שאלוןן :)

lidya150

New member
שאלוןן :)

כי אני אשכרה כתבתי אותו כי משעמם לכםם .. וכי אני יודעת שאתן אוהבות את זהה לוךךךך ... קיצר .. מה נשמע? שם? גיל? תאריך? גובה? משקללל ? מעשנת? כמה זמן? עישנת אי פעם? וסמים? שתית? שתיה מעודפת? (הכוונה לא למים כן ?) מי מצחיק אותך? מי מעצבן אותך? קל לעצבן אותך? ולהצחיק? מה את אוהבת בביל? מה את אוהבת בטום? מה את אוהבת בגיאורג? מה את אוהבת בגוסטב? מה את אוהבת בטויקו הוטל? מה את אוהבת בעצמך? עובדת? עדה? חושבת שאת יפה? למה? מה עדיף להיות בן או בת? איסיי יש? בא לך להביאא?? חבר? למה ? חחחחחחחח... שימו תמונה שלכם! אין ? תצלמו !! אגבבבבבבבבבבבבב נכון שמעמם ?

../images/Emo216.gif../images/Emo121.gif עונה D:

כי אני אשכרה כתבתי אותו כי משעמם לכםם .. וכי אני יודעת שאתן אוהבות את זהה לוךךךך ... קיצר .. מה נשמע? הכל טוב . שם? קרן . גיל? 13 וחצי . תאריך? איזה תאריך ? של היום ?D: גובה? לא משנה XDDDD בואו לא ניכנס לזה . משקללל ? וואו אני חושבת ששלושים ומשהו אבל זה רק בגלל שאני נמוכה D: מעשנת? לא ! כמה זמן?
עישנת אי פעם? ניסיתי נרגילה ! איכס לחשוב על זה באלי להקיא S: וסמים? כן ברורררררררררררררררר שתית? לא , כאילו כן לטעום D: ~ אני טועמת יותר מדי דברים בזמן האחרון
~ שתיה מעודפת? נסטי 3> (הכוונה לא למים כן ?) אה . מי מצחיק אותך? אחותי . מי מעצבן אותך? אחותי . קל לעצבן אותך? כן . ולהצחיק? לא D: טוב כן לפעמים . מה את אוהבת בביל? שהוא עושה מה שבאלו ולא שם על האחרים ושוב שימו לב לתקופת דביליש D: מה את אוהבת בטום? זאת שאלה ?
הכל אני אוהבת בו חוץ מהעובדה שהוא חרמן XDDD מה את אוהבת בגיאורג ? ישלו פרצוף תמים כזה ולא מפריע לו שטום וביל מקבלים יותר הערצה ממנו .. אני אוהבת את זה . מה את אוהבת בגוסטב? הוא חמודי , ישלו חיוך מקסים ! והוא מוכשר בטירוף
מה את אוהבת בטויקו הוטל? את השירים , ההלחנה , ההתנהגות שלהם , המילים של השירים .. הכל ! מה את אוהבת בעצמך? לא יודעת .. עובדת? לא .. עדה? אע ? חושבת שאת יפה? ממ לא . למה? לא יודעת . מה עדיף להיות בן או בת? לא חשבתי על זה . איסיי יש? כן אבל הוא לא בשימוש ממזמן . בא לך להביאא? הוא לא בשימוש XD חבר? לא . למה ? ככה XD חחחחחחחח... שימו תמונה שלכם! אין לי תמונות יפות
אין ? יש אבל לא רוצה לשים . תצלמו !! הצטלמתי מספיק D: אגבבבבבבבבבבבבב נכון שמעמם ? כן בערך >_>

ElinorLahav

New member
קקקקקקקרן רוצה מכות ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

מזה את לא חושבת שאת יפה רוצה שאנני ירביייץ לך ! את הכי יפה בעווולם ! אנחנו פורום של יפים ויפפפפפפות
אוהבת אותך קטנה שלי

