גפם שלי חושבים שגזרתי מתמונה אחת.! גזרתי מהתמונה שלי.! שלהללה
א אגנסקעXD New member 16/11/07 #38 ../images/Emo222.gif גפם שלי חושבים שגזרתי מתמונה אחת.! גזרתי מהתמונה שלי.! שלהללה
F Fall Out Liel New member 16/11/07 #56 אנשים חושבים שעשיתי פוטושופ בתמונה הזו../images/Emo168.gif אין לי אפילו פוטושום! והכוונה לתמונה ההיא, של העיניים.. *אני שמה רק בגלל הכלבה המדהימה שלי שתראו אותה, נא להתעלם מהיצור לידה* נכון יש לי כלבה מדהימה? מי אומר שלא?
אנשים חושבים שעשיתי פוטושופ בתמונה הזו../images/Emo168.gif אין לי אפילו פוטושום! והכוונה לתמונה ההיא, של העיניים.. *אני שמה רק בגלל הכלבה המדהימה שלי שתראו אותה, נא להתעלם מהיצור לידה* נכון יש לי כלבה מדהימה? מי אומר שלא?
D dorkiflitz New member 17/11/07 #210 מזכיר לי, שהשאלה ששאלו אותי הכי הרבה בחיים של שלי* זה אם אני שמה עדשות. וכשאני אומרת להם שלא, הם מתחילים לריב איתי ולהגיד שאני שקרנית. אררר!^%$
מזכיר לי, שהשאלה ששאלו אותי הכי הרבה בחיים של שלי* זה אם אני שמה עדשות. וכשאני אומרת להם שלא, הם מתחילים לריב איתי ולהגיד שאני שקרנית. אררר!^%$
F Fall Out Liel New member 16/11/07 #30 לא זו תמונה מעוותת! חכו אני שמה אחרת..../images/Emo168.gif אני חייבת לבדוק באמת את התמונות לפני שאני מעלה.. ~בודקת~ לא שזו יותר טובה...
לא זו תמונה מעוותת! חכו אני שמה אחרת..../images/Emo168.gif אני חייבת לבדוק באמת את התמונות לפני שאני מעלה.. ~בודקת~ לא שזו יותר טובה...
F Fall Out Liel New member 16/11/07 #31 זהו, פעם אחרונה שאני שמה תמונות../images/Emo168.gif עד שאני לא עושה ניתוח פלסטי אני לא מראה את פניי לעולם!
זהו, פעם אחרונה שאני שמה תמונות../images/Emo168.gif עד שאני לא עושה ניתוח פלסטי אני לא מראה את פניי לעולם!
I Ich liebe T H New member 16/11/07 #73 ../images/Emo203.gifאת עושה צחוק?!?!?!? רציני עכשיו. את באמת מתכוונת למה שכתבת?
F Fall Out Liel New member 16/11/07 #75 אני באמת עושה ניתוח..באף..../images/Emo168.gif אני הולכת לייעוץ בעוד שבועיים בערך.. אני רוצה גם באוזניים אבל זה יותר מאוחר..
אני באמת עושה ניתוח..באף..../images/Emo168.gif אני הולכת לייעוץ בעוד שבועיים בערך.. אני רוצה גם באוזניים אבל זה יותר מאוחר..
T TaaaaaaaaaaL New member 16/11/07 #105 ../images/Emo109.gif?!!? ליאל שלא תעיזי ! ואני רצינית .. אני ראיתי איך עושים ניתוח בטלוויזיה וזה ממש מפחייד ! אמאלה.
../images/Emo109.gif?!!? ליאל שלא תעיזי ! ואני רצינית .. אני ראיתי איך עושים ניתוח בטלוויזיה וזה ממש מפחייד ! אמאלה.
F Fall Out Liel New member 16/11/07 #129 גם אני ראיתי איך, ואני לא פוחדת../images/Emo9.gif../images/Emo168.gif
R Rukia nik New member 16/11/07 #77 מה? את כל כך יפה! באמת! חבל שלא תראי פה תמונות שלך - אנחנו נפסיד את היופי שלך!
M Mrs Kaulitz New member 16/11/07 #194 כנסי שנייה../images/Emo47.gif ../images/Emo47.gif ../images/Emo47.gif אני מאוד מקווה שאין לך כלום מחר בשלוש וחצי כי אמרתי לקרבי שיבוא אלייךך סוף סוף ולא נעים לבטל=\ תעני הכי מהר שאת רואה תהודעה!@$#%
כנסי שנייה../images/Emo47.gif ../images/Emo47.gif ../images/Emo47.gif אני מאוד מקווה שאין לך כלום מחר בשלוש וחצי כי אמרתי לקרבי שיבוא אלייךך סוף סוף ולא נעים לבטל=\ תעני הכי מהר שאת רואה תהודעה!@$#%
F Fall Out Liel New member 16/11/07 #199 את שרשרת אליי, זה מכוון אליי?../images/Emo122.gif../images/Emo168.gif
M Mrs Kaulitz New member 16/11/07 #202 כןDDDD: קירבי בא אלייך מחר בשלוש וחצי להביא לך מכות בעזרת כוחות העל שלו לגרום לך להתפכח D: מכירה את המשפט תיהיה יפה ותשתקי ? יופי, כי אני עדיין יכולה לבטל את קירבי
כןDDDD: קירבי בא אלייך מחר בשלוש וחצי להביא לך מכות בעזרת כוחות העל שלו לגרום לך להתפכח D: מכירה את המשפט תיהיה יפה ותשתקי ? יופי, כי אני עדיין יכולה לבטל את קירבי