שאלוןן :)

מ א י י ק

New member
נעלבתי כי זה רשום בלשון נקבה../images/Emo11.gif../images/Emo19.gif

ארג!~# אני יקים עצמוה שזה פורום שיש בו גם קצת בנים.

dorkiflitz

New member
עונה ../images/Emo9.gif ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifצוווומי../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

קיצר .. מה נשמע? סוחבים
שם? דור
גיל? 16 וחצי
תאריך? 24.3.91 גובה? 1.73 משקללל ? 50 מעשנת? לא
כמה זמן? 16 וחצי שנים XD עישנת אי פעם? כן, סתם ניסיתי
וסמים? כל יום, אני איימי ווינהאוס הבאה!!! שתית? כה
שתיה מעודפת? אלכוהול? וודקה רדבול (הכוונה לא למים כן ?) מי מצחיק אותך? הרבה דברים, הבדיחות של טום על גיאורג, והציניות של ביל.. ומלא דברים.. לא עולה עכשיו מי מעצבן אותך? שמתווכחים איתי על משהו שאני יודעת בוודאות שאני צודקת!!!!! אני יכולה להתחרפן מזה!
קל לעצבן אותך? כן.. אם אנ לא במצב רוח..
ולהצחיק? חחח ברור!! מה את אוהבת בביל? את השנינות והכישרון
מה את אוהבת בטום? את הציניות שלו XD מה את אוהבת בגיאורג? את זה שהוא לא ילדותי
מה את אוהבת בגוסטב? הכל! הוא חמוד! חח מה את אוהבת בטויקו הוטל? הכל!!! חוץ מהמיסחור וזה שהם מעדיפים את צרפת על פני מלא ארצות.
מה את אוהבת בעצמך? את האוזניים שלי
עובדת? הלווואייי
עדה? מרוקאית, צרפתיה, ספרדיה ורוסיה חושבת שאת יפה? לפעמים למה? ככה יוצא
מה עדיף להיות בן או בת? ברור שבת!
איסיי יש? לא בא לך להביאא?? לא
חבר? לא
למה ? ככה
חחחחחחחח... שימו תמונה שלכם! אני לא במחשב שלי, מאוחר יותר
אין ? דווקא יש
תצלמו !! המצלמה לא פה

dorkiflitz

New member
מה לעזאזל? למה רשמתי שאני רוסיה?!?!?!?!?!

איך הגעתי לזה? קיצור אני לא XD

Doli Moli Poli

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo103.gifאניאניאני

מה נשמע? הכל סבבה , מה איתך?? שם? טלי גיל? 12 תאריך? 14.5 גובה? 1.65 משקללל ? 45....[ שנמעעע ] מעשנת? XD כמה זמן? XD עישנת אי פעם? כן...כשהייתי קטנה בת איזה 5 וסמים? כל יום XDDDD שתית? כן בטעות..חשבתי שוודקה זה מים ושתיתי..יותר מידי ודיברתי שטויות שתיה מעודפת? מים XD , נס T , ומילקשייק (הכוונה לא למים כן ?) מי מצחיק אותך? כולם..קל מעוד להצחיק אותי.. ^ ^ מי מעצבן אותך? נממ..אני רק יכולה להגיד שהוא יותר גדול ממני ב6 שנים והאות הראשונה של השם שלו מתחילה ב-ד' [ דני- אח שלי] קל לעצבן אותך? מעוד.. ולהצחיק? גם..!! מה את אוהבת בביל? שהוא רגיש , והוא כותב שירים מהלב מה את אוהבת בטום? שהוא חמוד...ומוכשר... מה את אוהבת בגיאורג? כנ"ל מה את אוהבת בגוסטב? כנ"ל מה את אוהבת בטויקו הוטל? שיש להם מוסיקה טובה , שבסירטונים מאחורי הקלעים הם משתגעים.. >.< מה את אוהבת בעצמך? את הריסים...הענקיים שלי...ועיניים כי הן מוזרות...וציפורניים כי אני כוססת אותם >.< עובדת? על מה?? סתם..לא..!! עדה? אוקאינית , רוסיה , ועוד משהו... חושבת שאת יפה? לפעמיים.. ^ ^ למה? ככה... מה עדיף להיות בן או בת? בת.. איסיי יש? 227458757 בא לך להביאא?? 227458757 חבר? אין... :'( למה ? כי אני קקי חחחחחחחח... שימו תמונה שלכם! אין ? יש לא בטוחה שהמערכת תשים... >.< תצלמו !! אגבבבבבבבבבבבבב נכון שמעמם ? מעוד..!!

../images/Emo80.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif צווומי, כי גם לי מותר P: ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

מה נשמע? הכל מצויין ואיתך אחי? שם?סייוני , אלפקה, כל מה שבא לייד [אההמ לא מה שאתם חושבים!] גיל?15 [וחצי עודמעט!!] תאריך? 8.6 גובה?1.65 בערך =\ משקללל ?50 בערך [פאט פאט פאט!] מעשנת?ברור כמה זמן?15 וחיצ שנה! עישנת אי פעם? כן ברווור! וסמים?מכל הסוג האפשרי !! שתית?וודקות הככל! שתיה מעודפת?וודקה לימון אקס אל הכללל!! (הכוונה לא למים כן ?) ברווור! מי מצחיק אותך? אתה מי מעצבן אותך? אתה קל לעצבן אותך? כן
ולהצחיק? כן
מה את אוהבת בביל? הסקסיות מה את אוהבת בטום? הסקסיות מה את אוהבת בגיאורג? השששמקסיות! מה את אוהבת בגוסטב? הבטטיות ! מה את אוהבת בטויקו הוטל? אמממ, את השם? מה את אוהבת בעצמך? את הגבה השמאלית עובדת? כןןןן :] עדה?פרסיה-מרוקאית-ספרדיה חושבת שאת יפה? אממממ למה?אממ מה עדיף להיות בן או בת? בת איסיי יש? יס דארלינג! בא לך להביאא?? כאפה? חבר? לא למה ? כובע
חחחחחחחח... שימו תמונה שלכם! אמממממ? אין ? יש אבל ממש ישנה.. תצלמו !! נחשוב :) אגבבבבבבבבבבבבב נכון שמעמם ? לא ולא P:
-כל הדברים כאן נכתבו מצחוק מה לקחתם רציני?! -

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo109.gif איזה מהממת את ../images/Emo13.gif

ואת עוד התפדחת לשים תמונה שלך ! יא לא שפויה !

למעלה