LiHiLuSh

New member
אין תוכן פה../images/Emo70.gif

הכותרת הכן מושחכת אה P: חח
ואכן משמעם אממ לא
ואני גם אוהבת לעוש תולענות על שאלונים אלב השאלונים שלי הכי מוזרים בעולם אזל אוהבים אותם
מה נשמע?סבמבה אגוזים!D: שם?אין לי P: סצאם אמ חח יעני תבינו אני חושבת מה השם שלי
היילי\ליהי ,איך שבא לכם XD גיל?עוד חודש 17 שלהלה מזל טוב לי לא לישכוח את התאריך הזה -17.12- תאריך?תאריך של מה עם יום הולד תאז יש למאלה והנה שוב
בישביל להדגיש!! אלב בלי הדגשה אמתיתיתי
17.12 גובה?אמ 1.70 בערך ^^ משקללל ?לא יודעת!O:אבל ירדתי 5 קילו יאיי
D: מעשנת?נמ סגריות לא!אבל אין לי בעייה לעשן חח ונרגילה ככה שאחננו פותחים בבית XD ועם כבר קצת עם חברים למה לא D:אבל לא הרבה כי אז לא היה לי קול לשיר שלהלהלה ח
כמה זמן?0 מאופס
עישנת אי פעם?בגיל 11 אמא נתנה לי ולאחי לנשעות והיא גם נישתה חח
היא לא אהבה ולי לא יצא עשן ואחי נהנה נירא לי
וסמים?לאא! זה רע ח.- שתית?כע D:איאי בריזר
ויש עוד הרבה|גבות|וזה טוב כי אני לא משתקרת D:מוזר שתיה מעודפת?מים P: "סתם נירא לכם פח..רמשתי כי ראיתי למטה הכוונה לא למים
" אז אמ יש הרבה D: אין לי כוח! (הכוונה לא למים כן ?)לא ..
מי מצחיק אותך?המאת שאני!
ואז אני גורמת לחברות שלי ליצחוק כמו פוסטמות וזה מצחיק אותי
וליפעמים אני מביאה להם מוזר חע.. מי מעצבן אותך?אמ אמ לא יודתע יש כמה =.=" הנה החפירה סורי =.=
שווה קריא באמא שלי
קל לעצבן אותך?למרות שאינ מרוקאית ,לוכך לי זמן להתעצבן כי אני סבלנית אבל שאני מתעצבת עצה שלי לא להיות ליידי
כולם חושבים אני חלשה וזה והידיד שלי באה ומציק לי אני נתתי לו כפאה מתלבשת כזאותי בלחי שמעו את הצילצולים בכול הכיתה חחח
היה קורע מסקן!ואז הוא גם קיבל בגב מוחעחע ואני ניעשת גם אדומה ליפעמים וחמה חח
ביחוד זה קרה לי על הילד שאיתי בכיתה כזה חנון קטן ונידבק
למשל אתמול עמדתי בשער של בית הספר מתה שכבר יפםפתחו אותו ואני מדברת עם חברים סבב ה הוא באה ונידפחף והולכ חע ואני כזה סיימתי איתם וזזתי והוא זז אחריי וזזתי עוד יותר רחוק והוא באה אחרי! הוא עקב אחרי כול צעד שלי כמו איזה מפגר עד שהלכתי ממש רחוק והוא הבין אבל הוא דפוק !
חח וסתם שדיברנו והוכל בצמחוקים כמובן אנחנו לא יורדים עלי וולא כלום ממש לא אנחנו לא כאלה! אז כזה סתם דיברנו יש לנו מורה הומו והוכל מיביא מוזה חע! וזה כו להשניים היה ככה וגם ליפני המורה אז בכיתה הכול התחילה תמיד יש את עמוס שהוא המעצבן החנון ואת יריב חח והוא תמיד צוחק איתו אז קזה הוא עושה כאילו הוא חש בוא!מינית כם הומו יעני סבבה והולכ קיצר עזבו נחזור לשער .. אז כן הוא שאל אותו עמוס עם הייתה הומו P: חע אה ליפני זה "עמוס נכון אתה אוהב את *סורי שכחתי את השם שלו אז הנה סתם שם חמו סבבה בשביל הקטע
* חמו ואתה חושק בוא "עמוס והנה הצחוק המפגר הכי בעולם חיחי.. חח אני לא הומו!אומר בנשיות.. ומסדר את המשקפיים.. יריב"עם הייתה את מי הייתה רוצה אותו או אותי?" עמוד אומר"אותך!" ואז יריב ממש נילחץ ללכת כי עמוס יש מצב שהוא הומו והכול ויריב ממש לא חח יריב רץ והתחברה מאחורי כול המזןם ושעמוס התקרב הוא הלך מאחורי ולכת לי את היד כול המזמך חח ייעני כמו שחברות תופסות בצד ככה כמו בשילוב שעולכים וכל החרא הזה
חח הוא בלי חח והם הסתובבו סמביבי כמו מפגרים פשוט
חח הוא פחד יריב הוא לא רוצה שעמוס התקרב עלי ואבל באמת רציני הוא קיבל חראראר חחחח
זה היה קורע ועמוס אומר לו אבל אני לא הומו
וירב כן כן תרחק מימני אלב הוכל בצחוק אבל הוא במאת פחד
זה היה כולכך מצחיקק חחחחחחחחח ----- טוב לא ממש מבינים מה רמשתי ח
ושרואים את זה ונימצאים שם הייתם פשוט מתים מצחוק!חח כי החסרתי דברים חח כי אני לא זוכרת חח טוב טוב הפחתי פה הוכל לסיפור בוא נמישך D: ולהצחיק?אמ כן בטח אני צוחק סתם מכו לדבר!XD מה את אוהבת בביל?אוו אוקי שאלה טובה!האמת שאת האשיות שלו דבר ראשון יש לו אחלה אישיות באמת! ואת העיינים שלו והשפתיים שלו והחיוך הזה שלו XD ואת השער והליבוש ואת הקול המדהים שלו אהאעה!ויש עוד אבל עזבו ח ויש לו הרבה חוש הומור חח כמו שלי גם מה את אוהבת בטום?נמ רק חלק מאשיות שלו חחח אבל הוא אחלה באמת שכן!ויש לו גם חיוך יפה ומבטים חעחע ועינים כמו ביל .. חח ואת הלבוש שלו גם !והוא מנגן מדהים בגיטרה ויש לו גם הרבה חוש הומור חח כמו שלי גם מה את אוהבת בגיאורג?נמ האשיות אינ לא ממש יודעת כי הוא לא מדבר חח!ואני ירביץ לו על זה הוא בקושי אומר משהו אבל נירא לי הוא אחלה...ויש לו פוזה אחת שאינ מזה אוהבת הוא כזה חתיך שם
ויש לו עיינים מדהימות וגם חיוך חמוד למי שלא ראה אז כם יש לו האהאע חח והוא מנגן הבס הכי טוב שאני מכירה!בערך מכירה
מה את אוהבת בגוסטב?או או חח גוסטב הוא מזה חמוד וגם בקשר לאשיות כמו גיוארג אבל הוא גם חמוד והחיוך שלו גם ממש מש יפה! והעיינים והלבוש ואהאהע השער שלו גם יפה!והוא מתופף מדהים גאד! מה את אוהבת בטויקו הוטל?את השירים המהממים שלהם הם ממש מוכשרים! מה את אוהבת בעצמך?ח
לא יודעת
עובדת?נמ לא D: עדה?אה?
חושבת שאת יפה?אמ לא יודעת חע.. למה?.......... מה עדיף להיות בן או בת?...ח
לא יודעת לא אכפת לי חח איסיי יש?כע בא לך להביאא?? בטח הנה D: 258-854-033 חבר?היה ניפרדתי מימנו הוא שמוק!זה היה ליפני חודשיים בערך חע
למה ?כי הוא שמוק ,דפוק חסר חיים באמת שכן הוא לא מסוגל לסחוב את עצמו עזבו סיפור ארוך !קיצר הוא קקי חח! חחחחחחחח... שימו תמונה שלכם!אין לי P: אין ?כע.. תצלמו !!אין לי איך:D ראית עניתי לך על הכולל
פאק שאלון קצר ויש לי תשובות הרוקות מידי!חח מזה איזה ארוך
אני חופרת
ואני משיכה לחפור לכם|היפר|
שלהלהלהה

