שאלוןן :)

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo109.gif די אל תגידי את זה ../images/Emo7.gif

הבטיחון שלך צריך להיות בשמים ! באמת שאת יפה לא הייתי אומרת לך סתם

Fall Out Liel

New member
אני בפורום דוגמנות?../images/Emo168.gif

יש פה מלא מהממות!
איפה רוברטו איפה? חעחע, לא פלא שאומרים שהישראליות הן הכי יפות..

Fall Out Liel

New member
אגנסה, את חייבת להפסיק לשקר..../images/Emo168.gif

קודם אמרת שאני יפה, אח"כ את אומרת שאת לא. די לשקר! יש לי הוכחות! לכי לכי לתצוגת אופנה יא..יאאא דוגמנית שכמותך!

ElinorLahav

New member
גם טום אמר שאמרו לו שהישראליות יפות O_O

ואז הוא אמר שהוא משתוקק לראות כבר את המעריצות הישראליות

Leb Die Sekunde

New member
The Ghost Of You ../images/Emo7.gif

שיר כזה עצוב
טוב אז השאלון
מה נשמע? סבבה.. שם?דניאל גיל?13 ואממ שכחתי>< XD 4 חודשXD תאריך?15.8.94 גובה?1.64 + כי הרבה זמן לא מדדתי XD משקללל ? 580 D: מעשנת?לא כמה זמן?-_-" עישנת אי פעם? לאא!D: וסמים?גם לא -_-" שתית? אה האD: אבל אלכוהול לא :) שתיה מעודפת?תפוזים!! אררג ובירה שחורה (הכוונה לא למים כן ?)אהההXD אז לא >< מי מצחיק אותך?מתן, ונעם,וגילי
מי מעצבן אותך?אופיררר>< קל לעצבן אותך?מאוד! במיוחד במחזורXD משום מה *מגלגלת עיניים* ולהצחיק?גם.. מה את אוהבת בביל? הכל33> לפי איך שהוא "מצייר" את עצמו הוא מדהים הוא רומנטי הוא רגיש .הוא בנאדם סגור[כמוני,אבל זה לא הכי טוב] הוא יפה.. הוא יודע להביע את הרגשות שלו בכל מצב. הוא שר*-* ויש לו עיניים מדהימות. טוב פירטתי מספיק לא?XDDD" מה את אוהבת בטום?הוא מצחיק ויודע לעשות בדיחה מכל דבר.. והוא גם נראה טובXD והוא מנגן בגיטרה *גבות* מה את אוהבת בגיאורג?הוא יפה.. והוא לא נעלב מהבדיחות של טוםXD ועל זה מגיע לו ח"ח.. וכמובןן ןשהוא בסיסט כמו אבא שלי! ואניאוהבת בס!! מה את אוהבת בגוסטב?הוא חמודדד 3333333333: והוא שקט. ומבשל טוב
והוא מתופף?XD מה את אוהבת בטויקו הוטל?הכל.. נראלי. אממ התדמית שלה.. . הם יכולים לדחוף את ההתמסחרות שלהם לתחת. הם להקה מדהימה עם שירים מדהימים עם חברי להקה מדהימים עם מילים מדהימות[וככ, כתבתי הרבה מדהים פה]. וזהו! פשוט הלהקה הכי טובה העולם![וזה הוכח
] מה את אוהבת בעצמך?את העינים שלי>< ואת זה שאני אומרת את מה שאני חושבת..[לפעמים זה לא טוב] אני לא אוהבת לריב עם אנשים אבל אני אמצא סיבה לריב עם מישו שאני ממש לא סובלת גם עם זה על עיפרון! עובדת?מתנדבת בחוות סוסים. עדה?אמממ אממ רגילXD רבע גרמניה! חח רבע צ'כיסלובקית[זה מקום לא מוכר ליד גרמניה.. ]רבע עירקית [לא רואים עלייXD] ורבע מרוקאית חח. משולב בהכלD: חושבת שאת יפה?לא למה?ככה מה למה?XD מה עדיף להיות בן או בת? תלוי.. בן זה עם טיפש . ובנות זה עם סובל>< מבנים,מחזור ולידהXD הייתי רוצה להיות בן ליום אחד. אבל בינתים להשיאר אניD: איסיי יש?יאפ בא לך להביאא??אממממ טובD: 446745638 חבר?נופ למה ?ככהD: חחחחחחחח...חחחחחחחח.. 33333333333333333333333333333333> תודהD: You Know What They Do To Guys Like Us In Prison
ארררג איזה שיר

