המפטי דמפטי../images/Emo70.gif מוואה../images/Emo70.gif
הילד הזה הוא אני..- שם- שקד גיל-15 צבע אהוב- ירוק וכחול טעם גלידה מועדף- קרם עוגיות וריבת חלב
אוכל מועדף- תבשיל כפרי של טבעול
סרט- ת'אמת
אין
כלומר לא משהו מיוחד... כשהייתי קטן מאוד נהנתי לראות בש.ח.ים את "שוטר בגן ילדים" ספר- האם זה לא ברור
הארי פוטר
/מביט בחדווה במדף ה"פ עברי-אנגלי שלי* אובבסיה כלשהי(אם יש)- האין זה מפתיע
הארי פוטר וג'אג
אני מניח שהכוונה גם למשהו מוזר וכפייתי, לא ידוע אין ממש חוץ מהנושאים הנ"ל... תוכנית טלויזיה(חוץ מג'אג!)- טוב תאלצו לסבול את הרשימה:
ג'אג| (אז מה אם אמרו לא לכתוב), מכושפות, סמולוויל, רוזוול (מה היה אתמול
ראיתי המורדים, באמת
), ארץ נהדרת
, דאבל דייט
, סברינה המכשפה הצעירה, בנות גילמור, מופע שנות השבעים (לא ראיתי מלא זמן...) ויש עוד כמה
... דמויות מצוירות אהובות במיוחד- דמויות דיסני בכלליות, דקסטר ודידי (דמויות שאוות), ואין משוה מיודח באמת... קבוצת ספורט אהובה- שמנים ונהנים (זה הסלוגן החדש שלי
שנאי מקווה שניא אפסיק להיות דוגמא לו בזמן הקרוב) אני מאחד את זמר ולהקה למוסיקה - אבבה
, דיסני, ארת'ה פרנקלין, כל מני שירים סטייל ישנים, ושירים שתזמורות פילהרמוניות מנגות לא קלאסיקות (פרט לפרה גרויג, נו זה עם שיר הבוקר מהפרסומת של מזולה, של גרייג), אלא דברים חדשים. שחקן ו/או שחקנית אהוב/ה- לא משהו מיוחד, כל שחקן והסרט הנידון שלו... השיר האהוב עליכם- שאלה קשה, אני אוהב את כל השירים שאני מקשיב להם בעיקר אני אוהב את Oh Happy Day של ארת'ה וGimmie! Gimmie! Gimmie! של אבבה, אבל אני אוהב את כל השירים שלי
משהו מיוחד - אני לומד ערבית מבחירה וגאה בזה
מיוחד זה בטוח.
ג'אג: דמות- אה כולם כ"כ טובים
לא, כולם
במיודח הארם מאק באד הארייט איי ג'יי ו...כולם
זוג- הארם ומאק, וגם באד והארייט כי הם זוג כל כך נחמד
... עונה- 5-6 פרק- ממש ברגע זה פרק הכריסמס עם בוב הופ, הו הארייט שחקנית דגולה
סצינה- הארם יורה בתקרה
לא דיוע זה פרטני מידי... נשיקה- עתידית של הארם ומאק
(אני עוקב ע"פ הטלוויזיה הישראלית בלבד) ציטוט- לא עולה לי בראש משהו מיוחד... שיר - הממ שיר הנושא
מקווה שלא היה ארוך מידי, ושלא היו יותר מידי תאויות הכלדא... עוד מעט ג'אג