LiHiLuSh

New member
אה../images/Emo6.gif הנבתי מזהה העדה יעני מה המוצא שלי ../images/Emo6.gif ה

הנה חח עדה:מרוקאית,פולנייה,אשכנזיה,ספרדיה,
זהו נירא לי חח למרות שנירא לי שחכתי משהו ומרוקאית זה ספרדיה אז כאילו כן שחיכתי משהו חח

LiHiLuSh

New member
אימלה כמה אני צוחקת../images/Emo6.gif|היפר||היםר|../images/Emo6.gif

tsofa

New member
את אלופה בלחפור אה ?! :] ../images/Emo85.gif

XD זה ארוך אין לי כח לקרווא :]

LiHiLuSh

New member
כן כן |היפר|חח לא נורא אבל את מפסידה זה מצחיק

ראית כמה אני צחקתי מהטמטום שלי אפילו
חחח

LiHiLuSh

New member
אני לא משוגעת אז על תיקרא לי מתנשאת ואני לא..

יודעת את ההמשךךך!!.."-D אז בוא ותגלה לי את ההמשך!!.. ומיידדדדדדדד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שלהלה לך יזבל כמה זמן לוכך לך שלהלה אתה נירא ממש כמו ביצהה!! וישל ירעיון לסיפור אז בייי

למעלה