שאלוןן :)

dirty look

New member
משעמם אז עוניםXD

מה נשמע? אחלה^^ שם? אורלי גיל? 14 בקרוב תאריך? 16.12 גובה? חסוי משקללל ? לא בדקתי זמן רבXD מעשנת? לא כמה זמן?-- עישנת אי פעם? לא וסמים? לא שתית? לא שתיה מעודפת?-- (הכוונה לא למים כן ?) מי מצחיק אותך? אני D: סתם אממ לאדעתXD מי מעצבן אותך? לא הרבהD: קל לעצבן אותך? לא כ"כ ולהצחיק? רק באייסי/מסן (חח,XD) מה את אוהבת בביל? שירהD: מה את אוהבת בטום? גיטרהD: מה את אוהבת בגיאורג?בסD: מה את אוהבת בגוסטב?תופיםD: מה את אוהבת בטויקו הוטל? מוזיקההה מה את אוהבת בעצמך? כמעט את כולי DD: עובדת? בקרוב *גבות* עדה? מרוקאית שלמה
XD חושבת שאת יפה? קצתD: למה? ככהD: מה עדיף להיות בן או בת? לאדעת איסיי יש? יאD: בא לך להביאא?? 339413459 חבר? ביל?XD למה ? כובעXD חחחחחחחח...

../images/Emo36.gifאממ עונה...................../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif חחחחח

מה נשמע? חרא. כרגיל. שם?ליטל, אבל לילו עדיף.......... גיל?14 וחודש תאריך?12.10.93 גובה?מטר 60 או 55 ככה............ משקללל ? אמממ אני לא עד כדיי כך משועממת שאני אשקול את עצמי!! לפחות לא בינתיים...... מעשנת?לא, ואף פעם לא אתחיל אפילו! כמה זמן? לא מעשנת......... איזה דיליי........ עישנת אי פעם? נופ........ וסמים? ממש לא! שתית? אממ תלוי, מיים? כה, וודקה ושטויות? היו לי את הפעמים הקטנות שלי........... שתיה מעודפת? אמממממממ קולה, או תות בננה........ חיחיחיחיחי (הכוונה לא למים כן ?) דה! מי מצחיק אותך?אמממ ביל, או TH, שאני רואה אותם מביכים את עצמם בפומבי מול המצלמה............XDDDDDDDD מי מעצבן אותך?אמממממ בזמן האחרון כולםםםםםםםםםםםםםםםםםם קל לעצבן אותך?יאפ....=) ולהצחיק?גם כן, יאפ........ מה את אוהבת בביל?שהוא כנה כזה, ואת החיוך המקסים שלו.................... מה את אוהבת בטום?אמממ שהוא דביל בצורה מצחיקה במיוחד! חחחחחחח מה את אוהבת בגיאורג?את השער שלו......... מה את אוהבת בגוסטב?אמממ לא יודעת, אני לא יודעת עליו הרבה כמו על כל השאר.............. מה את אוהבת בטויקו הוטל?את המוזיקה שלהם, מן הסתם.............. מה את אוהבת בעצמך? אממ שאלה קשה......... ניראה לי את הפירסינג שלי............ עובדת? הייתי רוצה, אבל לא.......... עדה?חחח לא לצחוק עליי!! פרסית.......... חושבת שאת יפה?לא. ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש לא, ליתר דיוק. למה?כי יש לי שער חום רגיל כזה, ועיניים חומות- שחורות רגילות כאלה, וזה משעמם!! מה עדיף להיות בן או בת?בן, חחחח איסיי יש?יאפ. בא לך להביאא?? לא. חח סתם, הנה=> 498222068 חבר?לא למה ?כי בנים הם שוביניסטים. ועל תגידו שזה לא נכון!! חחחחחחחח... שימו תמונה שלכם! אין לי......... חחח זתומרת יש, אבל תפוז לא מעלה לי.............. אין ?נופ. תצלמו !! אין לי כוח!! זה מאמץ........... אגבבבבבבבבבבבבב נכון שמעמם ? אמממ לא, אני נהנית לעשות צחוק מעצמי בפורום תמיד............... חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

