שאלה שמעניינת אותי...

nice and sleazy

New member
הוא לא , כן , כן ,

השאלה האחרונה לא רלוונטית מבחינתי

שיראל64

New member
אולי אני טועה אך נראה לי שאת

מאלו שחונקות את הבעל. ודווקא הבעלים החנוקים מחפשים קצת אוויר. ובשביל מה להתחיל לישון עם עין אחת פקוחה.... לפעמים עדיף לא לדעת ולא לנפץ את האשליה שאכן הכל נפלא בבית.השיחות,הסקס, ושהכל פשוט אידליה.

יש מצב....

צודקת. אז אני אשן עם שתיהן פקוחות, מה שבטוח.... וזו לא אשליה. עבדנו קשה כדי להגיע למצב הזה. ולשמור על חיי מין פעילים אחרי לידה עם תינוק בבית זה לא פשוט. ועדיין הסקס עכשיו הוא הכי טוב שהיה אי פעם.... וברצינות גמורה- אני ממש לא חונקת. רוב הזמן משכנעת אותו לעשות קצת דברים לבד או עם חברים. אבל אנחנו נהנים עם הצחוקים שלנו ועם הבדיחות הפנימיות שאחרים לא מבינים אז לרוב אנחנו יחד... אבל מקפידים גם להיפרד כשלא רוצים כדי להתגעגע....

אני אנסה לעשות לך סדר וסיכום

אז כפי שהבנת את לא מבינה,. זה שיש לך חיי מין סוערים עם בן זוגך, לא אומר מצד שני שאת יכולה לישון עם עין עצומה זה שתשני עם עין פקוחה,.לא ישנה את המצב הוא רק יכול לעושת לך יותר רע. (לפעמים עדיף להטמין את הראש בחול ולא להיפגע). סודות שבלב מצטטת את גאון הדור אייל גולן "גם למי שיש עוגת שוקולד כל היום ,לפעמים בא סטייק אנטריקוט" שמדובר בזכר, בוא נגיד שלא צריך יותר מדי סיבות לבגוד. זה שאת כאן אומר שאולי את זאת שתמעדי ראשונה. אינני מאמין בלבוא להסתכל ללמוד לשתףלשוחח לכל דבר יש סיבה,.סתכלי על זה ככה עם בעלך לא יודע שאת כאן זה גם סוג של בגידה. המשפט הכל מתחיל ונגמר במיטה הוא אכן יכול להיות אמיתי,. כל עוד,. כל הדברים האחרים מסופקים בקשר מן הסתם זה שאת כאן אומר שמשהו חסר לך באופן אישי בכל זאת , (גם בשיעמום נטו יש וניתן משהו אחר לעשות) לשכנע את המשוכנע אין צורך , האמת הפנימית שלך ידועה לך ואך ורק לך בלבד. מה שאני כן יכול להגיד לך,. שכולם בוגדים היום בסופו של דבר גם הצדיקים הכי גדולים אם יש לך מזל זה יקרה פעם אחת.אין מה לעשות התקופה עכשיו שונה מאוד מזו שהיתה להורים שלנו ולפני 20 30 שנה,. הפתיחות היכולת התקשורת תמיד אשמה, הכל זמין הכל מותר. עצוב אבל נסיכים ונסיכות על סוס מהאגדות עברו מן העולם. (תמיד יש יוצא מהכלל) ואם לאו אז .. שוב עדיף לישון כשעין אחת לפחות עצומה. מקווה ששפכתי לך אור על השאלה. סופ"ש נעים חמודה.

אם זה ככה- אז עוד משהו.

האם זה באמת אפשרי שבעלי יבגוד ואני לא ארגיש אם יש בינינו קשר טוב ויחסים כנים ואמיתיים? או שאני לגמרי צריכה להיות עם ראש טמון בחול? או שבעלי צריך להיות שקרן סוג א '(והוא ממש לא...) כדי שאני לא יעלה על זה (בהנחה שכל השנים שאנחנו יחד אף פעם הוא לא הצליח להפתיע אותי ואו-הו כמה שניסה.....) כי הטענה שלך שכולם בוגדים, אם לא היום אז מחר, לא? ואני יודעת שכולם נטפלים לעובדה שאני דווקא כאן, בפורום הזה, אבל אני לא רק כאן, אני בעוד פורומים נוספים.... כאן פשוט עולים הדברים הכי מחרמנים....

hyg

New member
זה כי

את לא קופה, לכן את נשואה באושר. מפרגנת /tapuzforum/images/Emo10.gif

hyg

New member
מאחורה

בצד השמאלי, 30 מעלות לכיוון דרום בול שם!

hyg

New member
המקסימום שאני מוכנה להגיע

זה למשולש ברמודה ומאחורה הכוונה לכתף השמאלית, הכל צריך לפרט כאן???

הרדוד

New member
אני אמור להסיק

שמשולש שווה שוקיים או ישר זוית כבר קטנים עליך? תגידי כתף, מאחורה ישר מתקשר לאחוריים... כזה אני, רדוד תור למסג'? (בכתף ..)

hyg

New member
צודק

חייבת תור למסאז' בכתף ועל הדרך גם בגב כזו אני יסודית

למעלה