שאלוןן :)

LiHiLuSh

New member
פאק מזה בי לעושה קול שהוא גמור!../images/Emo6.gif ככה "אה"

חח אני מתה
יותר נכון "אה,אה" חח אני מתה חח נישמע כאילו הוא גומר או משהו סליחה שאני כולכך היפרית חח לא יודG, מה יש לי

נועמייי

New member
../images/Emo204.gif האא עונההה.

מה נשמע? עייפים אך מרוצים :) שם? נועם גובה? גבוהה :] . משקללל ? נממ שלא נדע מצרות =/. מעשנת? לאאא כמה זמן? נוור . עישנת אי פעם? כן, פעם. וסמים? לא :S שתית? כן. שתיה מעודפת? נסטי אפרק :) (הכוונה לא למים כן ?) מי מצחיק אותך? חברים שלי :] מי מעצבן אותך? אמא טובה בזה. קל לעצבן אותך? כן .. ולהצחיק? כןןן חחח מה את אוהבת בביל? שהוא כישרוני. מה את אוהבת בטום? גם, וגם שהוא נראה טובב :] . מה את אוהבת בגיאורג? שהוא כישרוני גםםם. מה את אוהבת בגוסטב? שהוא כישרוני ושהוא קוקי כזה :) מה את אוהבת בטויקו הוטל? המוזיקהה :]. מה את אוהבת בעצמך? אמממ.. כלום :| עובדת? כן :] חושבת שאת יפה? לא חח למה? כי.. ככה נו. מה עדיף להיות בן או בת? אמממ זה תלוי. בעיקרון בת, אבל לבנים אין מחזור והם יכולים להשתין בעמידה, שזה אכן יתרון XD איסיי יש? כה.. בא לך להביאא?? לא :) . חחח סתם אם תרצו תבקשו. חבר? לא. למה ? כי ככה =| חחחחחחחח... חחח טוב אחי :]. שימו תמונה שלכם! אין ? יש!! תצלמו !! אגבבבבבבבבבבבבב נכון שמעמם ? טילים. זה היה.. מעניין :)

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo109.gif XDDD

מה עדיף להיות בן או בת? אמממ זה תלוי. בעיקרון בת, אבל לבנים אין מחזור והם יכולים להשתין בעמידה, שזה אכן יתרון XD XDDDDD

LiHiLuSh

New member
חח אופס זה היה אמור להיות 25 אבל עכשיו זה 26

יו יו בסוף כזה ביל מדבר
והמצלמה בטוח הפפנים של והוא מדבר שם מצחיק ועם מיני פרצופים
הוא הרג אותי חחחחחחחחח יותר נכון 6:15
כזה חמוד חחחחחחחחחחחחחחח

LiHiLuSh

New member
-27-../images/Emo6.gif מזה ג'מפפה?../images/Emo6.gif

משהו כזה
אני חייב תתירגום למה שהם אורמים עם היה לי תרגום בטח אני ישפך מצחוק יותר

LiHiLuSh

New member
28-שתבינו שכו להצחוק הזה רק מ7 דקות!!!!!!

תחשבו איך אני היה עם כול הDVD|גבות|ועםתירגום
ענק ענק הלוואי שיעשו גם תירגום לעברית XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD טוב יבש פה עכשיו ...
טוב אני פורשמת למיטה וימשיך לצחוק לי שם זה ממש מהמם ומדהיפ אתם חייבים ליראות את זה
ttp://www.youtube.com/watch?v=YzRuRMBiBWQ&eurl=http://tokio-hotel-de.blog.cz/

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo109.gif אני אוהבת שאלונים ../images/Emo13.gif ../images/Emo39.gif ../images/Emo39.gif

