שאלה שמעניינת אותי...

המנער

New member
אני מתוודה...

התחלתי לעשות את זה , ואפילו הכנתי כמה קישורים , אבל החלטתי שאני לא עושה בעבורה את העבודה השחורה , רוצה לדעת למה נואפים , אז או שתנאף בעצמה , או שתחפש קישורים.. את מוכשרת בזיוני שכל , אל תקלי ראש בזה..

Sweet honey B

New member
כן, אתה צודק.. אני זיינת מוח די טובה ../images/Emo9.gif

יש לי גם עוד כמה וכמה כשרונות שאני גאה בהם.. אבל בכל זאת, אתה יודע.. אני טיפוס פרפקציוניסט וגרידי.

המנער

New member
כבר דיברנו על פרפקציוניזם,להזכיר לך..?

"פוריטנית מזוינת".... זה היה סתם שעשוע לראות אם אני באמת זוכר..

למה?

ובכלל איך מגיעים לשם... ואני אומרת, אם אתה רוצה לדעת איך ולמה גנבתי את היהלומים תהיה שותף, ואז "תתגלח" על הניסיון שלי..

וואלה, לא יודעת....

כנראה סקרנות טבעית, ותוצאות מאד מעניינות שנובעות מקריאה על בסיס כמעט יומיומי בפורום.... וכמובן- לשמור על הבית, לדעת לאיזה מצב לא להגיע כדי לא למצוא פה את בעלי....

נשקניתת

New member
הסקרנות הרגה את החתול

וכשרוצים לשמור על הבית רצוי לעמוד בפתח ולא בכניסה לעיר . ובעלך אם ירצה , יגיע לכאן מבלי כל קשר אליך .

פילוsof

New member
את שותה קפה בבית...והוא לרוב משובח..

כי את קנית... את רוצה לומר לי שאת לא עוצרת בארומה..בקופי שופ..קפה הלל?

השאלה היא אחרת-

אם כשאני בבית אז אני רוצה ללכת לארומה..בקופי שופ..קפה הלל כדי לקנות קפה במיוחד.... או להכין את הקפה האיכותי שלי... לא?

../images/Emo13.gifאהבתי את הדוגמה פילו..

הבעיה שהגברים לא "עוצרים ".
סתם, סתם מחרטטת לך במוח.

את באמת חושבת

שתשובות הגברים שונות מתשובות הנשים?... אין הבדל. כל חוסר יכול להתקיים לשני המינים ושני המינים ינסו בשלב כלשהו למלא אותו בחוץ. סקס הבנה אהבה והלאה..

אני באמת חושבת...

שנשים וגברים שונים בבסיס... ולכן התשובות יהיו שונות... לפי דעתי הפרימיטיבית שלא מתבססת על כלום- נשים יחפשו בחוץ כשלא תהיה בבית אוזן קשבת, מחמאות וליטופים.. וגברים יחפשו בחוץ כשלא יהיה סקס.

מניסיון - זה לא מדוייק

אולי סטטיסטית זה נכון במספרים הגדולים אבל בתכלס בשטח, גברים ונשים יתחלקו בין שתי האופציות שתיארת

סאלי31

New member
אם נגמרת ה../images/Emo135.gif בבית...

יוצאים לקנות מהסופר או מאוטו גלידה או מבית קפה או מחוץ לארץ או מכינים גלידה בבית :) או בכלל מפסיקים לאכול גלידה ועוברים לאכול תרד. אם ישנו בבית:)

זה תלוי....

בהרכב האישיותי של כל אחד. כאלה שלא מספיק להם כלום בכל מקרה ורוצים עוד ועוד.... כאלה שכיף להם...אבל מרגש להם פחות כאלה שטוב להם...אבל רוצים טוב יותר כאלה שמסופקים....אבל הסקס שגרתי ומשעמם. כאלה שאוהבים....אבל זקוקים לחיזוקים.... כאלה שסבבה להם.....אבל סובלים בחוסר יכולת לדחות סיפוקים. כאלה שמושלם להם....אבל יש להם הזדמנות.

למעלה