daydreambeliever
New member
שאלון היכרות מקיף!!!
טוב ראיתי שהדבר הזה נעשה בהצלחה מרובה בכמה פורומים אחרים, אז חשבתי לעצמי-עצמי, למה שאנחנו לא נעשה דבר כזה?? הממ.. טוב אז אם אני לא טועה, ממש בתחילת הפורום היה כאן איזה שאלונון קטן ... אבל אז היו כאן פחות אנשים, וגם השאלון היה פחות מקיף.. חשבתי שזה יכול להיות נחמד.. להכיר את השטויות של כל אחד מאיתנו... גם מעבר לג'אג.... אז "השאלתי" את השאלון שעשו בפורום דוסון קריק... ושיניתי כמה דברים כדי להתאים אותו אלינו.... אז... תהנו!
) הילד הזה הוא אני..- (שאתם עונים על שאלה כמו "סרט אהוב" או "אוכל מועדף" בבקשה לא לכתוב 100 דברים..מספיק 2-3 מקסימום..) שם(מספיק פרטי)- גיל- צבע אהוב- טעם גלידה מועדף- אוכל מועדף- סרט- ספר- אובבסיה כלשהי(אם יש)- תוכנית טלויזיה(חוץ מג'אג!)- דמויות מצוירות אהובות במיוחד(מיקי מאוס וכדומה,פה דווקא רצוי לפרט!)- קבוצת ספורט אהובה(אם יש..)- זמר ו/או זמרת אהוב/ה- להקה אהובה- שחקן ו/או שחקנית אהוב/ה- השיר האהוב עליכם- ודבר אחרון-ספרו משהו על עצמכם שלא נכנס לשאלון..ואתם חושבים שצריך לדעת אותו(לדוג'-"היה לי שיער כתום בכיתה ט, וסגול בכיתה ח!!) השאלון על ג'אג: דמות- זוג- עונה- פרק- סצינה- נשיקה- ציטוט- שיר (אני יודעת שהסדרה לא ממש חזקה בשירים, אז זה יכול להיות גם השיר שהכי מעורר בכם רגשות שיפריים..
)- חפץ כלשהו- מקווה שכולנו נשכיל מהשאלון!!
טוב ראיתי שהדבר הזה נעשה בהצלחה מרובה בכמה פורומים אחרים, אז חשבתי לעצמי-עצמי, למה שאנחנו לא נעשה דבר כזה?? הממ.. טוב אז אם אני לא טועה, ממש בתחילת הפורום היה כאן איזה שאלונון קטן ... אבל אז היו כאן פחות אנשים, וגם השאלון היה פחות מקיף.. חשבתי שזה יכול להיות נחמד.. להכיר את השטויות של כל אחד מאיתנו... גם מעבר לג'אג.... אז "השאלתי" את השאלון שעשו בפורום דוסון קריק... ושיניתי כמה דברים כדי להתאים אותו אלינו.... אז... תהנו!