SpongBobit

New member
עונה !../images/Emo220.gifD:

מה נשמע? אחלה
שם? גולי
גיל? 14 ~ ממש לא אמור לעניין אותכם הגובה והמשקל שלי.~
מעשנת?לא
כמה זמן?-
עישנת אי פעם?לא
וסמים?בחיים לא !!!!!!
שתית? מים ?
שתיה מעודפת? אם זה לא מים אז נסטי !!!
מי מצחיק אותך? חברים שלי
מי מעצבן אותך? אנטי ט"ה, אנשים נאג'סים .אנשים בקיצור XD
קל לעצבן אותך? די XD
ולהצחיק? כן D:
מה את אוהבת בביל? הכל.
מה את אוהבת בטום? הרבה דברים.
מה את אוהבת בגיאורג? קצת דברים XDD סתם ! כנ"ל.
מה את אוהבת בגוסטב?הרבה.
מה את אוהבת בטויקו הוטל?הכככככככככככככככככככל
מה את אוהבת בעצמך? זה מביש. גוף XDDDD עיניים , ידיים ואני חושבת שאני די יפה (יצאתי חשה.) , אבל כל עוד אני בלי משקפיים,שיער ג'חנה וחצ'קונים- והאסה היא..שיש לי את כולם XD
עובדת? לצערי לא
עדה? חצי אשכנזיה (גרמניה) וחצי עירקית !
חושבת שאת יפה?מדי פעם.
למה? כי ככהבא לי
מה עדיף להיות בן או בת? בת
איסיי יש? לא
בא לך להביאא?? לאP:
חבר? לצערי לא.
למה ?כי לא מוצאת בנתיים. |

Eden10025

New member
אני..

מה נשמע? ממ..בסדר.=] מה איתכם? שם? עדן גיל? 14 וקצת.. תאריך? 3.8.93 גובה? 1.60 ומשהו.. משקללל ? באמת שלא יודעת.. מעשנת? ממש לא. כמה זמן? עישנת אי פעם? לא. וסמים?חח ברור. שתית?לא...לא טעים לי. שתיה מעודפת? קולה. (הכוונה לא למים כן ?) מי מצחיק אותך? כולם.חח מי מעצבן אותך? תלוי.. קל לעצבן אותך? לא חושבת. ולהצחיק? מ א ו ד מה את אוהבת בביל? פשוט הכל,אני לא אשקר,כן הוא יפה בעייני,אבל הכישרון,הנאמנות למעריצים,פשוט מי שהוא,קשה לתאר.. מה את אוהבת בטום?כנ"ל מה את אוהבת בגיאורג?כנ"ל מה את אוהבת בגוסטב?כנ"ל מה את אוהבת בטויקו הוטל? המילים,הלחן,המשמעות,כמה שהם מיוחדים...פשוט את התוצר הסופי המדהים. מה את אוהבת בעצמך? ממ..אני אתעלם. עובדת? לא עדה? אשכנזייה.חצי פולנייה,חצי רומנייה. חושבת שאת יפה? מממממממ..נעבור שאלה. למה? ככה.=] מה עדיף להיות בן או בת? בכל דבר יש יתרון וחיסרון,גם כאן. בכל מקרה,בת. איסיי יש? כן בא לך להביאא?? בכייף-392625148 חבר? לא.. למה ? לא אוהבת אף אחד. חחחחחחחח... שימו תמונה שלכם! אין ? תצלמו !! כן,אני קטנה כאן,אבל זו התמונה שאני הכי אוהבת.=]

