שאלה שמעניינת אותי...

המושג" מים גנובים ימתקו " מוכר לך ?

הסקס בבגידה מקבל פן אחר אך ורק בגלל שהוא אסור ,וכמו כן התנהגות אישה נשואה שמעוניינת לבגוד היא מאוד ישרה וברורה בשפה שלה במיוחד בסקס ,כל האלמנטים של לעשות משהו בנסתר באיסור ובחששות סה"כ מעלה את דופק ה"התרגשות" וזה כביכול הגורם להנאה שונה ואני לא אגיד יותר טובה כי זה ממש שיקרי

1precious1

New member
את מכירה את האימרה?

שכשני יהודים מתווכחים בינהם, יש להם 3 דעות שונות? ככה זה גם פה. אין סיבה מוגדרת, ואין הבדל משמעותי בין נשים לגברים. ךתהייתך הספציפית, אם בעלך ירצה לבגוד הוא יבגוד גם אם תהיי מושלמת כי אצל חלק זה משהו שבא מבפנים ולאו דוקא משהו שקשור לחוקי/ת שלו. אז ישנם מקרים שעם כל הרצון הטוב שבעולם, אין לך וזה לא בידיים שלך לנטרל את זה. בתור לא בוגדת ומאושרת מחיי הזוגיות שלה, אני מאחל לך שבעלך לא כזה, זה הכל.

1precious1

New member
ועוד משהו

לא יפה ולא קופה יקרה, דיברתי/ריכלתי עלייך מאחורי הקלעים עם כמה נשים מהפורום, והחלטנו שההקבלה המתאימה לנו לגבייך שאת כמו אדם שבה לחזות בקופים בגן החיות. אין לי בעיה עם זה, כי קופים קופים, אנחנו אלו שמזדיינים מול העיניים שלך.

נכון.

כי הזיונים שלכם גורמים לאחלה תוצאות בלילה. אז אם לא מפריעה לכם הצפייה (אני יודעת שיש כאלה שזה מה שעושה להם את זה, לא? שצופים עליהם מהצד...) אני אמשיך לצפות ולהגיב לפעמים.... בנושאים שכן קשורים אליי איכשהוא....

תשובתי היא בדיוק כמוך

לא כן לא. אבל למה אנו מגיעים למצב הזה שהחוקית יבשה?

עגלשון

New member
באופן אישי

אם הסקס היה מעולה לא הייתי הולך לרעות בשדות זרים, אבל עכשיו כשאני כאן, רועה ורואה, גם סקס מעולה עם אשתי כנראה לא יגרום לי לחזור הביתה לגמרי.

זה מה שרציתי לקרוא....

איפשהו לוודא שזה שאני ובעלי מזדיינים מעולה יכול לשמור עליו בבית. עכשיו צריך רק להתמיד, וזה כבר די פשוט...
תודה

לא חושבת שזה נכון

אני מכירה בוגדים שיש להם סקס טוב בבית ובקביעות. אבל נמאס להם לאכול כל יום או יומיים אותו שניצל. מערבבים את זה עם פרגית או סטייק עסיסי.

שאלה שמענינת אותי

מה מביאה אישה שיש לה הכל להקדיש זמן לפורום הזה? משהו לא מסתדר לי. אם היה לי את מה שיש לך, לא הייתי פה. אבל אני זו אני...

אני מעבירה את הזמן בכיף....

ונראה לי שמשהו בהודעה שלי מעצבן אותך... צרות עין קוראים לזה.... אם אני לא טועה... אבל שיהיה בכיף.

sportsman35

New member
''יקירתי''

זה שם כוללני למדי... שקוראים בו למשהי שלא זוכרים את שמה... עכשיו הכל בסדר יקירתי ???

למעלה