שאלה שמעניינת אותי...

מתוך סקרנות

מדוע מעניינות אותך יותר תשובות גברים
אם נצא מנק' הנחה שהרוב , בוגדים עם בני המין השני הרי ההפלגות תהיה קרובה ל 50:50 , מה הערך המוסף לתשובות הגברים
מצד שני ייתכן את מנסה להביון כיצד המוח שלנו פועל
אגלה לך בסוד פשוט מאוד ,אינו מכונה מורכבת כלל

תשובות הגברים? נורא פשוט....

את בעלי אני לא אשאל... אבל רוצה לדעת אם ייצר הבגידה מנוטרל כשלגבר טוב בבית, או שזה לא קשור.... וזה לגמרי לא בטוח מה שכתבת- כי מאד ייתכן שיש כאלה שבוגדים עם רווקות (לדעתי לרוב הגברים הנשואים בוגדים עם רווקות והנשים עם נשואים ככה נראה לי אבל אני סתם חובבנית....)

אני לא התייחסתי

לסטטוס רווקה/נשואה/גרושה/אלמנה. אלא למין , אשה. את יודעת , האולמפיאדה גם במקור לחובבנים ותראי לאילו השגים מגיעים .

אגב....

אין דבר כזה יצר בגידה. יש תהליך בלתי נשלט של פיזור הגנים שהאשה לא לוקה בו. הגברים כן. מערכת הייחום/הרבייה של האשה נכנסת ל"תרדמת", מנוטרלת, שובקת כשהאשה בהריון למשל או מגדלת ילדים. אצל גברים, הדחף שמניע אותם לפזר גנים ולגרום להצלחת הגזע, עובד כל חייו, כל הזמן עד המוות....גם אם הוא בגיל 92. בהגידה היא מושג חדש....אנושי....חברתי....מוסרי. בטבע לא קיים מושג הבגידה. ולראיה, כל הזכרים החזקים בטבע חיים מהרמון....הנשים סביב האלפא. רק הוא מרביע. כשזכר אחר גובר על הזכר אלפא הקודם - הוא הורג צאציו של הזכר המובס. גם בטבע היצר והדלף להפיץ גנים הוא הדחף המניע את הזכרים. כשתביני שכך הוא גם האדם....שהדחפים זהים, רק החברה והמוסר כובלים....תביני למה כל כך הרבה גברים בוגדים כל הזמן.

זה חלק ממהפך החברתי....

שנוצר בתהליך של "שחרור האשה" בו האשה זכאית לכל מה שזכאי לו הגבר. האשה דורשת/מבקשת שיוויון הזדמנויות גם בזה. החברה הפכה סובלנית במידה מסויימת כלפי נשים בוגדות. בכל החברות העתיקות ובחלק מהעולם הישן כיום, אשה היא נכס של גבר. פגיעה בבעלות זו מובילה לסנקציות קשות והמקומות מסויימים אף לעונש מוות. ביהדות אשה בוגדת מאבדת זכותה לרכוש ו/או למזונות. מה שמבטיח לה את אלה הוא חוק מדינה. בחברות הדתיות הסגורות בהם דין תורה מקובל ומחייב, אשה בוגדנית עדיין מאבדת הכל בעקבות בגידתה.

אז אתה טוען למעשה

שהתנהגות הגברית היא מוכתבת מ'חוקי טבע' ואילו הנשית 'חוקי חברה'? האמת, קל לי להתחבר להסבר לגבי הגברים פחות להסבר על נשים. צריכה לחשוב על זה. אבל מענין.

זו טענתי...

בעיקרון. אם כי גם בטבע הנקבה עשויה "לחטוא" עם זכר אחר על בסיס הזדמנות או המצאותו של זכר "חפה" בסביבתה. אצל חברות הקופים הנקבות נוהגות ב"מיניות משוחררת" בין השאר על מנת לקדם אינטרסים ואת מעמדן בחברה. אבל מיניות בקרב שני המינים זהה....בהעדרם של "חוקי מוסר". חוקרי הטבע בכל ההיסטוריה הסתירו את התנהגותן "המופקרת" של חיות הטבע כי זה נגד את כללי המוסר שהכתיבה החברה והכנסיה. בטבע חיות מאוננות ומקיימות יחסים גם לצורך רביה וגם לצורך הנאה גרידא וכחלק ממה ש"משמן" את ההתנהלות בתוך החברה. גם בטבע, בחלקן הגדול, הנקבות יוצאות ממעגל המיניות בהיותן מעוברות ו/או עסוקות בכלכלת וגידול צאצאיהן.... ההבדל בינן לבין בני האדם הוא שבטבע כמעט ולא מתקיימת מונוגמיות....למעט במינים אחדים. המוסר וחוקי האדם באו להגן על בעלותו של הזכר על האשה. משהוסר מנגנון זה, הנשים שבות לנהוג כמו בטבע.

נשקניתת

New member
אם העולם כ"כ ורוד אצלך

מדוע את מתיימרת להבין את הלך הרוח במקום שחור ?

Sweet honey B

New member
במקרה הזה אני מתבאסת שאני לא מוכשרת כמוך

כי הייתי מעלה את השרשור כשאני שאלתי את השאלה הזאת. ואת כל שאר השרשורים שאנשים שאלו פה את השאלה הזאת.

למעלה