שאלון היכרות מקיף!!!

נו שוויין

שם: אלעד אברון גיל: 20 צבע: כחול טעם גלידה: קרם עוגיות אוכל מועדף: לזניה או פיצה סרט: בשמחה! (אני אוהב יותר מדי סרטים כדי לפרט) ספר: גם - יש הרבה אובססיה: לא נכנס לזה תכנית טלוויזיה: זינה, באפי, זירת הפשע דמויות מצויירות: גארפילד, כל דמויות סימפסון קבוצת ספורט: אין זמר או זמרת: ברוס דיקינסון להקה אהובה: איירון מיידן שחקן או שחקנית: יש יותר מדי שיר אהוב עליכם: גם - יותר מדי. נתפשר על Endlessly של מיוז. משהו שלא נכנס לשאלון: אני מתגייס עוד חודש וחצי ומחפש בחשאי (או שכבר לא) מנהל נוסף ו\או מחליף. שאלון ג'אג: דמות: אדמיראל צ'גווידן זוג: נו באמת!
עונה: לא יודע פרק: Webb of Lies סצינה: הסצינה בה הארם מתעורר באמצע הלילה, רואה את מאק בוכה, והולך לנגב לה את הדמעות. נשיקה: לא יודע ציטוט: Mac: "She takes good care of you" - Harm: "You both do" שיר: אהם.... לא יודע. חפץ: כנפ"ט!

הרמוני

New member
יייייייייששששששש!!!!!

איך אני אוהבת שאלונים כאלה חחחחח.... שם: שירה גיל: 17 וקצת צבע: סגול טעם גלידה: ריבת חלב! אוכל: צמחוני סרט: שר הטבעות ספר: שר הטבעות אובססיה: ממממממ....שר הטבעות.... תוכנית טלוויזיה: זהות בדויה! דמויות מצויירות: אייה (או איור) החמור מפו הדוב אני לא אוהבת ספורט זמר : ג'ון בון ג'ובי להקה: הביטלס שחקן: ויגו מורטנסן (משר הטבעות...) שיר: אמריקן פאי. ג'אג: זוג: אם לצטט את אלעד: "נו באמת!" עונה: 5 פרק: מממ...אני מניחה ש LL אפילו שעוד לא ראיתי חחחח.... סצינה: כשהארם צריך להקליט את הקול שלו שוב בשביל התשדיר של רנה והם מנהלים דיון עמוק על המשפט: ITS AN HONOR AND A PRIVLIGE TO SERVE....(מלא שגיאות כתיב אני יודעת....) נשיקה: ממממ.....LL? ציטוט: NO MAN WANTS TO BE FRIENDS WITH A WOMEN WHO LOOKS LIKE U, EXEPT FOR ME OF COURS CUZ I'M LIKE A BROTHER.... שיר: בתחילת הפרק שבו אנני, הילדה השחורה הקטנה נרצחת, לא זוכרת איזה שיר. חפץ: האורגן המשעש של איי ג'יי שהקלידים זוהרים באור אדום כשצריך ללחוץ עליהם ואז אתה יענו יודע לנגן.......חחחחח.... אה ואני מבטיחה לשים תמונה ברגע שהסורק שלי יעבוד!

cjharm

New member
האורגן!!!

איך שכחתי את האורגן!! זה באמת הכי מצחיק שיש!!!

