טוב, נו...
מה נשמע? סבבה שם? אושר גיל? 19 תאריך? היום... (16.11) גובה? 169 משקללל ? קצת יותר מדי ללא ספק מעשנת? לא!! כמה זמן? - עישנת אי פעם? לא וסמים? ממש לא שתית? מדי פעם (אבל לי מותר ולרובכם לא! יש כמה יתרונות בלהיות זקנה...) שתיה מעודפת? דיאט קולה (אלכוהול - אולי הייניקן) מי מצחיק אותך? בעיקר אח שלי, נראה לי מי מעצבן אותך? בעיקר אח שלי נראה לי... חחח קל לעצבן אותך? כן ולהצחיק? ממש כן מה את אוהבת בביל? את הציפורניים!! סתם, לא באמת... את הקול ואת הפנים. מה את אוהבת בטום? קודם כל - את זה שהוא מחזיק גיטרה חשמלית בידיים, זה מה זה עושה לי את זה... וחוץ מזה, את הפנים (כמו של בילוש... פחות או יותר) מה את אוהבת בגיאורג? את האדישות מה את אוהבת בגוסטב? את החיוך מה את אוהבת בטוקיו הוטל? את המוסיקה, נו ברור... מה את אוהבת בעצמך? אממממ.... עובדת? לא עדה? ?? חושבת שאת יפה? לפעמים למה? ככה (זו כן תשובה) מה עדיף להיות בן או בת? בת... איסיי יש? לא בא לך להביאא?? בעייתי משהו... חבר? אין למה ? כי האחרון היה אידיוט, אבל הוא גם היה עד די לא מזמן. (תמונה: סורי, תפוז לא נותן לי להעלות תמונה ואין לי כוח לכווץ את התמונה...) נכון משעמם? ממש אבל...