../images/Emo85.gif../images/Emo85.gif כמה צווומי !!!! ../images/Emo85.gif../images/Emo85.gif
קיצר .. מה נשמע? כלטוב מה איתךך ?! שם?צופנת גיל?13+ |ושוב..אנילאקטנה!| תאריך? 10.6.94 גובה?1.60 משקללל ?48 מעשנת? לא =P כמה זמן? שלוש נים ממשו.. XD עישנת אי פעם?לא :] וסמים? נמנמנמ... לא :] שתית? לא :] שתיה מעודפת? (הכוונה לא למים כן ?) XD מזל שכתבת את זה, נשבעת באמא שלי באתי לכתוב מים חחח =P מי מצחיק אותך? ליטה ואגנסה שמשעמם להן =P מי מעצבן אותך? הכיתה שלי :| להצית את כולם ! להשמיד אותם! ותפוז ! קל לעצבן אותך? לפעמים.. ולהצחיק? יאפ

<---- מי שם
זה כמו במסן =P מה את אוהבת בביל? הכלל אבל במיוחד את החיוך XD מה את אוהבת בטום? " " " " הראסטות ?! =P חח מנסה למצוא בכל אחד דבר יחודי.. מה את אוהבת בגיאורג? " " " " הפרצוף הסקסי XD מה את אוהבת בגוסטב? " " " " " הביישנות חח XD הוא כזה מאמי ! מה את אוהבת בטויקו הוטל? שהם להקה מיוחדת שלא כמו כל הלהקות ! איכפת להם מהמעריצים יותר מכל דבר אחר ! וכל אחד ניראה שוני ולכל אחד יש יוםי מיוחד ! יש להם אחלה שירים ! ועוד... מה את אוהבת בעצמך? אממ.. לא בטוחה שאוהבת בעצמי =P עובדת? ללא , :] עדה? טוניסאית בנשמממה ! חושבת שאת יפה? לא :| למה? כי אני לא חושבת שאני יפפה :] חחח XD לא יודעת עוד לא חשבתי על זה.. מה עדיף להיות בן או בת? בכל אחד יש יתרונות וחסרונות.. בנתיים לא מפריע לי להיות בת

איסיי יש? יאפפ בא לך להביאא?? לא כלכך , חח XD סתםם ! 494368025 חבר? לא :| למה ? כי לא אוהבים אותי ! חחח XD סתםם, אין לדעת ! חחחחחחחח... שימו תמונה שלכם! אין ? ת'אמת יש ! אבל כולם כבר מכירים אותתה... תצלמו !! ונממ... סורי אני לא יודעת להפוך אותתה, תעקמו קצת ת'ראש ! אגבבבבבבבבבבבבב נכון שמעמם ? יאפפ

אני שעה חושבת מה לעשותת