שאלה שמעניינת אותי...

שאלה שמעניינת אותי...

למי שקלט ולמי שעדיין לא- אני נשואה באושר, וממש לא בוגדת.. ורציתי לשאול- אם הסקס עם החוקית היה מעולה וזמין ואיכותי וכ'ו. האם עדיין היה מפתה אתכם העולם שבחוץ??? האם הבגידה שלכם לגמרי מיוחסת להעדר או לחיוורון הסקס שיש (או אין) לכם בבית??? או שזה לא קשור בכלל, וגם עם סקס נפלא בבית עדיין מחפשים גם לרעות בשדות זרים? הכוונה לשני המינים אבל יותר מעניינות אותי תשובות הגברים ולכן זה מנוסח כמיועד לגברים שבחבורה...

המנער

New member
אין כמו איטואיציה נשית בריאה..

אני כאן בכדי להועיל לעצמי אם עדיין לא הבנת..

המנער

New member
למען האמת כל הזמן..

אבל אני מת עלי , אז זה לא ככ נורא למען האמת..

אשה בכל רמח איברי

ולכן גם מכירה גבר אחד או שניים או יותר - ויכולה להגיד לך - הסקס בחיי הנישואים - חשוב - מאוד חשוב. ועדיין יתכן מצב של "לחפש בחוץ" דברים אחרים - כמו למשל שיחה טובה, צחוקים, אוזן קשבת, איכפתיות , ועוד כהנה וכהנה. וזה נכון לשני הצדדים זה בטוח.

אוקיי, אז השאלה שלי מדברת על מצב

שבו טוב בבית, גם היחסים , גם השיחות, יש הכל. האם עדיין יש מצב שהפיתוי יהיה גדול מדי?

עדיין....

אחרי שכבר שמעת הכל מבן הזוג.... אחרי שאת יודעת עליו כבר הכל... אחרי שהשמיע את כל דיעותיו.... הוא עשוי לרצות משהי שתתרגש ממנו מחדש... שהסיפורים שיספא יהיו חדשים ורעננים שהיא יוכל להציג את עצמו באור שונה ועוד כל מיני.... זה כמובן חל גם על הנשים וגם על גברים באותה מידה.

טוב נו, לא לעולם חוסן....

מעכשיו ישנה עם עין אחת פקוחה....

זה טוב....

לישון עם עין אחת פקוחה... אבל את עשויה לסבול מחוסר שינה. זה לא ממש ימנע. מכיוון שממילא לא קיבלנו תעודת ביטוח על כלום בחיים, גם בני הזוג הם על תנאי. שום דבר שנעשה - לא יקטין או ימנע את הסיכוי שיבגדו או שילכו. זה לא באמת בשליטתינו. זה תלוי ברצונם בלבד. במקום להשלות את עצמינו שאנחנו בטוחים מפגיעה... למה לא פשוט להנות ממה שיש כל עוד הוא קיים? למה לא למצות את העונג כל עוד הוא שם?

זה בסדר, ממצים עד תום....

משתדלים להזדיין כמה שיותר........ משקיעה בו ובי ובנו... אני מקווה מאד שהוא לא יתפתה, כי זה משהו שהוא בלתי נסלח מבחינתי...

זה שזה בלתי נסלח מבחינתך ....

לא ימנע ממנו "לבגוד" או להענות כשהזדמנות המתאימה תיפול לידיו.... זה עושה עליו רושם מוגבל. תזכרי מה אומרים....כשהזין עומד - השכל בתחת. אני אומר שתאמיני במה שאת רוצה. אמונה זה חשוב. מוסר זה חשוב. אבל זה מחייב רק אותך. עושה רושם רק עלייך. בבוא הזמן והמקום המתאימים....גם הגבר ה"מוסרי" ביותר יסיר מכנסיו.

פססססס...

עכשיו אני מבינה למה מוסיפים ל "כשהזין עומד... השכל בתחת" ,.... אצבע וקוראים לזה נקודת הגי' של הגברים..., ..

Sweet honey B

New member
זה נכון..

אבל אני חושבת שאם טוב לך בבית, לא יהיה שווה לך בשביל הריגוש לחפש בחוץ. אי אפשר להשוות את זה לכוס קפה שמכינים בבית וכוס קפה מבית קפה. חושבת שמלכתחילה, הצעד הגדול הזה והבגידה בבן הזוג - לא שווה את זה אם זה לא ממש צורך. אני לפחות, לא הייתי חושבת על זה בכלל, רק בשביל תוספת ריגוש.

תיראי, אם הכל טוב ויפה,

אז למה בעצם לדאוג ? אם יש תקשורת טובה, יש מערכת יחסים תומכת, סקס משובח, סביר להניח שהפיתויים מבחוץ יאבדו את עוקצם. תרגיעי. אם הכל בסדר אז הכל בסדר. אל תחפשי מתחת לאדמה !

למעלה