שאלון היכרות מקיף!!!

shipper heart

New member
קראתי חחחח מצחיק לאללה ../images/Emo9.gif ותודה

אולי אני אלך לראות רק כי לראות את דיוויד בלי חולצה...או שאני אראה שוב את AGBF או את LL או את אדריפט או את יה בייבי או את אחד מ6 הפרקים הראשונים של העונה ה-9...מה את אומרת?! מה כדאי?

הרמוני

New member
מממממ....

עקרונית הייתי הולכת על פסיכולוגית בגרוש.....כי....אהמממ... זה הדבר היחיד שגם אני יכולה לראות וככה אני לא אקנא בך, אני אראה ואחשוב: "מממ...גל רואה אותו דבר..." ולא: "מממ.... גל רואה LL בפעם האלף ואני עוד לא ראיתי את זה בכלל...." YOUR CALL ANYWAY....

shipper heart

New member
חחח זה ממש ממש עוזר לי חחחחח

ואם גל תראה LL שוף זה באמת יהיה פעם 1000 בערך...חחח אני יכולה לדקלם את הפרק יחד איתם כבר חחח....טוףף נראה כבר

shipper heart

New member
חחח בקשר לחפץ ולשירים-

השירים זה שירים שיפריים שמעבירים לי תמונות של הארם ומאק ביחד....חח וחפץ- זה חפץ שמזכיר לי את ג'אג...זה והתמונות של DJE שהדפסתי וגמרו לי את הצבע...חחחח והיומן שלי...כי על כולו רשום ג'אג וכלמיני דברים שקשורים...הייתי סורקת אם יכולתי אבל אני לי סורק...חחח

harmless

New member
בהחלט השיר

can't fight this feeling anymore זה כאילו שכתבו את השיר עליהם. אני מניחה שראית את הקליפ של זה?

Nushi G

New member
אז מי אני בכלל../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

שם- נעמה
גיל- 17 וחצי..
צבע אהוב- לבן ושחור (אני מלאה קונפליקטים חחח..)
גלידה-שוקולד כהה
אוכל-פיתה דרוזית עם לבנה
סרט-טוב זו מיני סדרה אבל-גאווה ודעה קדומה
ספר-גאווה ודעה קדומה (אני יודעת אותו בע"פ...)
אובססיה-ג'אג, ג'אג ו-נכון! ג'אג...
תוכנית טלויזיה (חוץ מג'אג!)- הבית הלבן
דמות מצויירת- באגס באני- כי אין אין עליו!!What's up Doc!?
קבוצת ספורט אהובה- מכבי ת"א ב-
זמר ואו זמרת- בריאן אדמס ואלכס פארק (היא לא מוכרת כ"כ- היא הזוכה של fame academy שזה המקור הבריטי הפי אלף יותר טוב של כוכב נולד)
להקה- Queen- הכי טובה שהייתה ותהיה אי פעם...
שחקן ושחקנית- קולין פירת' ואמה תומפסון (אם לא מחשיבים את דיוויד וקתרין)...
שיר אהוב- Love of my life (ראו להקה אהובה..)
משהו על עצמי שלא נכנס לשאלון- המממממ... אני רומנטיקנית חסרת תקנה (אבל לא בצורה המושי- מושי של העניין..)אה! והייתי באלסקה לפני כמעט שלוש שנים!!! השאלון על ג'אג-
דמות- אי אפשר להפריד- מאק והארם, וגם איי. ג'יי!!!
זוג- נו בחייאת! ברור שהארם ומאק! (שיפרית או לא שיפרית?!?!)
עונה- כרגע 5- זה תלוי באיך תגמר עונה 9...
פרק-Lifeline אלא מה?!
סצינה- אני מזדהה עם אלעד בקטע הזה- כשארם מתעורר ורואה את מאק מסתכלת עליו ובוכה והוא מנגב לה את הדמעות.. וכמובן הסצינה על המרפשת של האדמירל ב-LL..
נשיקה-LL RULES!!! זו הנשיקה הכי מדהימה שראיתי בחיים שלי- כ"כ הרבה תשוקה ולהט!!! מממ יאמי! מי לייק!!!
ציטוט- Harm-"He was right you know.." Mac- "About me being guilty??" Harm- "No, about some people being in love with you.."
שיר- בזכות אחד הקליפים שהורדתי מהאינטרנט-Haven't you wonder
חפץ- מממ אולי המטוס של הארם- כי תמיד היו קטעים שיפריים בזכותו... מתה עליכם!!!

