שאלון היכרות מקיף!!!

שאלון היכרות מקיף!!!

טוב ראיתי שהדבר הזה נעשה בהצלחה מרובה בכמה פורומים אחרים, אז חשבתי לעצמי-עצמי, למה שאנחנו לא נעשה דבר כזה?? הממ.. טוב אז אם אני לא טועה, ממש בתחילת הפורום היה כאן איזה שאלונון קטן ... אבל אז היו כאן פחות אנשים, וגם השאלון היה פחות מקיף.. חשבתי שזה יכול להיות נחמד.. להכיר את השטויות של כל אחד מאיתנו... גם מעבר לג'אג.... אז "השאלתי" את השאלון שעשו בפורום דוסון קריק... ושיניתי כמה דברים כדי להתאים אותו אלינו.... אז... תהנו! :)) הילד הזה הוא אני..- (שאתם עונים על שאלה כמו "סרט אהוב" או "אוכל מועדף" בבקשה לא לכתוב 100 דברים..מספיק 2-3 מקסימום..) שם(מספיק פרטי)- גיל- צבע אהוב- טעם גלידה מועדף- אוכל מועדף- סרט- ספר- אובבסיה כלשהי(אם יש)- תוכנית טלויזיה(חוץ מג'אג!)- דמויות מצוירות אהובות במיוחד(מיקי מאוס וכדומה,פה דווקא רצוי לפרט!)- קבוצת ספורט אהובה(אם יש..)- זמר ו/או זמרת אהוב/ה- להקה אהובה- שחקן ו/או שחקנית אהוב/ה- השיר האהוב עליכם- ודבר אחרון-ספרו משהו על עצמכם שלא נכנס לשאלון..ואתם חושבים שצריך לדעת אותו(לדוג'-"היה לי שיער כתום בכיתה ט, וסגול בכיתה ח!!) השאלון על ג'אג: דמות- זוג- עונה- פרק- סצינה- נשיקה- ציטוט- שיר (אני יודעת שהסדרה לא ממש חזקה בשירים, אז זה יכול להיות גם השיר שהכי מעורר בכם רגשות שיפריים.. :))- חפץ כלשהו- מקווה שכולנו נשכיל מהשאלון!!

Sweet SuGaR

New member
ותוסיפו תמונה!!!

ומאיפה אתם

LoLo16

New member
../images/Emo23.gifאני../images/Emo70.gif../images/Emo153.gif

שם(מספיק פרטי)- זוהר גיל-17 צבע אהוב-אדום ותכלת טעם גלידה מועדף-שוקולד ודובדבן...
אוכל מועדף-שוקולד
סרט-עכשיו אני חושבת שמטריקס
ספר-הארי פוטר
אובבסיה כלשהי(אם יש)-אני שיפרית באובססיה לגבי יותר מדי זוגות בטלוויזיה
תוכנית טלויזיה(חוץ מג'אג!)-וואו, הרבה..
לויס וקלארק, רק בישראל, ארץ נהדרת, כולם אוהבים את ריימונד, מלך השכונה, מכושפות, משתגעים מאהבה ועוד ועוד....
דמויות מצוירות אהובות במיוחד(מיקי מאוס וכדומה,פה דווקא רצוי לפרט!)-צוות רוקט מפוקימון
עד כמה שזה ילדותי וטיפשי- הם שולטים
קבוצת ספורט אהובה(אם יש..)-הממ... אין ממש... זמר ו/או זמרת אהוב/ה-סלין דיון, פינק, כריסטינה אגיולרה... להקה אהובה-לא מעריצה אף אחת, אבל אני אוהבת לשמוע את אירוסמית', ניקלבאק.. שחקן ו/או שחקנית אהוב/ה-דין קיין, טרי האטצ'ר, קת'רין ודייוויד..
השיר האהוב עליכם-משתנה יותר מדי...
עכשיו זה "In the shadows" ו-"It's all coming back to me" ודבר אחרון-ספרו משהו על עצמכם שלא נכנס לשאלון..ואתם חושבים שצריך לדעת אותו(לדוג'-"היה לי שיער כתום בכיתה ט, וסגול בכיתה ח!!)- אמממ... אני מקווה להצליח למכור תוכנית לערוץ הילדים השנה... ואני משתתפת בהצגה שתעלה עוד חודשיים...
השאלון על ג'אג:
דמות-מאק זוג-המממ... רגע לחשוב.... ברור שהארם
מאק
למרות שגםם הארייט ובאד מקסימים ביחד. עונה-אני לא ממש מכירה טוב את כל העונות, אבל אני אסתכן בלהגיד שבינתיים 4. פרק-LifeLine ורוח של חג המולד, או איך שלא קראו לפרק הזה...
סצינה- הסוף של LL
נשיקה- LL.... ציטוט-
|קוד| H: "You have someone who'll allways love you.." M: "You have someone who loves you..."
שיר- אני חושבת שאחד השירים שהכי מתאימים להארם ומאק זה "Because you loved me" חפץ כלשהו-
וידיאו..

