יאיי אני עונה לעצמממיי ..
מה נשמע? טובבב שם?לידורר גיל? 15 .. תאריך? 1.12.92 גובה? 1.72 משקללל ?אחמ ... שמנה אחושילינגגג xD מעשנת?כן כמה זמן?3 שנים (ולא גאה בזהה ) עישנת אי פעם?כן .. וסמים?לא יודעת איך לקרוא לזה .. שתית? כן שתיה מעודפת?וסיקי סקוטיי (הכוונה לא למים כן ?) מי מצחיק אותך?מתן,מאריק,שי,יוגב,ארקדי,יאנה,סבינה,וובה,אלכס,ליזה ואני את עצמי .. מי מעצבן אותך?יאנההה קל לעצבן אותך?כן יש לי בעיית עצבים Xdd ולהצחיק?מאווודד מה את אוהבת בביל?את היופי שלו ואת הקול הנשיש שלו וזה שהוא שם זין על כולם . מה את אוהבת בטום?את זה שהוא חרמן xD מה את אוהבת בגיאורג?את זה שהוא לא אוהב את מטאליקה מה את אוהבת בגוסטב?חחח.. הוא פופסיק כזההה XD מה את אוהבת בטויקו הוטל? את זה שהם כאלה דבעייםם בקטנה והם אשכרה יודעים לעשות מוזיייקקהה .. מה את אוהבת בעצמך? אוהבת זאת לא מילה (חחחחחחחחחח... חשתייי XDDDDDDDDD) עובדת?יאאפפפ עדה?חצי מולדובנית (יענו טיפשה XD חחח..זה רוסים רומנים) וחצי מרוקאית :> חושבת שאת יפה?כן .. מה לא ? למה?מה למה ? מה לאא ? :< מה עדיף להיות בן או בת?בת עם זין

איסיי יש?יששש.... בא לך להביאא?? טובבבב.. 379752144 חבר?ללאא א למה ?כי כולם חראותתתתת אבלל .. >< חחחחחחחח... שימו תמונה שלכם!טוב אין ?יש אבל ישנה לפני שבועע תצלמו !! צילמנוו אגבבבבבבבבבבבבב נכון שמעמם ?אהא