שאלוןן :)

animfanatic

New member
עונה....

מה נשמע? וואוו הכול מצויין תודה ששאלתם....XDD שם? תהילה. גיל? 13.5 תאריך? 21/5/94 גובה? לא יודעת לא בדקתי מאז הסימונים שאחיות שלי עשו לי כשהייתי קטנה... משקללל ? לא עליתי מאז ששקלו אותי בטיפת חלב XDDD מעשנת?לא. כמה זמן? - עישנת אי פעם? לא. וסמים? ברור...חחח..לא! שתית? לא. שתיה מעודפת? - (הכוונה לא למים כן ?) מי מצחיק אותך? גיאורג שנמצא צמוד לטום כל הזמן כמעט בכל התמונות ואם הוא לא אז יש לו פרצוף מבואס
מי מעצבן אותך? אחי הקטן, נו...אבל זה התפקיד של אחים קטנים. קל לעצבן אותך? כן. ולהצחיק? מהר מאוד. אני נמצאת כמעט תמיד במצב כפית. מה את אוהבת בביל? הכול (הקול, המראה, הבגדים....הכול). מה את אוהבת בטום? הכול (המראה, חירמוני הגיטרה...חחח...הוא מצחיק אותי). מה את אוהבת בגיאורג? מה את אוהבת בגוסטב? שהוא שקט כזה (אני לא יודעת אם זה באמת ככה כשאין מצלמות), הוא סקסי מאחורי התופים. מה את אוהבת בטוקיו הוטל? הכול. השירים, המילים והמוזיקה שלהם מדהימים והם שילוב מעולה... מה את אוהבת בעצמך? את השיער שלי. עובדת? לא. עדה? הודית. חושבת שאת יפה? אולי. אני בסדר...דעתי...חחח... למה? לא יודעת, שאלתם...עניתי... מה עדיף להיות בן או בת? בת!!! למרות כל הסבל שבזה. איסיי יש? כן. בא לך להביאא?? מי שתבקש תקבל באופן פרטי...אי אפשר לדעת מי עוד נכנס לפורום...חחח חבר? אין. למה ? אין מציאות באיזור שאני גרה...XDD

MATAN1323

New member
בום---חחחח באמת משעמם לכם |:

מה נשמע-סבבה שם- מתן גיל - 15 וחצי תאריך-חייב? [16.7 גובה - 1.77 משקל- האמ האמ מעשן- מכור לא סתם לא מעשן בכלל כמה זמן-לא מעשן מה קשה להבין |: עישנתה איי פעם?-נוופ סמים - |: נחום כה אני לא שתי- ברור שתיה מועדפת- האהאה קולה מי מצחיק אותי -הזמר מייקה וואי הורג אותי מי מעצבן אותך - האהאה דניאל סתאםם אממ יש מספיק... קל לעצבן אותך - תנסו תראו \-: להצחיק- שוב לא תנסו לא תדע... עובד - לא עדה-?? חושב שאנייפה- אני מקסים חח סתם למה -ככה מה עדיף להיות בן או בת -בן איסי האה-251261002 חברה - נוופ למה- ככה סתם תמונה שלי :) ו ולא לא משמעמם!!!!!!!

LiHiLuSh

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo2.gifגובה - 1.77

מדליק חחחחחחחחחחחחחח יו בובספוג הכוסון!!

../images/Emo36.gifחחחחחחחחחחחחח חולה!!!!!!!!!!!!!!!

חח התמונה "שלך" מזכירה לי מישו שפעם ראיתי בטלוויזיה, אבל אני לא זוכרת מי.......... חחח מוכר לך?? אמממ מיקה לא הומו?? ושאני אתחיל לעצבן אותך?? כי אני יכולה.............. חיחיחיחיחי........ אה, כבר הזכרתי שאתה חולה?? טוב.......... חפרתי, כרגיל....... ~~~חפירה~~~ כי אני מכורה............