Dark Storm

New member
תשובות...

שם: גיל גיל: מה ?
סתם, 20.5 צבע אהוב: חלודה
אם... זהב או כחול טעם גלידה מועדף: שוקולד אוכל מועדף: המבורגר או פיצה (כי דברים בריאם נועדו לעישון ולא למאכל!) סרט: נכון לעכשיו - "היעד הסופי" ו"היעד הסופי 2" אבל גם סרטי אמריקן פאי! ספר: מה זה ? אובססיה: לנסר גופות
סתתתם... אין משהו מיוחד. תוכנית טלויזיה: באפי / אנג'ל וסטארגייט !!!! דמויות מצוירות: לא אוהב! רק סרטים תלת מימדים אז אני אגיד הבחורה מפיינל פנטסי - הסרט. קבוצת ספורט: מיאמי דולפינס זמרת אהובה: דידו ! זמר אהוב: ווירד אל (weird al) להקה אהובה: Evanescence שחקנית אהובה: אליסון האניגן!! שחקן אהוב: ניקולס ברנדון שיר האהוב: משתנה כל שבוע אבל כרגע My Immortal (ראה להקה אהובה) משהו על עצמי: הופעתי העיתון המקומי של הקריות לפני שבוע בתור "השוטר שנפצע קל במהלך זריקת רימון רסס לעבר תחנת זבולון" רק שהחראות כתבו שאני בן 19! שאלון ג'אג: דמות: קלייטון ווב - הוא פשוט מצחיק אותי! זוג: לא ממש משנה לי עונה: לא ראיתי את 8 ו 9 אז בנתיים נגיד ש- 1. פרק: הפרק עם העב"מים בעונה הראשונה והפרק עם העב"מים בעונה השניה או שלישית. סצינה: לא זוכר משהו מיוחד. נשיקה: מה זה קשור לעולם?? ציטוט: לא זוכר. שיר: לא מג'אג אבל הכי קרוב שמצאתי - Take my breath away מטופ גאן! חפץ: חשוד! וואוו זה היה ארוך...

Dark Storm

New member
אה, תמונה שכחתי...

הייתי צריך לחתוך את התמונה המקורית כי שותפה שלי לא אהבה את איך שהיא יצאה בתמונה....

Dark Storm

New member
אהה... נזכרתי מה זה ספר... ../images/Emo3.gif

סתם, האמת שאני לא קורא ספרים אבל האחרון שקראתי היה "מדריך ויזואלי ל 3D Studio MAX 3.0"

טוב אני אתחיל...