shipper heart

New member
היי זה הציטוט שלי!!!!! חחחחחחח

ואיך את אוהבת את love of my life יותר מאת בוהימיין רפסודי?! חחחח זה שיר כל כך שולט חחחח.... ועונה 5?! בומרנג *מקיאה* לעומת LL?! מממ אבל כשחושבים על זה יש שם FS...זה מה שגרם לי לקונפליקט בJAGFANS אבל בסוף LL קרא לי...וגם לגאסי...וגם ספרייט פיס...חח

Nushi G

New member
בוהמיין רפסודי מקום שני אצלי-

פשוט ל-love of my life יש תכונה שמרטיטה לי את הנפש השיפרית העדינה שלי.. את לא חושבת שהשיר הזה מתאר כ"כ טוב את היחסים בין הארם למאק??? כל פעם מישהו אחר מהם עוזה ושובר לשני את הלב!- "love of my life- don't leave me.. youv'e broken my heart and now desert me.. love of my life can't you see? bring it back, bring it back, please bring it back home to me because you don't know what it (you) means to me"!!! ובעניין עונה5- התכוונתי ל-6!!!!

shipper heart

New member
אוקה...חחח אני מכורה לסטינג *בין

השאר* אבל בוהמיין רפסודי בהחלט בחמישיה הפותחת שלי *באנגלית...בעברית יש רשימה אחרת לגמרי...אני מורעלת כבר ציינתי?*...גם the sound of silence של סיימון וגארפנקל...זה פשוט שיר מדהים חחח...אבל אני מכורה לשייפ אוף...חח וכן צודקת...אבל אני עדיין חולמת שהארם יבוא מתישו לחלון של מאק עם הגיטרה ויתחיל לשיר לה את have I told you lately that I love you... השיר שהוא שר אז בפרק עם אנני *איכס שונאת אותה חחח...* חחח וואיי זה יהיה כזה מתאים חח... ולגבי העונות- good girl חחח ילדה טופה

Nushi G

New member
עוברת בי צמרומורת ועולות לי דמעות

בעיינים כל פעם שאני נזכרת בו שר את זה.. *משתנקת מהתרגשות* כואב לי הלב לחשוב שהוא *עדיין* לא שר את זה בשביל מאק...

shipper heart

New member
פעם התחלתי לכתוב פאנפיק שהיא נכנסת

לדירה שלו ושומעת אותו מנגן את זה...חחח ומשם הכל מתגלגל...חחח

shipper heart

New member
לא יצא....לא סיימתי אותו חחח...

נהיה לי דביק מדי חחח...אני מתחילה FFים אבל לא מסיימת אותם...

Nushi G

New member
חבל.. בהיותך שיפרית מדופלמת אני

בטוחה שאת יכולה לכתוב פאנפירם שממש ממש ימצאו חן בעייני..

shipper heart

New member
חחחחחח אני בטוחה...אבל את הFF

שהתחלתם פה פשוט לא יכולתי להמשיך...זה היה בעברית וזה היה איכסה כזה..חח אי אפשר לכתוב FF נורמלי בעברית...

Nushi G

New member
צודקת... אז, אפשר לתת לך משימה?

אני רואה שיש לך הרבה זמן פנוי בבית.. תכתבי פאנפיק (שיפרי כמו שאת יודעת) באנגלית ותשלחי לי... עשינו עסק?

למעלה