שאלוןן :)

LiHiLuSh

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif

מה הי לי משמעם רצח ואז עלה לי המשך לסיפור וא זהלכתי לשירותים ורמשתי שיר! השירותים זה המקום הכי טוב לחשוב!

LiHiLuSh

New member
../images/Emo6.gif חח כן כן מאוד../images/Emo6.gif../images/Emo103.gifאני רצינית!!

רשמתי שיר מזה יפה
אבל אחרי שיצאתי מהשירותים חח כי לא הי הלי עט ודף
אני תמיש כוחת לכחת איתי חחח בפעם הבאה אני יכלך איתי גם את השעורים אולי אני יהפוך לכחמה יותר כי חושבים שם הכי טוב

אגנסקעXD

New member
../images/Emo222.gif ח..

המורה שלי למצוינות אמרה שניקנה ת'פיטקיו הצהובות האלה אם הדבק מאחור. וניכתוב שם כול מה שנירצה בכדי לא לשכוח.!

LiHiLuSh

New member
../images/Emo6.gif חח יו יצא לי שיר מהמם../images/Emo6.gif

איזה מורה! חע חחחחחחח

lidya150

New member
יאיי אני עונה לעצמממיי .. :)

מה נשמע? טובבב שם?לידורר גיל? 15 .. תאריך? 1.12.92 גובה? 1.72 משקללל ?אחמ ... שמנה אחושילינגגג xD מעשנת?כן כמה זמן?3 שנים (ולא גאה בזהה ) עישנת אי פעם?כן .. וסמים?לא יודעת איך לקרוא לזה .. שתית? כן שתיה מעודפת?וסיקי סקוטיי (הכוונה לא למים כן ?) מי מצחיק אותך?מתן,מאריק,שי,יוגב,ארקדי,יאנה,סבינה,וובה,אלכס,ליזה ואני את עצמי .. מי מעצבן אותך?יאנההה קל לעצבן אותך?כן יש לי בעיית עצבים Xdd ולהצחיק?מאווודד מה את אוהבת בביל?את היופי שלו ואת הקול הנשיש שלו וזה שהוא שם זין על כולם . מה את אוהבת בטום?את זה שהוא חרמן xD מה את אוהבת בגיאורג?את זה שהוא לא אוהב את מטאליקה מה את אוהבת בגוסטב?חחח.. הוא פופסיק כזההה XD מה את אוהבת בטויקו הוטל? את זה שהם כאלה דבעייםם בקטנה והם אשכרה יודעים לעשות מוזיייקקהה .. מה את אוהבת בעצמך? אוהבת זאת לא מילה (חחחחחחחחחח... חשתייי XDDDDDDDDD) עובדת?יאאפפפ עדה?חצי מולדובנית (יענו טיפשה XD חחח..זה רוסים רומנים) וחצי מרוקאית :> חושבת שאת יפה?כן .. מה לא ? למה?מה למה ? מה לאא ? :< מה עדיף להיות בן או בת?בת עם זין :) איסיי יש?יששש.... בא לך להביאא?? טובבבב.. 379752144 חבר?ללאא א למה ?כי כולם חראותתתתת אבלל .. >< חחחחחחחח... שימו תמונה שלכם!טוב אין ?יש אבל ישנה לפני שבועע תצלמו !! צילמנוו אגבבבבבבבבבבבבב נכון שמעמם ?אהא

אגנסקעXD

New member
../images/Emo222.gif אניינאי

מה נשמע? סבבה מה איתך?! שם? אגנסה גיל?13 תאריך?19.5 גובה?1.53 משקללל ?46.5 דובהה מעשנת? לא כמה זמן? - עישנת אי פעם? ניסיתי.! וסמים? לא שתית? לא שתיה מעודפת? קולה
(הכוונה לא למים כן ?) מי מצחיק אותך? כולם מי מעצבן אותך? ספיר קל לעצבן אותך? תלוי מתי ולהצחיק? כן מה את אוהבת בביל? את הקול שלו מה את אוהבת בטום? רסטות ,קסיות מה את אוהבת בגיאורג? תשיער שלו , לא יודעת אבל הוא מדהים מה את אוהבת בגוסטב? כשהוא בלי חולצה מה את אוהבת בטויקו הוטל? מוסיקה מה את אוהבת בעצמך? ת'יניים עובדת? לא חושבת שאת יפה? לא למה? אני דובה ונמוכה. מה עדיף להיות בן או בת? בת איסיי יש? יאפ בא לך להביאא?? ניין חבר? לא למה ? לא יודעת תשאלו אותם. [הציאו לי בבריכה שנה שעברה אבל סרבתי ספיר זוכרת?! וגם בגדת בשניים בו זמנית , ניראה לי שהם שונאים אותי] תמונה.... תראו איזה תמונה.. הצתרפתתי אם רוקי..! [כלב]

tsofa

New member
אגנסה י'כוסית! י'שווה! כפרעלייך, ../images/Emo85.gif

ועל הכלב\ה :] וואי נדבקתי בכפרע ! לא רוצה ! איכ' איכ' איכ' !! לא אומרת את המילה הדאת שבוע !! בוא נראה אם אני יצליחח

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo109.gif תגידי, כל פעם את תשימי תמונה יותר יפה?

?! יא מהממת אחת !

למעלה