הילד הזה הוא אני..- (שאתם עונים על שאלה כמו "סרט אהוב" או "אוכל מועדף" בבקשה לא לכתוב 100 דברים..מספיק 2-3 מקסימום..) שם(מספיק פרטי)-דניאל גיל- 17++ (אוטוטו 18.. כמעט חוקית!!) צבע אהוב-כצום טעם גלידה מועדף- קוקוס אוכל מועדף- לזניה סרט- ריקוד מושחת!!!!! ולאחרונה גם צלילי המוזיקה.. ,מופע האימים של רוקי ספר- כמה טוב להיות פרח קיר אובבסיה כלשהי(אם יש)- ברווזים, דוסון קריק, CISV,מוזיקה~~ תוכנית טלויזיה(חוץ מג'אג!)-דוסון קריק,חברים,להתחיל מחדש, חלומות אמריקאים דמויות מצוירות אהובות במיוחד(מיקי מאוס וכדומה,פה דווקא רצוי לפרט!)-טינקרבל, גארפילד, דילברט קבוצת ספורט אהובה(אם יש..)-וולנסיה!!! זמר ו/או זמרת אהוב/ה-סיימון וגרפונקל (הם צמד... אז זה לא מתאי ללהקה.. :)) להקה אהובה- ביטלס, שחקן ו/או שחקנית אהוב/ה- סוזן סרנדון, כריסטופר פלאמבר, דיוויד ג'יימס אליוט,ויגו מורטנסן, פטריק סוויזי השיר האהוב עליכם- יש יותר מידי... dyadream believer- mary beth ן this years love- david grey ו happiness- abre amoore בראש הרשימה... ודבר אחרון-ספרו משהו על עצמכם שלא נכנס לשאלון..ואתם חושבים שצריך לדעת אותו(לדוג'-"היה לי שיער כתום בכיתה ט, וסגול בכיתה ח!!) אממ.. אני תלמידת מגמת גרפיקה (שונאת את המורה לציור!!!) ואני די חרא בזה... אבל חפיף. אוהבת את החיים (לרוב ) ורומנטיקנית חסרת תקנה.. השאלון על ג'אג: דמות- המ... נראה יל ש אייג'יי!! הוא כזה מלך!!! וגם קלואי... היא אמנם מישנית אבל היא כזאת שיפרית מגניבה.... זוג- הארם ורנה! איייייייייכס איייייייייכס איייייייייכס מה הסיכוי?!?!?!?!?! נו ברור שהארם ומאק...
עונה- לאוידעת... נראה לי ש... 5 אולי? באמת לא יודעת... פרק- למרות שלא ראיתי את הפרק- lifeline סצינה- בsoul searching , הארם ומאר מדברים במשרד... ואז זה נעשהנורא intense , מאק בנסיום להפיג את המתח מעירה הערה כלשהיא על החושך.. ואז האם פשוט בוהה בה במבט מאוהב לחלוטין ואומר- is it? אהההההההה מושלמות!! נשיקה- הנשיקה בLL ... לא יעזור כלום... ציטוט-Renee: Mac's out of town too? Mic: Yeah, on a submarine in the Barents Sea. Renee: Harm's on a submarine in the Barents Sea. Gunny: Col. Mackenzie's on the Watertown. Cmdr. Rabb is on the Minsk. Renee: In the same sea. Gunny: Separated by steel bulkheads and several million tons of icy water. תחח... סתם כי זה משעשע אותי שאפילו בני הזוג שלהם מודעים לזה שהם מיועדים אחד לשני... אבל יש עוד המון ציטוטים מדהימים!!! שיר (אני יודעת שהסדרה לא ממש חזקה בשירים, אז זה יכול להיות גם השיר שהכי מעורר בכם רגשות שיפריים.. :))- הממ.. take my brath awat/// לוידעת למה... אני תמיד שומעת את זה ורצות לי בראש תמונות של הארמי בפלייט סוט חפץ כלשהו- " you know what they say about dress whites and gold wings.... " צירפתי גם תמונה... התמונה הכי גרועה שלי ביקום בערך... לא דומה לי בגרוש אבל זה הכי טוב שמצאתי... וגם הסתפרתי לפני שבוע! אז השיער לי כבר לא מנגב את הריצפה... ואם תהיתם- אני הבת בתמונה... :)) אין לי תמונות טובות לבד...

Goooofy

New member
חדשה-ישנה

שלום לכולם, כתבתי כמה הודעות בפורום אבל אני בצבא אז אני לא יכולה כל כך לכתוב הרבה וגם לצערי לראות ג'אג
אז שלומלום לכולם והנה השאלון עליי: שם- הדר גיל- 18 כמעט 19 צבע אהוב- Navy Blue טעם גלידה מועדף- קרם עוגיות של בן אנד ג'ריס (איך שכותבים את זה) אוכל מועדף- תפוחי אדמה בשמנת, שניצל של אמא, לחם טרי וביצה על צורותיה השונות. סרט- בני וג'ון, מולאן, אלדין. ספר-נערי הכרך, ימי שלישי עם מורי. אובבסיה כלשהי- דיאט קולה בטירוף!!!! תוכנית טלויזיה- נשואים פלוס, המחלקה, חברים דמויות מצוירות אהובות במיוחד- גופי!!!! קבוצת ספורט אהובה- זמר ו/או זמרת אהוב/ה- שרה מקלקלן (אני מקווה שכתבתי נכון) ורופוס וינראט (שוב בטח טעיתי בשם). להקה אהובה- Goo Goo Dolls שחקן ו/או שחקנית אהוב/ה- טרייסי נידהם, ג'ון האם וברוס ויליס. השיר האהוב עליכם-Iris/Goo Goo Dolls דבר אחרון- אני אוטוטו מסיימת קורס חובשות (עוד 4 ימים לתולעת!!!- אני מקווה) ואין לי מושג איפה אני אשרת...נחייה ונראה. ו....זהו כרגע. אההה...כן ואני מטורפת, ככה חברות שלי לפחות טוענות. השאלון על ג'אג- לא לרמוס אותי באבנים (אני מזכירה לכולם את חופש הביטוי וסובלנות
): דמות- מג והארם זוג- מג והארם עונה- ראשונה פרק- Shadow ו-Boot סצינה- נשיקה- ציטוט-זה מה שעלה לי כרגע בראש: Meg: Do you always fly like that, sir? Harm: Well, I had to leave an impression, Lieutenant. שיר- שיר שקשור שהיה בסדרה אין לי אבל....טוב....כרגע גם לא עולה לי שיר אחר....צטערת
. חפץ כלשהו- אין לי תשובות לכל השאלות כי הרבה זמן לא ראיתי ג'אג אז יש לי בלאק אאוט רציני...אולי בזמן הרגילה שלי בתקווה שתהיה בקרוב אני אתעדכן בסדרה. ו...תמונה....אין לי תמונה עדכנית...אם תהיה והיא תהיה נורמלית אני אשים אותה. שבוע טוב, הדר

omer landau

New member
זה באמת האוכל הכי טעים יש

איך היה לך את האומץ לשים את הארם עם מישהי אחרת אני חטפתי על זה חחחח לא מזמן אהבתי את הציטוט חח חובשת- מגניב

cjharm

New member
הי!!