LiHiLuSh

New member
אומיגד איזה חמודהה איזה פשושה את ../images/Emo99.gif

אומיגד את כולכך חמודה אימלהה אומיגד אומיגד איכס נו מה יש לי מאומיגד הזה

Plaztyk

New member
XOXO

מה נשמע? טוב, מה איתך? שם? אייריס גיל? 16 תאריך? 3.9 גובה? 165 משקללל ? 55 מעשנת? כן כמה זמן? שנתיים וחצי ככה.. וסמים? לא שתית? כן שתיה מעודפת? בירה מי מצחיק אותך? אביעד מי מעצבן אותך? הרבה קל לעצבן אותך? כן ולהצחיק? כן מה את אוהבת בביל? ASS מה את אוהבת בטום? פשוט טום מה את אוהבת בגיאורג? בס. מה את אוהבת בגוסטב? חמוד כזה. מה את אוהבת בטויקו הוטל? THEY KICK ASS!! מה את אוהבת בעצמך? תלוי באיזה יום..חח עובדת? כן עדה? רוסיה חושבת שאת יפה? לפעמים למה? ככה מה עדיף להיות בן או בת? בן איסיי יש? 214665973 חבר? מה איתו? למה ? ככה.

Mrs Kaulitz

New member
../images/Emo47.gif Silent Scream

מה נשמע? הכל מעולה. ד"ש גיל: 15 תאריך: 14/7 גובה: מטר 68 משקל: לא נשקלתי מאז שנשבר לנו המשקל, שזה משו כמו שנתיים מעשנת? לא.. עשנת פעם ? יאפפ סמים: בחיים לא שתית? בטח D: שתיה מועדפת: מיץ תפוחים D: מי מצחיק אותך: אחותי, הכלבה שלי, חברות שלי. מי מעצבן אותך: חברות שלי, *** ***, אחותי [ !!!!!!!], ההורים. קל לעצבן אותך? האמת שכן...אני ילדה די פרפקציוניסטית ונוטרת, ולפעמים למרות שלא מתכוונים לעליב או לעצבן אני ממש מתעצבנת. אני סוג של מרוקאית רוסיה כזאתD: תשאלו את מיכל P: מה את אוהבת בביל? כישרון ופרזנטציה במתית ברמה גבוה. מה את אוהבת בטום? כישרון הניגון וההומור הגברי שלו. מה את אוהבת בגיאורג: כישרון כמובן. מה את אוהבת בגוסטב? כשרון, והעובדה שהוא היחיד מהלהקה שלא מדבר, הוא נורא מיוחד בעייני בקטע של אישיות אומן. מה את אוהבת בטויקו הוטל? שירים, הלחנה, כשרון, הופעות. מה את אוהבת בעצמך? בטחון עצמי, עיניים, את היכולת לעמוד על שלי ואם זאת להיות צנועה כשצריך (ועכשיו אני ממש לאP:) עובדת? כן..בחברת סקרים. שמעו שזה הדבר הכי חופר שיש, 6 שעות מול מחשב לדבר עם אנשים. למרות שחלקם נורא נורא חמודים. אבל יש גם כאלה פריקים. למשל אחד עושה לי: תתחילי מהשאלה האחורנה בבקשה! אני- אבל אדוני, בלי השאלה הראשונה אי אפשר לעבוד לאחרונה. הוא- אני יודע מה את רוצה לדעת!!!!!!1111111111 את רוצה לדעת מה אני ואשתי עושים במיטה בלילה. אני- נאא אדוני השאלות תמימות לדמרי, אני בטוחה שאתם עושים שעורי בית ושותים מיץ פטל. >< עדה? רוווווסיה חושבת שאת יפה? בלי משקפיים משו אעש 55555 2006 מה עדיף להיות בן או בת? בן אייסי יש? כןD: בא לך להביא? לא כדאי לכם, יש לי 250 איש ברשימה אני לא זוכרת כבר אף אחד חוץ מ- 5, 6 אנשים. חבר? לא.. למה? שאלה קצת מורכבת לא ? נכון משעמם? לא D: תמונה----------> אין לי תמונה אחרת, לא שזאת לא בסדרD: חחחח יצאתי מה זה חשה בשאלון, אני הכי לא כזאת, כתבתי הכל בבדיחות הדעת. עמלתי על זה המון זמן (2 דק) אז תגיבו !
פורום אי לוב יו

למעלה