kushkush1233

New member
משעמם לי אז אני יענה

יו כמה זמן לא הייתי בפורום -_- חח מה נשמע? אחלה שם? דניאל גיל? 15 מעשנת? לפעמים כמה זמן? שנה וחצי עישנת אי פעם? כן וסמים? לא שתית? כן שתיה מעודפת? בירה (הכוונה לא למים כן ?) מי מצחיק אותך? אני מי מעצבן אותך? חח כולם קל לעצבן אותך? מאוד ולהצחיק? גם מה את אוהבת בביל? הכלללללל אחח סקסי מה את אוהבת בטום? גם הכללל מה את אוהבת בגיאורג? אם כבר תעניים מה את אוהבת בגוסטב? כלום מה את אוהבת בטויקו הוטל? השירים המדהימים שלהם והקליפים וההופעות נו הכללללל מה את אוהבת בעצמך? עיניים שיער.. עובדת? כן עדה? רוסיה רולזז יעני חושבת שאת יפה? בערך למה? מה למה מה עדיף להיות בן או בת? בת איסיי יש? לא בא לך להביאא?? בטח חבר? לא למה ? כי זה חרא חחחחחחחח... אין לי מושג למה אני עונה על זה....חחחח

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo109.gif איזה יפפפה ../images/Emo23.gif

רוסיה רולז יענו ?! חח בא ביחד השילוב של התמניה והרוסיה? חח גמאני רוסיה [חצי] רוסיה רוללז

Fall Out Liel

New member
תקראו!!!או!או!או!ת-ק-ר-א-ו!!../images/Emo168.gif

מה נשמע? הכל טטוב ואיתך?
שם? נחמה XDD גיל? 1546 תאריך? 3.10. שנה לפני1546 שנים.. גובה? 1 משקללל ? 285748 ועכשיו ברצינות:
מעשנת? לא כמה זמן? משנולדתי עישנת אי פעם? את העשן וסמים? לא שתית? מים, וכל מיני מיצים ושטויות.. שתיה מעודפת? נסטי (הכוונה לא למים כן ?) הבנתי ומה שכתבתי זה היה בכוונה, שלא תחשבו שאני סתומה או משהו
מי מצחיק אותך? מה שמצחיק מי מעצבן אותך?את והשאלון הזה [חח סתםסתם
] קל לעצבן אותך? לא ולהצחיק? כן מה את אוהבת בביל? הכל מה את אוהבת בטום? הכל מה את אוהבת בגיאורג? הכל מה את אוהבת בגוסטב? הכל מה את אוהבת בטויקו הוטל? הכל מה את אוהבת בעצמך? כלום, בעצם עיניים עובדת? על אנשים
עדה? חצי אשכנזייה חצי מצרייה. חושבת שאת יפה? לא למה? כי אם לא הייתי מכוערת הייתי חושבת שאני יפה מה עדיף להיות בן או בת? בת איסיי יש? כן בא לך להביאא?? לא
198596492 חבר? לצערי לא
למה ? הסבר חמש שורות למעלה.. חחחחחחחח... מי קרא?! אני דורשת לבוא לדוכן הירקות ולהגיש עדות. ובדרך להגיש לי גם קפה XDD

Fall Out Liel

New member
תודה אבל את לא צריכה לשקר../images/Emo9.gif../images/Emo168.gif

החלטתי שאני והכיעור שלי ניאלץ לחיות ביחד עד הניתוח. ושתקי יא דוגמנית שקסע [מישהוא אמר פקאצה?
(והכוונה על השקסע לא עלייך
)]
!

אגנסקעXD

New member
../images/Emo222.gif ליאלי !

את מהממת.. מהממת. מהממת מהממ מהממ מהמממ מממהמהה
כול ה' מ' התבלבל לי.. ח.. אני פחות את יותר!

Fall Out Liel

New member
לא נכון!../images/Emo168.gif

אם תהיה תחרות מלכת היופי ידיחו אותי בהתחלה. בעצם אני לא יעבור את האודישנים, אני אראה אותך לוקחת את הכתר

tsofa

New member
עיינייםם ??! איזה צצבע ? ../images/Emo85.gif

אני חולת עיניים ! יש לך תמונה שרואים ברור את העיין ?!

Fall Out Liel

New member
ירוק-כחול-צהוב [?!]- חום../images/Emo168.gif

חברות שלי הכשהוא הוציאו משום מקום את הצהוב וחברה שלי אומרת שיש לי גם שחור...WTF?! איזה חברות הוזות יש לי

tsofa

New member
יייה ! את חייבת להראות לי תמוונה ! ../images/Emo85.gif

ואת לא תיפטרי ממני מהרר XD לי יש צבעוני , ירוק חום שחור דבש... כלמיני :]

Fall Out Liel

New member
אהה נזכרתי שיש לי תמונה../images/Emo168.gif

אם הייתי נשבעת אז הייתי נשבעת שזה לא פוטושופ אבל אני לא נשבעת. אבל זה באמת לא פוטושופ..

למעלה