BOOT הוא באמת פרק נהדר, וSHADOW הוא הפרק הראשון עם מג, נכון?? בקשר לשיר.... הוא הכי יפה בעולם!!!(אני יודעת שרשמתי שיר אחר, פשוט להוא יש מטען רגשי עמוק!!) הוא סאונטראק ל"עיר של מלאכים" לא? טוב רק רציתי להגיד שאני נורא אוהבת את השיר, בהצלחה בצבא....ולכל אחד מותר לדמיין את הארם עם מי שבא לו!! שבוע טוב

Dark Storm

New member
חחח ידעתי!

רק בגלל שהיא בת היא מקבלת חנינה ! מה זאת ההפליה הזו!

cjharm

New member
אני לא תקפתי

אותך אף פעם!!!! ואם אני זוכרת נכון אני איפלו הגנתי אליך - טוב לא ממש אבל ניסיתי להפריד! ואני אני נותן לך חנינה....מרוצה? (סוזי.. זה לא באמת)

Goooofy

New member
חחח ../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

Shadow זה הפרק הראשון עם מג ו Iris זה אכן השיר מעיר של מלאכים, ותודה על האיחוליי הצלחה
אני זוכרת במעורפל את הויכוח שהיה כאן על הארם ומג ומאק....חחח זה היה מאוד מצחיק לקרוא אותו. שבוע טוב, הדר

Sweet SuGaR

New member
חחח טוב אני

שם: שי
מאיפה: ת"א
צבע אהוב: ורוד
צפוניית
טעם גלידה מועדף: אני לא מתה על גלידה.. אבל קרם עוגיות.
אוכל מועדף: סיני!!
סרט: סיבסקיט
ספר: הארי פוטר\זיכרונותיה של גיישה.
אובססיה כלשהי: כל מה שקשור לסוסים
תוכנית טלוויזיה:SEX&THE CITY
דמות מצויירת: הלו קיטי, ספונג' בוב!!!
קבוצת ספורט אהובה: מכבי ת"א ב
זמר\זמרת? אמממ :| לא יודעת
להקה אהובה: היהודים והדורבנים!!!
שחקן\שחקנית: קטרין בל?! DJE המושלם!!!
השיר האהוב: IRIS זה אחד היפים!!!
אמממ מה אתם רוצים לדעת??
דמות- ברור שהארמון ראב ג'וניור
זוג- הארם ומק!!! למרות שהם לא זוג באמת
עונה-5? פפ שיהיה! כולן שולטות
פרק- שהארם טייס!! נו שהיה לא מזמן:| שהוא דחף את המטוס
סצינה- ממממ:|
נשיקה- ממממ:|
שיר- לא זוכרתתתתת ~סנילית~
חפץ כלשהו- ברור שהכנפי טיסה של הארמי!!! תמונה

omer landau

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo160.gif../images/Emo61.gif../images/Emo104.gif../images/Emo18.gif

שם: עומר גיל:17 צבע אהוב:כחול טעם גלידה מועדף: שוקולוד עם עוד כל מיני דברים למשל עוגיות אוכל מועדף: לא יודע הרבה זה משתנה נגיד פיצה ,ספגטי בלונז\גבינה בקיצור כל דבר שלא שמע על דיאטה בחיים שלו סרט: סדרת בונד007 ודברים בסגנון סדרת טלוויזיה: 24 ועוד כל מיני יפות ביקשתם לא הרבה דמויות מצויירות: פריי מפיוצרמה או הומר סימפסון קבוצת ספורט: אין מוזיקה: קווין הביטלס... שחקן : אין יש הרבה טובים *אני אוהב את המחשב שלי והאינטרנט שלו כמו כן רכבות ומטוסים ... אני לומד בכתה יא ויש לי כלב חמוד ושמו גומי... כן גאג- דמות: הארמון ראב הבן כמובן זוג: הארם & הF14 שלו ציטוט:"go around" יש הרבה דברים טובים אז אני לא זוכר ממש כרגע נשיקה: גאגית תענה על זה בשבילי חחחחח עונה: חמישית בנתיים סצינה:שהארם דחף את המטוס מחוץ לשטח אויב בקיצור כל פרק בו יש מטוס בפעולה חפץ: הסי הוק חחחחח שיר: שיש את קטע השיא בפרק האקשן כביכול שיש את השיר של גאג ושהוא מחליף קצב כזה זה ממש יפה

למעלה