C.R

New member
אני....../images/Emo28.gif

שם(מספיק פרטי)- כרמי גיל- 17 צבע אהוב- אה.. ורוד\סגול... טעם גלידה מועדף- הגלידה של מקדונלד... מה הטעם שלה? אוכל מועדף- פיצה סרט- מלהכ ו....גם אה... מאטריקס ובזמן האחרון...שרהט... רק הסרט... ספר- הארי פוטר.... אובבסיה כלשהי(אם יש)- אה... יש נראה לי יותר מידי... תוכנית טלויזיה(חוץ מג'אג!)- גון דו, אודיסאה, מהדורה מוקדמת ו..אה.. מה שיש באמצע.... דמויות מצוירות אהובות במיוחד(מיקי מאוס וכדומה,פה דווקא רצוי לפרט!)- בטרקאפ? קבוצת ספורט אהובה(אם יש..)- קבוצת ספורט? זמר ו/או זמרת אהוב/ה- זאת ששרה את החיים יפים להקה אהובה- סימביוזה
שחקן ו/או שחקנית אהוב/ה- זה שעושה את פריצי הוא שחקן, כן? השיר האהוב עליכם- החיים יפים ודבר אחרון-ספרו משהו על עצמכם שלא נכנס לשאלון..ואתם חושבים שצריך לדעת אותו יש לי 32 כובעים!!!
(לא בסטייל קייטנה..
) השאלון על ג'אג: דמות- ווב והארם... זוג- ווב והארם(?) והארם וזאת מהקונגרס... עונה- 6? פרק- כל פרק עם
נשיקה- אני מניחה זאת שהייתה בין הארם לזאת מהקונגרס חפץ כלשהו- מהסדרה? הכובע של הארם...?

הרמוני

New member
אה אוי שכחתי

משהו שאין בשאלון ואני ושבת שאתם צריכים לדעת..... ממממממ.....ממממ.... גם לי יש חתולים מגניבים!!! (לא רק לשי....) קוראים להם בובי וסיסי ושוב ברגע שהסורק יעבוד הפורום יוצף בתמונות שלהם ראו הוזהרתם!

omer landau

New member
יש לי כלב טייס ../images/Emo160.gif../images/Emo160.gif

פאפי חחחחחחחח הוא בערך בגיל של הארם בסדרה מתישהו 37-8 בחישוב דפוק של 5וקצת כפול 7

cjharm

New member
אני...

שם - קשת
גיל - 14, 15 בפברואר
צבע - כתום !!!!
גלידה - ווניל עוגיות
אוכל.....- פסטה
סרט - נוטינג היל, דלתות מסתובבות והנשיא מאוהב (קיצרתי באמת שקצרתי)
ספר - באדולינה (קטן אבל מקסים)
אובססיה - עיניים וגרבים עד הברכים
תוכנית - הבית הלבן, חברים, בנות גילמור, דוסון....
דמויות מצוירות - סנופי! (ליאור הדביקה אותי)
ספורט - קבוצת כדורסל של סנאנפורד נחשב?
להקה - אני עכשיו בקטע של נו דואט, אבל זה יעבור!
שחקן - טום הנקס
שחקנית - סנדרה בולוק
שיר אהוב - time of your life של גרין דיי
משהו על עצמי - אני באמת לא כל-כך מוזרה!!!! והחדר שלי נורא מבולגן! JAG
דמות - הארם!!!!!
זוג - אני אפילו ךא עונה על זה!
עונה - נראה לי שלישית...אבל אני לא בטוחה
פרק - To Russia with Love ו Gypsy Eyes
סצינה - שהארם יושב על הכסא וחושב על אבא שלו ומאק מסתקלת עליו
ציטוט - Mac: "Do you mind if I strip it down?" Harm: "What did you say?" Mac: "Your pistol."
נשיקה -
שיר -'What Becomes of the Brokenhearted' שהארם מאק ובאד שרים בסוף Chains of Command זהו... לא נרא לי שאתם רוצים לדעת יותר!

shipper heart

New member
*מי הזוג האהוב עלייך?! חחחחחחחחחחח

אם מישו אומר ווב ומאק הוא חוטף מכות אני נשבעת לכם!!! גרר וגייזז מזל שהוא במשימות *evil grin* הא הא הא

shipper heart

New member
הכל פסדר מה איתך?! על תשאלו אני

מוטשת...הטיול הזה היה ארוך מדי...חחח ואחרי זה כולם התנפלו על האוכל חחח זה היה מיני חגים אצלנו חחחחח

cjharm

New member
טיול....

