שאלוןן :)

Mrs Kaulitz

New member
נאמיק, תודה טל D:

כל הפורום שלנו יפות אחת אחת. אבל מלכת היופי היא הכלבה שלי פשושית קטנה שהיא קוראת סמויה פה, ד"א. עליה בקצרה- שם: ליצ'י מין: נקבה משקל: 6-8 ק"ג, היי היעא בדיאטה אני רוצה לשמוע כפיים! גובה- ממ...

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo109.gif חחח XDDDDDDD

גמלי יש כלבה קוראת סמויה פה
והיא שוקלת 3 קילו ! חח איזה חמוודה הכלבה שלך .. זה פיקנז נכון?

Scaramouche

New member
טוב, נו...

מה נשמע? סבבה שם? אושר גיל? 19 תאריך? היום... (16.11) גובה? 169 משקללל ? קצת יותר מדי ללא ספק מעשנת? לא!! כמה זמן? - עישנת אי פעם? לא וסמים? ממש לא שתית? מדי פעם (אבל לי מותר ולרובכם לא! יש כמה יתרונות בלהיות זקנה...) שתיה מעודפת? דיאט קולה (אלכוהול - אולי הייניקן) מי מצחיק אותך? בעיקר אח שלי, נראה לי מי מעצבן אותך? בעיקר אח שלי נראה לי... חחח קל לעצבן אותך? כן ולהצחיק? ממש כן מה את אוהבת בביל? את הציפורניים!! סתם, לא באמת... את הקול ואת הפנים. מה את אוהבת בטום? קודם כל - את זה שהוא מחזיק גיטרה חשמלית בידיים, זה מה זה עושה לי את זה... וחוץ מזה, את הפנים (כמו של בילוש... פחות או יותר) מה את אוהבת בגיאורג? את האדישות מה את אוהבת בגוסטב? את החיוך מה את אוהבת בטוקיו הוטל? את המוסיקה, נו ברור... מה את אוהבת בעצמך? אממממ.... עובדת? לא עדה? ?? חושבת שאת יפה? לפעמים למה? ככה (זו כן תשובה) מה עדיף להיות בן או בת? בת... איסיי יש? לא בא לך להביאא?? בעייתי משהו... חבר? אין למה ? כי האחרון היה אידיוט, אבל הוא גם היה עד די לא מזמן. (תמונה: סורי, תפוז לא נותן לי להעלות תמונה ואין לי כוח לכווץ את התמונה...) נכון משעמם? ממש אבל...

../images/Emo151.gif../images/Emo213.gif../images/Emo65.gifיאיי מזל טוב!!!../images/Emo213.gif../images/Emo151.gif

עד 120........ למה 120??? הרבה יותר!!! מזל טובבבבבבבבב

Mrs Kaulitz

New member
מזל טוב:)

המון אושר ועושר, בריאות וכושר. שיתגשמו כל משאלותיך, ואת עוד מעט בטח מתגייסת לא? אז בהצלחה בגיוס:) וכאלה^^

Scaramouche

New member
בעתודה

אני אמורה להתגייס עוד 4 שנים כי אני לומדת בעתודה... אבל תודה!!

Fall Out Liel

New member
יאאא מזל טוב!../images/Emo168.gif

למה לא אמרת שום דבר? היינו פותחים לך שרשור מזל"ט!

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo109.gif מזל טוווווווווווווווווווב ../images/Emo13.gif

עד 130
אושר ועושר בריאות וכושר

tsofa

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif ממזללטווב :] לולולולו P= ../images/Emo65.gif

Scaramouche

New member
אהה!!! סורי!!

טעות שלי!! זה לא היום הולדת, כתבתי את הטעות של אותו יום בטעות (מפגרת!!!!!!!! איך קיבלו אותי לטכניון?!
) תודה לכולם בכל מקרה, אבל יש לי רק ביולי!!!!

עונה כי משעמם לללי !:

מה נשמע? הכל טוב מותק מה איתך ? שם? אור גיל? 13 וחצי תאריך? 19.3 גובה? מטר ובמבה D: משקללל ? שמנה מעשנת? לא עישנת אי פעם? כן וסמים? לא שתית? כן שתיה מעודפת? קולה (הכוונה לא למים כן ?) כן כן .. מי מצחיק אותך? השאלון הזה מי מעצבן אותך? השאלון הזה קל לעצבן אותך? בערך. ולהצחיק? כן מה את אוהבת בביל? את החיוך שלו שרואים תעגיל בלשון מה את אוהבת בטום? הכל הוא פשוט מושלם ! מה את אוהבת בגיאורג? הכל כפרעליו ! :) מה את אוהבת בגוסטב? את כולו הוא פשוט חתיייך ! [ אני רצינית ] מה את אוהבת בטויקו הוטל? תשירים תכישרון ואת היופי של כל אחד מהם מה את אוהבת בעצמך? תציצי D: [ אלינור תבין ] עובדת? בייביסיטר עדה? עראקית חושבת שאת יפה? לא הכי. למה? עמה מה עדיף להיות בן או בת? בת איסיי יש? כן בא לך להביאא?? לא D: חח סתם 359975149 חבר? לא :S למה ? כי כי ככה .. רוצה להיות חבר שלי ? D:

Dangerous Lady

New member
עונה? מי יקרא?

מה נשמע?בסדר שם?רותם גיל?בינואר 15 תאריך?2.1 גובה?בסביבות 1.50 משקללל ?בסבובות 30 מעשנת?חא כמה זמן?
עישנת אי פעם?לא וסמים?לא שתית?לא שתיה מעודפת?
(הכוונה לא למים כן ?) מי מצחיק אותך?2 חברות וידיד מי מעצבן אותך?אוו הרבה קל לעצבן אותך?נראלי שכן ולהצחיק?גם מה את אוהבת בביל?שהוא כוסית [גל לא להרוג אותי] מה את אוהבת בטום?המראה הגיטרה והחוש הומור מה את אוהבת בגיאורג?השיער שלו פשוט חלומי מה את אוהבת בגוסטב?הכל מה את אוהבת בטויקו הוטל?המוסיקה מה את אוהבת בעצמך?העיניים עובדת?לפעמיים עדה?ספרדית, סורית,עירקית ופרסית
חושבת שאת יפה?לא למה?כי אני לא מה עדיף להיות בן או בת?בת איסיי יש?כן בא לך להביאא??בכיף -190010424 חבר?לא למה ?כי אין חחחחחחחח... שימו תמונה שלכם! אין ?|התמונות גדולות מידי ואין לי מושג איך מקטינים תצלמו !!

למעלה