שאלון היכרות מקיף!!!

חחח...נסיון פתאטי ועלוב....../images/Emo31.gif

כאילו מישהי מאיתנו קונה את זה...חחח...
. תגיד לי...מאיפה החוצפה? או שאולי...רגע עליתי על זה...אולי זו הקנאה?

הרמוני

New member
אוווווו

העיניינים מתחממים, נראה לי שאהי אלך לאכול את הפסטה שלי ואחזור אחרי שתרגעו, תשתדלו לא לגרום יותר מדי נזק....

Dark Storm

New member
עוד טיעון בעד ההגנה.

מה אתם מצפים מתגובה כזאת ?? אפילו שמבהירים שוב את הכונות היא מעלה את המגינים ומחמשת את הטילים ('צטער על הדימוי המד"בי הזה...) בנות, איי פעם הצעתי לכן הפסקת אש והפרתי אותה ?? כי עם מפקדת כזאת - אין שלום, אין ביטחון, קשה... קשה...

חחח...גיל.....

איזה מצחיק אתה. הצעת השלום שלך תתקבל רק אחרי שתקבל את השיפריות במלואה. אז תדע גן עדן מהו. האמן לי יקירי....אז תדע.

Dark Storm

New member
למה...

לכפות את השיפריות על אחרים, ? why can't we all just get along את תיהי שיפרית כמה שאת רוצה, אני... בו נגיד, לא אתערב בנושא אבל גם לא אתרום לו !

TAKE IT OR LEAVE IT......

קודם תקבל את השיפריות ...ואחר כך נדבר על כל הפרטים הקטנים. אה, ובשאלונים כשיהיו שאלות כמו:מי הזוג המושלם לדעתך-אתה תרשום: הארם ומאק . וכשתהיה שאלה כמו:מי השחקן הטוב מבין כולם , תהיה לך את האופציה של או הארם או מאק...ובטח שלא וווב! בונבוני...אתה הבאת את זה על עצמך ואלו תנאי העסקה. אולי יום אחד אחרי שתהיה ילד טוף תקבל קצת הקלות. עכשיו זה בידיים שלך. TO BE OR NOT TO BE...זו השאלה... ....ושתבין...הלוואי שתסרב...כי כמה שבא לי לטרטר אותך...אוף...כמה שבא לי.... עד שתגיע לקו הסיום מובס ומושפל...ותקבל את השיפריות כבר מאהבה ולא מכפיה...חחח....

Dark Storm

New member
מה קרה לחופש הביטוי ???

אחרי הכל זה אחד העקרונות שהארם נלחם עבורם את יודעת.... ולא נראה לי שהיו מוותרים על זה באף מצב!

נו באמת!!!!

אתה מנסה לקנות אותי ע"י שרברוב שמו של הארם?!?!?! פחחח....ליים...ליים...ליים.... וכרגע המצב שלך הוא כזה ש...אבדת את חופש הביטוי ואתה כפוף לתנאים האלו. מה סכה"כ אמרנו? להיות שיפרי? אתה לא יודע כמה הקבלה הזו תקל על חייך. באמת. הזכרתי למעלה גן עדן... עמוק בפנים אתם כאלה שיפרים...חחח...יותר מאיתנו. נו...תודו בזה כבר!

Nushi G

New member
אוי סוזי סוזי.. I'm speachless!!!

היית צריכה להיות פה כדי לשמוע את התקף הצחוק שלי את גרמת לו!!! את הבחורה הכי מצחיקה שפגשתי כבר הרבה זמן ב-ה' הידיעה!!!!
פשוט ע-נ-ק-י-ת!!!!.. הזכרתי כבר שאני מעריצה אותך???
I am nothing, you are everything... We are not wearthy...
פשוט שפכת אותי!!!!!!!!!! ואני תומכת בך ב-100 אחוז!!!

חחח...נעמה....

יש לי עכשיו תור לרופאת שניים(
) ואח"כ אני אחזור.... רגע חכי מה שאנחנו נעשה להם בערב!
חחחחח.......