כיף!!!!! עם מי??? אותי גררו לראות כלניות..... היום יש ג'אג....... כבר יומים בלי פרק חדש....זה היה קשה!! נראה לי שאני עומדת להישבר בקטע הצדיקות שלי (אהם מחשב ...עונות מתקדמות...אוסר לדבר...) אז הראה לי שאני אצטרך את העזרה שלך... בוני בייבי!

shipper heart

New member
עם מי? עם מי לא זה שאלה יותר טופה..

החליטו לארגן טיולי משפחות כאלה...חחח אז היינו 11 משפחות חחחח הרבה. ובכיף אני אעזור לך ברגע שתרצי
ולי לא היו ימים בלי פרק חדש חחח כי אתמול סופסוף ראיתי את AGBF
אני לוידעת אם אני אוהבת אותו או לא...אבל אני אחליט שכן כי הארם ומאק חברים
חחח לא חברים חברים....חברים חחח... ו-יה בוני בייבי!!

cjharm

New member
טיול משפחות...

זה יכול להיות ממש כיף וגם ממש מכה, תלוי על מי מטיילים!! אני מודה מראש את ההסכמה לעזרה - משפט מוזר לא??

shipper heart

New member
כן...חחח אבל אצלנו יש סלקציה *חחח*

ברצינות...לא כולם יכולים חחחח... וכן זה נשמע משפט מוזר...אבל הבנתי...חח

Nolly

New member
גם אני רוצה!

הילדה הזאת היא אני... שם- נועה גיל- שש עשרה וחצי צבע אהוב- ורוד,שחור ועדום חזק טעם גלידה מועדף- וניל עם עוגיות אוריאו אוכל מועדף- קשה...קשה... שוקולד! למרות שהפסקתי עם ההתמכרות הדבר הזה בחיים לא ייצא ממני! סרט- אלאדין... ספר- דוקטור דוליטל אובבסיה כלשהי- לא לשתות/לאכול מפה לפה תוכנית טלויזיה(חוץ מג'אג!)- באפי!!!, בדרך לקליפורניה, על גבול השפיות,בנות גילמור... זה מה שעולה לי בראש עכשיו... דמויות מצוירות אהובות במיוחד- בטי בופ, אוליב + פופאי, בארט, אלאדין ויסמין, מופסה, הסימפסונים סאות'פארק...יש מלא.. וכמובן סקובי דו וכל שאר החבורה! קבוצת ספורט אהובה- לא אוהדת.. זמר ו/או זמרת אהוב/ה- אין לי מושג...אין ממש כרגע... תלוי בשיר! להקה אהובה- כנ"ל שחקן ו/או שחקנית אהוב/ה-ג'וליה רוברטס ושחקן נראה לי ג'ורג' קלוני השיר האהוב עליכם- כרגע אני עם השירים מהמחזמר של מרי-לו.. ודבר אחרון- אני צמחונית, יודעת לסתום ת'פה שצריך ובכל זאת חסרת טאקט... השאלון על ג'אג: דמות-שרה.. זוג-ברמבי+שרה ושהארם מקנא מהצד! או שיותר קל לבחור בשרה+הארם... עונה- לא זוכרת מספרים אבל שברמבי מגיע... נראה לי 3? פרק- לא חזקה בשמות פרקים... סצינה- שהארם חושב (לרגע...או שלא) ששרה היא החברה לשעבר שלו... נשיקה- שהארם חושב (לרגע...או שלא) ששרה היא החברה לשעבר שלו... ציטוט-אני לא חזקה בלזכור ציטוטים, אבל מתי ששרה, הארם, חברה של הארם בזמנו, ועוד כל מיני אנשים , חברה של הארם (כבר שכחתי איך קוראים לה מרוב שהתכחשתי לקיומה) אומרת לשרה שהארם שלה, עד ששרה תבין שהיא רוצה אותו... או שהארם אומר לשרה שגברים לא יכולים להיות רק ידידים של אישה כמוה... שיר- מוזיקת הפתיחה - חפץ כלשהו- אין לי מושג... זהו!