MATAN1323

New member
חחחחח יש לך עיין טובה

מלא אמרו לי את זה שהתמונה שלי מזכירה להם מישהו מבטלוויזיה(": מישהו צהוב (-: כה מייקה הומו נירא לי אבל הוא מצחיק ברמות את יכולה לנסות להתחיל הרבה הצלחה לא תיהיה לך אמיני לי ונירא לי שכה חחח תנסי לעצבן לא ממש תצליחי

../images/Emo36.gifחחח אז כדי שאני אתחיל, לא../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

Rukia nik

New member
OMG!

חח..רציתי להרגיש קצת פרחה! אתה גבוה ממני ב-20 ס"מ בדיוק - אוקיי, אתה גבוה!

Leb Die Sekunde

New member
ככה?../images/Emo113.gif../images/Emo66.gif../images/Emo66.gif../images/Emo113.gif

אני לא אעצבן אותך יותר!!!! אררג. וכן גן אני גמדה לידך >< וווי אר ברווקן לא עובד><

LiHiLuSh

New member
משעמם לי עכשיו

סיימתי את השיר והסיםור חברה שלי צריכה להמשיך חלק קטן ומשמעם ליייייייייייייי ואין לי כוח לשים את שלי

LiHiLuSh

New member
:-S קבלו חחחחחחחחחחחחחחחחחח אוי ביל ביל חח

ביל: זה היה כ"כ מטורף. היינו בפאב [אני וחברים], אבל לאף אחד מאיתנו לא היה כסף! אז עשינו מזה תחרות! המנצח הוא האחד שנשאר יושב הכי הרבה זמן. אנחנו אירגנו הרבה משקאות, קוקטיילים, ושמפניה. והיה לנו חשבון גדול. אני נשארתי אחרון עד שהמלצר בא, ואני אמרתי לו שאני צריך ללכת לשירותים, לקחתי את הבגדים שלי ורצתי לדלת היציאה, הרגשתי פחד אמיתי. [XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD אין, לביל הזה יש בעיות נפשיות! XD] - - -

LiHiLuSh

New member
אומיגד ,מי גוטן מי גטן!../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אני לא נושמעת!!

וזה מהבלוג של אן ולרה שלהלה3> אוקי אוקי חחח דבר ראשו ןזה מהמשם
האעהא ואינ עכשיו בדקה השניה וחצי וטום שם עושה ככה עם היידים שלו ואני מתה אני לא נושמעת אני כול פעם שאינ ואה אותו עושה את זה אני מתה וזאת לא הפעם הראשונה שהוא עושה את זה
לכו ל 2:30 בערך
ואתם מתים חח יא איזה פרצוף חח מה הוא עושה עם היידים חח אינ מתה או או די אינ צריכה שביל או טום ישנימו אותי עכישו
נו טבו אינ לא אבל אני ישמח! חחחחחחחחח ענק או או אני חייב תא ת ה DVD הזה אני מתה פה מפרפרת חחחחחחחחחח
http://www.youtube.com/watch?v=YzRuRMBiBWQ&eurl=http://tokio-hotel-de.blog.cz/

LiHiLuSh

New member
חח די איזה חמודים חח אינ עדין לא נושמעת חח

כבר כואבת לי הבטן חח
אני ניקרעת פה מי גוטן XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

LiHiLuSh

New member
אוקי אוקי ../images/Emo6.gif טום ניכנס למלון ועשה קול של

סוס אני מתה
כואבת לי הבטן!!

LiHiLuSh

New member
אומיד חח ביל אכל משהו והרים את הראש ועשה פרצו

פרצוף מוזר
איזה חמוד!! דיי
אני מנשה לא ליצחוק ולהאיר את הבית ואני ניחנקת
אוקי יותר נכון הוא אכל וצילמו אותו והוא ניסה להסתיר את עצמו XDDDDDDDDDDDDDDDD

LiHiLuSh

New member
חח תודה תודה |היפר|../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif די תיראי את זזהה

אני מתה
אומיגד אומגיד אני קונה קונה את זהD: ::::::::::::::::::::::::::::::

למעלה