פעם14

New member
תכירו :)

שם(מספיק פרטי)-בר גיל-15 צבע אהוב- ממ ירוק וכתום טעם גלידה מועדף- תפוחח (נשמע דוחה אבל אתם חייבים לנסות!!) אוכל מועדף-שניצל טיבול ברוקולי- אתמול גיילתי וזה כל כ טעייםםם סרט- "אישה יפה" ספר-"ציפורים מתות בסתר" "הלוחש לסוסים" אובבסיה כלשהי(אם יש)- יו גראנט ו"חברים" תוכנית טלויזיה(חוץ מג'אג!)-"חברים" דמויות מצוירות אהובות במיוחד(מיקי מאוס וכדומה,פה דווקא רצוי לפרט!)- מושו!!!! איזה מותק!! (ממולאן) גם באנגלית (דיבוב של ג'ים קארי)( וגם בעברית (תומש)- כל כך מצחיק!! אני חולה עליו! קבוצת ספורט אהובה(אם יש..)-ממ פעם מכבי תא.. זמר ו/או זמרת אהוב/ה- מממ אין מישהו ספציפ... כרגע אני נורא אוהבת את אחד השירים של JEWEL להקה אהובה-- שחקן ו/או שחקנית אהוב/ה-יו גראנט השיר האהוב עליכם-what if god was one of us ודבר אחרון-ספרו משהו על עצמכם שלא נכנס לשאלון..ואתם חושבים שצריך לדעת אותו(לדוג'-"היה לי שיער כתום בכיתה ט, וסגול בכיתה ח!!)מממ... הניק שלי הוא כזה כי רק בפעם ה14 נהצלחתי להכנס ונמאס לי למצוא שמות יצירתיים לשלוש עשארה החארים /: השאלון על ג'אג: דמות-מאקקקק זוג-מאק והארםםם עונה-מממ מהספויילרים ששמעתי- שישית/שמינית פרק-319 (death watch) שבו הארם נזכר בחברה שלו שהיא דומה ממש למאק ואז הם מתנשקיםםםם אווווו סצינה- כשהארם עזב והוא ומאק התחבקו ואז היחא התחילה לבכות והיא אמרה "למה אני תמיד היחידה שבוכה"? נשיקה- ממממ מצטערת, עד עכשיו לא ראיתי אחת ששווה איזכור ציטוט-מממ לא עד כדי כך מכורה (ראיתי רק 14 פרקים...) שיר (אני יודעת שהסדרה לא ממש חזקה בשירים, אז זה יכול להיות גם השיר שהכי מעורר בכם רגשות שיפריים.. :))- מממ אני נורא אוהבת את ואריציות השונות של שיר הפתיחה :) חפץ כלשהו- המדיםםםם

cjharm

New member
הי בר!!

ברוכה הבאה!!! עם ראיתי רק 14 פרקים את עוד לא מכורה.... אבל על דאגה אנחנו נגרום לך להגיע לשם!! חייבת לשאול: איפה בדיוק באזור ת"א (אני מר"ג ומחפשת אנשים פה באזור למלחמה נגד הצפון!!) אז היום ב10 יש מפגש חצי שבועי - - כולם נכנסים לפורום, תבואי!! אז ברוכה הבאה!!!! נ.ב אני קשת

shipper heart

New member
בגלל שמשעמם לי בחיים שאין לי../images/Emo3.gif

אני אכתוב לך את הציטוט לסצנה האהובה עלייך- I have so much that I want to say to you but I can't, can't find the words... I know *they're hugging* damn you, why am I the only one crying?!

cjharm

New member
גגגגגגגגגגגגללללללללללל!!!

מה קורה? - נכון אני נורא מקורית? תודה על התמונות... זה הפך את הבוקר להרבה יותר נחמד!

shipper heart

New member
חחחח נורא מקורית חחח...

הכל פסדר....ואין בעיה
זה לא שאני סבלתי *מלאך* חחח אולי אני אצלם מבאק אין דה סאדל...יש שם כמה קטעים שבהחלט שווים צילום *אהמ הארם עם האופנוע אהמ* חחח רררר

פעם14

New member
מתמכרת בהדרגה...

אני עובדת על התמכרות, כרגע אני עוד תקועה ב"בחברים" (כן, כן, אני יודעת כל מילה, מספר פרק ואיפה כל אחד גר
) אבל לג'אג בהחלט יש פוטנציאל אצלי :) ואני גרה בחדרה... (אני לא בטוחה שהרבה אנשים שמעו על החור הנ"ל.... אבל דודים שלי גרים ברמת גן "))

למעלה