New member
מי עשה אותם כ"כ מושלמים אחד לשני...

אוי....*מנגבת את הדמעות ולוקחת נשימה ארוכה כדי להרגיע את עצמי*..
למה, למה, למה, למה, למה הם ע-ד-י-י-ן לא ביחד!?!?
זה נשגב מבינתי... קורע את ליבי, מנפץ אותו לאלפי רסיסם ומועך אותם עם הרגל על הרצפה...

Nushi G

New member
אני... אני... לא יודעת אם עצובה זו

המילה המתאימה.. אולי עצובה ומתוסכלת זה תיאור יותר מדוייק...

יהיה 'פסדר....

(השפעות...*שלחו לי קטע של בבא לובה ענק....*וראיתי אותו עכשיו...איזה קורעת...) ולעניננו...אני שומרת על מינון נמוך של לראות את הסרטונים האלו בדיוק מהסיבה הזו... אני בחיים לא אשכח את הפעם הראשונה שראיתי אותם...חחח... הייתי מהופנטת יומיים...עם חיוך גופי עך הפנים...וכולם חשבו שאני מאוהבת...הפ רק לא ידעו במי...חחח...

Nushi G

New member
אני מאוהבת כבר הרבה זמן...../images/Emo99.gif

*אהמ* DJE *אהמ*
בכל אופן, אני אחזור בערב- צריכה לצאת לסידורים -*איזה ביטוי מעצבן נכון??*

../images/Emo39.gifטוף...אז הנה התשובות של סוזי.

הילדונת הזו היא אני....
שם-סוזי ו...ג'אגית שחולה ומאוהבת בטרוף ב הארמוש הבונבון מוצי מוצישלי.
גיל-19
צבע אהוב-לבן וורוד(חולמנית שכמוני..חחחח...)
טעם גלידה- וניל עם דובדבנים
אוכל מועדף- מוקפצים למניהם.
סרט- אנה והמלך
ספר-הגשרים של מחוז מדיסון (אין... השיפריות ברמ"ח אבריי...)
אובססיה- האוטו שלי...(פורד פיאסטה הצורה החדשה 2003 הילוכים טיפטרוניק כסופה -מהממת-מתנה מאבא... אובססיה אמרתי??)
תכנית טלויזיה- אממ....קשה....סקס והעיר...
דמות מצויירת- טיפ טיפ (מה לעשות...הילדות הרחוקה...) וגם אמא של טאו טאו...
קבוצת ספורט- מ.ס אשדוד(לאט עם העגבניות...חחח...)
זמר-אמממ...אין תשובה חד משמעית...
להקה- מאז ולתמיד:GUNS AND ROSES
שיר- DONT CRY' - של גאנז או LOST COUSE של בק ...אבל הרשימה כ"כ ארוכה....
ג'אג
דמות- תראו...אני פה אתכם בגלל הארם...הוא שבה אותי מהרגע הראשון לכן רק לו אני שומרת אמונים. SORRY אם הייתי צפויה ובנאלית...(למרות שאני מאוד אוהבת את מאק - הפרק עם אבא שלה היה מ-ע-ו-ל-ה )
זוג- טוף מה נראה לכם?(אני אפילו לא מתכוונת להרחיף...)
עונה- 1-9.....(למרות שהייתי חותכת מכולם את:לורן..גררר...ג'ורדון גררר...לאון גררר... ברגעמממבי כמובן גררר....AND THE LIST GO'S ON...)
פרק- מלא ..אני לא יכולה להתחיל לזכור...אהבתי מאוד את CODE BLUE ...אבל כבר אמרתי איפה שהוא פה למה...)
סצינה-בנתיים...בלי ספוילרים...הסצינה שמאק אומרת להארם:נהיה חשוך פה...והוא עונה: הכן?.... המבטים הדואבים... כ"כ ממחיש את היחסים בינהם...כמו משו שכ"כ כמהים אליו בכל נשמתם ולא יכולים לגעת...בררר...עשיתי לעצמי צמרמורת..
.
נשיקה- נו טוף...LL ... (כמה צפוי...)
שיר- WRONG IMPRRESHION למי שראה ויודע על מה אני מדברת... וזהו בנתיים...תמונה אין לי כרגע...כלומרר יש אבל אין סורק. מבטיחה לסרוק מחר במשרד ולהעלות אותה. אוהבבבת .....

Dark Storm

New member
שמעתי שסוף סוף...

הם הבינו שצריך לבעוט בכדור לכיוון השער ולא לעמוד ולבהות בו...

או...הא..... מי זה בא.... מי שהולך

היום לאכול אותה.....(לחן מגרשים ידוע....) והנה הוא הגיע האדון! האדון הנכבד! המהולל! המבוקש! איזה אומץ ידידי. איזה אומץ להגיע. שמת אפוד מגן היום? (...יש לי הרגשונת שאתה תצטרך אותו תיכף...)

Nushi G

New member
טוב, אז גם אני מצטרפת!!! חחחח

*evil green* רק חכי לערב שגם אני אהיה פה טוב???

Dark Storm

New member
אווו... סוזי מאמי...

נראה לך שהייתי מגיע לכאן בלי אפוד נגד כדורים ואמצעי פיזור הפגנות ?? מה את חושבת שאני suicidale ???

קודם כל../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif../images/Emo70.gif

DONT MAMI ME!!!!!!!!!!
דבר שני....תזכיר לי באיזה כוכון אתה חי???? כי על המפה אין סימון.... דבר שלישי(ומה שבעצם עושה לי קריז):ב-א-י-ז-ו ז-כ-ו-ת ניצלת אתמול פה את אחת הבנות שלי ועשית איתה שולם?????? ועוד אחרי יציאות הוואב בשאלון שלך!!!! וכל שאר המין המוזנח והמתחכם שלך! עומר: הזוג המושלם- הארם וה-F14 שלו. לך יא טמבל! מי שאל אותכם בכלל????

Dark Storm

New member
טוב כפרה...

דבר ראשון:
דבר שני: אני חיי בסוף העולם ימינה (פוהים איפה השלט של רח' ללא מוצא). דבר שלישי: את צריכה ללמוד מהארמוני - היא חמודה ומוכנה להפסקת אש, אבל את חייבת למצא תרוצים למלחמה! אתן רואות בנות - מנסים להושיט ענף של זית וסוזי ככה שוברת אותו באכזריות !! אתן רואות מיהי המפקדת שלכן ???

למעלה