animfanatic
New member
עונה....
מה נשמע? וואוו הכול מצויין תודה ששאלתם....XDD שם? תהילה. גיל? 13.5 תאריך? 21/5/94 גובה? לא יודעת לא בדקתי מאז הסימונים שאחיות שלי עשו לי כשהייתי קטנה... משקללל ? לא עליתי מאז ששקלו אותי בטיפת חלב XDDD מעשנת?לא. כמה זמן? - עישנת אי פעם? לא. וסמים? ברור...חחח..לא! שתית? לא. שתיה מעודפת? - (הכוונה לא למים כן ?) מי מצחיק אותך? גיאורג שנמצא צמוד לטום כל הזמן כמעט בכל התמונות ואם הוא לא אז יש לו פרצוף מבואס
מי מעצבן אותך? אחי הקטן, נו...אבל זה התפקיד של אחים קטנים. קל לעצבן אותך? כן. ולהצחיק? מהר מאוד. אני נמצאת כמעט תמיד במצב כפית. מה את אוהבת בביל? הכול (הקול, המראה, הבגדים....הכול). מה את אוהבת בטום? הכול (המראה, חירמוני הגיטרה...חחח...הוא מצחיק אותי). מה את אוהבת בגיאורג? מה את אוהבת בגוסטב? שהוא שקט כזה (אני לא יודעת אם זה באמת ככה כשאין מצלמות), הוא סקסי מאחורי התופים. מה את אוהבת בטוקיו הוטל? הכול. השירים, המילים והמוזיקה שלהם מדהימים והם שילוב מעולה... מה את אוהבת בעצמך? את השיער שלי. עובדת? לא. עדה? הודית. חושבת שאת יפה? אולי. אני בסדר...דעתי...חחח... למה? לא יודעת, שאלתם...עניתי... מה עדיף להיות בן או בת? בת!!! למרות כל הסבל שבזה. איסיי יש? כן. בא לך להביאא?? מי שתבקש תקבל באופן פרטי...אי אפשר לדעת מי עוד נכנס לפורום...חחח חבר? אין. למה ? אין מציאות באיזור שאני גרה...XDD
מה נשמע? וואוו הכול מצויין תודה ששאלתם....XDD שם? תהילה. גיל? 13.5 תאריך? 21/5/94 גובה? לא יודעת לא בדקתי מאז הסימונים שאחיות שלי עשו לי כשהייתי קטנה... משקללל ? לא עליתי מאז ששקלו אותי בטיפת חלב XDDD מעשנת?לא. כמה זמן? - עישנת אי פעם? לא. וסמים? ברור...חחח..לא! שתית? לא. שתיה מעודפת? - (הכוונה לא למים כן ?) מי מצחיק אותך? גיאורג שנמצא צמוד לטום כל הזמן כמעט בכל התמונות ואם הוא לא אז יש לו פרצוף מבואס