קיצר .. מה נשמע?הכל טוב , מאיתך !?
שם?טל . גיל?עוד 9 ימים 15
תאריך?11\25 גובה?1.58 משקללל ? לא מדברים על זה !!
מעשנת? לא! כמה זמן? עישנת אי פעם? ניסיתי פעם אחת וזה נגמר רע
וסמים? כן !!!!!!! מלא !!! שתית? רדבול נחשב ?!
שתיה מעודפת? רדבול
(הכוונה לא למים כן ?) מי מצחיק אותך? ליאל כפרעלייה
מי מעצבן אותך? אין מישו מיוחד , זה בא בקריזות. קל לעצבן אותך? ממש לא. ולהצחיק? ממש כן. מה את אוהבת בביל? את זה שהוא בנאדם כ"כ טוב ! מה את אוהבת בטום? תסיידליפ !!
מה את אוהבת בגיאורג? תשיער ! מה את אוהבת בגוסטב? ממ.. תביישנות נראלי. מה את אוהבת בטויקו הוטל? תמוזיקה הכ"כ טובה שלהם !! מה את אוהבת בעצמך? אני חייבת לענות? ממ נראלי שש..אולי תשיער [אני הכי פחות שונאת אותו
] עובדת? לא
עדה? שילוב קטלני - פולניה רוסיה [שזה חצי אחד] וטריפולטאית . חושבת שאת יפה? !?!? למה? !! מה עדיף להיות בן או בת? ב-ת איסיי יש? וואלה כן
בא לך להביאא?? נו טוב , 261316861 חבר? יאפ
כפרעליו
למה ? כי משעמם לי לבד :- שימו תמונה שלכם! אין ? תצלמו !! כבר שמתי את אותה תמונה אלף פעם אז אני אשים שונה .. אבל לא כזה רואים , בעיה שלכם
אל תבקשו תמונה כל יומיים
[וזה עדיין עם שיער חום , יש לי כבר שחור]. וד"א - אם מישו היה באמת מעשן סמים את חושבת שהיה אומר לך ?

אגנסקעXD

New member
../images/Emo222.gif ../images/Emo99.gif טלטול יא מושלמת אחת...

רוצה לצחוק תקשיבי. כול פעם שאני רואה תכינוי שלך אני ניזכרת בתמונה אם הפיגמה של קיטי.! ח. לא יודעת למה..! לוב יו

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo109.gif חחחח התמונה ששלחתי לךך XDDD

נכון שהיא חמוודה ?
אותך אגנסה !

ElinorLahav

New member
למרות שאני חולה מתה , קשה לי בלי הפורום הזה !

אאאאאז אני עונה
מה נשמע? לא טוב , אני חולה כואבת לי הבבבטן טילים :S שם? אלינור להב גיל? 14 וחצי תאריך? 10.5.1993 גובה? 1.60 משו כזה O_O משקללל ? 52 מעשנת? לללא
כמה זמן?
עישנת אי פעם? ללא ... וסמים? חח ממש ממש ממש לא
שתית? לא שתיה מעודפת? אין
(הכוונה לא למים כן ?) מי מצחיק אותך? הכלבה שלי XD מי מעצבן אותך? אח שלי קל לעצבן אותך? מאאאוד XD ולהצחיק? כנ"ל מה את אוהבת בביל? הכל
מה את אוהבת בטום? הכל
מה את אוהבת בגיאורג? שהוא חמודי מאווודווודודודו , הוא אף פעם לא מגיב לירידות של טומביל
מה את אוהבת בגוסטב? שהוא שקט
מה את אוהבת בטויקו הוטל? אתם לא רוצים רשימה שלא תיגמר נכון , אז פרשו
מה את אוהבת בעצמך? חחחח XD את העיניים O_O עובדת? לאא ... עדה? ספרדיה חושבת שאת יפה? כן למה? אווי נו .. חח מזה השאלות האלה. מה עדיף להיות בן או בת? בת ! איסיי יש? כןן בא לך להביאא?? לא אין לי כוח לעשות העתק הדבק כי אני לא יודעת בעל פה ! חבר? לא :| למה ? היה וניפרדנו ולא באלי עכשיו חחחחחחחח...[ מה מצחייייייייייק
] שימו תמונה שלכם! אוקי שניייה ~ אין ? יש שניה אני שמה !
תצלמו !! אגבבבבבבבבבבבבב נכון שמעמם ? מאוד

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo109.gif אילנוורי תרגישי טוב בובה ../images/Emo13.gif

תכיני תה עם נענע |נענע|

../images/Emo80.gifמסכנונה, תרגישי טוב קוקי..

ואת מהממממממממממממממממממממת |לבלבלבלבלב| XD

למעלה