שאלוןן :)

30SecondToEarth

New member
עונה../images/Emo70.gif

מה נשמע? סבבה תודה שם? גלוריה גיל? 12 וחצי תאריך? תאריך יומולדת הכוונה?
גובה? אני מעדיפה שלא לענות.... משקללל ? 32... מעשנת? לא כמה זמן? --- עישנת אי פעם? לא וסמים? לא שתית? כה...מים, מיצים...XDD שתיה מעודפת? מים (הכוונה לא למים כן ?) לא, זה מים! מי מצחיק אותך? חברות ופשלות של אחיות מי מעצבן אותך? אחיות קל לעצבן אותך? לפעמים... ולהצחיק? גם מה את אוהבת בביל? את האיפור והתכשיטים מה את אוהבת בטום? הכללל מה את אוהבת בגיאורג? כלום מה את אוהבת בגוסטב? כלום מה את אוהבת בטויקו הוטל? את השירים... מה את אוהבת בעצמך? אה.. לא יודעת עובדת? לא עדה? ???? מה ???? חושבת שאת יפה? תלוי...יש ימים שאני לא במיטבי XDD למה? כי אני לא במיטבי XDD מה עדיף להיות בן או בת? בת איסיי יש? כה בא לך להביאא?? לא זוכרת מספר...תביאי את חבר? לא למה ? כובע |כובע| חחחחחחחח... שימו תמונה שלכם! אין לי כוח אין ? יש אבל אין לי כוח תצלמו !! נה..אין לי כוח אגבבבבבבבבבבבבב נכון שמעמם ? כןןןןןןןן

rikikiki

New member
../images/Emo217.gif עונה ../images/Emo13.gif

מה נשמע? מצויין, מה איתך??
שם? מיכל גיל? 15.5 תאריך? 4.8.92 גובה?לא יודעתת XD משקללל ? חחח לא נשקלתי מכיתה ט' מעשנת? לא כמה זמן? אף פעם עישנת אי פעם? כן וסמים? לא מתה על זה.. XD שתית? ברור שתיה מעודפת? ייגר מייסטר (הכוונה לא למים כן ?) רגע.. אלכוהול או שתייה קלה? XD (שלא תחשבו שאני אלכוהוליסטית חלילה..) מי מצחיק אותך? החברים שלי מי מעצבן אותך? המורים שלי קל לעצבן אותך? כן.. XD ולהצחיק? גם. לא סתם קוראים לי "הטיפשה שצוחקת כל הזמן" בבי''ס... מה את אוהבת בביל? אממ..קודם כל את הכישרון שלו..הקול שלו.. את הסגנון השונה שלו.. המראה שלו.. מה את אוהבת בטום? את החיוך שלו.. את ההומור שלו.. מה את אוהבת בגיאורג? הכל
מה את אוהבת בגוסטב? את הכישרון שלו.. הוא באמת מדהים.. ואת הצניעות שלו. מה את אוהבת בטויקו הוטל? את הסגנון השונה שלהם.. מוזיקה שבאמת לא דומה למה שאני שומעת בד''כ מה את אוהבת בעצמך? לא יודעת.. נראה לי שאת הידיים שלי
עובדת? מתי שאפשר עדה? הכל מהכל XD חושבת שאת יפה? לא.. למה? לא יודעת XD פשוט לא.. מה עדיף להיות בן או בת? בת! איסיי יש? כן בא לך להביאא?? חח טוב..481627370 חבר? כבר אין
למה ? כי נפרדנו.. (?) חחחחחחחח...שמחה שזה מצחיק אותך XD שימו תמונה שלכם! טוב..

למעלה