shipper heart

New member
אמממ...בואו נראה

שם- לוידעת שכחתי...חח גל גיל- 14 *15 עוד פחות מ3 חודשים
9 ימים אחרי קשת* צבע אהוב-כחול טעם גלידה מועדף- אממממ עוגיות או פסיפלורה *שרבט...יאמיי* אוכל מועדף- סיני/המבורגר סרט-יותר מדי....אבל מהאחרונים שראיתי LOTR ROTK.... ספר- HP...שונאת ואוהבת...ומכורה...חח אובססיה- וואייי...הרבה... ג'אג, חברים, שלמה ארצי *מודה באשמה..חח אני מורעלת*, הארי פלוצר....מוזיקה באופן כללי תוכנית טלויזיה- ג'אג!! חחח חוצמג'אג חברים, אי.אר. דמויות מצוירות- אממ.....קני!! הא הא they killed kenny! basterd! אבל הוא מת...חח פיטר פן
קבוצת ספורט אהובה-......לוידעת אני אוהבת ספורט אבל לא מישו מיוחד.. זמר- סטינג!! שלמה ארצי
אני חייבת ללכת להופעה...אוףף אני בהרעלה... להקה אהובה- אין מישו מיוחד... שחקן- נחשו!!!! דיוויד
אמממ לוידעת אני אוהבת מלא שחקנים חח השיר האהוב עליכם-ווואיי...משתנה כל חמש וחצי שניות...אני אגיד shape of my heart של סטינג! לא של השוגה-בייבס הסתומות אמממ...משו שלא נכנס לשאלון....אמממממ- יש לי חופש מחר ומחרתיים ואני מאושרת! חחח לוידעת. השאלון על ג'אג: דמות- הארם!!! סורי הוא נראה טוף מדי ואני גם חולה על הדמות של...אבל אם לא הארם אז מאק כי היא- kick ass marine!! זוג-בואו נחשוב!! כי נורא קשה להבין את זה מהשם שלי...מההודעות שלי, מהחתימה שלי.... Harm and Mac all the way baby!!!
עונה- שישית...LL קורא לי ואני לויכולה לסרב לו כי אחרת הוא ימחק לי מהדיסק...חחח הוא כבר איים לעשות את זה
פרק-ושוב...בואו נ-ח-ש-ו-ב!! Lifeline baby!!! זה כתוב לי בחתימה
...אבל אם LL לא נחשב- Goodbyes סצינה-כל LL....חח אבל בעיקר הקטע שהוביל לנשיקה
נשיקה- LL (לאאאאאאאאאאאאאאאאא
) ציטוט-מה שכתוב לי בחתימה...אני אכתוב יותר...חחח Bugme-....Rabb Roberts, even you Admiral sir you're all Mac's friends but you're all a bit in love with her....not that I blame yah...but have you considered the possobility that she's guilty?! Mac-He had to say that he was defending his client! Harm-He was right. Mac-About me being guilty?! Harm-No. About some people being in love with you שיר- אמממ אתמול חשבתי על unbreakable אבל בתכלס אני חושבת שזה can't fight this feeling anymore אבל גם Hero ועוד מלא שירים...חצי מהשירים מזכירים לי חח...what can I do?! Me is a hopeless shipper חפץ כלשהו-הדיסקים שלי

הרמוני

New member
גל....

חח... שני דברים: יש היום פסיכולוגית בגרוש בערוץ 4 בשבע וחצי והשני: תקראי את השיר שכתבתי למטה בשרשור "אתם חייבים להכנס לפה"

למעלה